Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
besana wrote:Jel iko od vas (žena ) koristio SENSI by G. Armani? Mislim da su mi podvalili dupljak. Kupila sam ga u SAM SHOPU. Kad ga nanesem, bilo gdje, na kožu, kosu, probala sam i na gardarebu, traje doslovno 15 minuta, nakon toga ništa...baš ništa.
A ranije sam čula da u SAM SHOPU prodaju dupljake...nisam vjerovala...a evo izgleda da je istina.
Ja koristim Sensi i kod mene se jako dugo odrzi na kozi, nakon sto odstoji par sati, cini mi se da mirise jos bolje. Kupila sam ga u parfimeriji u Mostaru.
P.S. ja sam cula da lose kopije parfema prodaju i parfimerije CM, navodno se punjenje parfema vrsi negdje u VItezu
besana wrote:Jel iko od vas (žena ) koristio SENSI by G. Armani? Mislim da su mi podvalili dupljak. Kupila sam ga u SAM SHOPU. Kad ga nanesem, bilo gdje, na kožu, kosu, probala sam i na gardarebu, traje doslovno 15 minuta, nakon toga ništa...baš ništa.
A ranije sam čula da u SAM SHOPU prodaju dupljake...nisam vjerovala...a evo izgleda da je istina.
Ja koristim Sensi i kod mene se jako dugo odrzi na kozi, nakon sto odstoji par sati, cini mi se da mirise jos bolje. Kupila sam ga u parfimeriji u Mostaru.
P.S. ja sam cula da lose kopije parfema prodaju i parfimerije CM, navodno se punjenje parfema vrsi negdje u VItezu
evo ga sensi
ja sam isto cula da u mostaru u jednoj parfimeriji, prodaju 100 % originale. je li mi mozes reci gdje se nalazi ta parfimerija?
fakat covjek ne zna vise, ni gdje da kupuje, a da za svoje pare dobije original...
Za sve vas koji kupujete u Sam Shopu: znam 100% za tri marke parfema da se prodaju na crno, tj. ne uzimaju ih od njihovih ekskluzivnih distributera. Dalje, iz licnog iskustva tvrdim, da im je vecina sminke stara, i da ne obnavljaju zalihe. Naime, imaju velika dugovanja prema dobavljacima, i neke firme prekidaju suradnju sa njima zbog tih dugovanja, a oni nastavljaju prodavati njihovu robu do isteka zaliha. A pored licnog iskustva, neki dan mi se prijateljica zalila da je kod njih kupila Clinique kremu od koje samo sto joj lice nije otpalo. Inace koristi tu kremu godinama, kupuje je vani, ali desilo se da ovaj put kupi u Sam Shopu. Krema stara, jedva lice doslo sebi. Helem, razmisljala sam se da dam u novine taj Sam Shop, jer previse im para ostavljamo, ili smo ostavljali, a da bi nas pravili budalama. Za poznavatelje: drogerija Sephora bi trebala da se otvori u shopping centru koji se pravi na mjestu nekadasnje Robne kuce Sarajka.
uh, laknulo mi...kupila sam joj bulgari "pour femme" bocica od 50 ml 124 km... bas bi mi bilo... doduse nisam nijednom kupila u sam-shopu parfem, ovo mi je prvi put. vise necu nikad, to sad znam.
sumiko wrote:Mnogo hvala na brzom odgovoru i korisnim info!!
Znam na koju radnju misliš na Bč, tamo sam već kupovala, izmedju ostalog Declaration od Cartiera, kojeg nigdje nije bilo u gradu, a povoljna mu bila cijena
U Skend. Prada muška 120 km 100 ml.
Ako su sestrinske radnje, kako ti kažeš, onda znam da ni ovo nisu dupljaci
Hvala van Bastene, fakat si me obradovao!
