FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
evo mene

#576 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by evo mene »

Kompleks Senada Hadžifejzovića - Emir Kusturica
and

#577 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by and »

uvijek treba čuti obje strane.kusturica je dosta toga o sebi rekao u ovom intervjuu.
fosil

#578 FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by fosil »

Krepace zeljan Sarajeva.
mrtva kokoš

#579 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mrtva kokoš »

and wrote:uvijek treba čuti obje strane.kusturica je dosta toga o sebi rekao u ovom intervjuu.
istina.
Država

#580 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Država »

I Kusta i Seanad H. su najobičniji "režimci". Obojica su se uvijek šlihtala uz vlast...
mrtva kokoš

#581 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mrtva kokoš »

Država wrote:I Kusta i Seanad H. su najobičniji "režimci". Obojica su se uvijek šlihtala uz vlast...
i ovo je istina.
Banksy

#582 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

fosil wrote:Krepace zeljan Sarajeva.
Neće, vidiš da priprema teren za povratak. Uvešće Drina i njega.
pravaistina

#583 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pravaistina »

sha_ba wrote:Obuca9 je napisao/la:Mada, kakav smo mi glup narod, ne bi me čudilo da korz par godina i ovaj masni kreten bude na jumbo plakatima sa ličnom kartom u ruci, a kojekakvi "senadi" ga budu vodali preko štele da snima CT one masne glavuše.

I tako, Kusta i Angelina u pet deka.
Tako i treba, tako smo i zaslužili.

Narodu koji ima ovakve glave ne ginu crvene stolice ... iz Pazove ... ili odakle god..

istina... nazalost....[/quote]
:thumbup:
BHF_Manijak

#584 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

hrasno38 wrote: Senad je doveo Andjelinu koja je snimila sigurno najjaci film u onome sto se zaista desavalo u ovoj drzavi pa je isto tako tako napravio intervju sa sigurno najvecim filmasem koji je potekao iz ovog grada i jednostavno radio svoj posao, uzimao intervju..
Koji ba najjaci film, jesi ti dobar? Mora da ti je Remake promakao! :roll:

Cenzura.Vlada wrote: -Sa-x objavio tekst u kom novinarka osnovana kritikuje plagiranu ceremoniju (u cast 11 500 zrtava u Sarajevu, u proteklom ratu.), skrece paznju na morbidnu cinjenicu da su stolice za istu kupljene u Srbiji.
MORBIDNU CINJENICU??? I sta onda s tobom takvim covjek da dalje prica??? :roll: :shock: :-?
johntra

#585 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by johntra »

jebo vas kusta... :D

nego, Izgleda da su onoj plavki rekli da previše otkriva sa onim dopičnjacima, pa evo je dva jutra za redom u pantalonama i farmerkama..neki dan izletile lijepo crne gaćice... :D
oridjidji

#586 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oridjidji »

hrasno38 wrote:O cemu vi pricate? Prije par dana se ovdje po forumu svrsavalo i tekla pjena na usta zbog izjave Kusturice na FB-u. I sta? Lijepo je rekao da on nema blage veze sa tom izjavom i da je FB jedna obicna septicka jama kao sto i jeste koja guta svakojake govnarije i na kojoj pisu svakojaka govna koja lijece svoje frustracije i zele na ovaj Balkan opet donijeti sve ono sto je iza nas 15-tak godina. Da se razumijemo Kusturicu nisam volio ni prije rata i misljenje nisam promjenio. Ali kada nam u danasnje vrijeme ulicama setaju oni koji su nas direktno ubijali puscanim zrnima zasto onda ne dozvoliti da kaze sta misli onome ko nije nikoga ubio nege jednostavno vise ne voli ili bolje receno mrzi ovaj dio Balkana. Mrzim i ja Beograd pa sta? Grad koji sam prije rata posjecivao jednom mjesecno ne zelim da vidim svojim ocima. Doduse ja nisam rodjen u njemu kao Emir u Sarajevu ali to je njegov izbor i neka se on sam nosi sa njim. Ali drago mi je sto sam mogao cuti njegovo misljenje iz njegovih usta a ne citajuci FB govnarije.
I u cemu je problem sa FACE TV. Senad je doveo Andjelinu koja je snimila sigurno najjaci film u onome sto se zaista desavalo u ovoj drzavi pa je isto tako tako napravio intervju sa sigurno najvecim filmasem koji je potekao iz ovog grada i jednostavno radio svoj posao, uzimao intervju. kao sto neko rece kome se ne svidja neka ne gleda ima jos kanala koliko hocete. Cudi me da se digla tolika hampa oko ovog intervju a nije se digla hampa oko clanaka koji izlaze evo drugi dan u Avazu a koji govore kako se BH Bosnjacka intelektualna elita 1993 godine spremala da podjeli ovu zemlju dok su nasi borci ginuli za njenu cjelovitost. To je ta ista elita o kojoj prica i Kusturica i elita koja danas jede zlatnim kasikama dok borci cuce u satorima trazeci svoja prava.
i kada to sefer halilovic spomene u generalima on bude kriv za samoreklamiranje
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#587 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hrasno38 »

BHF_Manijak wrote:
hrasno38 wrote: Senad je doveo Andjelinu koja je snimila sigurno najjaci film u onome sto se zaista desavalo u ovoj drzavi pa je isto tako tako napravio intervju sa sigurno najvecim filmasem koji je potekao iz ovog grada i jednostavno radio svoj posao, uzimao intervju..
Koji ba najjaci film, jesi ti dobar? Mora da ti je Remake promakao! :roll:

