otvoren novi club u SA
-
sarajevsko_pivo
#577 Re: otvoren novi club u SA
Azra, zelimo ovu vrstu muzike:
Malo Bubbling i reggeaton !
Malo Bubbling i reggeaton !
-
ado-šampion
#578 Re: otvoren novi club u SA
Navratio malo da vidim šta ima novo na ovoj temi, i vidim nije se ništa promijenilo.
Petkom već prazno, a nema dva mjeseca da su otvorili
Ništa bez narodnjaka, sve su prilike. 
-
Bodkin
#579 Re: otvoren novi club u SA
ja nisam vidio grad da je losije petkom nego Sarajevo tako da ta teorija pada u vodu 
- Edin H.
#580 Re: otvoren novi club u SA
Tko je DJ?
-
macy_A
#581 Re: otvoren novi club u SA
ko god da je vrijeme je da ga promijene...Edin H. wrote:Tko je DJ?
-
Eborg
#582 Re: otvoren novi club u SA
Kod nas raja nema posla pa nema od čega da se odmara na kraju radne sedmice.Bodkin wrote:ja nisam vidio grad da je losije petkom nego Sarajevo tako da ta teorija pada u vodu
- alibaba_i_30_godina
#583 Re: otvoren novi club u SA
Cetvrtak je novi petak!Bodkin wrote:ja nisam vidio grad da je losije petkom nego Sarajevo tako da ta teorija pada u vodu
Inace, nisam bio u Basementu niti imam neku namjeru ... pogotovo ne nakon ovih komentara a i komentara ljudi koje poznajem ... mozda nekad ...
-
akcija007
#584 Re: otvoren novi club u SA
Koliko se ja sjecam, DJ je momak sto je prije bio DJ kod Bice, nisammjesec dana bio u podrumu mozda se promjenioEdin H. wrote:Tko je DJ?
-
Azra Basement
#585 Re: otvoren novi club u SA
Yoshi wrote:Zato jos uvijek ostajem anoniman xDleo karan wrote:Yoshi ne javljaj se
hoce da ti uzmu podatke i da ti jebu znanje da izvines
kakva ba guest lista,
to je lista za odstrel neprijatelja podruma
ovo me podsjeca na film Walter brani Basement xD
Hi Yoshi,
Anoniman??? Zar nisi bio prije par dana kod nas
Pozdrav,
Azra
-
Azra Basement
#586 Re: otvoren novi club u SA
burek_in_space wrote:Predlozhi gazdi da jednu noc na repertoaru imate Seku, Cecu, Brenu pa uporedi sa pazarom koji ovako napravite. Onda mozhemo nastaviti dalju prichu.Azra Basement wrote:
Zivi bili pa vidjeli ...![]()
A meni svejedno shta cete pushtati, daj Bozhe da navratim 2 puta godishnje dole...
Burek
Dobrodosao si TI nama u The Basement uvijek a ne samo dva puta godisnje. Sto se tice izbora muzike, hvala na sugestiji ali dobro je i ovako. Sarajevo ima dovoljno mjesta gdje se pustaja takva muzika, ko voli nek' izvoli.
Nije sve u parama
Pozdrav,
- burek_in_space
#587 Re: otvoren novi club u SA
Azra Basement wrote:
Burek
Dobrodosao si TI nama u The Basement uvijek a ne samo dva puta godisnje. Sto se tice izbora muzike, hvala na sugestiji ali dobro je i ovako. Sarajevo ima dovoljno mjesta gdje se pustaja takva muzika, ko voli nek' izvoli.
Nije sve u parama
Pozdrav,
Jok, kafana/restoran/klub se otvaraju iz chistih filantropskih pobuda.
I bash zbog muzike (ako se nastavi onako kako je sada) nece me biti vishe od dva puta godishnje.
- karanana
#588 Re: otvoren novi club u SA
a ozbiljno sta vi predlazete da pustaju? ok, ne valja DJ, cuo sam to od mnogo raje i ovdje a i na ulici i ja se slazem. slozio bih se da je atmosfera dole nekako uspavana, 99% raje stoji u mjestu. ali ne znam koja bi muzika podigla atmosferu.
mislim da je onaj house sto pustaju dosadan i izlapio. trebaju pustati neki mix novog i starijeg pop-a i hip hopa/rap-a, ali dosta je i do raje.
jeli ima ista sto vi predlazete osim ko sto kazete narodne?
mislim da je onaj house sto pustaju dosadan i izlapio. trebaju pustati neki mix novog i starijeg pop-a i hip hopa/rap-a, ali dosta je i do raje.
