BHRT - javni servis, državna radio-televizija
Moderator: anex
-
oskarboy
#576 Re: BHT
sta bolan ne kontas? pa HD se ukljucuje kad krene prenos tekme,sve ostalo se radi uobicajeno.samo prenos meca je u HD-u
-
archi_a
#577 Re: BHT
Trobojka ili nesto sto joj pravo slici, kao dio dizajna centralnog studija drzavne televizije.
Design by guardian.
Design by guardian.
-
fantomka
#578 Re: BHT
Nevjerovatno... svega na ovom forumu...archi_a wrote:Trobojka ili nesto sto joj pravo slici, kao dio dizajna centralnog studija drzavne televizije.
Design by guardian.
-
archi_a
#579 Re: BHT
A najvise trolovafantomka wrote:Nevjerovatno... svega na ovom forumu...archi_a wrote:Trobojka ili nesto sto joj pravo slici, kao dio dizajna centralnog studija drzavne televizije.
Design by guardian.
- phillie
#580 Re: BHT
Koji mentalni sklop trebas imati u glavi, pa da vidis trobojku na ovoj slici (a da prije toga nije markirano krugom).... 
-
fantomka
#581 Re: BHT
Ako tvrdis da si trol, ja tu stvarno nemam sta dodati...osim, da pohvalim angažman, valjalo je to osmisliti, slikati, pa crtati kružiće, strelice...archi_a wrote:A najvise trolovafantomka wrote:Nevjerovatno... svega na ovom forumu...archi_a wrote:Trobojka ili nesto sto joj pravo slici, kao dio dizajna centralnog studija drzavne televizije.
Design by guardian.lp
- karanana
#582 Re: BHT
evo sad gledam na tv-u studio. ima iza trobojki.
-
archi_a
#583 Re: BHT
Drzacice mikrofona, da ohanes ?fantomka wrote:
Ako tvrdis da si trol, ja tu stvarno nemam sta dodati...osim, da pohvalim angažman, valjalo je to osmisliti, slikati, pa crtati kružiće, strelice...
-
archi_a
#584 Re: BHT
phillie wrote:Koji mentalni sklop trebas imati u glavi, pa da vidis trobojku na ovoj slici (a da prije toga nije markirano krugom)....
Mentalni sklop koji primjecuje detalje, pogotovo u dizajnu, sto ocigledno nije odlika osobe kojoj oponiram.
p.s. upravo zbog takvog mentalnog sklopa markirao krugom. lp
-
fantomka
#585 Re: BHT
Opet fulaš...i džaba si crtaoarchi_a wrote:Drzacice mikrofona, da ohanes ?fantomka wrote:
Ako tvrdis da si trol, ja tu stvarno nemam sta dodati...osim, da pohvalim angažman, valjalo je to osmisliti, slikati, pa crtati kružiće, strelice...
- seoBIH
#586 Re: BHT
Gledam šta pišete i ne mogu vjerovati. Umobolno 
- escobar__
#588 Re: BHT
Trobojka nije čudna obzirom da četnici sa okupiranog teritorija de facto upravljaju državom.
- Kal El
#589 Re: BHT
Je li "Interview 20" njihov?
Intro im je kao vijesti u nekoj od tv-a u rs-u..
Intro im je kao vijesti u nekoj od tv-a u rs-u..
- escobar__
#590 Re: BHT
To je ona "državna" TV koja ukine zvuk sa stadiona kad navijači pjevaju himnu "Jedna i jedina".
Smeće od televizije.
Smeće od televizije.
- Radio Sarajevo
#591 Re: BHT
Imaš li još kakvu teoriju zavjere?escobar__ wrote:To je ona "državna" TV koja ukine zvuk sa stadiona kad navijači pjevaju himnu "Jedna i jedina".
Smeće od televizije.
-
adapter
#592 Re: BHT
Nije mi jasno zbog čega je tako neophodno potpisivanje imena i prezimena kojekakvih montažera i snimatelja na početku svakog priloga u dnevniku! Često im se desi da upravo zbog toga ne stignu potpisati imena onih koji daju izjave u prilogu. Heeej... ne zanima me da li je prilog montirao Muharem Čabaravdić ili Jasmin Omerbegović ili da li je snimao Enver Husalić ili ko li već! Zanima me ko su sagovornici!!!