Cenzura.Vlada wrote: -Sa-x objavio tekst u kom novinarka osnovana kritikuje plagiranu ceremoniju (u cast 11 500 zrtava u Sarajevu, u proteklom ratu.), skrece paznju na morbidnu cinjenicu da su stolice za istu kupljene u Srbiji.
MORBIDNU CINJENICU??? I sta onda s tobom takvim covjek da dalje prica??? :roll: :shock: :-?
Dozvoli da ipak svaki covjek ima pravo izbora sta mu se svidja vise a sta manje. Nije mi promakao niti jedan nas film kao ni strani koji govori o BiH. Dakle sve je stvar ukusa. Mozda mi je ovaj bolji jer se dotakao teme koja je mozda najbolnija od svih.
BHF_Manijak

#588 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

Upravo si, do mene je. :) ;-)
pravaistina

#589 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pravaistina »

veceras je bio ocajan senadov dnevnik , dva gosta . predsjednik euronewa i stjepan kljujic ,dosadno i istroseno i jos vremenska PEDOFILSKA prognoza ,ne kontam ,ima li ikoga od novinara osim troje djece -diletanata .
i naravno neumorne ankete ,sta mislite o sdp ili sda ne kontam vise nista :-x :-x :-x :-x :-x steta senada :? :? :? :zzzz: :zzzz: :roll: :roll:
rossoner

#590 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by rossoner »

pravaistina wrote:veceras je bio ocajan senadov dnevnik , dva gosta . predsjednik euronewa i stjepan kljujic ,dosadno i istroseno i jos vremenska PEDOFILSKA prognoza ,ne kontam ,ima li ikoga od novinara osim troje djece -diletanata .
i naravno neumorne ankete ,sta mislite o sdp ili sda ne kontam vise nista :-x :-x :-x :-x :-x steta senada :? :? :? :zzzz: :zzzz: :roll: :roll:

Ankete su ofirne. Ali sereš za Kljujića. Poslije Bogičevića i Spahića najjači gost na TV-u u posljednjih godinu dana. Ostalo manje više interesantno. Večeras nisam gledao. Kako je bilo i šta je bilo, samo sam upratio da je Zokorlić bio? Kao on neki bitan faktor...
pravaistina

#591 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pravaistina »

rossoner wrote:
pravaistina wrote:veceras je bio ocajan senadov dnevnik , dva gosta . predsjednik euronewa i stjepan kljujic ,dosadno i istroseno i jos vremenska PEDOFILSKA prognoza ,ne kontam ,ima li ikoga od novinara osim troje djece -diletanata .

Ankete su ofirne. Ali sereš za Kljujića. Poslije Bogičevića i Spahića najjači gost na TV-u u posljednjih godinu dana. Ostalo manje više interesantno. Večeras nisam gledao. Kako je bilo i šta je bilo, samo sam upratio da je Zokorlić bio? Kao on neki bitan faktor...
:( ne seram ja nego KLJUJIC , nema televizije na kojoj kljujic nije srao o svom patriotizmu . cim je izgubio fotelju ,niko mu ne valja (osim covica kod kojeg je bio savjetnik )i svi su ga sutnili jer je demagog i materijalista :mrgreen: a dnevnik ne gledam vise oa ga necu komentarisati , kod senada "UVIJEK ISTO " on dobar ,a sve drugo NULA BODOVA :o
dowydyenya

#592 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dowydyenya »

Kod mene face tv nema signala vec dva dana da li jos neko ima ovakav problem radi se o kablovskoj ask ?
Altsa

#593 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Altsa »

Senad H. je najobicniji novinarski diletant koji nakon 20 godina od pocetka agresije na bih svoju programsku semu jos uvijek konstantno zasniva na sjecanjima i pricama iz rata koje smo vec 100 puta culi i vidjeli...njegovi dnevnici od prije 20 godina su isti kao i danasnji...moderno novinarstvo je za njega atomska fizika...katastrofa
Chuckie

#594 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Gdje da pogledam večerašnji duel Budimir vs Zukan na facetv, kažu da je bilo zanimljivo.
pravaistina

#595 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pravaistina »

Chuckie wrote:Gdje da pogledam večerašnji duel Budimir vs Zukan na facetv, kažu da je bilo zanimljivo.
jako zanimljiv ,ali odjekuje kao u konzervi, tehnicki mi lice na adilov 99 :sad:
Chuckie

#596 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Chuckie »

Kad objavljuju emisiju na webu, hoće li biti večeras ili moram čekat sutra?
iPod

#597 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by iPod »

Ova Face TV je vec sada jaca od TV1, po svemu, od kvalitete slike i studija, jos malo im treba da uhvate kakvih sportskih prenosa i to je to ;). Dobar duel ovih federalaca.
pravaistina

#598 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pravaistina »

pravaistina wrote:
Chuckie wrote:Gdje da pogledam večerašnji duel Budimir vs Zukan na facetv, kažu da je bilo zanimljivo.
jako zanimljiv ,ali odjekuje kao u konzervi, tehnicki mi lice na adilov 99 :sad:
senad jeste bolji od svake tv ,ali je tehnicki ocajan i nema nikakav program osim muzike :dance: :lol: :lol: :lol:
lijan

#599 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lijan »

Last edited by lijan on 26/04/2012 01:47, edited 1 time in total.
lijan

#600 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lijan »

Locked