Policija

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Dust

#576 Re: Policija

Post by Dust »

Kakvi su takvi su, nasi su.
Valja njima sa nama i nama sa njima.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cappy_tempo

#577 Re: Policija

Post by cappy_tempo »

ajmo ovi drotovi i policajci jel vama normalno da jebena patrola upali rotaciju,pravi jos vecu guzvu,prodje kroz crveno napravi polukruzno,ugasi rotaciju i opali po gasu do mup-a gdje doticni skrece i parkira auto? znaci uveden zakon jebenih 50km/h on je minimalno 70 isao,prosao kroz crveno BEZ RAZLOGA,upalio rotaciju jer mu se pripisalo? ljudi se vracaju sa koncerta i seljak se naso pametan praviti pa gurat ljude u drugu traku jer on je neko i nesta i ne moze on sacekat 2min na semaforu...znam da je ovo standardno ali bas me zanima sta cete sad reci u njihovu odbranu :x
mayab

#578 Re: Policija

Post by mayab »

cappy_tempo wrote:ajmo ovi drotovi i policajci jel vama normalno da jebena patrola upali rotaciju,pravi jos vecu guzvu,prodje kroz crveno napravi polukruzno,ugasi rotaciju i opali po gasu do mup-a gdje doticni skrece i parkira auto? znaci uveden zakon jebenih 50km/h on je minimalno 70 isao,prosao kroz crveno BEZ RAZLOGA,upalio rotaciju jer mu se pripisalo? ljudi se vracaju sa koncerta i seljak se naso pametan praviti pa gurat ljude u drugu traku jer on je neko i nesta i ne moze on sacekat 2min na semaforu...znam da je ovo standardno ali bas me zanima sta cete sad reci u njihovu odbranu :x
Za takve "seljačke" primitivne kabadahijske poteze ja nemam niti jedno slovo opravdanja :x
cappy_tempo

#579 Re: Policija

Post by cappy_tempo »

valjda bi ostavio ukljucenu rotaciju i bas me zanima kakav hitan slucaj ima saobracajac? ja sam se pogresno izrazio nije pred mup-om stao nego pred saobracajnom.

mozda si ti jos jedan od kolega samo koji je normalan cini mi se, a mozda i grijesim...
munevera44

#580 Re: Policija

Post by munevera44 »

cappy_tempo wrote:valjda bi ostavio ukljucenu rotaciju i bas me zanima kakav hitan slucaj ima saobracajac? ja sam se pogresno izrazio nije pred mup-om stao nego pred saobracajnom.

mozda si ti jos jedan od kolega samo koji je normalan cini mi se, a mozda i grijesim...
ez

Bez obzira na razlog moramo poštovati uključenu rotaciju bila to policija, vatrogasci ili hitna.

A u konkretnom slučaju zašto je patrola policije uključila rotaciju taman posla tebi će napisati pismeno opravdanje.

Policija funkcionira to je činjenica, dajte primjer ostalih državnih organa koji su bolji od policije.

Kakvi su takvi su naši su i bez njih bog zna šta bi nam bilo. LJudi rade svoj posao u okviru zakonaa. Naravno nisu svi pripadnici policije zlatni momci ima ih vjerujem koji su zalutali u službu, ali takvih sigurna sam nema mnogo.

:bih:
cappy_tempo

#581 Re: Policija

Post by cappy_tempo »

kakavdanakneiskustvu wrote:
cappy_tempo wrote:valjda bi ostavio ukljucenu rotaciju i bas me zanima kakav hitan slucaj ima saobracajac? ja sam se pogresno izrazio nije pred mup-om stao nego pred saobracajnom.

otkud ti znaš zbog čega je on morao upaliti rotaciju i velikom brzinom voziti,možda je imao opravdan razlog,kakve veze ima ako i jeste saobraćajna patrola.
znaci ja sad krenem do ilidze,vozim 80-100km/h prodjem negdje na crveno i zaustavi me policija i ja kazem imam opravdan razlog,eto ceka me raja na kafi pa da ne zakasnim,eto opravdan razlog.da je imao opravdan razlog valjda bi ostavio upaljenu rotaciju,a ne je ugasio cim je prosao semafor.on koji predstavlja zakon ga ne postuje,a ja ga moram postovati? onda se cudimo sta se sve desava po gradu.

