Nova stranka NVZ
- kukuruz_kokicar
#576 Re: Nova stranka NVZ
Transkript Bitke za ranjenike. Tito i Jul Briner gledaju zamisljeno (jos uvijek citav) most u Jablanici:
- Druze Tito, sta cemo sada. Iza ledja Svabe, naprijed Cetnici?
- Ma ne znam ni sam. Ma nista, idemo se postrojiti i kao kamikaze preci ovu zajebanciju od mosta.
- Je si li ozbiljan druze Tito?
- Naravno, druze Briner.
( Boooooom )
- Evo, druze Tito ... rijesen problem ... Nema Vise Zajebancije od mosta.
- Ti se zajebavas sa mnom Briner!?
- Aha, samo trenutak, eto mene druze Stari za 10 minuta....
(tump,tump,klang)
- Tito, most je spreman. Hocemo'l dalje?
- Hocemo, hocemo, ali se ne moj vise onako ruzno zajebavati sa mnom. JASNO! - nasali se drug Tito
- Druze Tito, sta cemo sada. Iza ledja Svabe, naprijed Cetnici?
- Ma ne znam ni sam. Ma nista, idemo se postrojiti i kao kamikaze preci ovu zajebanciju od mosta.
- Je si li ozbiljan druze Tito?
- Naravno, druze Briner.
( Boooooom )
- Evo, druze Tito ... rijesen problem ... Nema Vise Zajebancije od mosta.
- Ti se zajebavas sa mnom Briner!?
- Aha, samo trenutak, eto mene druze Stari za 10 minuta....
(tump,tump,klang)
- Tito, most je spreman. Hocemo'l dalje?
- Hocemo, hocemo, ali se ne moj vise onako ruzno zajebavati sa mnom. JASNO! - nasali se drug Tito
- madner
#577 Re: Nova stranka NVZ
To je karizma i jaka ideja, fuzija zelje i znanja. 
- Alfons Kauders
#578 Re: Nova stranka NVZ
A imas li ti dozvolu za to napustanje zemlje?antimobbing wrote:Ova vaša tema je dokaz da je naš narod totalno poludio. Treba pod hitno bježati iz ove lude zemlje, naročito ako NVZ dođe na vlast, a sudeći po podršci koju ste dobili za samo 14 dana od osnivanja izgleda i da hoćete jer većina se poistovjećuje sa vašim destruktivnim idejama ...Alfons Kauders wrote:Mi stanemo tek toliko da se razidje radijacija.madner wrote:Kada ide ide, nismo mi stranka koja stane kada je najbolje
- madner
#579 Re: Nova stranka NVZ
Ako imas uniformu, cizme, pancir, pusku, 500 metaka, sljem, 4 rucne bombe, 2 tromblona placas samo razliku za dospecijalizaciju. Ako nemas, sto nemas?6.april wrote:Koliko košta članarina?
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#580 Re: Nova stranka NVZ
Buraz, meni je dosta rata za čitav život. Ukoliko luđačka NVZ dođe na vlast (a izgleda da hoćeAlfons Kauders wrote: A imas li ti dozvolu za to napustanje zemlje?Jesi li odsluzio 6 godina obaveznog vojnog roka?
- Alfons Kauders
#581 Re: Nova stranka NVZ
Sefe, ovaj hoce da dezertira, kakvi smo s prinud... ovaj javnim radovima?madner wrote:To je karizma i jaka ideja, fuzija zelje i znanja.
Cujem slabo napreduju oni silosi za balisticke rakete u Pazaricu, pa et, rasporedjuj...
- Alfons Kauders
#582 Re: Nova stranka NVZ
Tako treba!antimobbing wrote:Buraz, meni je dosta rata za čitav život. Ukoliko luđačka NVZ dođe na vlast (a izgleda da hoćeAlfons Kauders wrote: A imas li ti dozvolu za to napustanje zemlje?Jesi li odsluzio 6 godina obaveznog vojnog roka?
), ostajem jedino ako će me madner primiti da sa njim budem negdje duboko u pozadini i logistici …
Zato se priduzi odmah na pocetku, dok jos ima dobrih pozicija.
(Madner, opozovi one sto smo poslali da ga privedu i nadji kakvo mjesto u pozadini)
- 6.april
#583 Re: Nova stranka NVZ
madner wrote:Ako imas uniformu, cizme, pancir, pusku, 500 metaka, sljem, 4 rucne bombe, 2 tromblona placas samo razliku za dospecijalizaciju. Ako nemas, sto nemas?6.april wrote:Koliko košta članarina?

A imam i praćku.
- kukuruz_kokicar
#584 Re: Nova stranka NVZ
U NVZ BiH nece biti rada. Svi radno sposobni ce ratovati.
Novi slogan:
Budale rade, mi ratujemo!
Novi slogan:
- madner
#585 Re: Nova stranka NVZ
Dezerter, to vodimo pod kodnim imenom pokretna meta. 
- heckler
#586 Re: Nova stranka NVZ
6.april wrote:madner wrote:Ako imas uniformu, cizme, pancir, pusku, 500 metaka, sljem, 4 rucne bombe, 2 tromblona placas samo razliku za dospecijalizaciju. Ako nemas, sto nemas?6.april wrote:Koliko košta članarina?
A imam i praćku.
Uuuuu u
Ovu odmah u moraliste
- madner
#587 Re: Nova stranka NVZ
Naravno, posto smo mi potomci Gota i smatramo cijeli bivsi prostor Gota nasim imamo i slogan istihkukuruz_kokicar wrote:U NVZ BiH nece biti rada. Svi radno sposobni ce ratovati.
