potres_mozga wrote:Zbog ovoga je dobio prvi zutiultima_palabra wrote:Ja se fakat ne sjećam da ga je dobio... 6-7 nas gledalo utakmicu i niko se nije mogao sjetiti toga
Koji je ovo minut?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
potres_mozga wrote:Zbog ovoga je dobio prvi zutiultima_palabra wrote:Ja se fakat ne sjećam da ga je dobio... 6-7 nas gledalo utakmicu i niko se nije mogao sjetiti toga
I na kraju balade jesmo li ostvarili pozitivan rezultat u Parizu koji bi nas direktno vodio na EP?hz__semir wrote:
Za tebe i ostale "dvonapadače", samo jedno pitanje, s koliko smo napadača igrali u Parizu?
Na Uefinoj stranici stoji da je dobio dva žuta u istom minutu.potres_mozga wrote:Zbog ovoga je dobio prvi zutiultima_palabra wrote:Ja se fakat ne sjećam da ga je dobio... 6-7 nas gledalo utakmicu i niko se nije mogao sjetiti toga
+1vaučer wrote:Krivca treba tražiti u defanzivnom trčanju i zatvaranja portugalskih igrača a ne u Luliću, Starku i slično.
Igrali su bolje, srčanije i s više zalaganja od svih BH igrača osim Džeke.
slusaj vamo wrote:I ta smirenost je lazna, u osnovi je kukavicluk. I jucer ga je dovoljno pokazao na klupi i igracima i svima koji su ga onako pokenjanog i ukenjanog vec na 2:1 gledali.JohnnyS. wrote:zadnje tri utakmice igra copy/paste taktiku. nema on mudrosti. ima samo smirenost. neka sada smireno krene u istambulspor ili tako nesto a mi da se lagano spremamo za brazil.north wrote:Ma nije tačno, taktika je bila ista kao u Parizu, ali druga je stvar što Misimović i Pjanić kao što @sema reče na drugom podforumu nisu odigrali ni blizu kao u Francuskoj, tako da je sredina terena uz još dodajmo Medunjanina bila očajna....
Još kad na to dodaš crveni karton kod 3-2 i pishološki pad igrača nakon čega nastaje trpanje, onda je baš to do selektora, al u k...
Da se razumijemo, ne kažem da je Safet nepogrešiv, ali ovo sinoć u nekoj velikoj mjeri nije bilo do njega...
dali portugalci go.anestezija123 wrote:Raja, moze li mi neko pojasnit situaciju sa Lulicem od sinoc? Nije mi jasno kad je dobio prvi zuti uopste. Ako je dobio jedan za drugim, zbog cega tacno?
Thanks. Niko od nas sto smo gledali nije to uspio vidjeti, reziser prikazivao radovanje Portugalaca poslije gola, i odjednom - crveni. Skontah da je zbog prigovora, ali mi taj prvi nije bio jasan. E gluposti...alica.k wrote:dali portugalci go.anestezija123 wrote:Raja, moze li mi neko pojasnit situaciju sa Lulicem od sinoc? Nije mi jasno kad je dobio prvi zuti uopste. Ako je dobio jedan za drugim, zbog cega tacno?
lulic se raspravlja nest sa linijskim sudijom. zuti.
onda nesto sa glavnim sudijom. i dobi crveni.
pazi, nisam ni ja to vidjela, al tako rece rus na streamu (posto sam odustala od bht i spahe).anestezija123 wrote:Thanks. Niko od nas sto smo gledali nije to uspio vidjeti, reziser prikazivao radovanje Portugalaca poslije gola, i odjednom - crveni. Skontah da je zbog prigovora, ali mi taj prvi nije bio jasan. E gluposti...alica.k wrote:dali portugalci go.anestezija123 wrote:Raja, moze li mi neko pojasnit situaciju sa Lulicem od sinoc? Nije mi jasno kad je dobio prvi zuti uopste. Ako je dobio jedan za drugim, zbog cega tacno?
lulic se raspravlja nest sa linijskim sudijom. zuti.
