Lolzi wrote: benchas li gospodjo
Danas ide kosi, kontrakosi, uski, pull over
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Lolzi wrote: benchas li gospodjo
Ma to ne rachunam kao vjezhbu, to se podrazumijevaLolzi wrote: nemoj zaboravit istezanje na lat masini leptiru ili sa bucicama : P
Samo cu se znachajno nasmijeshitiLolzi wrote: hehe jesil poceo sa trbusnjacima intenzivno sad ce topliji dani,sheme
Nesto mi je ovo malo za masu... Ovo se moze jesti na definiciji.Lolzi wrote:OBROK ZA MASU
1.Obrok Dorucak 150g zobenih pahuljica u 2dl nemasnog jogurta ili mleka +30g whey proteina
2.Obrok:-Sledeci obrok nakon 3h - Tunjevina(ili 200 g bijelog)sa 300g kuhanog krompira 3.Obrok 2h prije treninga-Sledeci obrok nakon 3h 250gBijelog mesa + 150g kuhane rize PWM :Obrok poslije treninga -60g Wheya,50g dextrose,10g glutamina
4.Obrok:Obrok poslije treninga 300g teletine + 100g kuhane mrkve
5.Obrok:Obrok prije spavanja 200g nemasnog sira+1mjerica whey proteina
ovoliko pojedem i ja svaki danemerik wrote:Nesto mi je ovo malo za masu... Ovo se moze jesti na definiciji.Lolzi wrote:OBROK ZA MASU
1.Obrok Dorucak 150g zobenih pahuljica u 2dl nemasnog jogurta ili mleka +30g whey proteina
2.Obrok:-Sledeci obrok nakon 3h - Tunjevina(ili 200 g bijelog)sa 300g kuhanog krompira 3.Obrok 2h prije treninga-Sledeci obrok nakon 3h 250gBijelog mesa + 150g kuhane rize PWM :Obrok poslije treninga -60g Wheya,50g dextrose,10g glutamina
Da ja jedem ovoliko pa bio bi ko ormar...Dile wrote:ovoliko pojedem i ja svaki danemerik wrote:Nesto mi je ovo malo za masu... Ovo se moze jesti na definiciji.Lolzi wrote:OBROK ZA MASU
suti, sreca pa necu u zeMske bildere, trebale bi mi 2 milje mjesecno samo za hranumoa wrote:Da ja jedem ovoliko pa bio bi ko ormar...
Dobro je nisam jediTa otvorenog apetitaDile wrote:suti, sreca pa necu u zeMske bildere, trebale bi mi 2 milje mjesecno samo za hranumoa wrote:Da ja jedem ovoliko pa bio bi ko ormar...
sta si pio?Lolzi wrote:jesam pio nisam pusiocallmethebreeeze wrote:lolzi, jesi li pio alkohol i pusio dok si najintezivnije trenirao?
jasta je, ja ga jako volim. ali prosjecno vino ima dva i kusur puta vise alkohola od pive. ja zestinu skoro nikako i ne pijem. vino uz hranu bas volim, ali me lako prenese pa pukne boca il' dvije ako nas je vise.enisss wrote:ma vino zakon
zato se ja brzo raznesemcallmethebreeeze wrote:jasta je, ja ga jako volim. ali prosjecno vino ima dva i kusur puta vise alkohola od pive. ja zestinu skoro nikako i ne pijem. vino uz hranu bas volim, ali me lako prenese pa pukne boca il' dvije ako nas je vise.enisss wrote:ma vino zakon
nisi, nisiLjuska_u_BaklaFi wrote:Dobro je nisam jediTa otvorenog apetitaDile wrote:suti, sreca pa necu u zeMske bildere, trebale bi mi 2 milje mjesecno samo za hranumoa wrote:Da ja jedem ovoliko pa bio bi ko ormar...![]()
![]()
Nije ovo malo....To je ono sto je covjek govorio u vezi prehrane i suplemenata.Kad gledas prehranu,onda izgleda malo,ali niko ne gleda ovo boldirano.Ono stvara misic,a ne ova prehrana....emerik wrote:Nesto mi je ovo malo za masu... Ovo se moze jesti na definiciji.Lolzi wrote:OBROK ZA MASU
bjelave wrote:Ja sam pocetnik a posto vidim da ovdje ima strucnjaka i onih sa iskustovom imam jedno pitanje. Naime, poslije guranja zeljeza i kardio vjezbi da li preporucate saunu? Ja barem 2 puta sedmicno poslije treninga provedem u sauni po desetak minuta.
Da li to bilo koji nacin utice na efekte treninga?
Hosh' mi prodat za kupatilo par kvadratamoa wrote:Zadnji put kad sam cugo je bilo vino i to dobrooooo vino i bilo je prije nekih 5-6 mjesecia sreca nesto me i ne privlaci taj alkohol tako da nemam problema sa pivskim stomakom ako je to uopšte od pive
![]()
evo josh malo pa ce se plocice skroz fino ocrtati
I za to ti je trebalo 11 godina? Mozda da si promjenio plan trebalo bi ti puno manje?Lolzi wrote:postavi slike bilderuemerik wrote:Iste kolicine suplemenata se mogu uzimati i na definiciji. I na definiciji gradis misic, ali manje jedes. Na masi i jedes (zdravo) i gradis misic. Ovaj meni je za definiciju. Ne mozes od njega nabit' neku znacajnu masu.
ja sam uz ovaj program zakuco 126kg
i da .. na definiciji uopste ne uzimas ovu suplementaciju kao ni prehranu..