Australian Open 2012
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Maja_XXX
#576 Re: Australian Open 2012
Better Man,
Hahaha, pa ovo je ubjedljivo najuzbudljiviji mec u zadnjih 3-4 godine.
-
north
#577 Re: Australian Open 2012
Zasluženo, nema šta....
- Edin H.
#578 Re: Australian Open 2012
Zivio Predjednik KIA Motor Corporation 
-
radostan dan
#579 Re: Australian Open 2012
Pa i ti prisvajaš njegov lični neuspjeh, pa ti niko ne zamjera...doduše nema svjedoka, jer još nije izgubio.LSD wrote:Jel to ne smiju bitiMr.Penguin wrote:opet noletova sezona![]()
a sto su ovi na stadionu protiv njega?ma citav svijet (ukljucijuci i Wilandera koji je necovjek) je protiv Novaka...tako kaže barem ovaj oboljeli komentator sa eurosporta
....stara omiljena srpska disciplina koja ima za cilj da od njih napravi mucenike neviđene - globalna teorija zavjera....svi nas mrze ali mi smo najjaci...a to što se iskljucivo licni Novakov uspjeh prisvaja Naciji- je sad najmanje bitno.
-
Kindzadza
#580 Re: Australian Open 2012
Ja na nemackom... Iste scena, mozda za nijansu i veci horor.mentalist wrote:Ja gledam britanski eurosport stream, nije da covjek navija za Rafu nego se vise ni ne suzdrzava da bude objektivan. Svi protiv NoletaKindzadza wrote:7:5 za NovaKe i ovaj konj sa eurosporta ima da dozivi srcani udar.
Lik na kraju kaze: "Sta se sa ovim covekom desi od kada je osvojio Dejvis kup!?" (Kao Djokovic do tada bio boranija
P.S. Rekoh li ja da ce spanskom biku biti sledece: Vamos, pa malo tamos i na kraju caos!
-
radostan dan
#581 Re: Australian Open 2012
Better Man wrote:Propusti Rafa idealnu priliku! Kljucni poen je bio kod 4:2, kad je Rafa poslao loptu u aut i mislim da je tu poklonio titulu Novaku. Mislim da se sad Novakova djevojka moze malo smiriti. Odavno iritantnije djevojke nekog tenisera nisam vidio. Njeno slaganje faca i ponasanje je odvratno i primitivno. Mec ce uci u istoriju po svojoj duzini, ali meni je falilo one prave vatre, kakvu su trebali obojica da pruze. Meni su dueli Samprassa i Agassia bili daleko uzbudljiviji i atraktivniji. Mec je na momente bio uzbudljiv, dok je vecim svojim djelom bio dosadan, jer su i jedan i drugi svojim nacinom igre doprinjeli tome.
- hana_montana
#582 Re: Australian Open 2012
Better Man wrote:Propusti Rafa idealnu priliku! Kljucni poen je bio kod 4:2, kad je Rafa poslao loptu u aut i mislim da je tu poklonio titulu Novaku. Mislim da se sad Novakova djevojka moze malo smiriti. Odavno iritantnije djevojke nekog tenisera nisam vidio. Njeno slaganje faca i ponasanje je odvratno i primitivno. Mec ce uci u istoriju po svojoj duzini, ali meni je falilo one prave vatre, kakvu su trebali obojica da pruze. Meni su dueli Samprassa i Agassia bili daleko uzbudljiviji i atraktivniji. Mec je na momente bio uzbudljiv, dok je vecim svojim djelom bio dosadan, jer su i jedan i drugi svojim nacinom igre doprinjeli tome.
- Riddle
#584 Re: Australian Open 2012
Ne mogu ljudi da stoje na nogama, a ovi razvukli s govorima. 
- Better Man
#585 Re: Australian Open 2012
Meni bas i nije, previse su u nekim momentima otezali sa servisom i falilo je one prave vatre na kakvu sam navikao u tenisu. Nekad su teniseri tipa Samprassa kljucne poene zavrsavali as udarcima ili kad su pred ponorom As udarcima se vracali iz istog, dok u u ovom mecu pojam je bilo vidjeti Winner servis, a kamo li as servis.Maja_XXX wrote:Better Man,
Last edited by Better Man on 29/01/2012 15:49, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#586 Re: Australian Open 2012
Realno, ko god da je danas osvojio, ne bi bilo nezasluzheno. Chinjenica, ako grijeshim neka me neko koriguje, jeste da je Novak puno lakshe osvajao poene na svoj servis. Pruzhio je priliku Nadalu nekoliko puta u toku mecha, ali ovaj nije znao/mogao to iskoristiti. Mislim da bi u toku ove sezone moglo doci do "pucanja" Nadala pod pritiskom, jer ako je nekad imao priliku da Djokovica pobijedi, i to nakon shto je ovaj bio u gotovo dobijenoj situaciji, to je onda sada. Ali nije uspio, i mislim da ce se to odraziti na njega, koliko god djelovao jak.
A shto se tiche publike, mishljenja sam da nije protiv Novaka, nego da jednostavno zheli novog pobjednika. Zasitili su se dominacije, uslovno recheno, zhele promjene.
Sve chestitke obojici, bila je chast i ogromno zadovoljstvo gledati ovakav mech.
A shto se tiche publike, mishljenja sam da nije protiv Novaka, nego da jednostavno zheli novog pobjednika. Zasitili su se dominacije, uslovno recheno, zhele promjene.
