smoki_choko wrote:muslimovic izvrno dzeku na nos![]()
hahahah
Ovako je dobija mjesto u prvih 11
Moderators: Charuga, Tomahawk11
smoki_choko wrote:muslimovic izvrno dzeku na nos![]()
Od Albanije smo skuplji cca 70 miliona....citava reprezentacija Albanije ne vrijedi ko Džeko, ukratko recenosmoki_choko wrote:kolko smo skuplji od albanije, od rumunije smo cca 30 miliona i opet smo izgubili.
Evo sad sam se upravo vratio sa treninga u Hrasnici. Izgleda da ce nam to sutra i biti taktika, sudeci prema onome sta su radili cijelo vrijeme. Podijeljeni u dvije ekipe radilo se upravo na brzoj pas igri, Baljic im je brojao dodavanja a protivnicka ekipa je radila presing da im oduzme loptu. Kad im oduzme, obrnuta situacija. To mi daje nadu da necemo i protiv Albanije preskakati sredinu terena i nabijati loptu na Dzeku (ili ko god bude gore igrao). Problem je samo sto je meni Piplica bio najbolji na terenuSasvim_Obican wrote:Samo da ih dobijemo... Mora se igrati strpljivo, ne srljati u napadu, graditi napad kratkim pasovima, i ne dozvoljavati da nas Albanci izguraju na 30-40 metara od gola.... Ja sam optimističan !
E nemojte sada pretjerivat i na nos mu nabijat jednu gresku. Spaha je uvijek ginuo za drzavni dres. Stvarno ne znam sta mu se desilo. Neki kazu da je imao smrtni slucaj u porodici.LSD wrote:Ne treba on ginuti i te šuplje price, vec se treba potruditi da ga lopte ne preskacu kao najveceg amatera.Sasvim_Obican wrote:Emir Spahić izjavio da je spreman umrijeti za selektora i reprezentaciju !
Još da bude spreman malo i trčati za reprezentaciju, i eto ga !

Ni Ibro se puno ne razlikujemadFlava wrote:jel vama rahimic i muslimovic djeluju ovdje ko blizanci![]()
![]()
![]()
Mogu svi osim Turaka, Engleza i naravo Portugalaca.Johnny_x wrote:Evo sad gledam gol razliku ostalih reprezentacija koje su druge, najbolju imaju Svedzani(9) i Hrvati(7) ako cemo vec pobjediti potrebno nam je sto vise golova da bi kojom varjantom isli kao najbolja drugoplasirana ekipa, ako bi se plasirali u baraz moguci protivnici Belgija/Turska, Rusi/Slovaci/Irci, Slovenci/Srbi, Švedzani, Hrvati/Izrael, Crnogorci/Englezi, Portugal/Danska/Norveska, Cesi.
bajker_boj wrote:Ni Ibro se puno ne razlikujemadFlava wrote:jel vama rahimic i muslimovic djeluju ovdje ko blizanci![]()
![]()
![]()
hajd stari ne seeeeee dramiStari wrote:Jednom u 15 godina ja se prepustim emocijama ... i poptuno van svog umjerenog tona ...pokusam barem jednom u zivotu zvucati optimisticno ....kad ono tamo ...frajeri nam smjeste 3-icu i k tome precku , fulan penal i ponisten gol ... necu vise evo kunem se svim i svacim ...mislim necu vise biti (pretjerano) optimistican - ni najmanje.
Razguzice nas albanezi sutra ko da gledam ...bice to patnja ko na golom otoku gledati.... mozda nako na guzove izvucemo nerjeseno (ako sudija bude onaj isti svedjanin sto gleda kako ko aut izvodi) ... tu i tamo mozda predjemo centar igralista ...vrlo sporadicno ...najcesce u slucaju pogresnog dodavanja sa protivnicke strane. Dakle ...nemamo mi sta traziti ....da nas UEFA vec od ranije nije uzela pod prismotru - mogli smo komotno predloziti da se utakmica registruje sluzbenim rezultatom (0:3) - ali ne smijemo se sad jos sa UEFO-m zajebavati ...jedva su nas uopste pustili da igramo.
Ovo za pocetak
PS. imal ko kakav link za sutra ... ?
Tako je smoki!smoki_choko wrote:hajd stari ne seeeeee dramiStari wrote:Jednom u 15 godina ja se prepustim emocijama ... i poptuno van svog umjerenog tona ...pokusam barem jednom u zivotu zvucati optimisticno ....kad ono tamo ...frajeri nam smjeste 3-icu i k tome precku , fulan penal i ponisten gol ... necu vise evo kunem se svim i svacim ...mislim necu vise biti (pretjerano) optimistican - ni najmanje.
Razguzice nas albanezi sutra ko da gledam ...bice to patnja ko na golom otoku gledati.... mozda nako na guzove izvucemo nerjeseno (ako sudija bude onaj isti svedjanin sto gleda kako ko aut izvodi) ... tu i tamo mozda predjemo centar igralista ...vrlo sporadicno ...najcesce u slucaju pogresnog dodavanja sa protivnicke strane. Dakle ...nemamo mi sta traziti ....da nas UEFA vec od ranije nije uzela pod prismotru - mogli smo komotno predloziti da se utakmica registruje sluzbenim rezultatom (0:3) - ali ne smijemo se sad jos sa UEFO-m zajebavati ...jedva su nas uopste pustili da igramo.
Ovo za pocetak
PS. imal ko kakav link za sutra ... ?
sutra u ovo vrijeme cemo da analiziramo golove iz prvog poluvremena i da se divimo igri i novoj pobijedi![]()
Znas onu pricu Nikole Nikica da u svakom timu imas jednog lijepog i sve ostalo ruzne igrače..madFlava wrote:jel vama rahimic i muslimovic djeluju ovdje ko blizanci
bingov buraz wrote:Slabo ti ja mogu sta pomoci,vjerovatno ce biti i praznih mjesta poznajuci nas mentalitet.BiHuSrcu wrote:
![]()
![]()
Daj ne zaje*aji,nego reci šta o ovom gore.Samo pričate o ćevapima![]()
Zna li KO šta ?
To je to...imamo rjesenje, Piplicu sutra u prvih 11A1fa wrote: Evo sad sam se upravo vratio sa treninga u Hrasnici. Izgleda da ce nam to sutra i biti taktika, sudeci prema onome sta su radili cijelo vrijeme. Podijeljeni u dvije ekipe radilo se upravo na brzoj pas igri, Baljic im je brojao dodavanja a protivnicka ekipa je radila presing da im oduzme loptu. Kad im oduzme, obrnuta situacija. To mi daje nadu da necemo i protiv Albanije preskakati sredinu terena i nabijati loptu na Dzeku (ili ko god bude gore igrao). Problem je samo sto je meni Piplica bio najbolji na terenucuvao je Dzeku i bolje se postavljao od Mravca