BiH-Albanija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Pobjeda BiH
153
64%
Remi
39
16%
Pobjeda Albanije
46
19%

Total votes: 238

ultrarajvoSA

#576 Re: BiH-Albanija

Post by ultrarajvoSA »

smoki_choko wrote:muslimovic izvrno dzeku na nos :D

Image

Image

Image

hahahah

Ovako je dobija mjesto u prvih 11 :D
smoki_choko

#577 Re: BiH-Albanija

Post by smoki_choko »

Prvih 11 Albanije za sutra

Kada Albanci budu napadali igrat će u formaciji 4-4-2. U tom slučaju odbranu će činiti Dallku, Cana, Curri, Vangjeli; dok će u vezi igrati Skela, Bulku, Lala, Agolli; a u napadu će biti Bogdani i Salihi.

Kuže ima već pripremljenu taktiku i u slučaju da se albanci budu branili, a to je 4-5-1. U tom slučaju samo će Bogdani ostati u napadu, dok će Salihi biti prekomandovan u vezni red.
guoanbu

#578 Re: BiH-Albanija

Post by guoanbu »

Boga mi,biće gutavo 8)
north

#579 Re: BiH-Albanija

Post by north »

I ja mislim da smo dosta (OPRAVDANO) izružili igrače za jad i čemer od igre u Rumuniji, to je sada apsolvirano, i treba im sutra dati podršku, jer ljudi, sutra je za nas BITI ILI NE BITI!!!
Mi jednostavno MORAMO pobijediti, nema nam druge, svaik drugačiji ishod nas gura u ponor i gotovo sigurno izbacuje iz utrke za 2 mjesto...

Za to po meni trebaju stati sve kritike, da vidimo šta će se sutra dešavati, valjda su i igrači u glavi neke stvari razriješili i znaju šta znači sutrašnja utakmica.......Ja se jednostavno želim nadati najboljem....POBJEDA!!! :bih:
ganjeta

#580 Re: BiH-Albanija

Post by ganjeta »

Ma realno sutra ce igraci gristi onaj grbavi teren u Zenici u to ne sumnjam,kao sto ne sumnjam ni u pobjedu.....sta ce Albanija realno mi smo za njih Barca :D
Mahalac

#581 Re: BiH-Albanija

Post by Mahalac »

Mi sutra treba da izgubimo i da se stavimo na mjesto gdje i pripadamo!
smoki_choko

#582 Re: BiH-Albanija

Post by smoki_choko »

kolko smo skuplji od albanije, od rumunije smo cca 30 miliona i opet smo izgubili.
LSD

#583 Re: BiH-Albanija

Post by LSD »

smoki_choko wrote:kolko smo skuplji od albanije, od rumunije smo cca 30 miliona i opet smo izgubili.
Od Albanije smo skuplji cca 70 miliona....citava reprezentacija Albanije ne vrijedi ko Džeko, ukratko receno ;-)
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#584 Re: BiH-Albanija

Post by A1fa »

Sasvim_Obican wrote:Samo da ih dobijemo... Mora se igrati strpljivo, ne srljati u napadu, graditi napad kratkim pasovima, i ne dozvoljavati da nas Albanci izguraju na 30-40 metara od gola.... Ja sam optimističan ! :bih:
Evo sad sam se upravo vratio sa treninga u Hrasnici. Izgleda da ce nam to sutra i biti taktika, sudeci prema onome sta su radili cijelo vrijeme. Podijeljeni u dvije ekipe radilo se upravo na brzoj pas igri, Baljic im je brojao dodavanja a protivnicka ekipa je radila presing da im oduzme loptu. Kad im oduzme, obrnuta situacija. To mi daje nadu da necemo i protiv Albanije preskakati sredinu terena i nabijati loptu na Dzeku (ili ko god bude gore igrao). Problem je samo sto je meni Piplica bio najbolji na terenu :D cuvao je Dzeku i bolje se postavljao od Mravca :lol:
sinuhe

#585 Re: BiH-Albanija

Post by sinuhe »

Dzaba sve. Za baraz igru treba dici na visi nivo a to ova ekipa ne moze.
Stari

#586 Re: BiH-Albanija

Post by Stari »

Jednom u 15 godina ja se prepustim emocijama ... i poptuno van svog umjerenog tona ...pokusam barem jednom u zivotu zvucati optimisticno ....kad ono tamo ...frajeri nam smjeste 3-icu i k tome precku , fulan penal i ponisten gol ... necu vise evo kunem se svim i svacim ...mislim necu vise biti (pretjerano) optimistican - ni najmanje.

