zonbirile wrote:--------------------------------------wex.alpha wrote:Imas sajt njihov gdje su navedeni certifikati, dokazi, iskustvo, zemlje sa kojima radi.zonbirile wrote:[q
čuj ja bez dokaza.Pa sami stavili 40 radnika.Pošto je fol prodati,upakovati,korespodencija,menađeri i sl.,odokativno je to to.Ti ne znaš da današnja proizvodnja je u stvari šarafciger industrija,pogotovu na polju elektronike.Postoji nekoliko svjetskih mega proizvođača,kola,displeja i sličnih komponenti,to se uzme vagonima i sklapa u kakvom pogonu 10x6m.Kakvi roboti i kurci palci,nije brand,nego za levata ad hok sklepana firma.Ista Mikroelektronika BL,ni zvonce za vrata nije u stanju napraviti,šveraju komponente iz Bugarske.Poenta je u tome što se kaka-proizvođač.
Mislim, van svake pameti je porediti njih sa Mikroelektronikom. Sto se tice automatizovane proizvodnje, bio sam u pogonima i vidjeo uzivo. Naravno, moja rijec protiv tvoje
A mogu reci da i razumijem tvoj stav. Sa svim smecem koje je uvaljeno, tesko je vise ikome vjerovati.
eno na postu podaci,njih 40 zatrpaše svijet robom-jest al u qurcu.
Na istom sajtu gdje si nasao tih famoznih 40 radnika, isto tako stoje i zemlje (preko 70) koje godinama koriste uredjaje. Ali naravno, firma koja je jednu Svedsku fiskalizovala tebi je ista ko i one gore koje si vec naveo? LOL
Ne bih vise da se prepucavam s tobom po pitanju ove teme, jer nisam placen sa nicije strane da reklamiram ikoga.
Ti si svoje rekao, a ja svoje. That's it.