Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nisam siguran, al mislim da je sa-x o njemu objavio nedavno pricu tipa da je kao dijete za vrijeme rata otiso u ameriku i tamo se poceo boriti, rodjeni sarajlija... sad ne znam da li je on to ili samo ga ja zamijenio s nekim drugim
Nisam se previse nadao od UFC-a 138 no evo danas sam pregledao i snimak svih borbi..stvarno extra...pogotovo me je odusevio ovaj brazilac..Renan Barao.. sto se bori u bantam kategoriji....lik je prejak...dobar stand up...crni pojac BJJ...a ima samo 24 godine..
Sto se tice slijedeces UFC a na FOX-u..stvarno nemam pojma za koga bi navijao sto se tice Main eventa...oba borca cu mi draga ....volio bi da bude draw
Last edited by enisss on 07/11/2011 17:23, edited 1 time in total.
enisss wrote:Nisam se previse nadao od UFC-a 138 no evo danas sam pregledao i snimak svih borbi..stvarno extra...pogotovo me je odusevio ovaj brazilac..Renan Barao.. sto se bori u bantam kategoriji....lik je prejak...dobar stand up...crni pojac BJJ...a ima samo 24 godine.. Sto se tice slijedeces UFC a na FOX-u..stvarno nemam pojma za koga bi navijao sto se tice Main eventa...oba borca cu mi draga ....volio bi da bude draw
Isto samo bez draw niti ima sanse da se to desi ...5 rundi HW, neko pada. Ako je Cain u formi, uzima ga jer idu u parter...ne sjecam se da je jds imao nekog hrvaca ove klase za prtovnika ...a i pobjedio je Mirka...simpatije su mi na Cainovoj strani , mada bih volio da se namuci jer to znaci da Mirko nije bio toliko los ....
enisss wrote:Nisam se previse nadao od UFC-a 138 no evo danas sam pregledao i snimak svih borbi..stvarno extra...pogotovo me je odusevio ovaj brazilac..Renan Barao.. sto se bori u bantam kategoriji....lik je prejak...dobar stand up...crni pojac BJJ...a ima samo 24 godine.. Sto se tice slijedeces UFC a na FOX-u..stvarno nemam pojma za koga bi navijao sto se tice Main eventa...oba borca cu mi draga ....volio bi da bude draw
Isto samo bez draw niti ima sanse da se to desi ...5 rundi HW, neko pada. Ako je Cain u formi, uzima ga jer idu u parter...ne sjecam se da je jds imao nekog hrvaca ove klase za prtovnika ...a i pobjedio je Mirka...simpatije su mi na Cainovoj strani , mada bih volio da se namuci jer to znaci da Mirko nije bio toliko los ....
Mirko je generalno jedan veliki fenomen..pogledaj danas sta ti borci sve imaju...od trenera..uslova...sparing partnera..ma sve...Mirko je sve sam napravio...pocevsi od onih pocetaka sa betonskim tegovima..pa do ostalih stvari
Da je covjek otisao u neki mma kamp...odmah poslije osvajanja grand prix-a 2006...recimo..extreme couture ili kod jacksona..siguran sam da bi bio UFC prvak u teskoj kategoriji...pa on je i dan danas trenirao u Zagrebu i nikad nije ni imao prave sparing partnere...uzevsi sve to u obzir...covjek je napravio toliko da ne vjerujem da ce to i jedan borac sa ovih prostora moci napraviti...Plus....sigurno ce svaki imati bolje uslove od njega....
Evo i posljednja borba sa Nelsonom..povrijedio je ruku..pukao mu je biceps..i opet se borio..i to veoma dobro...covjek je cudo i skidam mu kapu za sva vremena.
Cyrax wrote:Ne prenose Arene . Nista onda ADTHE zaduziti ili skidati sa torrenta sutra
najbolja solucija, bar meni obicno pregledam uvodne borbe preko streama, a glavni dio sutri dan, u hd rezoluciji.
a gledati preko arene mi je nezamislivo. prvo sto nema rogana i goldberga i odmah nije to, to. a i ona dvojica sto komentarisu na areni su katastrofa ziva.