Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znaci ako dobijemo australiju veceras i budemo drugi u grupi idemo na amerikance u osminu finala,a pobjednik u osmini finala ide ili na meksiko ili na j.koreju u cetvrtfinalu
Ako veceras budemo igrali kao protiv njemacke prolazimo australiju
U drugoj tekmi navijam za Ganu i trenera Rajevca
Nadam se da je Australija posljednja reprezentacija za koju ću navijati na ovom svjetskom prvenstvu..
Dok sam navijao za Ghanu bi dobro, Njemačka me zeznu, sad je red da me Australija obraduje..
I onda sa komšijama mogu da pijem kavu..
Njemacka ima da slavi veceras...MORA!!!
Zelim ubjedljivu pobjedu njemaca najvise zbog onog kretena KP Boatenga.
Bierhoff izjavio "necemo prebiti boatenga" .....ali zato ce ubiti ganu
Rukometasi srbije nece imati lak zadatak protiv Australije !
HAJMO DEUTSCHLAND ...CEKAJU VAS IZGUBLJENI ENGLEZI U 1/8 FINALE!!!
ak81 da ti to nisi odputovao u juznu afriku pa se neznas javit aaa?
Last edited by Full_Force_86 on 23/06/2010 19:45, edited 1 time in total.
Uh ... Njemci i Englezi vec u osmini finala ... bogami tradicija je na strani Njemaca. Al da ne pravimo racun bez konobara ...treba sacekati vecerasnju utakmicu. U svedskim novinama pisu o Anticevim izjavama da vrlo ozbiljno razmislja da stedi "parne" zute kartone te da na teren veceras ne izvede neke od vrlo bitnih igraca (ne sjecam se sad imena ) da bi one kvalitetnije sacuvao za 1/8. Sto ce reci ...ili je pokusaj takticke podvale ...ili su stvarno opasno samouvjereni da Australiju mogu tuci bez nekolicine standardnih? Ja sam inace o Srbijanskoj reprezntaciji vrlo lose informisan... znam jedino .... Antica
Badstuber nije ni trebao da bude na SP. Mats Hummels i onaj Howedes su sto puta bolji od njega. Mislim da ce Jerome Boateng odraditi svoj posao efektivno na lijevoj strani. Boateng vs Boateng
Full_Force_86 wrote:Badstuber nije ni trebao da bude na SP. Mats Hummels i onaj Howedes su sto puta bolji od njega. Mislim da ce Jerome Boateng odraditi svoj posao efektivno na lijevoj strani. Boateng vs Boateng
Upravo tako.
Kad se sjetim kako sam se nasmijao kada sam vidio da je pozvan, a tek kad sam vidio da je u startnoj postavi. On da igra u npr. Hannoveru ne bi bio pozvan ni u mladu selekciju. Naprijed Boateng stariji !