FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
velike duse-dusman
#576 Re: FC Bayern Munchen
muller je sjajan igrac,i grijesis za tehniku..on ima sjajnu tehniku vjeruj mi...prosle sedmice kada je dao hettrick promijesao je odbranu i zabio sjajan gol...
samo sto kazes mlad je pa treba da se usavrsava...
mislim da je isti slucaj kao dzeko,er je i dzeko napredovao iz sezone u sezonu kako je bio iskusniji...
samo sto kazes mlad je pa treba da se usavrsava...
mislim da je isti slucaj kao dzeko,er je i dzeko napredovao iz sezone u sezonu kako je bio iskusniji...
-
velike duse-dusman
#577 Re: FC Bayern Munchen
znam da placete,tako vam je krivo;
sto njemci slave,sto toci se pivo.
navijate za druge,to je bas bezveze;
jer svi ostali timovi nemaju veze.
dvadeset druga titula u minhen je stigla;
sa velikom euforiom salatara se digla.
cekaju nas dvije,i to ce da prodje;
veliko ce slavlje u minhen da dodje.
volite bayern jer on je najjaci;
za bayern navijaju najbolji navijaci.
evo za jednog navijaca chelsea,da mu pokazem kako to bavarci rade...
evo za jednog navijaca chelsea,da mu pokazem kako to bavarci rade...
- belafonte
#578 Re: FC Bayern Munchen
Hahahahaah, a gdje ti je matrica
Evo moje
Uvijek korak ispred, navijaci Chelsea

Evo moje
Uvijek korak ispred, navijaci Chelsea
-
velike duse-dusman
#579 Re: FC Bayern Munchen
nidje veze...belafonte wrote:Hahahahaah, a gdje ti je matrica
Evo moje
Uvijek korak ispred, navijaci Chelsea![]()
ima tu neke simbolike ti navijas za chelsea a samim tim si i slijep,a sasa matic je isto slijep...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#580 Re: FC Bayern Munchen
E ciganije iz Bayerna, oni bi da se rijese Gomeza (propali transfer) i uz doplatu od 10 mil eura da dovedu Dzeku
Mada me ne bi cudilo, obzirom da imaju monopol da pokupuju sve sto valja u Bundesligi, i to ako treba i ispod cijene.
Mudro nema sta, jos da Wolfsburg pristane...
Mada me ne bi cudilo, obzirom da imaju monopol da pokupuju sve sto valja u Bundesligi, i to ako treba i ispod cijene.
Mudro nema sta, jos da Wolfsburg pristane...
- madner
#581 Re: FC Bayern Munchen
Sta fali Wolfsburgu da prihvate. Sljedece godine ode Edin bez da vide marku, a ko god plati za njega valja kupit spica. Gomez nije za Bayerna ali valjao bi Wolfsburgu.
- fosil
#582 Re: FC Bayern Munchen
Moze Robben i 10 miliona, za Dzeku. Robben-a su platili 5 miliona manje od Gomeza.
- 0038733
#583 Re: FC Bayern Munchen
Može...čak daju i Robbena i Ribery-a za Džeku!
Ja sam i prosle godine govorio da bi bilo bolje da dovedu Džeku nego Maria, ali jebi ga...Džekos je kompletniji igrač, i to dosta....igrac koji po svojim karakteristikama vise odgovara igri Bayerna, nego li je to Gomes! Na stranu to da je Gomes klasa, ali se ocigledno u Bayernu nije najbolje snasao...sto ne znaci, ako ostane, da nece proraditi!
Sve u svemu, sumljam da ce ista biti od toga...ali, nadati se!
Ja sam i prosle godine govorio da bi bilo bolje da dovedu Džeku nego Maria, ali jebi ga...Džekos je kompletniji igrač, i to dosta....igrac koji po svojim karakteristikama vise odgovara igri Bayerna, nego li je to Gomes! Na stranu to da je Gomes klasa, ali se ocigledno u Bayernu nije najbolje snasao...sto ne znaci, ako ostane, da nece proraditi!
Sve u svemu, sumljam da ce ista biti od toga...ali, nadati se!
- NEOPLAN
#584 Re: FC Bayern Munchen
Kad ćete više naučiti da se covjek preziva GomeZ a ne GomeS... 
- charvel.
#585 Re: FC Bayern Munchen
Dzeko ima ugovor do 2013.madner wrote:Sta fali Wolfsburgu da prihvate. Sljedece godine ode Edin bez da vide marku, a ko god plati za njega valja kupit spica. Gomez nije za Bayerna ali valjao bi Wolfsburgu.
U svakom slucaju najbolja bi opcija bila da prodje ovo Gomes + 10miliona za Dzeku, al slabe su sanse.