onda nesto sa glavnim sudijom. i dobi crveni.
taj zuti za prigovor sudiji mi je navjeca glupost ikad..pravi materija za manipulaciju utakmicama..dje je sloboda govora tu? al hajd i ako zele na taj nacin dat autoritet sudijama onda treba bit dosljedan..svaku utakmicu se moze podijelit brdo kartona na taj racun, pa i portugalci su mogli dobit crveni karton..jebo te to jarane..ko onda ocjenjuje te sudje..kako stark moze dobit dobru ocjenu za ovu utakmicu..kako on moze bit jedan od boljih sudija..sve govori kako uefai fifa imaju alate da manipulisu takmicenjima..ne radi se ovjde ni o kakvim teorijama..ovo je fakat..svede se racun i kaze ko nam treba ko ne treba i tako se donose odluke..moze mi rec ko sta hoce al mi sinoc nismo mogli proc nikako..levati smo samo sto ne znamo te druge igre osim fudbalajeza u ledja wrote:Ovo je tema o Lulicu.
Ne znam jesu li pozatvarali ostale teme ili sta, ali hajmo ovdje samo o njemu.
Mene izuzetno nervira refleksna reakcija ljudi koji nisu u stanju slusati kritiku o nekom igracu ili selektoru i instantno je nazivaju pljuvanjem, jebavanjem majke, tjeranjem od reprezentacije i tako dalje.
Ako neko napravi gresku, a ona je OCITA, onda nema smisla da ga se brani, osim sa "pogrijesio je, desava se". No i to ne pije puno vode kad su u pitanju ovakve, OCITE, greske.
Ovdje se Lulicev postupak poredi sa Spahicevim penalom u Francuskoj. Zasto? Kakvo je to opravdanje? Spahic je napravio penal u opasnoj situaciji, sta je Lulic uradio?? Dobio je dvostruki zuti za prigovor sudiji.
Ne znate sta mu je rekao, a vjerujte, vjerujte da je morao nesto JAKO gadno reci da dobije crveni onako. Vidjecete, jednog dana cemo vjerovatno i saznati sta je receno.
Vi gledate na TV i sad kao eno i Portugalci se bune za XY. Pa nije isto prici sudiji i reci "nije bio faul", a drugo je prici sudiji i reci "glupane ne znas sudit". Boga pitaj sta mu je rekao.
I govori se o nekoj kazni za Lulica....tjeranju iz reprezentacije (ko je to trazio???)....nema se njega sta kaznjavati, on ce sam biti kaznjen od UEFAe, isto kao sto je i Salihovic bio kaznjen. Ako si dobio crveni za prigovor sudiji, mora da si nesto dobro usro.
I nemate se sta trsiti, prsiti i skikljati. Lulic je napravio jako los potez. Onakve stvari se ne smiju desavati. Isto je uradio i Salihovic prije 2 godine. Nauci se ponasati na terenu i zdravo. Ako ne mozes, sjedi na tribine dok ne naucis. (to mu je kazna od UEFA).
I vidim X postova ovdje o siljenju sudije za Portugal.![]()
![]()
Probacu imena forumasa zapamtiti da im ubuduce preskacem postove na fudbalskim temama.
Evo još od sinoć se ne mogu načudit. Mogu reć da je mišljenje da nas je sudija oštetio čak dominantnojeza u ledja wrote:I vidim X postova ovdje o siljenju sudije za Portugal.![]()
![]()
Probacu imena forumasa zapamtiti da im ubuduce preskacem postove na fudbalskim temama.
Ja samo lupam po forumu, ali posto ti, ocito, i gledas, mozes li nam reci kad si vidio taj prvi zuti u prvom poluvremenu? Ja ga nisam vidio, a nije ni UEFA, sudeci prema zvanicnom izvjestaju (http://www.uefa.com/uefaeuro/season=201 ... index.html).hz__semir wrote: Samo jedno pitanje, jeste li vi gledali utakmicu uopšte? Jeste li vi uopšte vidjeli da je Lulić dobio drugi žuti, a ne direktni crveni, odnosno da je prvi žuti dobio još u prvom poluvremenu?
