pa svega bi bilo, osim fudbala... neka, hvala, irska ili češka su po mjeri. irce bi pocijepali ko budala novine, a čehe bi prošli s malo više muke. portugal - ne daj bože...
Baraz
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- tandrlike_chandrlike
#576 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?
ne kontam ove što priželjkuju hrvatsku
pa svega bi bilo, osim fudbala... neka, hvala, irska ili češka su po mjeri. irce bi pocijepali ko budala novine, a čehe bi prošli s malo više muke. portugal - ne daj bože...
-
17:46
#577 Re: Baraz
eeddiinn wrote:Prema informacijama koje ja imam, a nisu špekulacije Hrvati mole Boga samo da ih mi ne zapadnemo. Prpa ih je pravo. Naravno da to oni neće reci javno u medijima ali ovo je informacija koju sam dobio od ljudi iz HR.
-
Mustang1
#578 Re: Baraz
Pa ne boje se samo oni .. Bil se ti bojao Estonije recimo da je ona pruzila onakvu partiju sinoc protiv Francuza a da smo mi nosioci ... Svi zele da nas izbjegnu i shvatite da nismo vise kanta za nabijanje i da se trebamo nekoga bojati ..Jedino Portugal izbjeci da ne bi vise sile kao i sinoc uticale ..
- emigrazione
#579 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?
Sta vam je ljudi, pa hrvati mole boga da nas ne dobiju. Prvo znamo ih najbolje i tu ne bi bilo ni trzoka ni fosuski a i svjesni su jako dobro da niti na jednoj poziciji nemaju kvalitetnijeg igraca od nas, a kao ekipa su cundara teska u poredjenju sa ovom papetovom masinerijom. Iz dvomeca sa njima nema sanse da izgubimo sve kad bi i htjeli
- ultima_palabra
#580 Re: Baraz
Pa i logika je neka da priželjkuju Estonce ili Crnogorce... Turci ne djeluju dobro uopšte, tako da je logično da se najviše nas pribojavaju. Pogotovo zato što im je raspad sistema u reprezentaciji, a oni i inače doživljavaju kao veliku sramotu kad ih mi nataknemo u nekom sportueeddiinn wrote:Prema informacijama koje ja imam, a nisu špekulacije Hrvati mole Boga samo da ih mi ne zapadnemo. Prpa ih je pravo. Naravno da to oni neće reci javno u medijima ali ovo je informacija koju sam dobio od ljudi iz HR.
- pepito
#581 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?
dingosp0, sta je sa macom? idi bolan na temu o maci...traze te tamo!
- arzuhal
#582 Re: Baraz
Ja ba...da nam je da se plasiramo na EP, pa nek' sudije malo i tamo pokažu ko su gazde u Evropi, ne moraju sve istandarat na nama u kvalifikacijama i baražu...
Volio bih da dobijemo Hrvate pa da ih oderemo samo zbog onog kretena od neki dan, što mi je svirao i mahao rukama u Buzinu, kad se ono hoće dolje prema odvajanju za autoput, a što je vidio bh tablice
Volio bih da dobijemo Hrvate pa da ih oderemo samo zbog onog kretena od neki dan, što mi je svirao i mahao rukama u Buzinu, kad se ono hoće dolje prema odvajanju za autoput, a što je vidio bh tablice
-
sumirprimus
#583 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?
i jos nesto ha irska ha ceska piva zagarantovano dobra...tandrlike_chandrlike wrote:ne kontam ove što priželjkuju hrvatsku![]()
- cyprus
#584 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?
Ovako šanse protiv potencijalnih protivnika odokativno:
Portugal 30%
Hrvatska 45%
Češka 55%
Irska 55%
Ja bih najviše volio Češku, jer mislim da smo trenutno kvalitetniji. I Irska nije loša solucija, ali mi djeluju ko kompaktnija ekipa od Češke...
S Portugalom bi opet bilo teško, s tim što bi sad imali i Ronalda na drugoj strani... Ne znam, ne bih ih volio nikako. Al' bolje i njih nego Hrvatsku. Sa Hrvatima smo kvalitetom tu negdje, ali ovo bi bila katastrofa iz nesportskih razloga. Našta li će Mostar i gradovi u Srdnjoj Bosni ličit? Pod kakvom će presijom recimo biti Papac i Pandža, oni ipak imaju familiju u Širokom Brijegu? Valjda nećemo biti toliki pehovi da na njih izađemo
Portugal 30%
Hrvatska 45%
Češka 55%
Irska 55%
Ja bih najviše volio Češku, jer mislim da smo trenutno kvalitetniji. I Irska nije loša solucija, ali mi djeluju ko kompaktnija ekipa od Češke...
