All about Dragan Čović
- mO k3
#576 Re: All about Dragan Čović
I kakvu sliku salje ovaj Hercegovac ovim junastvom u Dubrovniku??

-
Hafis
#577 Re: All about Dragan Čović
Evo se i moke moćni priključio raspravi.
Pa zar još ovo držite na forumu
Pa zar još ovo držite na forumu
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#578 Re: All about Dragan Čović
Hafis wrote:Pa ja. Sad bi Nikšić iz Brezovog polja (inače, gdje vam dođe ta kasaba, u kojoj nahiji?) rekao za njega - ruralac .pici wrote: to je kad čavuljar nejma u svom kraju parking mjesto neg naviko na livadu
jebga niksic iz brezova polja prigrli urbani nacin al ti tvoji čabuljarci joK... cak ih ni split, dubrovnik pa i zagreb beli grad nemogu vrnuti urbanizmu
-
Hafis
#579 Re: All about Dragan Čović
A jebat ga...nisam kotlinske vode iz Semizovca pio...sad bi manire imao.pici wrote:Hafis wrote:Pa ja. Sad bi Nikšić iz Brezovog polja (inače, gdje vam dođe ta kasaba, u kojoj nahiji?) rekao za njega - ruralac .pici wrote: to je kad čavuljar nejma u svom kraju parking mjesto neg naviko na livadu
jebga niksic iz brezova polja prigrli urbani nacin al ti tvoji čabuljarci joK... cak ih ni split, dubrovnik pa i zagreb beli grad nemogu vrnuti urbanizmu
Jebat ga, odrasto na vodi iz starog Radobolja vodovoda, stara građa, još od Austrougarske.
-
Hafis
#580 Re: All about Dragan Čović
Nergo, piče. Gdje vam je to Brezovo polje stvarno...ja ovdje na forumu pročitao. Jel 'to negdje u vas u KS?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#581 Re: All about Dragan Čović
Matori kako me pogodi pesma, znači prekid, penjem se na sto!Hafis wrote:Nergo, piče. Gdje vam je to Brezovo polje stvarno...ja ovdje na forumu pročitao. Jel 'to negdje u vas u KS?
Ma napred čobane, samo ruralno!
-
Hafis
#582 Re: All about Dragan Čović
Ma jebo te Rojs.
Više ti imaš zajedničkog s Ekremom Jevrićem nego ja s ovim delegatom.
Nemoj sad da ti postavljam tvog zemljaka Mahira Burekovića i onu čuvenu: ja mudžahedin, Bosne sin
Više ti imaš zajedničkog s Ekremom Jevrićem nego ja s ovim delegatom.
Nemoj sad da ti postavljam tvog zemljaka Mahira Burekovića i onu čuvenu: ja mudžahedin, Bosne sin
-
Hafis
#583 Re: All about Dragan Čović
E jebat ga, odoh ja guglati da vidim gdje vam je to Brezovo polje 
-
Hafis
#584 Re: All about Dragan Čović
Au. Otud priča o ruralcima. Svak se češe gdje ga svrbi.
- tandmand
#585 Re: All about Dragan Čović
Nikšići su stara, ugledna famElija. Jest da nemaju kulu ali imaju svoj stećak.

