Šta ako je davno išao prostitutkama?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
PalaSa Marsa
#577 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
-
drekalica28
#578 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Marsi, Marsi....PalaSa Marsa wrote: pa idemol' u bordel ili ne?Kostal' to sve?
![]()
Ovo dole što si napisala...
Ovo se moglo i skroz drugačije shvatit, nimalo lijepo, i skroz na moju štetu i ruglo.PalaSa Marsa wrote: sve to fino zvuci, da ne kazem odjekuje, nego se pitam - ko snosi trosove?![]()
Znam da žuriš isto kao i ja da odgovoriš na postove, ali samo malčice više pažnje obrati. Jel ok?
Eh sad kad smo ro riješili....
Ko snosi troškove izlaska?
Pa oni koji izađu brate.
- hadzinicasa
#579 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
jab' voljela da se javi ko nikad nicim nije kupio sex 
-
PalaSa Marsa
#580 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Joo Dreki i ti ode u krajnost br'te..
Jesul' ovo gore sve bili postovi i sala il' ozbilja da se onda i ja uozbiljim.
Ja kontala sala pa se nadovezala, inace to tako volim.
Ne'am ja tu sta vise pricat'. Caos.

Jesul' ovo gore sve bili postovi i sala il' ozbilja da se onda i ja uozbiljim.
Ne'am ja tu sta vise pricat'. Caos.
-
zelenashica
#581 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
U suštini svaki sex se svodi na kupovinu....neki ga kupuju ljubavlju,neki pažnjom,poštovanjem....a neki novcem i materijalnim stvarima.....ja kad rekoh da se sex moze jedino kupiti iskljucivo sam mislila na novac i materijalne stvari.hadzinicasa wrote:jab' voljela da se javi ko nikad nicim nije kupio sex
- hadzinicasa
#582 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
my point exactly.zelenashica wrote:U suštini svaki sex se svodi na kupovinu....neki ga kupuju ljubavlju,neki pažnjom,poštovanjem....a neki novcem i materijalnim stvarima.....hadzinicasa wrote:jab' voljela da se javi ko nikad nicim nije kupio sex
kao sto rekoh: neko za sex hoce orgazam, a neko pare.
-
BHanibal
#583 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
To su slobodne zene udate za posao i nemaju vremena za brak. Znaci veza je bazirana na sex-u ili bolje receno "fuck budy".sladak_ko_med wrote:znači tuđe žene prezauzete poslom nisu problem al je platiti prostitutku robovlasništvoBHanibal wrote:Pitanje je za zene ali zelim da dam svoje misljenje.
Bio sam sa mnogim zenama i ne ponosim se time jer ne znam dali cu to moci reci buducoj zeni kada dodje vrijeme da se zenim. Nisam nikada a i ne bih platio za seks zato sto mi je to ispod mog nivoa i to smatram kao robovlasnistvo. Izlazio sam po klubovima i upoznavao zene i bilo je mnogo situacija sa cistim one night stand. Znaci to su zene prezauzete poslom gdje nemaju vremena za vezu a i meni je odgovaralo.
- fatamorgana
#584 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Pa nije 8 mart ....*mima* wrote:drekalica28 wrote:Jel mogu žene ući u bordel čisto onako informativno?
Iz puke radoznalosti.
hajmo skupa
-
sandra01
#585 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Hebem li ga zeMske,malo ga preceraste ovde
.
Cuj svaki sex je kupovina
Evo ja ga prva ne kupujem
(trebam li ?)
Ja ga poklanjam i ne trazim nista za uzvrat (a ...trebam li ???)
On sretan,ja jos sretnija.Pika li se to kao sex?

Cuj svaki sex je kupovina
Evo ja ga prva ne kupujem
On sretan,ja jos sretnija.Pika li se to kao sex?
- fatamorgana
#586 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Što ne reče prije,sandra01 wrote:Hebem li ga zeMske,malo ga preceraste ovde.
Cuj svaki sex je kupovina![]()
![]()
![]()
Evo ja ga prva ne kupujem(trebam li ?)
On sretan,ja jos sretnija.Pika li se to kao sex?![]()
![]()
- fatamorgana
#587 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Tek sad skontah,trcicu trceci wrote:nista
-
oridjidji
#588 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
u Pragu imas besplatnu uslugu u jednom bordelu, ali te svo vrijeme snimaju dok se seksaš*mima* wrote:jok.....eto sve djaba
tako kome se isplati isplati nek ide
-
Vivian-X
#589 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
U Amsterdamu je to turizamIgra li vam ulogu je li to recimo bilo u Amsterdamu ili recimo Bugojnu?
