PlayStation 3

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
arnes_king

#576 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

Ja uskoro narucujem TrueBlue ali necu njega nego cu onaj novi Clon jer je dosta jeftiniji od njega a isto sve, kako se sjecam da je oko 20$ i onda mozes igrati, ako jos neko hoce hajde da se dogovorimo :)
Lucazode

#577 Re: PlayStation 3

Post by Lucazode »

Je li na fazon JB 3.41 samo uštekaš i graš?
arnes_king

#578 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

Lucazode wrote:Je li na fazon JB 3.41 samo uštekaš i graš?
Ustekas instaliras specijalni firmware i onda kada skines igru samo skines eboot za trueblue i to je to :)
nedimaha

#579 Re: PlayStation 3

Post by nedimaha »

[quote="Lucazode"]Je li na fazon JB 3.41 samo uštekaš i graš?[/quote]

Vjeruj mi kupio sam bf3 prije 2 mjeseca i SP nisam skoro ni igrao, a cesto upalim da igram, moja ti je preporuka idi na varijantu originala ali MP jer je puno interesantnije
arnes_king

#580 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

nedimaha wrote:
Lucazode wrote:Je li na fazon JB 3.41 samo uštekaš i graš?
Vjeruj mi kupio sam bf3 prije 2 mjeseca i SP nisam skoro ni igrao, a cesto upalim da igram, moja ti je preporuka idi na varijantu originala ali MP jer je puno interesantnije

Kako kome, ja i dok se moglo na CFW igrati online nisam nikada igrao ...
Lucazode

#581 Re: PlayStation 3

Post by Lucazode »

Online je čudo, tu sam imao najslađih psovki :lol:
naneljube

#582 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

nedimaha wrote:
naneljube wrote:
nedimaha wrote:kako da promjenim drzavu na psn acc, stavio sam hrvatska a trebao sam staviti uk :(
samo novi acc, i kod mene je hr, al skoro pa sve isto, mozda prije dobiju neki demo, osim ako neces uzimati plus !!
ma neka ga sada na hr, samo ne znam da li je moguce vrsiti kupovinu posto nije BiH, hocu nove mape za bf3?
tesko pitanje, mape za bf3 imam, jer sam uzeo limited edition, do nove godine sam mogao karticom regularno kupovati sa psstore-a, i onda isto ko da su me ugasili, sad nemogu, provjerio sa bankom i zvali cak izdavace kartica, oni kazu da je sa karticom sve u redu, i onda se zalio psn-u, pa me prebacili na podrsku za korisnike u hr, koja je za razliku od engleske ocajna(jer imam i eng acc, samo za skidanjemapa i sl. koje sam sherovo sa sa nekom rajom) i sve su mi rjesili i to vrlo brzo, za razliku od hr podrske jer jos uvjek nemogu da kupujem sa psstore-a , tako da ti nemogu bas tacno odgovoriti na pitanje osim da izvuces neki kontekst iz mog iskustva, uostalom probaj karticu na store-u pa vidi hoce li proci ili e-bay psn card i otvori si eng acc i skini druge nema !!!
nedimaha

#583 Re: PlayStation 3

Post by nedimaha »

[quote="naneljube"][quote="nedimaha"][quote="naneljube"][quote="nedimaha"]kako da promjenim drzavu na psn acc, stavio sam hrvatska a trebao sam staviti uk :([/quote]
samo novi acc, i kod mene je hr, al skoro pa sve isto, mozda prije dobiju neki demo, osim ako neces uzimati plus !![/quote]

ma neka ga sada na hr, samo ne znam da li je moguce vrsiti kupovinu posto nije BiH, hocu nove mape za bf3?[/quote]

