BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- PasoDzigera007
#576 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pjanic je inace cijelu utakmicu igrao fantasticno,bas kao pravi vodja,pasovi su bili ubitacni,nazalost Gomis nije par puto to iskoristio,te je Pjanic izveo slobodnjak al na zalost pogodio stativu,malo udesno da je isla bio bi sigurno Eurogol,ali sve je nas dragulj ili kako su ga nazvali "Mladi Mozart" rijesio u 86-oj minuti ,zasluzio je veceras da postigne gol.
PS:kako FR mediji javljaju Chelsea je za Pjanica poslao ponudu od 18 miliona eura,mada cisto sumnjam da ce Lyon pustiti svog "Mozarta" za ove pare.
PS:kako FR mediji javljaju Chelsea je za Pjanica poslao ponudu od 18 miliona eura,mada cisto sumnjam da ce Lyon pustiti svog "Mozarta" za ove pare.
-
HarnagaHarnaga
#577 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A onaj majmun ga drzao na klupi protiv Bajerna. Iako bi kad sam se sabrao volio da je Pjanicev tim u finalu - za vrijeme polufinala sam se radovao sto je ispusio.PasoDzigera007 wrote:Pjanic je inace cijelu utakmicu igrao fantasticno,bas kao pravi vodja,pasovi su bili ubitacni,nazalost Gomis nije par puto to iskoristio,te je Pjanic izveo slobodnjak al na zalost pogodio stativu,malo udesno da je isla bio bi sigurno Eurogol,ali sve je nas dragulj ili kako su ga nazvali "Mladi Mozart" rijesio u 86-oj minuti ,zasluzio je veceras da postigne gol.
- pirmin
- lerdi
#579 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma Pjanić je igrač samo takav. Kako momak od 20 godina diktira igru to je da ne povjeruješ.
Slobodnjak koji je izveo je bio pravo malo remek dijelo u stilu Žuninja. Golman prvo konta ide vani, pa onda se sjeba pa konta ide prema golu, a u svom tom sjebu ne zna ni sam šta da uradi
. Šteta što nije ušla, ali eto malo kasnije se vratilo i to. Inače Lyon je bio dosta bolja ekipa i pogodili su još jednu ili dvije stative.
P.S. Niko ne spominje Begovića. Evo već dvije utakmice brani od početka i nije primio gola. S obzirom kako ga je krenulo sa Čelzijem ovo je i više nego dobro.
Slobodnjak koji je izveo je bio pravo malo remek dijelo u stilu Žuninja. Golman prvo konta ide vani, pa onda se sjeba pa konta ide prema golu, a u svom tom sjebu ne zna ni sam šta da uradi
P.S. Niko ne spominje Begovića. Evo već dvije utakmice brani od početka i nije primio gola. S obzirom kako ga je krenulo sa Čelzijem ovo je i više nego dobro.
-
Eborg
#580 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Koliko je utakmica da kraja Premiershipa i kako stoji Sorensen sa povredom?
- cyprus
#581 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
1 utakmicaEborg wrote:Koliko je utakmica da kraja Premiershipa i kako stoji Sorensen sa povredom?
-
Eborg
#582 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Pa eto, nadam se da će mu ostaviti da brani i tu tekmu.
- zecko_kupuz
#583 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Zaista se čovjek može dobro osjećati kada osmotri formu većine naših igrača. I ponovo imamo taj neki val novih, mladih i perspektivnih igrača, što je najvažnije. Sušić će imati gromovski
napad i veznu liniju za predstojeće utakmice. Svaka mu čast ako se uspije snaći sa svim tim igračima.
Odbrana još uvijek "škripucka" očigledno, ali i taj se problem dakle počeo rješavati. Znači, prema dosadašnjim najavama i špekulacijama, kandidati za slijedeće okupljanje su: Šehić, Bekrić, Alispahić i Mujdža (pitanje je hoće li biti riješena dokumentacija).
Neću da se ponavljam i dosađujem, ali čini se da Štilić nije baš u kombinacijama, a pitanje je šta će biti i sa Medunjaninom, nakon pauze. Muratoviću i Rahimiću mislim već odavno zvoni. Vladavić je također pod
. Ako Damjanović opet bude pozvan, biću nemalo iznenađen. 
Odbrana još uvijek "škripucka" očigledno, ali i taj se problem dakle počeo rješavati. Znači, prema dosadašnjim najavama i špekulacijama, kandidati za slijedeće okupljanje su: Šehić, Bekrić, Alispahić i Mujdža (pitanje je hoće li biti riješena dokumentacija).
Neću da se ponavljam i dosađujem, ali čini se da Štilić nije baš u kombinacijama, a pitanje je šta će biti i sa Medunjaninom, nakon pauze. Muratoviću i Rahimiću mislim već odavno zvoni. Vladavić je također pod
-
BaileyS
#584 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Mujdza potpisao zahtijev za promjenu sportskog drzavljanstva
Papiri najvjerovatnije nece biti zavrseni do utakmica sa Svedskom i Njemackom ali Susic ima namjeru da ga pozove na pripreme bez ozbira na to hoce li imati pravo nastupa. Selektoru desetka za ovaj potez.
Papiri najvjerovatnije nece biti zavrseni do utakmica sa Svedskom i Njemackom ali Susic ima namjeru da ga pozove na pripreme bez ozbira na to hoce li imati pravo nastupa. Selektoru desetka za ovaj potez.