-
oridjidji
#590 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
a kako je tek poljubiti poslje togaGospoda Ministarka wrote:Felacio mi predstavlja zadovoljstvo, toliko o tome, ali povezati mene i kurvu, tj. praviti porednje u jednu recenicu meni smeta.Mis mekinjas wrote: Vjeruj mi dušo super je, pogotovoako kad mu popušiš i on oduševljeno kaže PA TI PUŠIŠ BOLJE OD KURVI.![]()
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#591 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
oridjidji wrote:a kako je tek poljubiti poslje togaGospoda Ministarka wrote:Felacio mi predstavlja zadovoljstvo, toliko o tome, ali povezati mene i kurvu, tj. praviti porednje u jednu recenicu meni smeta.Mis mekinjas wrote: Vjeruj mi dušo super je, pogotovoako kad mu popušiš i on oduševljeno kaže PA TI PUŠIŠ BOLJE OD KURVI.![]()
-
oridjidji
#592 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
dobro je pa ovoj mojoj nisu bila puna usta hahaha osijetio sam malo lateksa hahhahaChmoljo wrote:oridjidji wrote:Gospoda Ministarka wrote:
a kako je tek poljubiti poslje toga
![]()
![]()
![]()
- ljubav_aha
#593 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
Ja nisam za legaliziranje prostitucije,takvim aktom se legaliziraju druge krminalne radnje iz aspustenih zavjesa bordelaGhost_Rider_XXX wrote:Ne zove se to džabe najstariji zanat na svijetu. Ne ulazim šta je koga navelo da se tim bavi.ljubav_aha wrote: da li postoji SRETNA PROSTITUTKA
zaista sam odusevljena kako vecina forumasha podrzava prostituciju
da li izasta imate jedno,ali dobro opravdanja za takav licni stav
Ne podržavam prostituciju kakva je danas, da se žene otimaju, i eksploatišu gore od kakavog alata, ali sam za legalizaciju prostitucije. Ko želi da se tim bavi da uživa prava i obaveze kao i bilo koji drugi uposlenik.
- ljubav_aha
#594 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
cijeg izborahadzinicasa wrote:prvo - podržavam slobodu izbora, a drugo ne vidim zašto bi se zbog toga pravdala?ljubav_aha wrote:
zaista sam odusevljena kako vecina forumasha podrzava prostituciju![]()
da li izasta imate jedno,ali dobro opravdanja za takav licni stav
- Chmoljo
#595 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
koje inače ne postoje kada je prostitucija ilegalnaljubav_aha wrote:
Ja nisam za legaliziranje prostitucije,takvim aktom se legaliziraju druge krminalne radnje iz aspustenih zavjesa bordela
- ljubav_aha
#596 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
podrzavati legalnu prostituciju a ne podrzavati ileglanu prostituciju,gdje je granica legalnog i ilegalnogChmoljo wrote:imaš moj post koju stranicu prije, u kojem kažem da sam i ja za legalizaciju. ali ti si odmah u prvi plan gurnula žrtve trafikinga. iako je tema nešto drugačija, i postavlja pitanje samo kakvo je mišljenje ako ti je džuvegija bio kod prostitutke, a ne naricanje nad teškom sudbinom djevojaka iz istočnoevropskih zemalja.suncica24 wrote: Jok ba.
Ja ovo sanjam kako diskutujem na forumu o tome je l' ili nije l' placanje prostitutke ok ili super ok.
Je l' de da sanjam?
počele ste ovdje dar-mar praviti ko da su ljudi koji ne okreću glavu od toga pimpoviumjesto što se realno gleda kao na problem koji se treba riješiti. ali sigurno da nije gorući i sigurno da nije u onom obimu u kojem je bilo nekad odmah iza rata.
počele ste priču kako je svaka prostitutka nesretna ili većina njih, jer to radi. guess what, većina ljudi je nesretna svojim pozivom i radnim mjestom. pa radi. opet, to se odnosi na prostitutke što su imale izbora. a svaka koja je domaća, imala je izbora. svaka. jer je njena pozicija ista kao i zlostavljane žene. i jedna i druga imaju izbor da se bore protiv toga.
- Chmoljo
#597 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
1. trolaš.ljubav_aha wrote: podrzavati legalnu prostituciju a ne podrzavati ileglanu prostituciju,gdje je granica legalnog i ilegalnog
2. postavljaš nesuvisla i banalna pitanja.
3. piši normalnim fontom, svi jako lijepo vidimo čitati.
tenk ju.
- ljubav_aha
#598 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
svi pisete kako podrzavate legalnu prsotituciju,ja sam vec napisala,ne podrzavam bilo koji oblik legalne/ilegalne prostitucije ,ali sam podvukla to vase "legaliziranje" jer tako kao svaki gradjanin legalno ,licno dajes odobrenje ,vise si morlano ukljucne u durstvena zbivanja koje se istina mogu malo kontorliratiChmoljo wrote:koje inače ne postoje kada je prostitucija ilegalnaljubav_aha wrote:
Ja nisam za legaliziranje prostitucije,takvim aktom se legaliziraju druge krminalne radnje iz aspustenih zavjesa bordelaoj, Tito i Partijo
- Chmoljo
#599 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
hvala ti na podvlačenju.
- ljubav_aha
#600 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?
OuKej,tebi je prihvaltjivo podrzavati prostituciju,ali opet,razmisljasj:ne daj Boze da neko od clanova porodice zaglavi u takvom bzinisuChmoljo wrote:1. trolaš.ljubav_aha wrote: podrzavati legalnu prostituciju a ne podrzavati ileglanu prostituciju,gdje je granica legalnog i ilegalnog
2. postavljaš nesuvisla i banalna pitanja.
3. piši normalnim fontom, svi jako lijepo vidimo čitati.
tenk ju.