Prema mom misljenu Cedomir kada je htio dotukao ga je a kada nije htio da se uplete na neku temu pustio je Dodika da prica dok ne bi presao na nesto drugo
Steta sto Cedo nema podrsku gradjana u Srbiji jer je realan covjek (Y)
plain vanilla wrote:cuj na kiosku srbi ne mogu kupiti novine
oj majko moja
Najveca glupost je ovo izjaviti ....Creasy wrote:Bogami pobijedi Dodik!
Sad ce da je sikaniraju, siluju i na kraju bace lavovima.HAVANA wrote:plain vanilla wrote:cuj na kiosku srbi ne mogu kupiti novine
oj majko moja
Kuku meni ja poslo zenu po oslobodjenje
Dajte postavite na YouTube ako je neko snimao.Mr.Penguin wrote:Kraj.
Gotovo je,ima da zavrsi u Pionirskoj u raljama dinosaurusa (posto su lavovi pokrepali prezderavajuci se srpskom djecom)...HAVANA wrote:plain vanilla wrote:cuj na kiosku srbi ne mogu kupiti novine
oj majko moja
Kuku meni ja poslo zenu po oslobodjenje
Mr.Penguin wrote:Kraj.
CVIKERASH wrote:Cedo: U Sarajevu nema vise ni Sarajlija
veljaca wrote:Najveca glupost je ovo izjaviti ....Creasy wrote:Bogami pobijedi Dodik!
ma pojeo je on govno, samo se 'ne seća'donBeton wrote:Pojeo ga Dodik.
bice na b92.net kroz koji sat.kOmpir wrote:Dajte postavite na YouTube ako je neko snimao.Mr.Penguin wrote:Kraj.
Alfa_Ze wrote:hvala Cedomiru Jovanovicu koji je i ovaj puta ustao protiv srpskog fasizma !!![]()
Previse bi bilo da sada Ceda nastupa kao 'Haris Silajdzic, stos u neki ocekivali, ali je cinjenica da se nije najbolje pripremio u brojkama zrtava, civilnih prije svega u BiH, masovnih grobnica koje su Srbi premijestali, a sto je nezabiljezeno u historiji, jer je to krvavi temelj na genocidu ustanovljene Republike Mrske. U svakom slucaju, pametnome je danas bilo dovoljno i Ceda je sigurni pobjednik. Slijepim glasacima iz manjeg bh. entiteta pomoci ionako nema.kritichar wrote:samo da Cedo ima vise podataka vezano za rat u BiH
Ma nemoguce se svega sjetiti. Ne treba zaboraviti da Ceda nije Bosanac, da on u glavi mora imati i Kosovo i BiH i Srbiju i Hrvatsku..kritichar wrote:samo da Cedo ima vise podataka vezano za rat u BiH
ali mi nemamo ovakvog covjekaTeufik wrote:imaju ih nasi pa ih Dodik opet jebe ko sanske koze.kritichar wrote:samo da Cedo ima vise podataka vezano za rat u BiH
Creasy wrote:Bogami pobijedi Dodik!