S Portugalom bi opet bilo teško, s tim što bi sad imali i Ronalda na drugoj strani... Ne znam, ne bih ih volio nikako. Al' bolje i njih nego Hrvatsku. Sa Hrvatima smo kvalitetom tu negdje, ali ovo bi bila katastrofa iz nesportskih razloga. Našta li će Mostar i gradovi u Srdnjoj Bosni ličit? Pod kakvom će presijom recimo biti Papac i Pandža, oni ipak imaju familiju u Širokom Brijegu? Valjda nećemo biti toliki pehovi da na njih izađemo
-
El_comadante
#585 Re: Baraz
pa da i ja malo probam pogađanje
Portugal - Estonia jer eto kao Portugal mora igrati EP a najlakši im je put prego Estonaca.
Hrvatska - Crna Gora radi toga da spriječe više od 2 balkanske ekipe ne prvenstvu.
Irska - BiH Ircima ostajemo mi kao lakši od Turka da im daju prvenstvo da igraju s obzirom na Henrijevu ruku
Češka - Turska kao eto ispade jedini pošten par a možda i to da Turcima daju najlakšeg nosica da i oni prođu.
Portugal - Estonia jer eto kao Portugal mora igrati EP a najlakši im je put prego Estonaca.
Hrvatska - Crna Gora radi toga da spriječe više od 2 balkanske ekipe ne prvenstvu.
Irska - BiH Ircima ostajemo mi kao lakši od Turka da im daju prvenstvo da igraju s obzirom na Henrijevu ruku
Češka - Turska kao eto ispade jedini pošten par a možda i to da Turcima daju najlakšeg nosica da i oni prođu.
- zeko071
#586 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?
Ne prizeljkujem Hrvatsku nikako. Prvo zbog svih konatcija koje ta utakmica donosi, a koje nisu sportke prirode i koje nama u Bosni i Hercegovini nikako ne trebaju. Također, ja pamtim podrsku Hrvatske u proslim kvalifikacijama, kada je Ciro bio selektor. Svakako dio te podrske je dolazio zbog Cire, ali opet..tandrlike_chandrlike wrote:ne kontam ove što priželjkuju hrvatsku![]()
Hrvatsku bih volio vidjeti na Evropskom prevenstvu, ali ako dobiju nas (a dobice, jer ce tako biti namjesteno) NEMA SANSE DA IM SE TA AMBICIJA OSTVARI.
-
juventus
#587 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?
1. Češka
2. Irska
3. Hrvatska
4. Portugal
Ovim redom.
2. Irska
3. Hrvatska
4. Portugal
Ovim redom.
-
Iker C
#588 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?
Moj izbor je Češka ili Irska, a Pape za baraž mora pozvati Jahića i Nadarevića. I tko neće igrati u prvoj utakmici baraža?
- Romanista 101%
#589 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?
Iker C wrote:Moj izbor je Češka ili Irska, a Pape za baraž mora pozvati Jahića i Nadarevića. I tko neće igrati u prvoj utakmici baraža?
Papac, Pandza...ali mnogi su u opasnoj zoni ako dobiju jos jedan zuti onda ne igraju revans. Morao bi zvati 25 igraca.
Last edited by Romanista 101% on 12/10/2011 13:53, edited 3 times in total.
- k3ngur
#590 Re: Baraz
Ja vjerujem da ni Portugal ne bi zelio nas...
- BHF_Manijak
#591 Re: Baraz
Sta je ovim delegatima gore smijesno??? Pa realno pojeli bi ih sad, Hrvatska nema IGRE evo vec godinu i vise, nakon onog famoznog Wembleya i izbacivanja Engleza ni polahko padaju qrcu za usi, a vi se mozete do ujutro smijati! 
- k3ngur
#592 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?
Ja bih tu pozvao Besica, Seferovica, Subasica, Cocalica, Jahica...
