Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
amar1994 wrote:zato sto je karavan i ima dosta manje opreme..
ova astra je sigurno bila dobro preko 40000KM
To sto je karavan joj je prednost kod eventualne ugradnje plina i kasnijeg koristenja.
Obje imaju isti motor, isti mjenjac, crvena sa nesto boljom opremom ali daleko od toga da je siva golac. Razlika u cijeni bi morala biti mnogo manja. Nebitno koliko je bila kao nova, bitno je koliko sad vrijedi.
Sutra idem da pogledam crvenu i ovu Opel Astra J (13.700 KM) https://www.olx.ba/r/35375892/107666. Crvena mi je suhveli, promjenila 4 vlasnika u 130 000. Al vidjet cemo. Ova bijela je propisno servisirana i ima ljetne/zimske tockove sto je veliki plus
Vala kad vidim neko da prodaje auto a na slikama prasnjavo, prljavo, unutra ono sve sivo po tabli i volanu i ne gleda mi se odmah... Valjda kad prodajes proizvod potrudis se da ga prikazes u najboljem svjetlu i da privuces sto vise ljudi.
Il sakrivaš curenja po motoru. Ja više volim prljavo, pogotovo pod haubom. Ajd unutra, to volim da vidim u pristojnom stanju al ako se blok motora sija bježi od toga da ti ga Adem Opel lično hvali
Throttle wrote:Il sakrivaš curenja po motoru. Ja više volim prljavo, pogotovo pod haubom. Ajd unutra, to volim da vidim u pristojnom stanju al ako se blok motora sija bježi od toga da ti ga Adem Opel lično hvali
Ma to ovi preprodavaci mogu sakriti, jer operu i auto stoji parkirano dok ne naleti prva budala. A auta u pokretu bogami tesko, osim ako ne pere pod haubom svako dan dva sto cisto sumnjam... Masno to bude, ne mozes sakrit tek tako. U eurohercu sam naletio na takvo auto. Opran motor, uredan sjaji se ko nov i ja rukom dohvatim granu al odozdo kad ono crno i masno dohvatim jos par crijeva, sve odozdo - sve crno i masno. I to nije malo, vec sloj...
Valjda cu iskoristiti ova dva oka pa dobro pogledat jebemu, nisu male pare u pitanju
Pa zato kazem, dok je lickano sa svih strana ne ide to na dobro. Ajd razumio bih odozgo po plastikama i to da neko opere al da pere po dnu bloka...to je vec sumnjivo. Povedi jos nekog da imas makar 4 oka
Throttle wrote:Pa zato kazem, dok je lickano sa svih strana ne ide to na dobro. Ajd razumio bih odozgo po plastikama i to da neko opere al da pere po dnu bloka...to je vec sumnjivo. Povedi jos nekog da imas makar 4 oka
adisonE wrote:Sutra idem da pogledam crvenu i ovu Opel Astra J (13.700 KM) https://www.olx.ba/r/35375892/107666. Crvena mi je suhveli, promjenila 4 vlasnika u 130 000. Al vidjet cemo. Ova bijela je propisno servisirana i ima ljetne/zimske tockove sto je veliki plus
Mozda je vec kasno, al ako je prva polovina 2012, ne kupuj. Tek druga polovina 2012 ima ispravljeni M32 mjenjac, ako te potrefi stari i odu mu lezajevi, pa, dobro ce te kostat.
adisonE wrote:Sutra idem da pogledam crvenu i ovu Opel Astra J (13.700 KM) https://www.olx.ba/r/35375892/107666. Crvena mi je suhveli, promjenila 4 vlasnika u 130 000. Al vidjet cemo. Ova bijela je propisno servisirana i ima ljetne/zimske tockove sto je veliki plus
Mozda je vec kasno, al ako je prva polovina 2012, ne kupuj. Tek druga polovina 2012 ima ispravljeni M32 mjenjac, ako te potrefi stari i odu mu lezajevi, pa, dobro ce te kostat.
Ne znam jel mislis na automata il ovu sa linka, obje su 2012... Od crvene automata sam odustao svakako jer je puno vlasnika promjenila za svojih 100 000 predjenih. Ovu sa linka jos nisam ni gledao jer je vlasnik na putu
_BataZiv_0809 wrote:Haj valjda ce se javit neko ko pouzdano zna
Zašto bježiš od twinport motora?
Jer zapravo ta tehnologija je tu u svakom modernijem opel benzinskom motoru, samo sto je razvijana i dalje.
koliko se ja razumijem... nek me neko ispravi ako grijesim.
A plin moze na sve opele do modela K. mada moze i tu ali na silu.