@munevera44 ne treba on meni pisati opravdanje jer ovo samo pokazuje ko sve radi u policij i koliko doticni postuju zakone.uostalom sta ga ima postovati jer sta god on uradi zakon ga stiti...

ukratko ja samo pokazao na jos jedan primjer "pametnog" poteza nase drage policije i ajmo dalje pametovat o njima.
cappy_tempo

#582 Re: Policija

Post by cappy_tempo »

ha ja,evo ga prvi koji ne prijeti :mrgreen: :mrgreen: :P
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#583 Sve ne se a da se

Post by arman1 »

Ovo me podsječa na onu sve bi, a ne bi dok goć se nas ne tiće.
Šetam u subota unmeine familie alejom do vrela bosne. Bilo je prelijepo i osim standardnog izbjegavanja fijakera izbjegavali smo 120 idiota koji su aleju koristili kao pistu za svoje oktanske ljubimce.
Ništa novo.
U povratku primjetimrijetko viđen prizor. Dva plava anđela(čitaj drota)stoje sa strane a auto zavukli između 2 stabla.
Izraz na licu kao da im je neko reko da im u susret ide najveći neprijatelj. I NEVJEROVATNO.
Zaustavljaju ove idiote što ignorišu upozorenje o zabrani saobračaja velikom alejom.
Dok sam prilazio obrađivali su dvojicu corsa i audi. Stao sam iz stabla da pogledam i zaprepaštenje: uredno su oboji uručili ceduljice. Klošar iz audi je čini se pokušavao prijateljski da se izvuče ali sve se završilo rečenicom :"imate 8 dana da platite ovo i da predate na tu.... adresu.
Čudima nikad kraja.
Kako su ispratili ovu dvojicu jedan od policajaca sjede u auto i pozva drugog .
U momentu kad je ulazio u auto osvrnu se i reče kolegi sačekaj evo ide još jedan.
Pošto mi se se prizor svidio i ja sam sačekao da vidim razvoj situacije.
Tip je negdje u daljini skužio svjetla i nije mu bilo mrsko sačekat da je dijasporac doguzelja u Cajenu.
Nakon uobičajene spike momak od oko 25 godina je na poprilično ofiran način pokušao da se "dogovori".
Šlag na tortu.
Policajac je moku rekao nešto u stilu: "nijedne više jer češ se inače dogovarati sa advokatom, ne može sve eur srediti".
Nastavljam dalje da šetam i kako sustižem dvojicu "inteletualaca" sa porodicama čujem komentar u stilu : "klošari ovdje našli raju kažnjavati".
Prva pomisao mi je bila bili tako razmišljao da ti neko od raje udari ženu ili dijete na šetalištu gdje ni u ludilu ne bi smio uči sa autom.
Svaka čast murjacima, a ovoj dvojici treba hitno prevaspitavanje.
sodom

#584 Re: Sve ne se a da se

Post by sodom »

Nem'žeš bola' klošarima nikad udovoljit, eto, možete zaključati temu. :D
Policiji bi trebalo dati ovlasti da mogu da pljuju klošare :lol: 8-)
minjonja

#585 Re: Sve ne se a da se

Post by minjonja »