Ne treba vjerovat nista ovim medijima oko ovih transfera dok ne vidimo cojka u dresu,jer pravo je nezahvalno ista prognozirat dok je jos sezona u toku.
Sta mislite kolko motivisano bi npr. Gomes igro ako bi znao da ce ga na kraju sezone sutnut i dovest nekog drugog napadaca?
Inace se do samog kraja roka za prelaze ne zna nista, znaci moracemo bit strpljivi... u svakom slucaju imacemo savrsenu sezonu - 3 trofeja ce bit u dzepu - BAYERN POWER!!!
- charvel.
#586 Re: FC Bayern Munchen
Hahaha vidi, nisam obraco paznju
Gomez je, moja greska... al mrsko mi ispravljat.
- fosil
#587 Re: FC Bayern Munchen
Ma nije, najbolje bi bilo da mjenjaju Gomeza za Dzeku + Misimovic + 10 miliona da im Wolfsburg uplati.charvel. wrote:Dzeko ima ugovor do 2013.madner wrote:Sta fali Wolfsburgu da prihvate. Sljedece godine ode Edin bez da vide marku, a ko god plati za njega valja kupit spica. Gomez nije za Bayerna ali valjao bi Wolfsburgu.
U svakom slucaju najbolja bi opcija bila da prodje ovo Gomes + 10miliona za Dzeku, al slabe su sanse.
- amar007
#588 Re: FC Bayern Munchen
fosil wrote:Moze Robben i 10 miliona, za Dzeku. Robben-a su platili 5 miliona manje od Gomeza.
Moze jedino 6 đeka za jednog robbena.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#589 Re: FC Bayern Munchen
Ma cijela repka BiH za Robbenaamar007 wrote:fosil wrote:Moze Robben i 10 miliona, za Dzeku. Robben-a su platili 5 miliona manje od Gomeza.![]()
![]()
![]()
Moze jedino 6 đeka za jednog robbena.
-
Vjeruj!
#590 Re: FC Bayern Munchen
Robben je trecerazredni igrac.
Otjeran iz Chelskog, otjeran iz Reala i sad kao resto u Bayernu pa Bundesliga je u rangu ruske lige, tako da to nije nikakvo mjerilo.
Otjeran iz Chelskog, otjeran iz Reala i sad kao resto u Bayernu pa Bundesliga je u rangu ruske lige, tako da to nije nikakvo mjerilo.
-
seylem
#591 Re: FC Bayern Munchen
hah..da kako...njemačke ekipe su ove sezone dobile najviše uefinih rangin bodova... s tim su se izjednačili s italijanskim klubovima..što znači ukoliko bayern osvoji ligu prvaka...bundesliga od sledeće sezone..ima 4 predstavnika u istoj...aa italijani - 1 tj..3 .. =))Vjeruj! wrote:Robben je trecerazredni igrac.
- amar007
#592 Re: FC Bayern Munchen
Slažem se u potpunosti, ali je činjenica da i takav polovan igrac vrijedi puno više od Đeka.Vjeruj! wrote:Robben je trecerazredni igrac.
-
Vjeruj!
#593 Re: FC Bayern Munchen
Nisam ni rekao da Dzeko vrijedi vise, puno je 40mil, za to je kriva politika nekih klubova koji sve pokusavajuamar007 wrote:
Slažem se u potpunosti, ali je činjenica da i takav polovan igrac vrijedi puno više od Đeka.
rijesiti parama.
- simonese
#594 Re: FC Bayern Munchen
ciki,moras li svaku temu usrati
-
werwr
#595 Re: FC Bayern Munchen
ja pored ovih iznad gluposti,po meni djecija posla,samo cu staviti ovo...jbg ljubomora je cudo...velike duse-dusman wrote:znam da placete,tako vam je krivo;
-
Richard Peti
-
Kumerle
#597 Re: FC Bayern Munchen
Naravno da nije tacno, ako Bayern pobjedi Intera Njemacka ce imati 4 predstavnika ali tek od sezone 2011-12
- peace
#598 Re: FC Bayern Munchen
bayernu drugi trofej ove sezone,pobijeda nad werderom od 0:4...po meni najjaci trenutno tim na svijetu...
- Globus
#599 Re: FC Bayern Munchen
Ajd ciki otvori temu u kojoj ces samo ti sa svoja 3-4 nicka pisat .. 
- peace
#600 Re: FC Bayern Munchen
nije ciki,ja sam ti gori od njega vjeruj mi!!!Globus wrote:Ajd ciki otvori temu u kojoj ces samo ti sa svoja 3-4 nicka pisat ..