Brezovo polje

Brezovo polje
-
hizo ramidovic
#586 Re: All about Dragan Čović
Морам признати да су ме заиста неугодно изненадили сами Дубровчани који се буне јер је академик Човић паркирао своја аута на плочник и траву. Човек се запита за какву Хрватску се академик Човић уопште бори? Зар је дотле дошло да у држави Хрватској један прави, аутохтони и легитимни Хрват, какав је засигурно академик Човић, не може оставити ауто где жели? А да је среће, оваквом човеку, а пре свега хрватској громади, чувала би се макар два места на самом Страдуну, па кад академик дође у Дубровник на кавицу да не мора паркирати по којекаквим плочницима и зеленим површинама (а ''зелено" је неугодна асоцијација на муслимански калифат).
И заиста, због оваквих ствари и због оваквог срамног односа према правим Хрватима, Хрватска би дефинитивно могла пропасти...
И заиста, због оваквих ствари и због оваквог срамног односа према правим Хрватима, Хрватска би дефинитивно могла пропасти...
-
Hafis
#587 Re: All about Dragan Čović
Mene čudi da nije upućena diplomatska nota od strane Hrvatske prema BiH, budući da se radi o BiH visokopozicioniranom političaru.
Ovo je klasični fašistički čin uperen protiv prometnog suživota i multietničnosti.
Ali što bi naš narod rekao: Similis simili gaudet, iliti u prijevodu - ne obra se bostan dok šljive ne popadaju..
A da se kojim slučajem radilo o bošnjačkom političaru do sada bi se već Plenković oglasio a Kolinda formirala krizni stožer.
STOP DODIKU I ĆOVIĆU !
Ovo je klasični fašistički čin uperen protiv prometnog suživota i multietničnosti.
Ali što bi naš narod rekao: Similis simili gaudet, iliti u prijevodu - ne obra se bostan dok šljive ne popadaju..
A da se kojim slučajem radilo o bošnjačkom političaru do sada bi se već Plenković oglasio a Kolinda formirala krizni stožer.
STOP DODIKU I ĆOVIĆU !
-
hizo ramidovic
#588 Re: All about Dragan Čović
Ови тзв. грађани Дубровника, који су позвали паук службу, највећа су срамота хрватског народа и државе Хрватске. Вероватно се ради о југокомуњарама или неким муслићима (и њих има нешто мало у Дубровнику) и њихова имена требало би јавно објавити и прогласити их националним издајницима и изродима те пресонама "нон грата" у Дубровнику. Њихове слике требало би објавити на свим медијима и огласним местима да поштени и домољубни становници Дубровника знају са каквим издајницима живе!!!
СТОП ТУРСКОМ ЗУЛУМУ!!!
СТОП ТУРСКОМ ЗУЛУМУ!!!
- Control panel
- jazzer
#590 Re: All about Dragan Čović
covjek koji preusmjeri tok rijeke zarad uzitka u svojoj perverznoj hacijendi, covjek koji je toliko
''sretan'' da se dokazni materijal protiv njega izgubi izmedju zgrada dva suda, covjek koji svaki dan priziva aparthejd i kaci
drugom narodu bijele trake na rukave.. je nepropisno parkirao u Dubrovniku?
Pa to je najmanji preksraj koji je on uradio u zivotu. Nije vrijedno spomena a ne pisanja stotina komentara.
''sretan'' da se dokazni materijal protiv njega izgubi izmedju zgrada dva suda, covjek koji svaki dan priziva aparthejd i kaci
drugom narodu bijele trake na rukave.. je nepropisno parkirao u Dubrovniku?
Pa to je najmanji preksraj koji je on uradio u zivotu. Nije vrijedno spomena a ne pisanja stotina komentara.
-
Hafis
#591 Re: All about Dragan Čović
Meni je veća sramota što se ipak nitko u tom hrvatskom gradu, koja je usput rečeno valjda i u EU, nije ni počešao po guzici na ovu fašističku provokaciju od strane vođe južnobosanskih kleroekstremista. Sve je to podleglo pod Plenkovićevu i Kolindinu fašističku ideologiju.hizo ramidovic wrote:Ови тзв. грађани Дубровника, који су позвали паук службу, највећа су срамота хрватског народа и државе Хрватске. Вероватно се ради о југокомуњарама или неким муслићима (и њих има нешто мало у Дубровнику) и њихова имена требало би јавно објавити и прогласити их националним издајницима и изродима те пресонама "нон грата" у Дубровнику. Њихове слике требало би објавити на свим медијима и огласним местима да поштени и домољубни становници Дубровника знају са каквим издајницима живе!!!
СТОП ТУРСКОМ ЗУЛУМУ!!!
Da je ovo pokušao u nekoj našog pravoj antifašističkoj sredini, vidio bi kako izgleda pravi patrijotski gnijev.
STOP DODIKU I ĆOVIĆU!!!
- mayab
#592 Re: All about Dragan Čović
Ja sam bas sumLJičav da su te pare uopće završile za neku korist samog Sveučilišta, znamo kako završavaju silne pare koje Hrvatska šalje "za pomoć Hrvatima Bosne i Hercegovine"Control panel wrote:https://faktograf.hr/2019/02/12/kredit- ... P2vUOnaWEs
- spreca
#593 Re: All about Dragan Čović
Dragoslav Covic zna kako se novci trose u pametnije svrhe...jebes sveuciliste...svakako ce posle svi za Irskumayab wrote:Ja sam bas sumLJičav da su te pare uopće završile za neku korist samog Sveučilišta, znamo kako završavaju silne pare koje Hrvatska šalje "za pomoć Hrvatima Bosne i Hercegovine"Control panel wrote:https://faktograf.hr/2019/02/12/kredit- ... P2vUOnaWEs
- Kolinda
#594 Re: All about Dragan Čović
Izgleda da Drgan j....a ne vadi. Postao je tema kad pogrešno parkira, kad sveučilište dobije kredit, kad kihne, kad zašmrca.... Mislim da na narednim izborima će da podupla broj glasova s tim da će za njega glasati svi od Srba, Bošnjaka do Hrvata. Ostali neće jer jedino za njih Bošnjaci brinu bez obzira na sve, čak ih zastupaju u domu naroda i vladama kantona da se ljudi ne umaraju radeći.
- Point.
- BHCluster
#596 Re: All about Dragan Čović

Ovdje tei stvari nisu tOcne: prva nije bio prisutan, druga nije akademik a treca hrvatski clan predsjednistva ne postoji. Nekada je bio Jugosloven a danas je Srbin koda je to bitno.
- mO k3
#597 Re: All about Dragan Čović
"akademik" 
- BHCluster
#598 Re: All about Dragan Čović
Kad je @Hafis "doktor" moze i Covic "akademik".mO k3 wrote:"akademik"
- Maraschino
#599 Re: All about Dragan Čović
Kolinda wrote:Izgleda da Drgan j....a ne vadi. Postao je tema kad pogrešno parkira, kad sveučilište dobije kredit, kad kihne, kad zašmrca.... Mislim da na narednim izborima će da podupla broj glasova s tim da će za njega glasati svi od Srba, Bošnjaka do Hrvata. Ostali neće jer jedino za njih Bošnjaci brinu bez obzira na sve, čak ih zastupaju u domu naroda i vladama kantona da se ljudi ne umaraju radeći.

- ultima_palabra
#600 Re: All about Dragan Čović
BHCluster wrote:Kad je @Hafis "doktor" moze i Covic "akademik".mO k3 wrote:"akademik"