FK Sloboda Tuzla

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tyke

#576 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Tyke »

Gdje smo, tu smo... kakva spajanja i zavaravanja nas samih... sami pali, sami se izmigoljili, amin... politika nove garniture, na pocetku ove sezone, bila je kako ce biti bolje na polusezoni jer su kasno preuzeli klub pa je kasno za transfere, trebaju podrsku i razumijevanje... ok, evo dolazi i taj vakat, neka sad pokazu svu svoju sposobnost i spremnost da vode jedan klub bogate tradicije, neka nadju ona najbolja rjesenja...

Cisto sumnjam, prosto ne vjerujem u bolje sutra.
Arteta

#577 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Arteta »

Image
johntra

#578 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by johntra »

I je li dostižno osam bodova prednosti Viteza?
ellaxaz

#579 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by ellaxaz »

Crnogorac: Protiv Bratstva očekujem pun stadion

http://sportsport.ba/bh_fudbal/crnogora ... ion/100279
ellaxaz

#580 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by ellaxaz »

"ČEKAM DA TAJ ŽELJO DOĐE NA TUŠANJ"

http://druga.tv/info/13964
ultima_palabra

#581 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by ultima_palabra »

Mogao bi se načekati... u međuvremenu nek Joge poćera :skoljka:
Charuga
Globalni moderator

#582 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Charuga »

:mrgreen:
Heller

#583 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Heller »

Šta se smijete, jeste popravili tribinu :mrgreen:
Charuga
Globalni moderator

#584 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Charuga »

Heller wrote:Šta se smijete, jeste popravili tribinu :mrgreen:
To slobodno priupitaj na temi o Želji, ovo je tema o FK Sloboda i ne treba je kvariti ... ;-)
madFlava

#586 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by madFlava »

:lol: :lol:

Image
PrtiBeeGee

#587 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by PrtiBeeGee »

madFlava wrote::lol: :lol:

Image
I evo ga jos jedan NET hooligan koji nije ni vidio utakmice.... Jaka parola nema sta, malo nepismeni al hajde nije to bitno za seljaka.... Doslo ih 200 i gledali u sjever kako se navija, pa dobro Welcome to town :lol: :lol: .... Fukara na jucerasnjoj utakmici 1000+ parola se radila na javnom mjestu a to su svi i znali da zelimo seljacima dobrodoslicu al eto doslo je vasih 5minuta samo kakvih :D :D gledali prema sjeveru i divili se i da ima nagradna igra putovanje u Tursku na 10 dana ko je cuo indijance ali dobitnika nije bilo jer se nisu culi :lol: :lol: evo momak snimo 5 klupa od vas pa mrtva tisina indijanaca :D

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... zvASZCMo9I

a sto se tice te jadne slike pogledaj malo sta su navijaci a ne copy past navijaci (pokrali pjesme od HZ, TM, Robijasa, Delija, Grobara itd itd itd itd...........)

Image

Al hajde Tusanj vam je plafon sto ste dosegli neka ste malo vidjeli carsije i grada, dosta je bilo njiva i sela.... ISPRAVKA i ako vas je svaki dan u TZ oko 1500 po skolama, fakultetima i na gradini.... Čaršija Tuzlacima a njive seljacima !!! :)
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#588 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Slo Burner »

PrtiBeeGee wrote:
madFlava wrote::lol: :lol:

Image
I evo ga jos jedan NET hooligan koji nije ni vidio utakmice.... Jaka parola nema sta, malo nepismeni al hajde nije to bitno za seljaka.... Doslo ih 200 i gledali u sjever kako se navija, pa dobro Welcome to town :lol: :lol: .... Fukara na jucerasnjoj utakmici 1000+ parola se radila na javnom mjestu a to su svi i znali da zelimo seljacima dobrodoslicu al eto doslo je vasih 5minuta samo kakvih :D :D gledali prema sjeveru i divili se i da ima nagradna igra putovanje u Tursku na 10 dana ko je cuo indijance ali dobitnika nije bilo jer se nisu culi :lol: :lol: evo momak snimo 5 klupa od vas pa mrtva tisina indijanaca :D

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... zvASZCMo9I

a sto se tice te jadne slike pogledaj malo sta su navijaci a ne copy past navijaci (pokrali pjesme od HZ, TM, Robijasa, Delija, Grobara itd itd itd itd...........)

