Šta vi tačno očekujete od Bosne i Hercegovine?
Očekujem pravednu državu u kojoj će se poštovati zakon i rad iznad svega. (sanjam znam)
Država probuđenih iz dvodecenijske propagandne hipnoze, ljudi koji se brinu i za sebe i za raznolikost koja je nekad bila značka ponosa a sad je odjednom kao točka razdora.
Kako vidite ovu državu?
Vidi gore.
DA li vi više volite Hrvatsku ili Bosnu i Hercegovinu, i zašto? Da li mislite da je moguće da Bosna i Hercegovina bude normalna država ako vi više volite Hrvatsku s kojom, uzgred budi rečeno, Bosna i Hercegovina graniči? Da li radije kupujete hrvatske proizvode ili bosanskohercegovačke proizvode?
Više volim Bosnu i Hercegovinu jer mi je u njoj dom i obitelj.
Volim i Hrvatsku radi vremena koje sam proveo tamo i ljudi koje znam, volim njeno more, pjesme, tradicije i običaje ali ništa više nego što volim sevdalinku ili Prenj. Neku nacionalnu ljubav ne osjećam pretjerano ni prema jednoj od ovih zemalja, jednako sam ignoriran od obje, jednako su obe samo sjena onog što bi mogle biti.
Kupujem radije BIH proizvode kad su na ponudi, hrvatske npr kupujem radije nego slovenačke

.
Mislim da je kupovanje BIH proizvoda nešto što se treba doslovno u školi utuviti djeci u glavu.
Kupuješ budućnost svojoj djeci, bar je to logično.