Novi slogan:
Samo slabici rade za ono sto se moze posteno osvojiti.
- Alfons Kauders
#588 Re: Nova stranka NVZ
A sto tek imas sisu...6.april wrote:madner wrote:Ako imas uniformu, cizme, pancir, pusku, 500 metaka, sljem, 4 rucne bombe, 2 tromblona placas samo razliku za dospecijalizaciju. Ako nemas, sto nemas?6.april wrote:Koliko košta članarina?
A imam i praćku.
Madner, jos materijala za pozadinu
- madner
#589 Re: Nova stranka NVZ
Ovaj ce da bude specijalista za ratne zarobljenike, objasnjavat ce im sta je mobing dok ne odaju sve tajne.Alfons Kauders wrote:Tako treba!antimobbing wrote:Buraz, meni je dosta rata za čitav život. Ukoliko luđačka NVZ dođe na vlast (a izgleda da hoćeAlfons Kauders wrote: A imas li ti dozvolu za to napustanje zemlje?Jesi li odsluzio 6 godina obaveznog vojnog roka?
), ostajem jedino ako će me madner primiti da sa njim budem negdje duboko u pozadini i logistici …
![]()
Zato se priduzi odmah na pocetku, dok jos ima dobrih pozicija.![]()
(Madner, opozovi one sto smo poslali da ga privedu i nadji kakvo mjesto u pozadini)
- Alfons Kauders
#590 Re: Nova stranka NVZ
Zapravo ovako to izgleda:madner wrote:Naravno, posto smo mi potomci Gota i smatramo cijeli bivsi prostor Gota nasim imamo i slogan istihkukuruz_kokicar wrote:U NVZ BiH nece biti rada. Svi radno sposobni ce ratovati.
Novi slogan:

Znaci sve je nase, od Skotske, preko Njemacke, Balkana do Urala...
- Alfons Kauders
#591 Re: Nova stranka NVZ
Dje ces ba mobovati ratne zarobljenike... Ipak smo mi civilizovana stranka, mi mucimo samo fizicki.madner wrote:
Ovaj ce da bude specijalista za ratne zarobljenike, objasnjavat ce im sta je mobing dok ne odaju sve tajne.
- kukuruz_kokicar
#592 Re: Nova stranka NVZ
Jedva cekam da sjebemo Hune. Oni se pravo kurce. Nego gdje je na mapi ta SFR Hunska?
- kukuruz_kokicar
#593 Re: Nova stranka NVZ
Izgleda da te Hunske nema ni na mapi. Izgleda da smo u medjuvremenu u neznanju sjebali. Sorry Hunskakukuruz_kokicar wrote:Jedva cekam da sjebemo Hune. Oni se pravo kurce. Nego gdje je na mapi ta SFR Hunska?
Last edited by kukuruz_kokicar on 16/12/2011 11:37, edited 1 time in total.
- madner
#594 Re: Nova stranka NVZ
Koliko znam ovo za Ilirce vise nije aktuelno, jer je taj gen kojeg su smatrali Ilirskim puno mladji.Alfons Kauders wrote:Zapravo ovako to izgleda:madner wrote:Naravno, posto smo mi potomci Gota i smatramo cijeli bivsi prostor Gota nasim imamo i slogan istihkukuruz_kokicar wrote:U NVZ BiH nece biti rada. Svi radno sposobni ce ratovati.
Novi slogan:
Znaci sve je nase, od Skotske, preko Njemacke, Balkana do Urala...
Tako da tih 40% postaje Gotski, koji su jel rodjaci Teutonaca i Kelta.
Last edited by madner on 16/12/2011 11:40, edited 1 time in total.
- kukuruz_kokicar
#595 Re: Nova stranka NVZ
Evo teksta nove armijske koracnice:
Mi smo pijane budale, mi smo pijane budale, mi smo pijane budale - to smo mi. Svi. Mi. Mi. Mi.
Svidja mi se. Ima i rimu
Nazif Gljiva ce nam uraditi muziku.
Mi smo pijane budale, mi smo pijane budale, mi smo pijane budale - to smo mi. Svi. Mi. Mi. Mi.
Svidja mi se. Ima i rimu
- 6.april
#596 Re: Nova stranka NVZ
Kakvu ulogu imaju žene u vašoj stranci?
- quasar
#597 Re: Nova stranka NVZ
Najvazniju!6.april wrote:Kakvu ulogu imaju žene u vašoj stranci?
- madner
#598 Re: Nova stranka NVZ
Uf, alkohol Gjiva i oruzje, opasna kombinacija.kukuruz_kokicar wrote:Evo teksta nove armijske koracnice:
Svidja mi se. Ima i rimu
Lako je vene spasiti
- madner
#599 Re: Nova stranka NVZ
Ja sam poznati borac za ravnopravnost6.april wrote:Kakvu ulogu imaju žene u vašoj stranci?
- Alfons Kauders
#600 Re: Nova stranka NVZ
Zene ce biti potpuno ravnopravne sa muskarcima u svim sferama zivota. Dakle, nece imati nikakvih prava.6.april wrote:Kakvu ulogu imaju žene u vašoj stranci?
O ulogama i jednih i drugih se odlucuje ovisno od strateske/takticke situacije na terenu, uvazujuci pricip potpune ravnopravnosti u neuzivanju svih prava koje nemaju.