Image

Al hajde Tusanj vam je plafon sto ste dosegli neka ste malo vidjeli carsije i grada, dosta je bilo njiva i sela.... ISPRAVKA i ako vas je svaki dan u TZ oko 1500 po skolama, fakultetima i na gradini.... Čaršija Tuzlacima a njive seljacima !!! :)
Jadna majko :D
udrch

#589 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by udrch »

ova zajebancija Lukavčana je dobra, a i na mjestu..da je Sloboda u ligi u kojoj bi morala biti, ovakva vaša parola bi bila smiješna i ne bi je smjeli ni postaviti..
i ako vas je svaki dan u TZ oko 1500 po skolama, fakultetima i na gradini
a ovaj dio je najjadniji, jer njih je od tog broja bilo bar 100, a vas od 100.000 svega 500 koliko ja vidim..

p.s. evo pogledah tabelu, pa čuvajte ovu parolu, možete i sljedeće godine da se glupirate sa njom, jer vam neće doći u goste ni Željo, ni Velež, ni Čelik, Travnik, Borac..
PrtiBeeGee

#590 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by PrtiBeeGee »

udrch wrote:ova zajebancija Lukavčana je dobra, a i na mjestu..da je Sloboda u ligi u kojoj bi morala biti, ovakva vaša parola bi bila smiješna i ne bi je smjeli ni postaviti..
i ako vas je svaki dan u TZ oko 1500 po skolama, fakultetima i na gradini
a ovaj dio je najjadniji, jer njih je od tog broja bilo bar 100, a vas od 100.000 svega 500 koliko ja vidim..

p.s. evo pogledah tabelu, pa čuvajte ovu parolu, možete i sljedeće godine da se glupirate sa njom, jer vam neće doći u goste ni Željo, ni Velež, ni Čelik, Travnik, Borac..
DOBRODOSLI U CARSIJU i nije neka parola nego topla dobrodoslica seljacima u GRAD.... Da malo bolje citas ovo procito bi da je bilo oko 1000 Fukara a to mozes vidjet i na slici.... a sto se tice tabele 3mjesto sa utakmicom manje (naravno pokrali nas za utakmicu u mostaru kada je bila prekinuta, nista novo za ovu ligu kad imas od 3 clana 2 hrvata u komisiji) pa ce biti odigrana ponovo... da poredim Fukare i Siuxe mislim da je stvarno smijesno 8-)
Baltazar_khan

#591 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by Baltazar_khan »

e čuj oni ih nešto prcaju nekim parolama oko čaršije a vamo im likovi s motornim pilama dolaze na tekme :lol:
udrch

#592 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by udrch »

ako je neko iz Lukavca, grada u TK, onda nije seljak ni u geografskom smislu..
a u onom smislu u kojem se kod nas obično spominje riječ seljak, bojim se da ste vi sa ovom vašom jeftinom parolom puno bliže tom pojmu..a i riječnik ti je užasan..
kao što sam već rekao, vaš nivo je veći, a u njemu ovakva parola ne bi smjela biti postavljena, tako da je ovo smiješno i žalosno..
odgovor ovih iz Lukavaca je mene kao nezavisnog posmatrača nasmijao..
ja volim Tuzlu, FK Sloboda mi je drag klub, a Sloboda Dita je bio moj omiljeni košarkaški klub..
međutim i sam znaš kakva je situacija..pa pokušajte da navijate, a ne da se jeftino prepucavate..
PrtiBeeGee

#593 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by PrtiBeeGee »

udrch wrote:ako je neko iz Lukavca, grada u TK, onda nije seljak ni u geografskom smislu..
a u onom smislu u kojem se kod nas obično spominje riječ seljak, bojim se da ste vi sa ovom vašom jeftinom parolom puno bliže tom pojmu..a i riječnik ti je užasan..
kao što sam već rekao, vaš nivo je veći, a u njemu ovakva parola ne bi smjela biti postavljena, tako da je ovo smiješno i žalosno..
odgovor ovih iz Lukavaca je mene kao nezavisnog posmatrača nasmijao..
ja volim Tuzlu, FK Sloboda mi je drag klub, a Sloboda Dita je bio moj omiljeni košarkaški klub..
međutim i sam znaš kakva je situacija..pa pokušajte da navijate, a ne da se jeftino prepucavate..
A sta su to uradili vrijedno pomena?? pa svako dijete je znalo u tz da ce ovo pisati i to je podje*avanje ovo uopste nije parola......A pravljena na javnom mjestu tako da je svaki navijac Lukavca koji se skoluje u Tuzli mogao proc i vidjet. A ovo za mene nije derbi, kantonalni DA ali derbi NE... Zna se skim Sloboda moze igrat Sarajevo, Zeljo, Celik.... Juce se samo pokazalo grupi iz Lukavca koja je nastala 2012god tko vlada u TK...
udrch

#594 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by udrch »

ok, nisam ni mislio sa tobom da se ubjeđujem..
možeš ti sanjati kako Sloboda igra derbi i sa Barselonom, ali činjenica je da ste ovaj vikend igrali sa Lukavcem..a tako će biti i sljedeće godine..
PrtiBeeGee

#595 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by PrtiBeeGee »

udrch wrote:ok, nisam ni mislio sa tobom da se ubjeđujem..
možeš ti sanjati kako Sloboda igra derbi i sa Barselonom, ali činjenica je da ste ovaj vikend igrali sa Lukavcem..a tako će biti i sljedeće godine..

