Kako je prasnuo, tako se I plamen Big Banga razisao, sve su muse bestragom nestale,
Ali smo se dobro zezali I ismijali..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Bogami ako budes cekao da padne sa nebadječak sa šibicama wrote:Ne trebaju meni tri, niti dvije, dosta je jedna ali vrijedna.crven_barjak wrote: Djecace, hiljadu mu sibica i fosfornih vrsaka slicnih nabrekloj gljivi (i skoro slicne boje, jel da:)!)..
hocunecu ne da je htjela, vec je zudno zeljela tebe na obali mora. Nestao si bez traga, vili si dao bijega put! Za to se u stara vremena visilo, objesen za ejakulacijski izvor eliksira ciste i zategnute koze u mladih muza (a nije botoks:)).
Strudle u stek (trebace za kasnije, da se nadoknadi izgubljena snaga), sibice sa sobom i u mrak da p[otrazis skvo Onu-Sto-Sigurno-Hoce!
Pst, pst...u zasjedi ce ceka trio fantastikus...Hoce-Hoce, HomeSweetHome i Julia nas krimizni cvijet u raskosnom izlistaju!
Geronimo!! skok ne na glavu, vec na trepavice, i zadaj do odklona/sloma duse i tijela. Svi smo mi Hase!
Dobra u dusi i velikog srca, mercy ce opet umrijeti od smijeha, ali svako se smije onome sto ne razumije![]()
![]()
Jednom ce se pojaviti, past ce sa neba mozda
Djes jaranice, ma zale se ovi samci kako nikako da ubodu onu pravu/pravognew_jazzWa wrote:dok sam sve iscitala ja zaboravila sta je bila tema...pogotovo ovi posljednji postovi si bili "intenzivni" ...
Sjećam se ja jaRRaaane tvoje kupnje namještaja sa ženom: ona bira trosjed a ti zamišljaš kako zgodnu prodavačicu odrađuješ na nekom od ponuđenih.detroit-mercy wrote:Jaranice moja, da ti ja odgovorim. Mi ti se muski u stvari nista ne pitamo, mi volimo da stvaramo privid da se pitamo ali u principu rijetko koju odluku mi donesemo. Sto prije to skontamo, bolje nam je. I za zene je isto tako bolje da to odmah skontaju, tj da se mi ko biva pitamo a u stvari se ne pitamo, a ne da se previse kurceLoulou wrote:To je sve individualno. Mislim, naravno da je moguće napraviti neku generalizaciju na temelju većinskog ovog ili onog, ali u biti, kako smo svi različiti, tako su nam različite i želje, težnje, potrebe...
Jednoj ženi je, primjerice, sasvim normalno muškarac "udari šakom o stol", da je taj koga se pita - koji ima glavnu riječ u odlučivanju (uglavnom), da materijalno dobrim dijelom ovisi o njemu...
Drugoj je to neprihvatljivo i potpuno joj je normalno da nema te vrste muške dominacije (da to tako nazovemo).
E sad, problem nastaje kad se nađu dvije osobe suprotnih očekivanja i uvjerenja o načinu funkcioniranja partnerskog odnosa..
Primjera je oblak, od kupovine namjestaja, auta, kuce, odlaska na odmor, ma svega, u principu na kraju bude kako zene odluce. Mi ti funkcionisemo na drugim osnovama, zene na drugim i ko to skonta ima stabilnu vezu.
Ja i zena odemo kobiva da kupujemo namjestaj, eto i ja se pitam. Ona gleda trosjede i konta joj sto bi mi ova garnitura pristajala u dnevnoj, tacno u uz boju zidova. Ja gledam onu garnituru i mislim, hoce biti dobre handracine na ovoj garnituri, ma kupuj to sto prije da se ide kuci ne gubiti vrijeme dzabe. Hanuma ko biva pita, hocemo li kupiti ovu, ja odgovrim ako cemo odmah probat odma uzimaj da se dzabe ne gubi vrijeme
.
A sad vi nastavite sa filozofijom.
ooo, otpozdravljam...samo ti dijeli savjete nama samcimadetroit-mercy wrote:Djes jaranice, ma zale se ovi samci kako nikako da ubodu onu pravu/pravognew_jazzWa wrote:dok sam sve iscitala ja zaboravila sta je bila tema...pogotovo ovi posljednji postovi si bili "intenzivni" ...![]()
Pa reko da im kazem, kako ce i ubosti sta kad non stop vise na forumu.