Gledate li vi ljudi uopšte utakmicu ili samo bezveze lupate po forumu?
Dodjes sudiji i kazes "jebem ti mater u usta". Sta mislis treba li ti dati crveni?slavemaster wrote: taj zuti za prigovor sudiji mi je navjeca glupost ikad..pravi materija za manipulaciju utakmicama..dje je sloboda govora tu? al hajd i ako zele na taj nacin dat autoritet sudijama onda treba bit dosljedan..svaku utakmicu se moze podijelit brdo kartona na taj racun, pa i portugalci su mogli dobit crveni karton..jebo te to jarane..ko onda ocjenjuje te sudje..kako stark moze dobit dobru ocjenu za ovu utakmicu..kako on moze bit jedan od boljih sudija..sve govori kako uefai fifa imaju alate da manipulisu takmicenjima..ne radi se ovjde ni o kakvim teorijama..ovo je fakat..svede se racun i kaze ko nam treba ko ne treba i tako se donose odluke..moze mi rec ko sta hoce al mi sinoc nismo mogli proc nikako..levati smo samo sto ne znamo te druge igre osim fudbala
a ti stajao pored sudije i znas da mu je to rekaojeza u ledja wrote:Dodjes sudiji i kazes "jebem ti mater u usta". Sta mislis treba li ti dati crveni?slavemaster wrote: taj zuti za prigovor sudiji mi je navjeca glupost ikad..pravi materija za manipulaciju utakmicama..dje je sloboda govora tu? al hajd i ako zele na taj nacin dat autoritet sudijama onda treba bit dosljedan..svaku utakmicu se moze podijelit brdo kartona na taj racun, pa i portugalci su mogli dobit crveni karton..jebo te to jarane..ko onda ocjenjuje te sudje..kako stark moze dobit dobru ocjenu za ovu utakmicu..kako on moze bit jedan od boljih sudija..sve govori kako uefai fifa imaju alate da manipulisu takmicenjima..ne radi se ovjde ni o kakvim teorijama..ovo je fakat..svede se racun i kaze ko nam treba ko ne treba i tako se donose odluke..moze mi rec ko sta hoce al mi sinoc nismo mogli proc nikako..levati smo samo sto ne znamo te druge igre osim fudbala
hz__semir wrote:
Samo jedno pitanje, jeste li vi gledali utakmicu uopšte? Jeste li vi uopšte vidjeli da je Lulić dobio drugi žuti, a ne direktni crveni, odnosno da je prvi žuti dobio još u prvom poluvremenu?
Gledate li vi ljudi uopšte utakmicu ili samo bezveze lupate po forumu?
Vjerovatno sudija zna bolje od tebe i od mene sta mu je receno.Manic Psycho wrote:a ti stajao pored sudije i znas da mu je to rekaojeza u ledja wrote:Dodjes sudiji i kazes "jebem ti mater u usta". Sta mislis treba li ti dati crveni?slavemaster wrote: taj zuti za prigovor sudiji mi je navjeca glupost ikad..pravi materija za manipulaciju utakmicama..dje je sloboda govora tu? al hajd i ako zele na taj nacin dat autoritet sudijama onda treba bit dosljedan..svaku utakmicu se moze podijelit brdo kartona na taj racun, pa i portugalci su mogli dobit crveni karton..jebo te to jarane..ko onda ocjenjuje te sudje..kako stark moze dobit dobru ocjenu za ovu utakmicu..kako on moze bit jedan od boljih sudija..sve govori kako uefai fifa imaju alate da manipulisu takmicenjima..ne radi se ovjde ni o kakvim teorijama..ovo je fakat..svede se racun i kaze ko nam treba ko ne treba i tako se donose odluke..moze mi rec ko sta hoce al mi sinoc nismo mogli proc nikako..levati smo samo sto ne znamo te druge igre osim fudbala