arman1 wrote:Ovo me podsječa na onu sve bi, a ne bi dok goć se nas ne tiće.
Šetam u subota unmeine familie alejom do vrela bosne. Bilo je prelijepo i osim standardnog izbjegavanja fijakera izbjegavali smo 120 idiota koji su aleju koristili kao pistu za svoje oktanske ljubimce.
Ništa novo.
U povratku primjetimrijetko viđen prizor. Dva plava anđela(čitaj drota)stoje sa strane a auto zavukli između 2 stabla.
Izraz na licu kao da im je neko reko da im u susret ide najveći neprijatelj. I NEVJEROVATNO.
Zaustavljaju ove idiote što ignorišu upozorenje o zabrani saobračaja velikom alejom.
Dok sam prilazio obrađivali su dvojicu corsa i audi. Stao sam iz stabla da pogledam i zaprepaštenje: uredno su oboji uručili ceduljice. Klošar iz audi je čini se pokušavao prijateljski da se izvuče ali sve se završilo rečenicom :"imate 8 dana da platite ovo i da predate na tu.... adresu.
Čudima nikad kraja.
Kako su ispratili ovu dvojicu jedan od policajaca sjede u auto i pozva drugog .
U momentu kad je ulazio u auto osvrnu se i reče kolegi sačekaj evo ide još jedan.
Pošto mi se se prizor svidio i ja sam sačekao da vidim razvoj situacije.
Tip je negdje u daljini skužio svjetla i nije mu bilo mrsko sačekat da je dijasporac doguzelja u Cajenu.
Nakon uobičajene spike momak od oko 25 godina je na poprilično ofiran način pokušao da se "dogovori".
Šlag na tortu.
Policajac je moku rekao nešto u stilu: "nijedne više jer češ se inače dogovarati sa advokatom, ne može sve eur srediti".
Nastavljam dalje da šetam i kako sustižem dvojicu "inteletualaca" sa porodicama čujem komentar u stilu : "klošari ovdje našli raju kažnjavati".
Prva pomisao mi je bila bili tako razmišljao da ti neko od raje udari ženu ili dijete na šetalištu gdje ni u ludilu ne bi smio uči sa autom.
Svaka čast murjacima, a ovoj dvojici treba hitno prevaspitavanje.
e nek su vise poceli kaznjavati, svaka cast. ono vise nije licilo na setaliste nikako.
bole_02

#586 Re: Policija

Post by bole_02 »

Policajci prijavljeni za uzimanje novca od hrvatskog državljanina
Vozača zbog počinjenog prekršaja sankcionirali na način da su od njega uzeli određeni iznos novca, a nisu dali prekršajni nalog

Policijski službenici Sektora krim policije i Odsjeka unutrašnje kontrole Uprave policije MUP-a ZHK-a 13. avgusta su proveli kriminalističku obradu nad dvojicom policijskih službenika PU Grude, zbog postojanja osnova sumnji da su 11. avgusta oko 21 sat na Magistralnoj cesti M-6 Gorica- Grude, u mjestu Sovići, prilikom vršenja kontrole prometa, od državljanina RH protupravno uzeli određeni iznos novca. :lol:

"Naime, prema prijavi policijski službenici su zaustavili vozilo marke 'mercedes' RH oznaka, kojim je upravljao hrvatski državljanin i izvršili kontrolu zbog počinjenog prekršaja u prometu, te sankcionirali na način da su od vozača uzeli određeni iznos novca, a da istom nisu dali prekršajni nalog. :-)

Nakon kriminalističke obrade policijski službenici su udaljeni s dužnosti do okončanja postupka, a istraga po ovom predmetu se nastavlja", saopćeno je iz kantonalnog MUP-a.
trebalo bi cesce ovako radit :D treba i policija da zna da i za njih zakon postoji jednako kao i za sve :mrgreen: samo sto pojedinci misle da su jedini na svijetu i time kvare ugled postenih policajaca koji na posten nacin zaradjuju svoj hljeb.
braca

#587 Re: Policija

Post by braca »

Eh, zaboravih opisati jedan INTERESANTAN dogadjaj sa policijom, naravno, za povracanje.

Elem, jednom prilikom prosle godine pokusao me je g-din policajac zaustaviti na taj nacin da je iskocio preko tri trake ispred mene (kolona auta iza mene u pokretu), ja naglo kocim i pitam ga "Sta je, ba?", kaze on "Kontrola, parkirajte se pored trotoara"

Naglasavam, da se parkiram U VOZNOJ TRACI, PORED TROTOARA, znaci vozila koja dolaze, trebaju zakociti, dati zmigavac i zaobici nas. Nakon prepirke o tome da me je pogresno zaustavio i da ugrozava moj zivot i moju imovinu ovakvim zaustavljanjem i tjeranjem mene da "stojim" u saobracajnoj/kolovoznoj traci koja je u upotrebi, bez uvredljivih rijeci, ali sa povisenim tonom, obzirom da smo ja kao vozac i auto bili ispravni, on meni kaznu za narusavanje javnog reda i mira radi povisenog tona u komunikaciji sa policajcom. Tu je naisao jedan prolaznik i ja ga zamolih da sve slusa i da bude svjedok, sto je on pristao.

Opalim ja policajca Unutarnjoj kontroli i nakon nekoliko telefonskih poziva (oni zvali mene), a sve je trajalo jedno 6 mjeseci, dobijam ja pismo da se odbija moja prijava protiv policajca, a da se nece protiv mene podizati prekrsajna ili krivicna prijava radi podnosenje LAZNE prijave protiv policajca.