Razguzice nas albanezi sutra ko da gledam ...bice to patnja ko na golom otoku gledati.... mozda nako na guzove izvucemo nerjeseno (ako sudija bude onaj isti svedjanin sto gleda kako ko aut izvodi) ... tu i tamo mozda predjemo centar igralista ...vrlo sporadicno ...najcesce u slucaju pogresnog dodavanja sa protivnicke strane. Dakle ...nemamo mi sta traziti ....da nas UEFA vec od ranije nije uzela pod prismotru - mogli smo komotno predloziti da se utakmica registruje sluzbenim rezultatom (0:3) - ali ne smijemo se sad jos sa UEFO-m zajebavati ...jedva su nas uopste pustili da igramo.

Ovo za pocetak :D

PS. imal ko kakav link za sutra ... ? :D
BegA_

#587 Re: BiH-Albanija

Post by BegA_ »

LSD wrote:
Sasvim_Obican wrote:Emir Spahić izjavio da je spreman umrijeti za selektora i reprezentaciju !
Još da bude spreman malo i trčati za reprezentaciju, i eto ga !
Ne treba on ginuti i te šuplje price, vec se treba potruditi da ga lopte ne preskacu kao najveceg amatera.
E nemojte sada pretjerivat i na nos mu nabijat jednu gresku. Spaha je uvijek ginuo za drzavni dres. Stvarno ne znam sta mu se desilo. Neki kazu da je imao smrtni slucaj u porodici. :sad:
madFlava

#588 Re: BiH-Albanija

Post by madFlava »

jel vama rahimic i muslimovic djeluju ovdje ko blizanci :D :D :dance:

Image
bajker_boj

#589 Re: BiH-Albanija

Post by bajker_boj »

madFlava wrote:jel vama rahimic i muslimovic djeluju ovdje ko blizanci :D :D :dance:

Image
Ni Ibro se puno ne razlikuje :lol:
BegA_

#590 Re: BiH-Albanija

Post by BegA_ »

Johnny_x wrote:Evo sad gledam gol razliku ostalih reprezentacija koje su druge, najbolju imaju Svedzani(9) i Hrvati(7) ako cemo vec pobjediti potrebno nam je sto vise golova da bi kojom varjantom isli kao najbolja drugoplasirana ekipa, ako bi se plasirali u baraz moguci protivnici Belgija/Turska, Rusi/Slovaci/Irci, Slovenci/Srbi, Švedzani, Hrvati/Izrael, Crnogorci/Englezi, Portugal/Danska/Norveska, Cesi.
Mogu svi osim Turaka, Engleza i naravo Portugalaca.
MrBega

#591 Re: BiH-Albanija

Post by MrBega »

41 Algeria Algeria 609 -1 Down 0
42 Romania Romania 607 -1 Down 0
43 Honduras Honduras 603 0 Equal 6
44 Burkina Faso Burkina Faso 600 -2 Down 0
45 Bosnia-Herzegovina Bosnia-Herzegovina 594 -1 Down 0
46 Bulgaria Bulgaria 592 -1 Down 0
47 Lithuania Lithuania 577 -1 Down 0
48 Iran Iran 575 -1 Down 0
49 Cameroon Cameroon 572 -1 Down 0
50 Colombia Colombia 564 -1 Down -4
50 Albania Albania 564 0 Equal 0
Tu smo negdje
madFlava

#592 Re: BiH-Albanija

Post by madFlava »

bajker_boj wrote:
madFlava wrote:jel vama rahimic i muslimovic djeluju ovdje ko blizanci :D :D :dance:

Image
Ni Ibro se puno ne razlikuje :lol:

vala bas :D braca po glavi :dance: :dance:
smoki_choko

#593 Re: BiH-Albanija

Post by smoki_choko »

Stari wrote:Jednom u 15 godina ja se prepustim emocijama ... i poptuno van svog umjerenog tona ...pokusam barem jednom u zivotu zvucati optimisticno ....kad ono tamo ...frajeri nam smjeste 3-icu i k tome precku , fulan penal i ponisten gol ... necu vise evo kunem se svim i svacim ...mislim necu vise biti (pretjerano) optimistican - ni najmanje.