I ja sam saznao "slučajno" za njihove bliske veze... bio na čaršiji tražio Issey Miyake jer sam čuo da oni imaju, ljubazni čikica tamo mi kaže kako im ga je nestalo, ali će da pita brata ima li on... nazvao na mobitel, ovaj kaže ima i onda mi je dao upute gdje je. Lokacija - Skenderija, ulaz od tete, prva desno
evo ga sensi
ja sam isto cula da u mostaru u jednoj parfimeriji, prodaju 100 % originale. je li mi mozes reci gdje se nalazi ta parfimerija?
fakat covjek ne zna vise, ni gdje da kupuje, a da za svoje pare dobije original...
ukoliko se nije nesto drasticno promjenilo u zadnjih godinu dana jedna od boljih parfumerija se nalazi u ulici Kralja Tomislava, tj ako pitas nekog od mostaraca na "Aveniji" odmah kraj choshe gdje se nalazi Mostarka (zgrada)....stari se pa sam zaboravila ime parfumerije, nije velika, ali parfemi su im orginali.... cula sam da se moja najdraza "Neretva" zatvorila, inace oni su imali najbolji i najveci izbor, i jako dobar kvalitet i sminke, parfema,a i kozmetickih proizvoda....
da se opet pohvalim
dobih jos jedan parfem (ovo fakat kad krene, krene), od Bvlgari "rose essentielle" (cini mi se da se ovako pise...) mislila sam da ce mirisati kao svaki drugi ruzin miris, sto nije bas moj ukus, ali me je pravo prijatno iznenadio, pogotovo kad malkice odstoji....
ja_cura_ wrote:da se opet pohvalim
dobih jos jedan parfem (ovo fakat kad krene, krene), od Bvlgari "rose essentielle" (cini mi se da se ovako pise...) mislila sam da ce mirisati kao svaki drugi ruzin miris, sto nije bas moj ukus, ali me je pravo prijatno iznenadio, pogotovo kad malkice odstoji....
Parfem koji si dobila je predivan, znam to
A sad za parfimeriju u Mostaru za koju si me pitala...ne mogu se sjetiti kako se zove, uglavnom nalazi se na istocnoj strani, iza Benetona, novi shoping centar...ja kada sam isla bio je dan pred 8.mart, prodavacica mi je rekla da bi mi bilo isplativije da dodjem dan poslije, povodom Dana zena prave snizenje kompletne dekorativne kozmetike i parfema od 50%
Buduci da ne zivim u Mostaru, zamolila sam je da mi ostavi sve ono sto zelim i tako je i bilo...sutradan, kada sam dosla, police su bile prazne ...doslovno, sve se raznijelo
izgleda da je bulgari-rose essentielle pravo u trendu kao poklon ovih dana :D
dobih ga i ja prije nekoliko dana; inache nisam nikad koristila bulgarijeve parfeme, ali ovaj je zaista fantastichan
ako vam već smeta što trenutno svi lude za Rose Essential (iako s pravom pošteno govoreći), a vi probajte onda nešto sasvim drugačije - Voile de Jasmin, također Bvlgari, također iz iste linije, samo što, logično jel', dominira jasmin a ne ruža. Izvrstan miris, također
van Basten wrote:ako vam već smeta što trenutno svi lude za Rose Essential (iako s pravom pošteno govoreći), a vi probajte onda nešto sasvim drugačije - Voile de Jasmin, također Bvlgari, također iz iste linije, samo što, logično jel', dominira jasmin a ne ruža. Izvrstan miris, također
U pravu si, s Bvlgarijem se ne moze pogrijesiti nikako...meni je njihova Omnia jedan od boljih parfema
Ali, ako biste ipak voljele da uzivate u njeznim notama ruze, probajte Ferre Rose...dva mirisa sa identicnom bazom ruze, ali potpuno razlicitog mirisa, s tim sto je ovo toaletna voda
dobih ga i ja prije nekoliko dana;
dobih ga i ja prije nekoliko dana;
sjo, taj izgleda tuku ko nece
moRe bit', al' ja se pokorih na vrijeme ovaj put :D shta bi se desilo da sam se neckala, ostace zapisano u zvijezdama :D:D:D