blago ovim česima u pragu, eto im 2 giganta...
man city će suvereno izdominirati grupu A, dijamant će nastaviti tamo gdje je stao u bundes ligi - bušenju bayerna!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Pa sto je onda City u 3 grupi?Better Man wrote:
Zato sto ih nije bilo dugo u LP i nemaju dobre rezultate u Evropi zadnjih godina. Zato su u 4 grupi.
LSD wrote:Sad šutite i tišina jer Xavi drži govor i slušajte pažljivo![]()
Jer su Englezi jači od NjemacaGlanzer wrote:Pa sto je onda City u 3 grupi?Better Man wrote:
Zato sto ih nije bilo dugo u LP i nemaju dobre rezultate u Evropi zadnjih godina. Zato su u 4 grupi.
Hoćemo da se prenosi City!cyprus wrote: PS Činjenica će se Cityeve utakmice se igrat istim danom kao i Dinamove, vjerujem da je zabrinula ove sa javnog servisa.
Stari genetičar...solo2 wrote:LSD wrote:Sad šutite i tišina jer Xavi drži govor i slušajte pažljivo![]()
Naravno - majstor je majstor!
pa ako im je preči mamićev dinamo od dzekinog citya onda nek prenose. ne treba im u tom slucaju vise placati pretplatu. nek im placaju dinamovi fanaticiEntropio wrote:Hoćemo da se prenosi City!cyprus wrote: PS Činjenica će se Cityeve utakmice se igrat istim danom kao i Dinamove, vjerujem da je zabrinula ove sa javnog servisa.
Pa po tom što ih nigdje nema zadnjih godina u Evropi... Al' ne brinite se, mislim da su objektivno najjači u grupihopi wrote:zašto, po kojem kriteriju je borussia stavljena u najslabiju grupu, tj u zadnjem krugu je izvučena kao npr. dinamo, otelul?
Mislim da će ta dilema biti razjašnjena ovakočoksa08 wrote:pa ako im je preči mamićev dinamo od dzekinog citya onda nek prenose. ne treba im u tom slucaju vise placati pretplatu. nek im placaju dinamovi fanaticiEntropio wrote:Hoćemo da se prenosi City!cyprus wrote: PS Činjenica će se Cityeve utakmice se igrat istim danom kao i Dinamove, vjerujem da je zabrinula ove sa javnog servisa.
jer su recimo prošle sezone igrali nokaut fazu ELGlanzer wrote:Pa sto je onda City u 3 grupi?Better Man wrote:
Ma sto lupate,ima li Bate-a u Eu?cyprus wrote:
Pa po tom što ih nigdje nema zadnjih godina u Evropi... Al' ne brinite se, mislim da su objektivno najjači u grupi
prošle sezone igrali ELGlanzer wrote:Ma sto lupate,ima li Bate-a u Eu?cyprus wrote:
Pa po tom što ih nigdje nema zadnjih godina u Evropi... Al' ne brinite se, mislim da su objektivno najjači u grupi
Ama ti lupaš. BATE je posljednje 3 godine igro u grupnim fazama evropskih takmičenja. Prije 3 godine je igro u Ligi Prvaka, a prošle godine prezimio u Evropa ligi...Glanzer wrote:Ma sto lupate,ima li Bate-a u Eu?cyprus wrote:
ko lupa? bate ima bolji koeficient od dortmunda!Glanzer wrote:Ma sto lupate,ima li Bate-a u Eu?cyprus wrote:
zato lijepi livestraem pa udri svaku srijedu i utorak utakmice citya i barce. i ako bude kakvih jos zanimljivih duela. kad se ne mozes pouzdati u tv i nase javne televizijecyprus wrote: Mislim da će ta dilema biti razjašnjena ovako: gledaćemo Dinamove utakmice sa Lyonom (izvlakuša na Pjanića
), a moraćemo mislim gledat i Real na Maksimiru
. A onda bi trebali gledat tri Manchesterove utakmice
. Kompromisno rješenje, što bi rekli
![]()
Ako ništa, bar je sigurno da nećemo nijednom gledat šugavi Manchester United
Apsolutna istinacyprus wrote:Kako poslje svakog izvlačenja nikne toliko likova kojima stalno nešto nije jasno
Pa sve po zaslugama, tj. rezultatima. Ko je kriv Borussiji što ih nije bilo na mapi zadnjih 10 godina... Ako ostvare kakav rezultat ove godine, sljedeće godine više neće bit u zadnjem šeširu. Tako to hoda.LSD wrote:Vala nije ni pošteno strpati Borussiju koja je veliki klub (jedan od osvajaca LP) u šešir sa nekakvim Trabzonspor, Viktoria Plzen, Otelul Galati...cak i BATE Borisov bolje kotira od njih
U BL se borili za opstanak par godina i sad ljudima ne štima matematika. Bi li onda i Steaua i Zvezda trebale u Prvi šešir?cyprus wrote:Pa sve po zaslugama, tj. rezultatima. Ko je kriv Borussiji što ih nije bilo na mapi zadnjih 10 godina...LSD wrote:Vala nije ni pošteno strpati Borussiju koja je veliki klub (jedan od osvajaca LP) u šešir sa nekakvim Trabzonspor, Viktoria Plzen, Otelul Galati...cak i BATE Borisov bolje kotira od njih