Razguzice nas albanezi sutra ko da gledam ...bice to patnja ko na golom otoku gledati.... mozda nako na guzove izvucemo nerjeseno (ako sudija bude onaj isti svedjanin sto gleda kako ko aut izvodi) ... tu i tamo mozda predjemo centar igralista ...vrlo sporadicno ...najcesce u slucaju pogresnog dodavanja sa protivnicke strane. Dakle ...nemamo mi sta traziti ....da nas UEFA vec od ranije nije uzela pod prismotru - mogli smo komotno predloziti da se utakmica registruje sluzbenim rezultatom (0:3) - ali ne smijemo se sad jos sa UEFO-m zajebavati ...jedva su nas uopste pustili da igramo.

hajd stari ne seeeeee drami :D
sutra u ovo vrijeme cemo da analiziramo golove iz prvog poluvremena i da se divimo igri i novoj pobijedi :thumbup: :bih:
madFlava

#594 Re: BiH-Albanija

Post by madFlava »

Stari prni pa zapali :D :bih: :bih:
BegA_

#595 Re: BiH-Albanija

Post by BegA_ »

smoki_choko wrote:
Stari wrote:Jednom u 15 godina ja se prepustim emocijama ... i poptuno van svog umjerenog tona ...pokusam barem jednom u zivotu zvucati optimisticno ....kad ono tamo ...frajeri nam smjeste 3-icu i k tome precku , fulan penal i ponisten gol ... necu vise evo kunem se svim i svacim ...mislim necu vise biti (pretjerano) optimistican - ni najmanje.

hajd stari ne seeeeee drami :D
sutra u ovo vrijeme cemo da analiziramo golove iz prvog poluvremena i da se divimo igri i novoj pobijedi :thumbup: :bih:
Tako je smoki! :thumbup: :thumbup: :bih:
IlijaLadin

#596 Re: BiH-Albanija

Post by IlijaLadin »

Past će Albanci.

Volio bih vidjeti Bešića i Ibiševića u prvih 11. Pa i Pandžu.
MrBega

#597 Re: BiH-Albanija

Post by MrBega »

madFlava wrote:jel vama rahimic i muslimovic djeluju ovdje ko blizanci
Znas onu pricu Nikole Nikica da u svakom timu imas jednog lijepog i sve ostalo ruzne igrače..
laura b.

#598 Re: BiH-Albanija

Post by laura b. »

bingov buraz wrote:
BiHuSrcu wrote:
:lol: :lol:
Daj ne zaje*aji,nego reci šta o ovom gore.Samo pričate o ćevapima :lol:
Zna li KO šta ? :x
Slabo ti ja mogu sta pomoci,vjerovatno ce biti i praznih mjesta poznajuci nas mentalitet.

danas, ispred "trznice" :) bilo karata kupiti po 35 KM
campa_xxx

#599 Re: BiH-Albanija

Post by campa_xxx »

A1fa wrote: Evo sad sam se upravo vratio sa treninga u Hrasnici. Izgleda da ce nam to sutra i biti taktika, sudeci prema onome sta su radili cijelo vrijeme. Podijeljeni u dvije ekipe radilo se upravo na brzoj pas igri, Baljic im je brojao dodavanja a protivnicka ekipa je radila presing da im oduzme loptu. Kad im oduzme, obrnuta situacija. To mi daje nadu da necemo i protiv Albanije preskakati sredinu terena i nabijati loptu na Dzeku (ili ko god bude gore igrao). Problem je samo sto je meni Piplica bio najbolji na terenu :D cuvao je Dzeku i bolje se postavljao od Mravca :lol:
To je to...imamo rjesenje, Piplicu sutra u prvih 11 :thumbup: :mrgreen: :lol:
smoki_choko

#600 Re: BiH-Albanija

Post by smoki_choko »

a susica i baljica u spic :dance:
Locked