Ja nazoven Unutarnju kontrolu, nadleznog inspektora i pitam ga o kakvoj se ba navodno laznoj prijavi radi, on kaze da nemaju dokaza da je policajac uradio to sto je uradio, a da takodje nemaju dokaza da li je moja prijava regularna ili lazna, tako da - nikom ništa. Ja kazem da imam svjedoka koji je voljan svjedociti, no ONI kazu da je za to SADA kasno i da sam to morao odmah ponuditi kao opciju.

Da ne napominjem da me je sud opalio sa 100 KM prekrsajne prijave KOJI TAKODJER NIJE HTIO PRIHVATITI (SUD) SASLUSANJE I IZJAVU SVJEDOKA.

Sve me ovo podsjeca na Gestapo sistem. A najgore je od svega sto udaraju nas male i bezopasne, a pravim mangupima ne smiju u oci pogledati (govorim o policiji koju ja srecem, one druge i ne vidim, hvala Bogu).

Nazdravlje im svima njima.
Last edited by braca on 19/08/2010 11:00, edited 1 time in total.
Nuclear Winter

#588 Re: Policija

Post by Nuclear Winter »

Sinoćnja utakmica između Sarajeva i čelika je dokaz da ovim ****** u plavom treba plate spustiti sa 1000, na 500 KM.Dva *********** fino SJEDE u autu ispred sjeverne tribine i zadovoljno se češkaju po debelim stomacima,za to vrijeme PORED NJIH protrči par manijaka i ubace ČETIRI suzavca na sjevernu tribinu,i naravno pobjegnu brže nego usain bolt.Drotovi su ko fol nešto pokušali,ali sa ********* valja potrčati,a nebi uhvatili ni paraplegičara u kolicima.Katastrofa!Dobro razmislite hoćete li ići više na bilo kakva masovna okupljanja koja "osigurava" naša **************** policija.********************.Svaka čast inspektorima,ali ***************** zaslužuje samo da im se da u ruke krampa i lopata.To je jedino za šta su ovi **********u plavom sposobni,**************.Sinoć je zbog dvojice ************moglo biti i mrtvih da na vrijeme nije reagovala redarska služba i otvorila kapije sjeverne tribine.

editovano zbog neprimjerenog vokabulara
chelo

#589 Re: Policija

Post by chelo »

Nova Breka - Sinoc nekoliko patrola zalutalo prema Tesitu, par samara nekom mrsi udijelili, i trazili jos neke likove. Poprilicno bucno. Iko ista?
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#590 Re: Policija

Post by 1946 »

Nuclear Winter wrote:Sinoćnja utakmica između Sarajeva i čelika je dokaz da ovim ****** u plavom treba plate spustiti sa 1000, na 500 KM.Dva *********** fino SJEDE u autu ispred sjeverne tribine i zadovoljno se češkaju po debelim stomacima,za to vrijeme PORED NJIH protrči par manijaka i ubace ČETIRI suzavca na sjevernu tribinu,i naravno pobjegnu brže nego usain bolt.Drotovi su ko fol nešto pokušali,ali sa ********* valja potrčati,a nebi uhvatili ni paraplegičara u kolicima.Katastrofa!Dobro razmislite hoćete li ići više na bilo kakva masovna okupljanja koja "osigurava" naša **************** policija.********************.Svaka čast inspektorima,ali ***************** zaslužuje samo da im se da u ruke krampa i lopata.To je jedino za šta su ovi **********u plavom sposobni,**************.Sinoć je zbog dvojice ************moglo biti i mrtvih da na vrijeme nije reagovala redarska služba i otvorila kapije sjeverne tribine.

