adija mi, jasmina mi
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#576 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Cuj pred civilima
adija mi, jasmina mi
adija mi, jasmina mi
- Troll_Happens
#577 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
leet wrote:Cuj pred civilima![]()
adija mi, jasmina mi
zaboravio si belme mi
-
glockov kolac
#578 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Šta znači "vratiće mu duplo?" Pucaće mu u obije noge?
-
enx
#579 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
I ovo sve zbog djevojke! Nekad su se momci pucali šakama što Muha reče, a danas pištolj..... kukavice!
- alcho
#580 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ali pazi lanca ovom prvom na sliciJedan001 wrote:sve intelektualcicappy_tempo wrote:jos kad dodate rane i beogradsku furku to ispadne super,sjajno,krasno...![]()
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-h ... booku.html
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#581 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma slomit ce mu obje noge Jasmina mi !glockov kolac wrote:Šta znači "vratiće mu duplo?" Pucaće mu u obije noge?
- alcho
#582 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Znaci da ce upucati dvojicu koji budu slucajno stajali iza njegaglockov kolac wrote:Šta znači "vratiće mu duplo?" Pucaće mu u obije noge?
- headbanger
#583 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
joj tebe noge su se lomile u nas vakat, danas se puca u nogeleet wrote:Ma slomit ce mu obje noge Jasmina mi !glockov kolac wrote:Šta znači "vratiće mu duplo?" Pucaće mu u obije noge?
znaci prostrijelit ce mu obje noge
cuj jasmina mi i adija mi aaaaaaaaau PM seljacku otislo
aaaaaaaajjjjjjjjjjjj
jos sebi na mogu doci cuj CIVIL, eeee CIVILLLLLLLLL
hebalo majku svoju pa na kojim je to drogama, u nas vakat je bio sintelan sta li je sada
LSD ni je garant jer je skup
CIVIL ono vojnik
moga mislit kako vec isrivljuje stau i ono ocam, medju civle dodso adija mi p.zd. prava, vratit cu mu duplo ocam
Last edited by headbanger on 28/12/2011 11:21, edited 1 time in total.
- Don Zivconi
#584 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Cuj da se poštocaju pa kako ce kad su vojna licaenx wrote:I ovo sve zbog djevojke! Nekad su se momci pucali šakama što Muha reče, a danas pištolj..... kukavice!
- headbanger
#585 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Don Zivconi wrote:Cuj da se poštocaju pa kako ce kad su vojna licaenx wrote:I ovo sve zbog djevojke! Nekad su se momci pucali šakama što Muha reče, a danas pištolj..... kukavice!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#586 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ma Adija mi, sluzbena vojna UTOKA mu je nesto privremeno oduzeta pa ce mu morat' slomit' noge !headbanger wrote:
joj tebe noge su se lomile u nas vakat, danas se puca u noge
- headbanger
#587 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ma joook, ocam sad ce on samo br2 pritisnuti i tako uzeti hekler ili br 7 kasikara, jasmina mileet wrote:Ma Adija mi, sluzbena vojna UTOKA mu je nesto privremeno oduzeta pa ce mu morat' slomit' noge !headbanger wrote:
joj tebe noge su se lomile u nas vakat, danas se puca u noge
samo ako izabere ovo mora se kloniti civila, pa nije on zenski polni ogran
- kokuz_sa
#588 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
citam danas avaz onaj sto se lista
u njemu su slike sada tih poruka sa FB-a..
na kraju svake poruke lik stavio srce
u njemu su slike sada tih poruka sa FB-a..
na kraju svake poruke lik stavio srce
- junkers
#589 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Don Zivconi wrote:Cuj da se poštocaju pa kako ce kad su vojna licaenx wrote:I ovo sve zbog djevojke! Nekad su se momci pucali šakama što Muha reče, a danas pištolj..... kukavice!
a i atrofirali od CS-a gdje će se štocat
- BHF_Manijak
#590 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pa sta vas to cudi, ko da zivite na Marsu pa vam sad to novina, samo u trolu sjednite od Trga do Dobrinje i cut ce te tokom cijele voznje svaka druga rijec da je "Sanje mi, ismeta mi mog, alme mi, zlate mi, ahme mi...", nikakva novina, seljacka furka na koju se jezim, ali odavno vec Sarajevo nije sto je bilo...
