Nisi ti ni kontao koje ces moje postove kopirati vec si ih SVE redom kopirao...ne znam ni sa kojim ciljem?? vjerovatno da me ismiješ javno na forumu,ali tebi na obraz.jeza u ledja wrote:Pa ne kontam uopste o kojim postovima govoris?LSD wrote:
A pada ti na pamet da moje postove ovdje citiraš,jelde...a svoje neceš...pa fino bogami.
Mene bi da ismijavaš,a kada zatražim da citiraš ono što si sam napisao tad ti ne pada na pamet.
Stavi i svoje postove da vide malo ljudi šta si to ti pisao,pa nek onda zakljuce ko je pisao gluposti....ako si vec postavio moje ,jasno je da je red da onda postaviš i svoje.
Nemoj moje postove samo kopirati...a i nakaradno je jer se ne vidi kontekst zbog cega sam to pisao.
Ako ti je satisfakcija nekoga ismijavati time što ces kopirati sve njegove postove,a svoje svjesno zapostavljati onda to govori sve o tebi.
Kazes ja sam prvi poredio BiH sa ekipama. Gdje? Sta? S kojim ekipama? O cemu ti?
Nema veze sa onim o cemu pricamo, niti znam o cemu govoris.
I sta onda da kopiram?
Hocu da kažem da bi bilo fer i korektno da kopiras SVE svoje postove sa ove teme,kad si vec mene uzeo na zub i poceo moje postove redom kopirati.
Ako si frajer kopiraj i svoje postove,pa neka raja vidi sama i sama skonta ko je pisao gluposti.
Ništa više ne tražim.
Ja nisam kopirao sve tvoje postove niti je to nije moj nivo,ali budi dosljedan do kraja (kad si vec krenuo sa mojim) po redom kopiraj i svoje postove.