Nemoj biti nepošten pa ne spomenuti da su pomagali ljudima i da su otvorili kapije da udju na stazu bježeći od onog oblaka suzavca(jeste da su na početku bili "repetirali" pendreke dok nisu i oni osjetili šta je u pitanju). Ne mogu prekontrolisati svaku osobu koja se nalazi u blizini stadiona za vrijeme utakmice i to pred sami kraj utakmice. Što se sinoćnje utakmice tiče i ponašanja za vrijeme incidenta od mene policija ima :thumbup:
Nuclear Winter

#591 Re: Policija

Post by Nuclear Winter »

1946 wrote:
Nuclear Winter wrote:Sinoćnja utakmica između Sarajeva i čelika je dokaz da ovim ****** u plavom treba plate spustiti sa 1000, na 500 KM.Dva *********** fino SJEDE u autu ispred sjeverne tribine i zadovoljno se češkaju po debelim stomacima,za to vrijeme PORED NJIH protrči par manijaka i ubace ČETIRI suzavca na sjevernu tribinu,i naravno pobjegnu brže nego usain bolt.Drotovi su ko fol nešto pokušali,ali sa ********* valja potrčati,a nebi uhvatili ni paraplegičara u kolicima.Katastrofa!Dobro razmislite hoćete li ići više na bilo kakva masovna okupljanja koja "osigurava" naša **************** policija.********************.Svaka čast inspektorima,ali ***************** zaslužuje samo da im se da u ruke krampa i lopata.To je jedino za šta su ovi **********u plavom sposobni,**************.Sinoć je zbog dvojice ************moglo biti i mrtvih da na vrijeme nije reagovala redarska služba i otvorila kapije sjeverne tribine.

Nemoj biti nepošten pa ne spomenuti da su pomagali ljudima i da su otvorili kapije da udju na stazu bježeći od onog oblaka suzavca(jeste da su na početku bili "repetirali" pendreke dok nisu i oni osjetili šta je u pitanju). Ne mogu prekontrolisati svaku osobu koja se nalazi u blizini stadiona za vrijeme utakmice i to pred sami kraj utakmice. Što se sinoćnje utakmice tiče i ponašanja za vrijeme incidenta od mene policija ima :thumbup:
Brate pa to im je POSAO.A osim toga nije šetalište ispred sjeverne tribine pa da hoda hiljadu ljudi.Njih dvojica su jeli košpe i gledali u nebo dok su mali leteći medvjedići pritčali i ubacili suzavac.Nije NIKOGA bilo ispred sjeverne tribine,da onemogući dvojicu trbonja u plavom da zaustave mogući belaj.Prema tome NEMAM nikakvih zamjerki na rad policije UNUTAR stadiona,ali Ispred sjevera itekako imam.Da su ova dvojica RADILI svoj posao nebi bilo ni ubacivanja suzavca-jednostavno zar ne? Ali ovo nije ni PRVI a nažalost ni POSLJEDNJI put da prašinari u plavom NE RADE posao za koji su PREVIŠE plaćeni s obzirom da NE RADE ono šta trebaju.
cappy_tempo

#592 Re: Policija

Post by cappy_tempo »

slazem se da unutar stadiona policija ponjela bas dobro i hvala bogu pa su malo vise razmisljali nego inace pa nije bilo vece frke.ispred stadiona su zakazali i policija sama koja unutra bila je iznenadjena sto ih vani niko nije zaustavio.policija mora biti oko stadiona i ne smije niko prici tribini na kojoj se nalaze navijaci,ovaj put su mamlazi zakazali i eto desilo se sto se desilo.ne mislim na sve mamlaze nego na samo na one koji su stajali vani
Frank Sinatra

#593 Re: Policija

Post by Frank Sinatra »

O radu policije mozemo pricati i na drugi nacin. Recimo sinoc je policajac kojeg ovdje pamtite po nicku Mascherano "trenirao strogocu" na kapijama stadiona Kosevo na vrlo prizeman nacin. Naime kao sto vec znate poslije dugo godina uvedene su godisnje ulaznice za utakmice FK Sarajevo. Na utakmici protiv Celika je bilo oko 8000 gledalaca a prodalo se 4500 karata a godisnjih ulaznica je prodato oko 1000. Iz toga se dalo zakljuciti da veliki broj gledalaca ulazi bez ulaznice. Uprava je odlucila da postavi internu kontrolu na ulaze koji bi pratili kako sluzbena lica provjeravaju ulaznice. Desilo se to da je u nekoliko navrata policija uvodila svoje kolege koje nisu na duznosti i prijatelje. Kada je grupu od cetvorice momaka zaustavio interni kontrolor jer nisu imali karte jedan je izvadio sluzbenu iskaznicu. Upucen je na sluzbeni ulaz a za ostale je trazena karta. Tada na scenu stupa kolega Mascherano koji izvodi kontrolora, zapisuje ga i prijeti mu da se moze sve na drugi nacin da ne smije on traziti karte njegovim kolegama itd. Znaci zloupotrebom polozaja "postenog" policajca FK Sarajevo je osteceno za 40 maraka prilikom ulaska te cetvorice (10 KM je pojedinacna karta). Mimo toga uveli su jos rodbine i prijatelja i tako direktno zloupotrebom polozaja ostetili jedan fudbalski klub. To je ona prica da se moraju postaviti na svoje mjesto i jasno im se staviti do znanja sta mogu a sta ne mogu i da im se dobro objasne prava i obaveze.