- headbanger
#591 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
vidi se da si civilBHF_Manijak wrote:Pa sta vas to cudi, ko da zivite na Marsu pa vam sad to novina, samo u trolu sjednite od Trga do Dobrinje i cut ce te tokom cijele voznje svaka druga rijec da je "Sanje mi, ismeta mi mog, alme mi, zlate mi, ahme mi...", nikakva novina, seljacka furka na koju se jezim, ali odavno vec Sarajevo nije sto je bilo...
- snaga_znanja
#592 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ovdje treba jedna dobra i teska ruka da opali jedan zidarski samar nakon cega zubi ispadaju i puca vilica. I to ponavljati vise puta dok ne dodje pameti.
Sulje mi ovo radi....
Sulje mi ovo radi....
- cico x
#593 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
samo se vi zajebajite i smijte na forumima a ovakvi se "celice" u ovim godinama,za par godina bice redovni gosti crnih hronika,bacace bombe i pucace se po gradu,a vi cete se pitati ko su ti ?
nema vise saka,nema vise "fine djece" svi su sad u svojim fazonima,utoke,nozevi,droga,krada,auta.... tako plodno vrijeme za nastajanje sitnih kriminalaca,problem koji ce nas kostati za 10-ak godina ,a vec nas i sad kosta od trenutnih gradskih kauboja.
dok se ne uvedu zakoni i zatvori za maloljetnike,ovo ce samo biti u porastu !!
nema vise saka,nema vise "fine djece" svi su sad u svojim fazonima,utoke,nozevi,droga,krada,auta.... tako plodno vrijeme za nastajanje sitnih kriminalaca,problem koji ce nas kostati za 10-ak godina ,a vec nas i sad kosta od trenutnih gradskih kauboja.
-
amko76
#594 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
cico x wrote:samo se vi zajebajite i smijte na forumima a ovakvi se "celice" u ovim godinama,za par godina bice redovni gosti crnih hronika,bacace bombe i pucace se po gradu,a vi cete se pitati ko su ti ?
Sve nabrojano je samo posljedica opšteg stanja u društvu. Nikakvi zatvori to neće promijeniti, mogu se samo usavršiti i uvezati po zatvorima. Isti problem kao u Beogradu devedesetih. Poremećen sistem vrijednosti, pogrešni uzori, moralna dekadencija itd. Moje mišljenje, ne moram biti u pravu.
- alcho
#595 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Izvini molim te, sad vidim da smo pretjeralilcico x wrote:samo se vi zajebajite i smijte na forumima a ovakvi se "celice" u ovim godinama,za par godina bice redovni gosti crnih hronika,bacace bombe i pucace se po gradu,a vi cete se pitati ko su ti ?
- Creasy
#596 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nisu ta djeca kriva sto su takva, nego njihovi roditelji i sistem koji im dozvoljava da rade to sto rade. Kad bi dobili adekvatnu sankciju za nedjelo koje naprave, dosli bi oni brzo pameti. Ovako, mislim da ce biti sve gori i gori.
Masinska skola je postala regrutni centar za delikvente i kriminalce. Ako tu zavrsis skolu, dobijas na rejtingu... i jos imas papir za to.
Masinska skola je postala regrutni centar za delikvente i kriminalce. Ako tu zavrsis skolu, dobijas na rejtingu... i jos imas papir za to.
- JThomas
#597 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
mi sad proživljavamo ono iz čitulje i beograda negdje '93, vrijeme totalne anarhije i "kriminalaca" od 18-22 godine koji su veća opasnost za slučajne prolaznike nego za one koje ganjaju. a u temelju svega je naopak sistem vrijednosti, pa tek onda sve ostalo.
- jesaha
#598 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Kako ovo ni slova o današnjoj marisani bezboj palicama u Hrasnom,u pasažu
4 policijske patrole pod rotacijom dofurale a nema komentara
4 policijske patrole pod rotacijom dofurale a nema komentara
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#599 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Imal' gdje vijesti o tome ? 
- snaga_znanja
#600 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Sulje mi Pirke je morao biti ubiven!JThomas wrote:mi sad proživljavamo ono iz čitulje i beograda negdje '93, vrijeme totalne anarhije i "kriminalaca" od 18-22 godine koji su veća opasnost za slučajne prolaznike nego za one koje ganjaju. a u temelju svega je naopak sistem vrijednosti, pa tek onda sve ostalo.