All about Dragan Čović

Post Reply
mO k3

#576 Re: All about Dragan Čović

Post by mO k3 »

I kakvu sliku salje ovaj Hercegovac ovim junastvom u Dubrovniku??

:mrgreen:
Hafis

#577 Re: All about Dragan Čović

Post by Hafis »

Evo se i moke moćni priključio raspravi.
Pa zar još ovo držite na forumu :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#578 Re: All about Dragan Čović

Post by pici »

Hafis wrote:
pici wrote: to je kad čavuljar nejma u svom kraju parking mjesto neg naviko na livadu :mrgreen:
Pa ja. Sad bi Nikšić iz Brezovog polja (inače, gdje vam dođe ta kasaba, u kojoj nahiji?) rekao za njega - ruralac .

jebga niksic iz brezova polja prigrli urbani nacin al ti tvoji čabuljarci joK... cak ih ni split, dubrovnik pa i zagreb beli grad nemogu vrnuti urbanizmu
Hafis

#579 Re: All about Dragan Čović

Post by Hafis »

pici wrote:
Hafis wrote:
pici wrote: to je kad čavuljar nejma u svom kraju parking mjesto neg naviko na livadu :mrgreen:
Pa ja. Sad bi Nikšić iz Brezovog polja (inače, gdje vam dođe ta kasaba, u kojoj nahiji?) rekao za njega - ruralac .

jebga niksic iz brezova polja prigrli urbani nacin al ti tvoji čabuljarci joK... cak ih ni split, dubrovnik pa i zagreb beli grad nemogu vrnuti urbanizmu
A jebat ga...nisam kotlinske vode iz Semizovca pio...sad bi manire imao.
Jebat ga, odrasto na vodi iz starog Radobolja vodovoda, stara građa, još od Austrougarske.
Hafis

#580 Re: All about Dragan Čović

Post by Hafis »

Nergo, piče. Gdje vam je to Brezovo polje stvarno...ja ovdje na forumu pročitao. Jel 'to negdje u vas u KS?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#581 Re: All about Dragan Čović

Post by pici »

Hafis wrote:Nergo, piče. Gdje vam je to Brezovo polje stvarno...ja ovdje na forumu pročitao. Jel 'to negdje u vas u KS?
Matori kako me pogodi pesma, znači prekid, penjem se na sto!
Ma napred čobane, samo ruralno!

Hafis

#582 Re: All about Dragan Čović

Post by Hafis »

Ma jebo te Rojs.
Više ti imaš zajedničkog s Ekremom Jevrićem nego ja s ovim delegatom.
Nemoj sad da ti postavljam tvog zemljaka Mahira Burekovića i onu čuvenu: ja mudžahedin, Bosne sin :D
Hafis

#583 Re: All about Dragan Čović

Post by Hafis »

E jebat ga, odoh ja guglati da vidim gdje vam je to Brezovo polje :stolica:
Hafis

#584 Re: All about Dragan Čović

Post by Hafis »

Au. Otud priča o ruralcima. Svak se češe gdje ga svrbi.
tandmand

#585 Re: All about Dragan Čović

Post by tandmand »

Nikšići su stara, ugledna famElija. Jest da nemaju kulu ali imaju svoj stećak.

Image
Brezovo polje
hizo ramidovic

#586 Re: All about Dragan Čović

Post by hizo ramidovic »

Морам признати да су ме заиста неугодно изненадили сами Дубровчани који се буне јер је академик Човић паркирао своја аута на плочник и траву. Човек се запита за какву Хрватску се академик Човић уопште бори? Зар је дотле дошло да у држави Хрватској један прави, аутохтони и легитимни Хрват, какав је засигурно академик Човић, не може оставити ауто где жели? А да је среће, оваквом човеку, а пре свега хрватској громади, чувала би се макар два места на самом Страдуну, па кад академик дође у Дубровник на кавицу да не мора паркирати по којекаквим плочницима и зеленим површинама (а ''зелено" је неугодна асоцијација на муслимански калифат).
И заиста, због оваквих ствари и због оваквог срамног односа према правим Хрватима, Хрватска би дефинитивно могла пропасти...
Hafis

#587 Re: All about Dragan Čović

Post by Hafis »

Mene čudi da nije upućena diplomatska nota od strane Hrvatske prema BiH, budući da se radi o BiH visokopozicioniranom političaru.
Ovo je klasični fašistički čin uperen protiv prometnog suživota i multietničnosti.
Ali što bi naš narod rekao: Similis simili gaudet, iliti u prijevodu - ne obra se bostan dok šljive ne popadaju..
A da se kojim slučajem radilo o bošnjačkom političaru do sada bi se već Plenković oglasio a Kolinda formirala krizni stožer.

