muha_sa wrote:imasanabe wrote:Imal kakva druga fotka ove misice USA? Na ovoj je .....Mozda je do fotke?
Ja bih je sad kod Hodzica odvela![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisu to gacice, to ti je cijela zastava.sarlo wrote:Jesu l' ovo gacice u bojama Brazilske zastave?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
muha_sa wrote:imasanabe wrote:Imal kakva druga fotka ove misice USA? Na ovoj je .....Mozda je do fotke?
Ja bih je sad kod Hodzica odvela![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisu to gacice, to ti je cijela zastava.sarlo wrote:Jesu l' ovo gacice u bojama Brazilske zastave?
oplakahkmirsad wrote:sa zadnje strane... druga je s prednje...
da sam pitala nanu za savjet slično bi me posvajetovala...i ona vjeruje u nebesa i zemlje i čuda...srećo moja ja vjerujem u Boga i u sebe i u apsolutno ništa više...ne brkaj sudbinu sa onim što je samo do čovjeka...a prežderavanje i loše navike nemaju veze sa sudbinom!Zlata M. wrote:diddy_zn wrote:ima nas koje su fakat samo iskrene...nije fazon u tome ko se kome ruga fazon je u ljenosti! Ja to nikad neću shvatiti i kraj! Svaki peti dan dođem na net...jer se krećem...a one što su se skupile ko paragrafi ispred kompa ili tv-a i komplet iskrivile i izobličile su cure koji su prvo rekle "joj ne mogu, mrsko mi je", pa onda "mama" ili "tata"!!! Stop ljenosti - zato nam je i svijet otiš'o u...izvin'te me što psujem!JThomas wrote:ova tema je živi dokaz, ne može nikad muškarac biti dušmanin ženi koliko može druga žena![]()
pa vidi ti tih komentara, bog te maz'o...![]()
ona je iskrena !
![]()
Nije to iskrenost, curA draga...Nema to s tim veze! Neki to zovu zlobom (jesu bRezobrazni...)
Nego, glede ovoga...Ja to nikad neću shvatiti
hoces, hoces, jos kako!jok - kraj !i kraj!
Kad nesto tako krvnickine mozemo shvatiti, onda se nebo i zemlja zakunu, da ce sve uciniti da bismo mi shvatili! Bivamo dovedeni u situacije u kojima smo sami to (sto preziremo).
Ne vjerujes ?!
polaaako...
kmirsad wrote:Ženiti mršave... kad se za deset godina udeblja imaš ženu koku i po...![]()
![]()
Aura Perez wrote:ne moze eto, ne moze. Ja glasam za savrsene djevojke. Eto, to ti je drugi nacin da kazes to. Malo ces mi zapec, al da porumeni, da nije ono res, al nemoj da mi unutra bude suho, nek bude socno, al nek ima one korice okolo....ssmmiilleeyy wrote:Ja glasam za djevojke koje nisu ni kostur niti bure. Možel ova varijanta
nećeš se ti od toga 'ljeba najestissmmiilleeyy wrote:Aura Perez wrote:ne moze eto, ne moze. Ja glasam za savrsene djevojke. Eto, to ti je drugi nacin da kazes to. Malo ces mi zapec, al da porumeni, da nije ono res, al nemoj da mi unutra bude suho, nek bude socno, al nek ima one korice okolo....ssmmiilleeyy wrote:Ja glasam za djevojke koje nisu ni kostur niti bure. Možel ova varijanta
Samo da nije kakva FuficaSve ostalo se da srediti
nećeš se ti od toga 'ljeba najesti![]()
cLo wrote:Lijepa je svaka žena, osim one koja misli da to nije, i one koja misli da to jeste!!!!!
cLo wrote:slažem ofKorzika;-).......a eo još jedna tačna:
"Prava nevolja sa ženama jeste što one same stalno pokušavaju da se prilagode muškim teorijama o ženama." hahahahahaha![]()
![]()
![]()
.......
cLo wrote:u tome i jeste fora......jer dok se mi pokušavamo usavršiti,nismo ni svjesne da se njima više sviđaju naše sitne mane,nego velike vrline....
Njanjo wrote:eh kako ja gotivim Ministarku pa to je cudo![]()
![]()
![]()
![]()
bez_ideje je strasna (to tek sad vidim)Njanjo wrote:hvala ministarko
....a nije ni ova bez_ideje losha (shh da se ne uvrjedi)
Kad svratimo kod Maksumica moje je sve masno od pecenjaOmerovim_Koracima wrote:ministarka voli da se prejeda![]()
![]()
![]()
Ja imam cudo jedno od muskarca i to ne krijem da je moj Ministar vrijedan pun cega, da toliko od njeg dobijam na svim poljima i na emotivnom planu da ponekad imam osjecaj da ga ja nevolim dovoljno koliko on mene ili da mu to neznam pokazati. Nikad niije prosao ni jedan dan a da ja nisam pomislila koliko sam imala srece i nikad nece doci dan (bar ja mislim) da cu zaboraviti sta imam.cLo wrote:ti vjerovatno imaš "abnormalnog" muškarca..... gdje je trud fajn investicija.......
kod "normalnih" - uzalud vam trud svirači(ce)