tesko pitanje, mape za bf3 imam, jer sam uzeo limited edition, do nove godine sam mogao karticom regularno kupovati sa psstore-a, i onda isto ko da su me ugasili, sad nemogu, provjerio sa bankom i zvali cak izdavace kartica, oni kazu da je sa karticom sve u redu, i onda se zalio psn-u, pa me prebacili na podrsku za korisnike u hr, koja je za razliku od engleske ocajna(jer imam i eng acc, samo za skidanjemapa i sl. koje sam sherovo sa sa nekom rajom) i sve su mi rjesili i to vrlo brzo, za razliku od hr podrske jer jos uvjek nemogu da kupujem sa psstore-a , tako da ti nemogu bas tacno odgovoriti na pitanje osim da izvuces neki kontekst iz mog iskustva, uostalom probaj karticu na store-u pa vidi hoce li proci ili e-bay psn card i otvori si eng acc i skini druge nema !!![/quote]

Hvala na odgovoru, nesto cu probati, pa sta prodje :D
lupp

#584 Re: PlayStation 3

Post by lupp »

Zna li netko da li postoji nacin da se surfa preko hackovane trice? nesto kao app za multimana.. Pitam jer ne bi bilo lose gledat streamove preko konzole :)
Saka

#585 Re: PlayStation 3

Post by Saka »

To i mene zanima ali nisam nasao nista. Flash u browseru ne radi a Showtime player je prilicno beskoristan za stream s interneta.
Inace PS3 browser je pravo smece, uzasno spor, bilo koja komplikovanija stranica ne podrzava. Nevjerovatno, odlican hardware a nikakva softverska podrska za media i internet, cak ni homebrew.
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#586 Re: PlayStation 3

Post by UnscarD »

lupp wrote:Zna li netko da li postoji nacin da se surfa preko hackovane trice? nesto kao app za multimana.. Pitam jer ne bi bilo lose gledat streamove preko konzole :)
Ne kontam sta je ovde problem...meni je 3.55kmew i dok ne startam multiman najnormalnije koristim browser ....mislim jeste smece stvarno ... spor je uzasno i youtube cesto zakuca konzolu mada ponekad radi i korektno. Za Youtube je rjesenje ps3tube.com koji radi odlicno sa svim sadrzajima sa youtube-a.

Ja stalno gledam stream sadrzaj preko konzole i najvise mi koristi upravo za to. Definitivno je browser morao biti bolje odradjen...ovaj je ocajan. Kontrole su ok (radi copy paste i predvidjanje rijeci je stvarno plus i bas koristi) ali stabilnost i brzina su ocajni.
Quaresma

#587 Re: PlayStation 3

Post by Quaresma »

nedimaha wrote:
naneljube wrote:
nedimaha wrote:kako da promjenim drzavu na psn acc, stavio sam hrvatska a trebao sam staviti uk :(
samo novi acc, i kod mene je hr, al skoro pa sve isto, mozda prije dobiju neki demo, osim ako neces uzimati plus !!
ma neka ga sada na hr, samo ne znam da li je moguce vrsiti kupovinu posto nije BiH, hocu nove mape za bf3?
ako imas twitter, potrazi zhintu, znam da je nudio free oko 20ak keyeva za btk, a mislim da sam vidio i da ga je jedan upitao da mu da free key, i on mu dao, pa pitaj i ti, ako se odlucis za to, pazi malo, jer zna jedno vrijeme biti navala, pa njih 100 mu napise poruka u 1 min. bolje to neg da placas :-D
naneljube

#588 Re: PlayStation 3

Post by naneljube »

ima li iko da bf3 igra, al ozbiljno (ptfo) nek me doda,psn:
naneljube
lajkujMe

#589 Re: PlayStation 3

Post by lajkujMe »

Saka wrote:To i mene zanima ali nisam nasao nista. Flash u browseru ne radi a Showtime player je prilicno beskoristan za stream s interneta.
Inace PS3 browser je pravo smece, uzasno spor, bilo koja komplikovanija stranica ne podrzava. Nevjerovatno, odlican hardware a nikakva softverska podrska za media i internet, cak ni homebrew.

Zato oni koji to hoce i znaju to uraditi pretvore ps3 u PC3 :lol: mnogo je jeftinije kupiti PS3 i pretvoriti ga u PC s epskim performansama nego kupiti ili sastaviti jedan pc slicnih performansi.