Ma mi muski smo ti so simple, samo treba znati sa nama. Ove danasnje trebe nece da slusajuLoulou wrote:Sjećam se ja jaRRaaane tvoje kupnje namještaja sa ženom: ona bira trosjed a ti zamišljaš kako zgodnu prodavačicu odrađuješ na nekom od ponuđenih.detroit-mercy wrote:Jaranice moja, da ti ja odgovorim. Mi ti se muski u stvari nista ne pitamo, mi volimo da stvaramo privid da se pitamo ali u principu rijetko koju odluku mi donesemo. Sto prije to skontamo, bolje nam je. I za zene je isto tako bolje da to odmah skontaju, tj da se mi ko biva pitamo a u stvari se ne pitamo, a ne da se previse kurceLoulou wrote:To je sve individualno. Mislim, naravno da je moguće napraviti neku generalizaciju na temelju većinskog ovog ili onog, ali u biti, kako smo svi različiti, tako su nam različite i želje, težnje, potrebe...
Jednoj ženi je, primjerice, sasvim normalno muškarac "udari šakom o stol", da je taj koga se pita - koji ima glavnu riječ u odlučivanju (uglavnom), da materijalno dobrim dijelom ovisi o njemu...
Drugoj je to neprihvatljivo i potpuno joj je normalno da nema te vrste muške dominacije (da to tako nazovemo).
E sad, problem nastaje kad se nađu dvije osobe suprotnih očekivanja i uvjerenja o načinu funkcioniranja partnerskog odnosa..
Primjera je oblak, od kupovine namjestaja, auta, kuce, odlaska na odmor, ma svega, u principu na kraju bude kako zene odluce. Mi ti funkcionisemo na drugim osnovama, zene na drugim i ko to skonta ima stabilnu vezu.
Ja i zena odemo kobiva da kupujemo namjestaj, eto i ja se pitam. Ona gleda trosjede i konta joj sto bi mi ova garnitura pristajala u dnevnoj, tacno u uz boju zidova. Ja gledam onu garnituru i mislim, hoce biti dobre handracine na ovoj garnituri, ma kupuj to sto prije da se ide kuci ne gubiti vrijeme dzabe. Hanuma ko biva pita, hocemo li kupiti ovu, ja odgovrim ako cemo odmah probat odma uzimaj da se dzabe ne gubi vrijeme
.
A sad vi nastavite sa filozofijom.
Ma ko mi se naljutio, vidi ga kako brzo planedječak sa šibicama wrote:Nemam ja problema sa suhom kitom, prijatelju, meni rupa ne treba zbog rupe.
Mislim da moje tipkanje na forumu nije tvoj problem, niti moji razlozi niti vrijeme koje provodim na forumuako muvam zenske, ako foliram, lazem, petljam, moja stvar, razumijes.... kuzim da me pokusavas podjebavat, ali daj malo ohani, nemoj da se bezveze dobijamo ban i ti i ja.
Postajes dosadan, ukratko.
I još da nauči frekvenciju glasa podesit dok prepušta inicijativu...gdje bi joj bio krajdetroit-mercy wrote:Ma mi muski smo ti so simple, samo treba znati sa nama. Ove danasnje trebe nece da slusaju. Lagano prepustis covjeku incijativu da on misli da je po njegovo a ono ionako sve bude po tvom
.
A one odma pocnu udarati u glavu, ma neces ti meni ovo i ono, ja sam njemu odmah rekla ovo i ono i sta treba i kako ne treba.
I onda kukaju kako ne mogu nikog naci, dovoljno je samo malo spustiti gard, ne valja kada se previsoko drzi
Mozda me pogresno razumijes ali u zivotu i ljubavi se svodi na ono da bi dobio nesto moras i nesto dati zauzvratLoulou wrote:I još da nauči frekvenciju glasa podesit dok prepušta inicijativu...gdje bi joj bio krajdetroit-mercy wrote:Ma mi muski smo ti so simple, samo treba znati sa nama. Ove danasnje trebe nece da slusaju. Lagano prepustis covjeku incijativu da on misli da je po njegovo a ono ionako sve bude po tvom
.
A one odma pocnu udarati u glavu, ma neces ti meni ovo i ono, ja sam njemu odmah rekla ovo i ono i sta treba i kako ne treba.