Sve chestitke obojici, bila je chast i ogromno zadovoljstvo gledati ovakav mech.
- Edin H.
#587 Re: Australian Open 2012
Sjednuse obadvojica na stolice, ne mogu izdrzati dok ovi ne sto daju repa zavrse palamuditi 
- Baltazar_khan
#588 Re: Australian Open 2012
komentari ljudi na ovu vijest o pobjedi novaka, koju je izbacio sax na svom facebook profilu su DNO DNA.
- CSKA
#589 Re: Australian Open 2012
Sedam puta za redom,sta li se ovom covjeku mota po glavi da mi je znati.
- dale cooper
#590 Re: Australian Open 2012
Ništa od sexa za Jelenu i Mariu večeras. Ova dvojica će na infuziju. 
Čestitke obojici na odličnom finalu.
Čestitke obojici na odličnom finalu.
- Better Man
#591 Re: Australian Open 2012
Nadal je u petom setu bio odlican sve do momenta kad je kod 4:2 izgubio svoj servis i od tog trenutka vise nije mogao osvojiti svoj servis bez problema. Mislim da ce obojici trebati minimum jedan mjesec za oporavak.burek_in_space wrote:Realno, ko god da je danas osvojio, ne bi bilo nezasluzheno. Chinjenica, ako grijeshim neka me neko koriguje, jeste da je Novak puno lakshe osvajao poene na svoj servis. Pruzhio je priliku Nadalu nekoliko puta u toku mecha, ali ovaj nije znao/mogao to iskoristiti. Mislim da bi u toku ove sezone moglo doci do "pucanja" Nadala pod pritiskom, jer ako je nekad imao priliku da Djokovica pobijedi, i to nakon shto je ovaj bio u gotovo dobijenoj situaciji, to je onda sada. Ali nije uspio, i mislim da ce se to odraziti na njega, koliko god djelovao jak.
-
KENJAC
#592 Re: Australian Open 2012
Sretan sam, presretan !!!
- burek_in_space
#593 Re: Australian Open 2012
Ne govorim ja o petom setu samo, nego cjelokupnom dojmu koji su na mene ostavili i jedan i drugi.Better Man wrote:
Nadal je u petom setu bio odlican sve do momenta kad je kod 4:2 izgubio svoj servis i od tog trenutka vise nije mogao osvojiti svoj servis bez problema. Mislim da ce obojici trebati minimum jedan mjesec za oporavak.
-
Kindzadza
#594 Re: Australian Open 2012
Ne samo veceras, nema tu seks nafake inace...dale cooper wrote:Ništa od sexa za Jelenu i Mariu večeras. Ova dvojica će na infuziju.
Jeca i Mara imaju druge zagondzije, ovi momci grade karijere.
- erik2
#595 Re: Australian Open 2012
Ugroženi na svakom djeliću planete i u okoliniLSD wrote:Jel to ne smiju bitiMr.Penguin wrote:opet noletova sezona![]()
a sto su ovi na stadionu protiv njega?ma citav svijet (ukljucijuci i Wilandera koji je necovjek) je protiv Novaka...tako kaže barem ovaj oboljeli komentator sa eurosporta
....stara omiljena srpska disciplina koja ima za cilj da od njih napravi mucenike neviđene - globalna teorija zavjera....svi nas mrze ali mi smo najjaci...a to što se iskljucivo licni Novakov uspjeh prisvaja Naciji- je sad najmanje bitno.
-
radostan dan
#596 Re: Australian Open 2012
Ja čovjeka, tek prvi set završen a on presretan...KENJAC wrote:Sretan sam, presretan !!!
- Edin H.
#597 Re: Australian Open 2012
Djokovic mentalno isto kao da nije Balkanac, dobi izgubljen mec protv Murrayja i Nadala 
-
Maja_XXX
#598 Re: Australian Open 2012
Novak nije i nikad nece biti popularan kao Federer, Nadal ili Sharapova jer jednostavno nema dobru medijsku propagandu iza sebe. Svaki covjek na kugli zemaljskoj cim cuje ime Nadal poveže ga sa Španijom, mišićima, trakom na glavi, bikovskom snagom, kad cuje Federera povezuju ga sa Švicom, sa švicarskom preciznoscu (glavni sponzor mu je Roleks), kad cuje za Sharapovu pomisli na zgodnu, hladnu blondinu iz Rusije i tako dalje. Novak jednostavno ne dolazi iz zemlje koja je prepoznatljiva u citavom svijetu a i, ruku na srce, nema neku harizmu, iako je duhovit i simpatican. Jednostavno nije dobar materijel za reklamiranje.
-
LSD
#599 Re: Australian Open 2012
Novak zasluženo ovo uze, ako ništa imao je u rezervi više snage i koncentracije za same završnice.
Istocni troprsti balkanoidi su sad sretni, kolektiva extaza i svršavanje uskoro slijedi.
Istocni troprsti balkanoidi su sad sretni, kolektiva extaza i svršavanje uskoro slijedi.
- shake69
#600 Re: Australian Open 2012
Covjek ima sampionski mentalitet i to je to. Pitanje je koliko dugo ce to imati i koliko tijelo ima kapaciteta za najvece rezultate. Danas, zasluzeno.Edin H. wrote:Djokovic mentalno isto kao da nije Balkanac, dobi izgubljen mec protv Murrayja i Nadala