STOP DODIKU I ĆOVIĆU !
hizo ramidovic

#588 Re: All about Dragan Čović

Post by hizo ramidovic »

Ови тзв. грађани Дубровника, који су позвали паук службу, највећа су срамота хрватског народа и државе Хрватске. Вероватно се ради о југокомуњарама или неким муслићима (и њих има нешто мало у Дубровнику) и њихова имена требало би јавно објавити и прогласити их националним издајницима и изродима те пресонама "нон грата" у Дубровнику. Њихове слике требало би објавити на свим медијима и огласним местима да поштени и домољубни становници Дубровника знају са каквим издајницима живе!!!

СТОП ТУРСКОМ ЗУЛУМУ!!!
jazzer

#590 Re: All about Dragan Čović

Post by jazzer »

covjek koji preusmjeri tok rijeke zarad uzitka u svojoj perverznoj hacijendi, covjek koji je toliko
''sretan'' da se dokazni materijal protiv njega izgubi izmedju zgrada dva suda, covjek koji svaki dan priziva aparthejd i kaci
drugom narodu bijele trake na rukave.. je nepropisno parkirao u Dubrovniku?

Pa to je najmanji preksraj koji je on uradio u zivotu. Nije vrijedno spomena a ne pisanja stotina komentara.
Hafis

#591 Re: All about Dragan Čović

Post by Hafis »

hizo ramidovic wrote:Ови тзв. грађани Дубровника, који су позвали паук службу, највећа су срамота хрватског народа и државе Хрватске. Вероватно се ради о југокомуњарама или неким муслићима (и њих има нешто мало у Дубровнику) и њихова имена требало би јавно објавити и прогласити их националним издајницима и изродима те пресонама "нон грата" у Дубровнику. Њихове слике требало би објавити на свим медијима и огласним местима да поштени и домољубни становници Дубровника знају са каквим издајницима живе!!!

СТОП ТУРСКОМ ЗУЛУМУ!!!
Meni je veća sramota što se ipak nitko u tom hrvatskom gradu, koja je usput rečeno valjda i u EU, nije ni počešao po guzici na ovu fašističku provokaciju od strane vođe južnobosanskih kleroekstremista. Sve je to podleglo pod Plenkovićevu i Kolindinu fašističku ideologiju.
Da je ovo pokušao u nekoj našog pravoj antifašističkoj sredini, vidio bi kako izgleda pravi patrijotski gnijev.

STOP DODIKU I ĆOVIĆU!!!
mayab

#592 Re: All about Dragan Čović

Post by mayab »

Ja sam bas sumLJičav da su te pare uopće završile za neku korist samog Sveučilišta, znamo kako završavaju silne pare koje Hrvatska šalje "za pomoć Hrvatima Bosne i Hercegovine"
spreca

#593 Re: All about Dragan Čović

Post by spreca »

mayab wrote:
Ja sam bas sumLJičav da su te pare uopće završile za neku korist samog Sveučilišta, znamo kako završavaju silne pare koje Hrvatska šalje "za pomoć Hrvatima Bosne i Hercegovine"
Dragoslav Covic zna kako se novci trose u pametnije svrhe...jebes sveuciliste...svakako ce posle svi za Irsku
Kolinda

#594 Re: All about Dragan Čović

Post by Kolinda »

Izgleda da Drgan j....a ne vadi. Postao je tema kad pogrešno parkira, kad sveučilište dobije kredit, kad kihne, kad zašmrca.... Mislim da na narednim izborima će da podupla broj glasova s tim da će za njega glasati svi od Srba, Bošnjaka do Hrvata. Ostali neće jer jedino za njih Bošnjaci brinu bez obzira na sve, čak ih zastupaju u domu naroda i vladama kantona da se ljudi ne umaraju radeći.
Point.

#595 Re: All about Dragan Čović

Post by Point. »

Image
Image
BHCluster

#596 Re: All about Dragan Čović

Post by BHCluster »

Image
Ovdje tei stvari nisu tOcne: prva nije bio prisutan, druga nije akademik a treca hrvatski clan predsjednistva ne postoji. Nekada je bio Jugosloven a danas je Srbin koda je to bitno.
mO k3

#597 Re: All about Dragan Čović

Post by mO k3 »

"akademik" :mrgreen:
BHCluster

#598 Re: All about Dragan Čović

Post by BHCluster »

mO k3 wrote:"akademik" :mrgreen:
Kad je @Hafis "doktor" moze i Covic "akademik".
Maraschino

#599 Re: All about Dragan Čović

Post by Maraschino »

Kolinda wrote:Izgleda da Drgan j....a ne vadi. Postao je tema kad pogrešno parkira, kad sveučilište dobije kredit, kad kihne, kad zašmrca.... Mislim da na narednim izborima će da podupla broj glasova s tim da će za njega glasati svi od Srba, Bošnjaka do Hrvata. Ostali neće jer jedino za njih Bošnjaci brinu bez obzira na sve, čak ih zastupaju u domu naroda i vladama kantona da se ljudi ne umaraju radeći.
Image
ultima_palabra

#600 Re: All about Dragan Čović

Post by ultima_palabra »

BHCluster wrote:
mO k3 wrote:"akademik" :mrgreen:
Kad je @Hafis "doktor" moze i Covic "akademik".
:lol:
Post Reply