I onda kukaju kako ne mogu nikog naci, dovoljno je samo malo spustiti gard, ne valja kada se previsoko drzi
![]()
Što bi vanilla rekla, aplaudrat' ću iz gledališta.
A jesi ti neki zivac, ko da ti je 17 ljetadječak sa šibicama wrote:Napises post koji bi i debil razumio, ali dzaba...
Ne kudi konja kojeg nisi jahalaPalaSa Marsa wrote:Joo ti price Mersy, ti diplomiru na miroljubivom mjerenju tudjih zena.![]()
![]()
PS: Mozda ti 'pak zena nije ljubomorna, jer 'pak mozda nisi neki macak.
Pa ne znam Boga mi. Fino to sve zvuci, al' haj' mu ga znaj.detroit-mercy wrote:Ne kudi konja kojeg nisi jahalaPalaSa Marsa wrote:Joo ti price Mersy, ti diplomiru na miroljubivom mjerenju tudjih zena.![]()
![]()
PS: Mozda ti 'pak zena nije ljubomorna, jer 'pak mozda nisi neki macak.kaze stara poslovica.
![]()
Nema ljubomore jer smo se nas dvoje nasliono pravo.
Moja ti hanuma prva kaze kada vidi zgodno zensko, ma zena bi je pogledala a kamoli musko![]()
Zna da sa te strane opasnost od mene ne prijeti, cak stavise znam me i zezati kada se vratim iz shoppinga sa djecom, jesu li me one tete u prodavnici spopadale.
Ja imam veliko povjerenje u moju hanumu isto kao sto i ona ima u mene, tako da o ljubomori nikada nismo ni razmisljli.
A ove male zafrkancije izmedju nascine nas samo jacim
.
Dok je takvih jebaca kao tebedječak sa šibicama wrote:Mozda mu zena pada na osjecajne muskarce, pa ima averziju.
Preporucujem kamere po kuci... jedan poznanik radio u security agenciji, i postavio kamere onako reda radi, voljela je ona njega svakim zagrljajem i poljupcem, docekivala ga sa osmijehom svaki dan, dijete je vec bio u kolijevci, ljubav cvjeta, ali hajde da on ipak provjeri, jebiga, tehnologija na raspolaganju pa sto da ne.
Ne sa jednim, no sa dvojicom. Malo joj jedan bio.
Gadno.
a sta hanuma kaze kad vidi zgofno musko? Jel i ti solidarno nahvalis tog muzjaka?detroit-mercy wrote: Ne kudi konja kojeg nisi jahalakaze stara poslovica.
![]()
Moja ti hanuma prva kaze kada vidi zgodno zensko, ma zena bi je pogledala a kamoli musko![]()
Zna da sa te strane opasnost od mene ne prijeti, cak stavise znam me i zezati kada se vratim iz shoppinga sa djecom, jesu li me one tete u prodavnici spopadale.
Ja imam veliko povjerenje u moju hanumu isto kao sto i ona ima u mene, tako da o ljubomori nikada nismo ni razmisljli.
.
Off course, pa kad je neko lijep, ne mozes to ignorisatiplain vanilla wrote:a sta hanuma kaze kad vidi zgofno musko? Jel i ti solidarno nahvalis tog muzjaka?detroit-mercy wrote: Ne kudi konja kojeg nisi jahalakaze stara poslovica.
![]()
.
Ja mislim da je tu ipak pao neki sporazum.plain vanilla wrote:a sta hanuma kaze kad vidi zgofno musko? Jel i ti solidarno nahvalis tog muzjaka?detroit-mercy wrote: Ne kudi konja kojeg nisi jahalakaze stara poslovica.
![]()
.
for better or for worse, for richer, for poorer, in sickness and in health,PalaSa Marsa wrote:Ja mislim da je tu ipak pao neki sporazum.plain vanilla wrote:a sta hanuma kaze kad vidi zgofno musko? Jel i ti solidarno nahvalis tog muzjaka?detroit-mercy wrote: Ne kudi konja kojeg nisi jahalakaze stara poslovica.
![]()
.
DemokraCija, ka'em ja vama.
To ti iz iskustva, pa sav razocaran sad po forumu trazis neku koja ce te razumjetidječak sa šibicama wrote:Nebi ti je ja ni briferom dirao, ako je tebi kompatibilna, to je nesto Boze me prosti i sacuvaj.
Pripazi se drugih jebaca, vole zene promjene tu i tamo, posebno kad ne nudis nista osimdjecijih folova.