Ja i nemam namjeru se raspravljat, zivim u realnosti znam da se i sljedece sezone igra ova liga i sve dok Sloboda ne zasluzi da udje u PL-BiH do tad ce biti ovakvo stanje i ova liga... Pozzzz
udrch

#596 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by udrch »

glede navijača iz Lukavca, ne znam kad su nastali, ali ako govorimo o Siuxima, znam sigurno da nisu nastali 2012. godine..možda su čak sa tobom po godinama, jer ja se sjećam da su bili prije 2000-te sigurno..
PrtiBeeGee

#597 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by PrtiBeeGee »

udrch wrote:glede navijača iz Lukavca, ne znam kad su nastali, ali ako govorimo o Siuxima, znam sigurno da nisu nastali 2012. godine..možda su čak sa tobom po godinama, jer ja se sjećam da su bili prije 2000-te sigurno..
Da si iz Tz i da ides na utakmice znao bi da su bili transovi HZ Lukavac, TM Lukavac uvijek su ih bodrili i navijali za njih ;-)
Smijesno je uopste prepirati se i porediti Fukare i Siouxe.Pa do neki dan vecina nije ni znala za navijacku skupinu Siouxe.Fukare i Sloboda imaju ime,tradiciju bez obzira na rang takmicenja.Svima je poznato da se voljeti moze samo jedan klub a ne dva ili vise !!! Ako ti nije jasno ni ovo stvarno ti nemam sta vise napisati....
udrch

#598 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by udrch »

ma samo uživaj..najjači ste na svijetu..
na utakmice naše lige ne idem više od deset godina..uglavnom zbog dječurlije koja se gađa kamenjem, lošeg fudbala, užasnih terena i tribina koji odavno nemaju opravdanje za takvo stanje, nedostatka humora i raznih lokalnih prepucavanja..
ukratko zbog takvih kao što su vaše dvije skupine, čovjek udaljen 15 km od Tuzle ne može sa porodicom doći na Tušanj i odgledati utakmicu sa rodbinom iz Tuzle, ili obratno..
takve ste veličine da normalna publika zaobilazi stadione desetljećima..
ova liga će biti gledljiva tek onda kada vas sve odreda ukinu..to nema više nigdje gdje ima normalnog fudbala...
samo još kod nas se mogu vidjeti glupave bakljade kojima se prekidaju utakmice..samo još kod nas se dižu stolice kada dolaze navijači tuđeg kluba..
onog dana kada se organiziranoj grupi Fukara zabrani ulazak na Tušanj, tek tad će Sloboda postati pravi klub..
umjesto 500 huligana koji uglavnom besplatno uništavaju stadion i klub, veća korist za klub bi bio dolazak 100 porodičnih ljudi kojima ulaznica za svoj klub i za svoj grad nije velika..
a i mi porodični ljudi imamo i usta i glas, znamo i mi navijati, ali ne kortimo kamenje i baklje protiv komšija i rodbine iz susjednog grada ili istog kao u Sarajevu..
ja tebe razumijem, ti si na stadion došao organizirano, ljubav prema Slobodi su ti ugradili pogrešni ljudi..nisi ti kriv i ova tvoja generacija..odavno navijači ne mogu na stadion da dovode svoju djecu, pa da ljubav prema klubu krene na najbolji mogući način: gledajući svog oca i diveći se njemu..
odkad su narkomani i pijanice postali idoli omladine tad su nam i Papeta, Baždarevića, Tuceta, Kovačevića naslijedili ovi što im ni imena nisu vrijedna spomena..
studeni76

#599 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by studeni76 »

PrtiBeeGee wrote:
udrch wrote:glede navijača iz Lukavca, ne znam kad su nastali, ali ako govorimo o Siuxima, znam sigurno da nisu nastali 2012. godine..možda su čak sa tobom po godinama, jer ja se sjećam da su bili prije 2000-te sigurno..
Da si iz Tz i da ides na utakmice znao bi da su bili transovi HZ Lukavac, TM Lukavac uvijek su ih bodrili i navijali za njih ;-)
Smijesno je uopste prepirati se i porediti Fukare i Siouxe.Pa do neki dan vecina nije ni znala za navijacku skupinu Siouxe.Fukare i Sloboda imaju ime,tradiciju bez obzira na rang takmicenja.Svima je poznato da se voljeti moze samo jedan klub a ne dva ili vise !!! Ako ti nije jasno ni ovo stvarno ti nemam sta vise napisati....
Kraj priče, očigledno je da nemaš dovoljno godina! Sve sam mislio da je to čisto podjebavanje al izgleda da ti ovo ozbiljno pričaš :-) :-)
PrtiBeeGee

#600 Re: FK Sloboda Tuzla

Post by PrtiBeeGee »

studeni76 wrote:
PrtiBeeGee wrote:
Kraj priče, očigledno je da nemaš dovoljno godina! Sve sam mislio da je to čisto podjebavanje al izgleda da ti ovo ozbiljno pričaš :-) :-)
Image

Image

25 god, od starog Istoga na stajanju sa Fukarama, do Zapada i D tribine do Sjevera ;-)
Post Reply