-------------------------------------------malischa wrote:na faceu je 88 % ljudi reklo da vjeruje![]()
a i najpoznatiji bosanski umjetnik dimitrijevic je rekao da vjeruje. valjda smo mi svi ovdje budale
i Madofu su svi vjerovali
Moderator: anex
-------------------------------------------malischa wrote:na faceu je 88 % ljudi reklo da vjeruje![]()
a i najpoznatiji bosanski umjetnik dimitrijevic je rekao da vjeruje. valjda smo mi svi ovdje budale
zonbirile wrote:-------------------------------------------malischa wrote:na faceu je 88 % ljudi reklo da vjeruje![]()
i Madofu su svi vjerovali
Pa jesi ti vidio ko dolazi na tretmane?felichi wrote:forum definitivno nije odraz javnog mnijenja.
ovdje niko ne vjeruje, a zetri se ne moze prici od mase naroda koja nadire sa svih strana.
slican fenomen kao i za izbore.

a brate, zar ti licim na nekog ko bi se mogo sam sa sobom igrati doktora??ri0 wrote: Drug da nisu cigare = Hors samo malo sminkas pricu ?![]()
Videces da ce on taj novac podeliti sirotinji na kraju... mislis da je njemu stalo do 3 cigle KM-a.., ma nema sanse!homar wrote:Ovo što se dešava u Zetri je odličan pokazatelj koliko smo boleno društvo, psihički totalno unakažena nacija. Ko je organizovao dolazak ovog torabija, pa postojeća Vlast, njima ide u prilog da se sirotinja okuplja oko "isceljitelja", bolje nego da traži od vlasti koru hljeba i besplatnu zdrastvenu zaštitu.
Ljudi, grad Sarajevo oko Ciglana i Zetre je u opsadnom stanju već sedmicama, prodaje se "vodica", marka po marka, samo za vodu po 50.000 Km dnevno, naplata za ulazak u Zetru po 1 KM evo još 50.000 KM dnevno, tu su još neke dažbine, pa kada sabereš 30 dana po 100.000 KM to je 3.000.000 KM. Čista računica, neka se sirotinja ibreti, a mafija uzima svoje.
Što bi babin sin rekao, sve ovo radim za moj narod.
E moj narode, moje stado bjelo.
Jesil' siguran da su cigare u pitanju?Cyclone` wrote:ma brate, mene je juce svaki organ bolio, fakat sve i jedan organ sam osjetio kako me boli, osjetio svaki krvni sud, svaki zglob, ma sve zivo me bolilo, raspado se...u neka doba se sjetim da sam odlucio da prestanem pusiti i laganini uzmem i zapalim...cim sam zapalio i povukao prvi dim, svi moji bolovi su prestali...samo malo wrote:Mene u grlu nesto steze, is`o sam cak na pregled grla i stitnjace ali sve u dure, nalozio sam se izgleda na hipohondriju![]()
Mozda da odselim sto dalje od Zetre dok Torabi ne zavrsi posao, sta ja znam gdje po noci slijecu one kornjace, mozda na moju zgradu pa i meni prenose nekakvu energiju![]()
Moja zgrada je inace sou, nabili nam nekakvu antenu gore, ne znam ni ko valjda telekom, i ovi sa gornjih spratova utripali da su bolesni, to padaju po cesti, ovaj jedan proljetos pao u nekakav kanal a nista mu nije bar ga ja vidjam cesto kad dodje s posla, ma sou. Ima nesto u ovom dijelu grada, nije dzaba Torabi ovdje sletio.kakav crni Torabi...
I da se nadovezem, slazem se s' ovim, i pitam se sta ce bit' sa ovih ljudi za jednu deceniju kad sad 'vako razmisljaju..pozitivka wrote:da mi je u ovom brdu postova i forumskih tema naci samo jednu gdje "forumasi" (oni autohtoni i oni asalete) daju pozitivno misljenje o samo jednom dogadjaju ili osobi ili sta vec...rekla bih da je ovaj forum skup ljudi koji kriticki pokusavaju razmisljati...s obzirom da to nije tako ovo je nista drugo do SKUP "ANTIPROTIVNIH"...jer vi ste kao takvi apsolutno nekorisni ne samo ovom drustvu vec i samim sebi. Eto!
A šta ako su ti autohtoni forumaši ovog puta debelo u pravu, te svoju riječ dižu protiv bjelosvjetskog varalice i ublehaša !?pozitivka wrote:da mi je u ovom brdu postova i forumskih tema naci samo jednu gdje "forumasi" (oni autohtoni i oni asalete) daju pozitivno misljenje o samo jednom dogadjaju ili osobi ili sta vec...rekla bih da je ovaj forum skup ljudi koji kriticki pokusavaju razmisljati...s obzirom da to nije tako ovo je nista drugo do SKUP "ANTIPROTIVNIH"...jer vi ste kao takvi apsolutno nekorisni ne samo ovom drustvu vec i samim sebi. Eto!
Sto nam se nagovori.pozitivka wrote:da mi je u ovom brdu postova i forumskih tema naci samo jednu gdje "forumasi" (oni autohtoni i oni asalete) daju pozitivno misljenje o samo jednom dogadjaju ili osobi ili sta vec...rekla bih da je ovaj forum skup ljudi koji kriticki pokusavaju razmisljati...s obzirom da to nije tako ovo je nista drugo do SKUP "ANTIPROTIVNIH"...jer vi ste kao takvi apsolutno nekorisni ne samo ovom drustvu vec i samim sebi. Eto!