- It_is_a_Leclerc
#593 Re: BHT
Jeste ovo sami izmislili ili vam je neko pomogao ?escobar__ wrote:To je ona "državna" TV koja ukine zvuk sa stadiona kad navijači pjevaju himnu "Jedna i jedina".
Smeće od televizije.
- navedeni
#594 Re: BHT
It_is_a_Leclerc wrote:Jeste ovo sami izmislili ili vam je neko pomogao ?escobar__ wrote:To je ona "državna" TV koja ukine zvuk sa stadiona kad navijači pjevaju himnu "Jedna i jedina".
Smeće od televizije.
Hahah koja glupost... Zivjela BHT
-
denizli
#595 Re: BHT
U sinoćnjem Dnevniku 2 u prilogu Slaviše Starčevića i to u 9-oj minuti dotični je već zaključio istragu nakon ubistva navijača C.Zvezde.
Doslovce kopirani tekstovi iz srbijanskih tabloida bez ijedne informacije o stavu turske policije da je pokojnik ubijen u medjusobnom sukobu navijaca C.Zvezde.
Poznata spika nekadasnje milicije, odmah osuditi i presuditi. Opasno je na drzavnom mediju,urednik dnevnika Svetlana Topalic, toliko prostora zauzima dogadjaj pored smrti 3 osobe u udesu i rudarske smrti u Kolubari.
Strah me je da su ovo ciljani prilozi i pokusaj poklapanja dizanja lose atmosfere od strane novinara susjedne drzave.
Nadam se da ce urednicki tim ubuduce razmisliti o ovakvim stvarima, jer sam se sjetio nekih komentara gledalaca u vezi sa pristrasnoscu BHT1 u pojedinim situacijama.
Doslovce kopirani tekstovi iz srbijanskih tabloida bez ijedne informacije o stavu turske policije da je pokojnik ubijen u medjusobnom sukobu navijaca C.Zvezde.
Poznata spika nekadasnje milicije, odmah osuditi i presuditi. Opasno je na drzavnom mediju,urednik dnevnika Svetlana Topalic, toliko prostora zauzima dogadjaj pored smrti 3 osobe u udesu i rudarske smrti u Kolubari.
Strah me je da su ovo ciljani prilozi i pokusaj poklapanja dizanja lose atmosfere od strane novinara susjedne drzave.
Nadam se da ce urednicki tim ubuduce razmisliti o ovakvim stvarima, jer sam se sjetio nekih komentara gledalaca u vezi sa pristrasnoscu BHT1 u pojedinim situacijama.
-
StupskaBitanga
#596 Re: BHT
Trebali su u petak pusitit u rad digitalizaciju svojih prostorija
Jel se to desilo ili se opet nešto čeka?
- video
#597 Re: BHT
StupskaBitanga wrote:Trebali su u petak pusitit u rad digitalizaciju svojih prostorija
Svečana promocija uvođenja digitalizacije u BHRT-u bit će upriličena u petak, 19. 12. 2014. godine.
-
recto-verso
#599 Re: BHT
"... na aukciji ce biti ponudjen dres fubalskog reprezentativca Karima BenzemaE." - Rece voditeljica Dnevnika 2 Svjetlana Topalic i osta ziva.
BenzemaE, CantonaE, Di MariaE...
-
milojicabrzi
#600 Re: BHT
Sta ja znam... ne treba mozda nikome zakerati na ovim lektorskim stvarima, nije bas fer.recto-verso wrote:"... na aukciji ce biti ponudjen dres fubalskog reprezentativca Karima BenzemaE." - Rece voditeljica Dnevnika 2 Svjetlana Topalic i osta ziva.
Mislim da i ti ne znas, kako se pise na engleskom Šekspir, kako se izgovara Brancagnolie, Brandaistein, Deatroix, pa ti niko u tim zemljama nece zamjeriti...
Mislim, nikoga ne branim, Svjetlana je žalfija 1/1, ali sad ne treba dlaku cijepati na sitnu oštricu