-
eeddiinn
#593 Re: Baraz
Ove informacije su od jučer prije Francuza i sigurno nisu sa index-a. Sada poslije Francuza jer još i gora situacija po njih. Mislim da nije stvar priželjkivanja ono kako mi bi više volili Estonce ali može i BiH, ovdje je stvar straha vjerujte. A što to "sumirprimus" ti misliš da se ne boje i da je sa indexa, šta su to oni pokazali u ovim kvalifikacijama i to u grupi sa Grčkom. Šta bi bilo da su imali Švabe, Holanđane ili Špance. Ja ne znam zašto mi nemamo povjerenja u sebe mislim da smo mi ti koje niko ne želi za protivnika bili nosioci ili ne. Ako ovi pesimisti i mrzitelji BiH misle da su Francuzi imali loše veče grdno se varaju, BiH je bila toliko superiorna da oni nisu znali šta ih je snašlo. Da nije bilo penala do sutra ne bi dali gol. Mislim da smo izrasli u jednu zrelu reprezentaciju uporedite samo prvu utakmicu sa Francuzima i onu sinoć. U prvoj su se našim igračima noge odsjekle kao da su San Marino i igraju protiv Španaca, sinoć su psihički premni ušli u utakmicu. Ne mislim da treba dizati svari u nebo ali treba biti i svjestan da sada i mi se ravnopravno možemo boriti sa svima pa šta Bog da i samo tako možemo pobjeđivati. Ako mi budemo mislili da su svi ostali bolji od nas i da ih se trebamo bojati nikad mi nećemo vidjeti veliko takmičenje.
-
sumirprimus
#594 Re: Baraz
statisticki kako stojimo s ekipama s balkana,kako sa hrvatskom???BHF_Manijak wrote:Sta je ovim delegatima gore smijesno??? Pa realno pojeli bi ih sad, Hrvatska nema IGRE evo vec godinu i vise, nakon onog famoznog Wembleya i izbacivanja Engleza ni polahko padaju qrcu za usi, a vi se mozete do ujutro smijati!
cemu da se nadamo??? da su oni kanta a mi sampioni???
de malo realnosti,najbolje da izvucemo estoniju,al posto ne mogu oni,onda od 4 zla 2 manja su irska i ceska,pa hrvatska pa portugal,sve drugo je obicna prepotencija zasnovana na nicemu.
trenutna forma,povrede igraca,kartoni???
sta ti kaze da hrvati nece dic formu do novembra?pa se na nama šiljit?
mozda ih i mozemo dobit,mozdai mozemo proc, i njih i portugal,al sad vikat zgazit cemo ih,pune gace zbog nas,dajjj baaa..poktrijepi cinjenicama!
hrvatska i portugal su top 10 godinama,a nas do prije 2 mjeseca nidje.treba bit realan,nista vise.
- Sasvim_Obican
#595 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?
Irska...
Firauni nam ne pašu, Hrvatska - ne bi se utakmica završila regularno i mi ispadamo "za zelenim stolom", Češka - igraju jako slično Rurmuniji. Nama nikako ne odgovara takav stil.
Irska je ekipa s kojom možemo igrati i od koje smo objektivno bolji.
Firauni nam ne pašu, Hrvatska - ne bi se utakmica završila regularno i mi ispadamo "za zelenim stolom", Češka - igraju jako slično Rurmuniji. Nama nikako ne odgovara takav stil.
Irska je ekipa s kojom možemo igrati i od koje smo objektivno bolji.
- ultima_palabra
#596 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?
Može Češka... samo da ne igra onaj Kweuke što je komše razbio
Relativno blizu, dobar grad, oni nikad gori nisu bili... jedino stadion poprilično malen, ne bi bilo mjesta za sve koji bi htjeli ići.
- veljaca
#597 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?
Ako budemo igrali kao u prvom poluvremenu sinoc potiv francuza - nije bitno ko nam dodje .... 
- drndalo
#598 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?
Pa dobro, mozemo cekat u kafani...ultima_palabra wrote:jedino stadion poprilično malen, ne bi bilo mjesta za sve koji bi htjeli ići.
-
eeddiinn
#599 Re: Baraz
A ako misliš tako gledati statistiku i šta je bilo prije, onda Estonci ne zaslužuju još 200 godina da uđu u baraž jer su od jedne BiH u prošlim kvalifikacijama izgubili 7:0. Ti ako ti se ne sviđa činjenica da mi imamo trenutno izuzetnu reprazentaciju koja je sposobna za velike upjehe ili ako ne vjeruješ u to ti brate izaberi neku koja ti se sviđa pa navijaj za njih pa ću onda i razumjeti ako budeš i dalje pljuvao po nama.
Zamisli ti samo kako je pred 80.000 navijača izači na gostujući teren i odigrati onakvu utakmicu, prijatelju 5 puta bi se uneredio do početka utakmice.
Zamisli ti samo kako je pred 80.000 navijača izači na gostujući teren i odigrati onakvu utakmicu, prijatelju 5 puta bi se uneredio do početka utakmice.
-
17:46
#600 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?
Da,samo ne zaboravi zadnjih 20-tak minuta i da je ono bio rezervni sastav trikoloraveljaca wrote:Ako budemo igrali kao u prvom poluvremenu sinoc potiv francuza - nije bitno ko nam dodje ....