Mislim sama rijec 8 cores dovoljno govori zasto neki instaliraju windows umjesto npr bf ili pesa.
nedimaha

#590 Re: PlayStation 3

Post by nedimaha »

ako imas twitter, potrazi zhintu, znam da je nudio free oko 20ak keyeva za btk, a mislim da sam vidio i da ga je jedan upitao da mu da free key, i on mu dao, pa pitaj i ti, ako se odlucis za to, pazi malo, jer zna jedno vrijeme biti navala, pa njih 100 mu napise poruka u 1 min. bolje to neg da placas :-D[/quote]

imam twitter ali tog zhintu ne mogu naci, doduse ja i twitter nismo bas u nekoj relaciji :)
imas li link ili nesto?
TheDocToR

#591 Re: PlayStation 3

Post by TheDocToR »

Ako neko treba imam novu igru Batman Arkam City

http://www.pik.ba/artikal/2790464/batma ... -city-ps3/

Pa nazovite lako cemo se dogovoriti :D
Lucazode

#592 Re: PlayStation 3

Post by Lucazode »

Šuta se Among Thieves :D No, skidam ovaj novi Drake's Deceptiom "ripped" pa me interesuje da li su skroz scene filmova izbačene ili samo neke 3D? Filmići mi predstavljaju nezaobilazni dio igre :|
fatality

#593 Re: PlayStation 3

Post by fatality »

ima li sta novo za PES2012 na CFW ( ako sta bude, za mustuluk kupujem gajbusu sarajevske :D )
arnes_king

#594 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

fatality wrote:ima li sta novo za PES2012 na CFW ( ako sta bude, za mustuluk kupujem gajbusu sarajevske :D )

Ima kako znam nesto sam nacuo da se kao demo moze igrati sad ne znam dalje :D
arnes_king

#595 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

Lucazode wrote:Šuta se Among Thieves :D No, skidam ovaj novi Drake's Deceptiom "ripped" pa me interesuje da li su skroz scene filmova izbačene ili samo neke 3D? Filmići mi predstavljaju nezaobilazni dio igre :|

Ne scene su naravno tu, ali su ripovane 3D scene, sto opet znaci da ti nista ne fali, jer svaka scena koja ima u 3D ima i obicna jer nema svako 3d TV tako da ti je ripovana verzija potpuno ista kao i kompletna ukoliko nemas 3D TV
UnscarD

#596 Re: PlayStation 3

Post by UnscarD »

Ja skinuo i zavrsio sa Arnesovih linkova i sve je tu ...filmovi su svi ustvari radjeni u enginu ali je to toliko dobro uradjeno da kontas da je pre-rendano ...uglavnom pricu mozes da upratis potpuno sa ovom verzijom.
Meni dvojka ostaje najbolja iz serijala ipak.
UnscarD

#597 Re: PlayStation 3

Post by UnscarD »

Kontam da krenem sa ovim Mass Effect serijalom ... ima li iko da je igrao MassEfect 2 (jer valjda prvi dio nema za PS3) na 3.55 kmew odnosno jos bolje , ima li kakav link ili torrent za verziju koja radi.
arnes_king

#598 Re: PlayStation 3

Post by arnes_king »

UnscarD wrote:Kontam da krenem sa ovim Mass Effect serijalom ... ima li iko da je igrao MassEfect 2 (jer valjda prvi dio nema za PS3) na 3.55 kmew odnosno jos bolje , ima li kakav link ili torrent za verziju koja radi.

Imam ja mass effect 2 koji samo instaliras 3 pkg-a ali jos nikad nisam instalirao :D
Lucazode

#599 Re: PlayStation 3

Post by Lucazode »

I dalje ništa (eBoot i sl..)nema za Arkham City... :roll:
Je li neko igrao SH Downpour?
Mustang1

#600 Re: PlayStation 3

Post by Mustang1 »

Arnese ima li te treba mi nesto oko jailbreaka :D
Post Reply