- burek_in_space
#589 Re: otvoren novi club u SA
Ja sam narodnjake samo spomenuo, jer je chuchumba rekao da je prichao sa gazdom prije otvaranja kluba, i on mu rekao da se nece libiti i to pushtati, ukoliko ce mu povecati promet.karanana wrote:
A ne bih volio da postane narodnjachki klub, iako me nema dole redovno.
-
power
#590 Re: otvoren novi club u SA
mislim da bi se trebao pustati hip-hop, takva muzika je prava za onakav klub 
- Topla voda
#591 Re: otvoren novi club u SA
pustajte normalnu muziku,a ne nesto sto se pustalo prije 10 godina,nesto sto je dosadano,smarajuce i na kraju ,sto je najgore ,iritantno,kolko je smor.
- Cholina_Lokica
#592 Re: otvoren novi club u SA
ne kukajTopla voda wrote:pustajte normalnu muziku,a ne nesto sto se pustalo prije 10 godina,nesto sto je dosadano,smarajuce i na kraju ,sto je najgore ,iritantno,kolko je smor.
- Topla voda
#593 Re: otvoren novi club u SA
otiso dva put,necu vise nijednom,sve dok je dole muzika koja me zakucava ......
mrsko mi pare trosit,kad me ne dize muzika,pa oni nek vide sta ce
mrsko mi pare trosit,kad me ne dize muzika,pa oni nek vide sta ce
-
power
-
ado-šampion
#595 Re: otvoren novi club u SA
Slažem se. Neki hip-hop/pop miksevi, malo novi, malo stari, kao nekad davno u Boemima. House jest i dosadan i izlapio, ja mislim da je taj house dobar samo onim koji su se napili prije nego što su ušli, pa im dobro, samo nek udara. Bez obzira kako klub izgleda, muzika je ono što pravi atmosferu, a atmosfera je najbitinija.karanana wrote:a ozbiljno sta vi predlazete da pustaju? ok, ne valja DJ, cuo sam to od mnogo raje i ovdje a i na ulici i ja se slazem. slozio bih se da je atmosfera dole nekako uspavana, 99% raje stoji u mjestu. ali ne znam koja bi muzika podigla atmosferu.
Sa sam sinoć bio u Slogi i mogu reći da je puno bolje nego u Basementu, bar do 1 - pola 2 kad se pravo zagužva.
- Lakat Jebić
#596 Re: otvoren novi club u SA
ja sam izasao iz sloge 15 do 1, jer se vise nije moglo disat, bar gore... zar moze jos raje statado-šampion wrote:Slažem se. Neki hip-hop/pop miksevi, malo novi, malo stari, kao nekad davno u Boemima. House jest i dosadan i izlapio, ja mislim da je taj house dobar samo onim koji su se napili prije nego što su ušli, pa im dobro, samo nek udara. Bez obzira kako klub izgleda, muzika je ono što pravi atmosferu, a atmosfera je najbitinija.karanana wrote:a ozbiljno sta vi predlazete da pustaju? ok, ne valja DJ, cuo sam to od mnogo raje i ovdje a i na ulici i ja se slazem. slozio bih se da je atmosfera dole nekako uspavana, 99% raje stoji u mjestu. ali ne znam koja bi muzika podigla atmosferu.
Sa sam sinoć bio u Slogi i mogu reći da je puno bolje nego u Basementu, bar do 1 - pola 2 kad se pravo zagužva.
-
Bodkin
#597 Re: otvoren novi club u SA
@lakat jebic
neko bi trebao disertaciju uraditi o tome da kad je Sloga krcata moze bar jos 20% vise stati
neko bi trebao disertaciju uraditi o tome da kad je Sloga krcata moze bar jos 20% vise stati
- Topla voda
#598 Re: otvoren novi club u SA
vladu treba za ministra turizma postaviti
taj covjek je mag ugostiteljstva u ovom gradu vec godinama
-
Bodkin
#599 Re: otvoren novi club u SA
vise je do toga da se bas nista novo ne otvara u ovom gradu nego do njega.iste se pjesme vrte sad kao sto su prije 4 godineTopla voda wrote:vladu treba za ministra turizma postaviti![]()
- Topla voda
#600 Re: otvoren novi club u SA
ja kolko se sjecamBodkin wrote:vise je do toga da se bas nista novo ne otvara u ovom gradu nego do njega.iste se pjesme vrte sad kao sto su prije 4 godineTopla voda wrote:vladu treba za ministra turizma postaviti![]()
taj covjek je mag ugostiteljstva u ovom gradu vec godinamaod kad se basement ovorio grad me nije vidio ali muzika i 80% frajera u zadnje vrijeme me sve vise odbijaju
iste se pjesme svuda vrte,po kafanama....samo je kod njega puno,gdje god da je