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=76921 Osobapozitivka wrote:da mi je u ovom brdu postova i forumskih tema naci samo jednu gdje "forumasi" (oni autohtoni i oni asalete) daju pozitivno misljenje o samo jednom dogadjaju ili osobi ili sta vec...rekla bih da je ovaj forum skup ljudi koji kriticki pokusavaju razmisljati...s obzirom da to nije tako ovo je nista drugo do SKUP "ANTIPROTIVNIH"...jer vi ste kao takvi apsolutno nekorisni ne samo ovom drustvu vec i samim sebi. Eto!
Sloboda i demokratija dozvoljavaju da vjeruje ko šta hoće, ali dozvoljava i drugima da ukažu na mahinacije koje se događaju u "demokratskom" društvu, gdje pojedinci koriste slabosti društva i gule sirotinju. Na prethodnoj stranici sam napisao analizu bivanja "iscelitelja" u Zetri sa te finansijske strane.pozitivka wrote:da mi je u ovom brdu postova i forumskih tema naci samo jednu gdje "forumasi" (oni autohtoni i oni asalete) daju pozitivno misljenje o samo jednom dogadjaju ili osobi ili sta vec...rekla bih da je ovaj forum skup ljudi koji kriticki pokusavaju razmisljati...s obzirom da to nije tako ovo je nista drugo do SKUP "ANTIPROTIVNIH"...jer vi ste kao takvi apsolutno nekorisni ne samo ovom drustvu vec i samim sebi. Eto!
pozitivka wrote:da mi je u ovom brdu postova i forumskih tema naci samo jednu gdje "forumasi" (oni autohtoni i oni asalete) daju pozitivno misljenje o samo jednom dogadjaju ili osobi ili sta vec...rekla bih da je ovaj forum skup ljudi koji kriticki pokusavaju razmisljati...s obzirom da to nije tako ovo je nista drugo do SKUP "ANTIPROTIVNIH"...jer vi ste kao takvi apsolutno nekorisni ne samo ovom drustvu vec i samim sebi. Eto!
cijena 1 boce vode kosta 0,75 KM (fabrička cijena) - nize ne mozenovi.dan.nova.nafaka wrote:A šta ako su ti autohtoni forumaši ovog puta debelo u pravu, te svoju riječ dižu protiv bjelosvjetskog varalice i ublehaša !?pozitivka wrote:da mi je u ovom brdu postova i forumskih tema naci samo jednu gdje "forumasi" (oni autohtoni i oni asalete) daju pozitivno misljenje o samo jednom dogadjaju ili osobi ili sta vec...rekla bih da je ovaj forum skup ljudi koji kriticki pokusavaju razmisljati...s obzirom da to nije tako ovo je nista drugo do SKUP "ANTIPROTIVNIH"...jer vi ste kao takvi apsolutno nekorisni ne samo ovom drustvu vec i samim sebi. Eto!
tako jeeecallmethebreeeze wrote:pozitivka wrote:da mi je u ovom brdu postova i forumskih tema naci samo jednu gdje "forumasi" (oni autohtoni i oni asalete) daju pozitivno misljenje o samo jednom dogadjaju ili osobi ili sta vec...rekla bih da je ovaj forum skup ljudi koji kriticki pokusavaju razmisljati...s obzirom da to nije tako ovo je nista drugo do SKUP "ANTIPROTIVNIH"...jer vi ste kao takvi apsolutno nekorisni ne samo ovom drustvu vec i samim sebi. Eto!
jah. zlo i glupost nikada ne treba podrzavati i odobravati.
Draga moja, ako gledamo finansijske pokazatelje i zanemarimo gluposti o kojima je taj lažljivac pričao (mala bića sa kožom poput kornjača sa kojima komunicira, i energija sa pet planeta) stvari stoje ovako:pozitivka wrote: cijena 1 boce vode kosta 0,75 KM (fabrička cijena) - nize ne moze
cijena karte 1 KM (na trazenje ZOI '84) i to 60% ZOI '84 (od čega 17% PDV) a 40 % gdin. Asad Sabo usmjerava na humanitarne organizacije u BiH (poimenicno navedene, pa malo raspitajte)...
a hajde MOLIM VAS samo jedan primjer "zgrtanja" love od sirotinje pa VAM ja onda "skidam kapu" jer ste tek onda u pravu. Nadalje i ne tvrdim da ste u krivu samo od vas trazim kritiku a ne vrijedjanje.
ko tvrdi da ja vjerujem, ali pri iznosenju svog misljenja nastojim imati argumente.... a moji zakljucci nisu izneseni samo na osnovu ove teme....ladyblue18 wrote:Sto nam se nagovori.pozitivka wrote:da mi je u ovom brdu postova i forumskih tema naci samo jednu gdje "forumasi" (oni autohtoni i oni asalete) daju pozitivno misljenje o samo jednom dogadjaju ili osobi ili sta vec...rekla bih da je ovaj forum skup ljudi koji kriticki pokusavaju razmisljati...s obzirom da to nije tako ovo je nista drugo do SKUP "ANTIPROTIVNIH"...jer vi ste kao takvi apsolutno nekorisni ne samo ovom drustvu vec i samim sebi. Eto!![]()
Hajd sad nam jos samo reci po cemu zakljuci koliko smo mi korisni sebi, ili drustvu ako ne vjerujemo u ovo?