KENJAC wrote:U to ne sumnjam . Tebi je i rs genijalna i objektivna tvorevina .To vam je krvi . Genijalnost i objektivnost .
Ubiti 8000 ljudi u par dana u jednom gradicu je genijalna ideja koje se ni hitler nije sjetio . To negirati i jos k tome dodati da su granate na Markale i Kapiju podmentuli muslimani sami sebi je srpska objektivnost o kojoj ti govoris . Izmedju ostalog , naravno
To vam je u krvi! Jel, mamlaze jedan neodgojeni jel ti znas da tako vrijedjas MENE !!! Jel znas da tako vrijedjas svu moju siru i blizu rodbinu i porodicu. Poslije ovoga niti jedan imalo normalan Srbin nece imati dileme sta da misli o tebi!
Jedino mi je nepoznanica sta sta moderator misli?

Sam si potvrdio moje rijeci .
To vam je u krvi . Genijalnost i objektivnost .
Mamlaze , kada citiras , ne trgaj iz konteksta .
Takodje je vazno postaviti tvoj tekst kojeg forumasica Kristijana proglasava genijalnim i objektivnim a koji vrijedja zdrav razum svakog normalnog covjeka ove planete a ne samo i mene i moju siru familiju koja je jako stovala KENJCA sve do jucer a potom pala u tesku depresiju
KENJAC wrote:
Bilo je iluzorno poslije referenduma,Muslimani i Hrvati protiv Srba, ocekivati da Bosna ostane bez unutrasnjih podjela. Jedino zrtve nisu smjele pasti a ostalo je bilo sve predvidljivo.... Onaj govori "Nestat ce jedan narod" onaj drugi kaze "zrtvovat cu sto hiljada ljudi za samostalnost" treci masu zastavam sto su ih juce skinuli sa Jasenovca !!! Krenuo rat dvojica protiv jednog pa onda ova dvojica medjusobno zakrvila, vrhunac je dozivljen u Kraini gdje se jedan sam sa sobom pobio... i poslije svega neki hoce da zive skupa. Jebo te da mi je rodbina ja bih iz kuce izbacio a ne s nima takvim zivi! Sad je problem RS!? Srbi su samo tvrdoglavi i sirovi pa se to bolje vidi, a zar Hrvati nemaju svoju drzavu u drzavi!? Pa u Zepcu postoje i dan danas odvojeni kafici! Jebo sve aparthejde. Mislim da danas zivi vise Bosnjaka u RS nego u opstinama gdje su Hrvati vecina. A izuzmimo Sarajevo (????) ni Bosnjaci se ne mogu pohvalit multietnicnoscu!
Republika Srpska ne treba da postoji! Bosna citava ne treba da postoji! Neko je vec iznio predlog da se sve ovo porusi, asfaltira i napravi jedan veliki parking. Tako bi se mogli hvalit da smo barem jedan problem rijesili!
koja genijalnost a tek objektivnost , narocito ovo da cemo dati 100 000 ljudskih glava za samostalnost koje nemamo ni sa glave danas , a tek ovo ,, Srbi su samo tvrdoglavi i sirovi ,, juk hebote da sacekomo koji milenij da sazriju kao sir ili kao kruske

pa se onda coek sam sa sobom pobio

itd svaka rijec je biser . Hrvate bi posebno interesiralo da im objasnis ovo o zastavi koja je jucer skinuta sa Jasenovca

Valjda treba proci 600 godina od Jasenovca da se sahovnica vrati u upotrebu . Zastava se zamrzava kao vozacka dozvola ili sta

Daj Kenjac molim te gibaj se u troskoku