-
klixober
#585 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
zecko_kupuz wrote:Zaista se čovjek može dobro osjećati kada osmotri formu većine naših igrača. I ponovo imamo taj neki val novih, mladih i perspektivnih igrača, što je najvažnije. Sušić će imati gromovskinapad i veznu liniju za predstojeće utakmice. Svaka mu čast ako se uspije snaći sa svim tim igračima.
![]()
Neću da se ponavljam i dosađujem, ali čini se da Štilić nije baš u kombinacijama, a pitanje je šta će biti i sa Medunjaninom, nakon pauze. Muratoviću i Rahimiću mislim već odavno zvoni. Vladavić je također pod. Ako Damjanović opet bude pozvan, biću nemalo iznenađen.
Ne znam po cemu bi Alispahic trebao imati prednost ispred Stilica.Stilicev Lech je trenutno na drugoj poziciji poljskog prvenstva,prvi mu bjezi samo bod,a Stilic dosta dobro igra u zadnje vrijeme.
-
klixober
#586 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
U Svedskoj su juce igrali Elfsborg i Malmo,da Sudic nije povrijeden gledali bi direktni duel dvojice Bosanaca/Hercegovaca.Sudic-Malmo i Denni Avdic-Elfsborg.
Utakmica je zavrsila 2-2,a oba gola za Elfsborg je dao Avdic.
- Rauber
#587 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
kako je Begovic sinoc branio, jel ko gledao ?
-
klixober
#588 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Mersudin Ahmetovic je dao jedini gol na utakmici njegovog Rostova protiv CSKA i tako donio pobjedu svom timu.To mu je 4. gol ove sezone i trenutno dijeli 3. mjesto na listi strijelaca ruske lige.
-
klixober
#589 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Gol Ahmetovica:komeba wrote:Mersudin Ahmetovic je dao jedini gol na utakmici njegovog Rostova protiv CSKA i tako donio pobjedu svom timu.To mu je 4. gol ove sezone i trenutno dijeli 3. mjesto na listi strijelaca ruske lige.
http://www.youtube.com/watch?v=tznvvccp ... r_embedded
- Baltazar_khan
-
callmethebreeeze
#591 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
avdic je prvi na listi strijelaca. ovih dana samo citam hvalospjeve o njegovoj igri.komeba wrote:U Svedskoj su juce igrali Elfsborg i Malmo,da Sudic nije povrijeden gledali bi direktni duel dvojice Bosanaca/Hercegovaca.Sudic-Malmo i Denni Avdic-Elfsborg.
- Globus
#592 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
http://www.index.hr/sport/clanak/ibrahi ... 90247.aspx
Jel i ovaj spada u potencijalne reprezentativce ?

Jel i ovaj spada u potencijalne reprezentativce ?
- Point.
#593 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ma kakav Avdic, gledo sam ga neki dan protiv Malmea, lopta se odbija od njega ko od parmak, prvi go zicer sa tri metra drugi iz penala. Visok jest, al je slab u duelima, trebo bi nabacati par momackih kila. Uostalom igro je za Svedsku A selekciju ja mislim tako da neznam sto se zamaramo sa njim.callmethebreeeze wrote:avdic je prvi na listi strijelaca. ovih dana samo citam hvalospjeve o njegovoj igri.komeba wrote:U Svedskoj su juce igrali Elfsborg i Malmo,da Sudic nije povrijeden gledali bi direktni duel dvojice Bosanaca/Hercegovaca.Sudic-Malmo i Denni Avdic-Elfsborg.
- zecko_kupuz
#594 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Update: Ibričić zabio gol za Hajduk danas.
-
Eborg
#595 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Igrao je u prijateljskoj utakmici, tehnički još uvijek može igrati za nas.Point. wrote:Ma kakav Avdic, gledo sam ga neki dan protiv Malmea, lopta se odbija od njega ko od parmak, prvi go zicer sa tri metra drugi iz penala. Visok jest, al je slab u duelima, trebo bi nabacati par momackih kila. Uostalom igro je za Svedsku A selekciju ja mislim tako da neznam sto se zamaramo sa njim.callmethebreeeze wrote:avdic je prvi na listi strijelaca. ovih dana samo citam hvalospjeve o njegovoj igri.komeba wrote:U Svedskoj su juce igrali Elfsborg i Malmo,da Sudic nije povrijeden gledali bi direktni duel dvojice Bosanaca/Hercegovaca.Sudic-Malmo i Denni Avdic-Elfsborg.
- zecko_kupuz
#596 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
...a Alispahić sa tridesetak metara lobovao Dinamovog Butinu. Dobar momak.
Zec i Spahić se "zacrvenili".
-
klixober
#597 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Uh Alispahica...zecko_kupuz wrote:...a Alispahić sa tridesetak metara lobovao Dinamovog Butinu. Dobar momak.![]()
-
udrch
#598 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Kaže "kad se budu birali najbolji golovi ovog prvenstva nekoliko golova Alispahića će biti u konkurenciji"..
Ovaj gol je stvarno majstorija..
Ovaj gol je stvarno majstorija..
-
Rookie
- Tvrtko II Kotromanić
#600 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
komeba wrote:Uh Alispahica...zecko_kupuz wrote:...a Alispahić sa tridesetak metara lobovao Dinamovog Butinu. Dobar momak.![]()
golcina, nema dalje