Pretpostavljam da se radi o Mascheranu s obzirom da je taj policajac nosio naocale a on je jedini coro u jedinici za podrsku (Za moderatore: "coro" je naziv koji je upotrijebio kada se obratio drugom kontroloru pa ne vidim zasto bi on bio postedjen).
samo_ovaj_put

#594 Re: Policija

Post by samo_ovaj_put »

a maskerano je znaci onaj mali coro :lol:
cappy_tempo

#595 Re: Policija

Post by cappy_tempo »

Frank Sinatra wrote:O radu policije mozemo pricati i na drugi nacin. Recimo sinoc je policajac kojeg ovdje pamtite po nicku Mascherano "trenirao strogocu" na kapijama stadiona Kosevo na vrlo prizeman nacin. Naime kao sto vec znate poslije dugo godina uvedene su godisnje ulaznice za utakmice FK Sarajevo. Na utakmici protiv Celika je bilo oko 8000 gledalaca a prodalo se 4500 karata a godisnjih ulaznica je prodato oko 1000. Iz toga se dalo zakljuciti da veliki broj gledalaca ulazi bez ulaznice. Uprava je odlucila da postavi internu kontrolu na ulaze koji bi pratili kako sluzbena lica provjeravaju ulaznice. Desilo se to da je u nekoliko navrata policija uvodila svoje kolege koje nisu na duznosti i prijatelje. Kada je grupu od cetvorice momaka zaustavio interni kontrolor jer nisu imali karte jedan je izvadio sluzbenu iskaznicu. Upucen je na sluzbeni ulaz a za ostale je trazena karta. Tada na scenu stupa kolega Mascherano koji izvodi kontrolora, zapisuje ga i prijeti mu da se moze sve na drugi nacin da ne smije on traziti karte njegovim kolegama itd. Znaci zloupotrebom polozaja "postenog" policajca FK Sarajevo je osteceno za 40 maraka prilikom ulaska te cetvorice (10 KM je pojedinacna karta). Mimo toga uveli su jos rodbine i prijatelja i tako direktno zloupotrebom polozaja ostetili jedan fudbalski klub. To je ona prica da se moraju postaviti na svoje mjesto i jasno im se staviti do znanja sta mogu a sta ne mogu i da im se dobro objasne prava i obaveze.

Pretpostavljam da se radi o Mascheranu s obzirom da je taj policajac nosio naocale a on je jedini coro u jedinici za podrsku (Za moderatore: "coro" je naziv koji je upotrijebio kada se obratio drugom kontroloru pa ne vidim zasto bi on bio postedjen).

sigurno je sve po zakonu bilo :mrgreen: .cuj coro,a reko bi covjek da je neki celavi zajebani lik sa preko 2m visine i sirine :mrgreen: :P
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#596 Re: Policija

Post by 1946 »

...(bezveze ću popit ban zbog levata i kriminalaca u uniformi)
van Basten

#597 Re: Policija

Post by van Basten »

ćoro, hajd' briši :D
Gile Šampion

#598 Re: Policija

Post by Gile Šampion »

Lik ba iz Dobrinje mislim,sjedi u kafiću kod Kele i opija se do besvjesti...:D:D A nije baš ''ćoro''...Mislim jest onako tuntav i mutavo izgleda ali ne nosi cvike...

Mislim na policajca o kojem pričate da mislite da je on :lol:
Dust

#599 Re: Policija

Post by Dust »

A sto ne predjete na JUG tamo vam niko nista ne moze ubaciti.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Podrzavam rad internih kontroli, svaka cast i treba tome stati jednom u kraj.
- dali ih ima na svecanom ulazu? placaju li tamo glavesine karte ili uprava uvodi kako koga stigne?-
Frank Sinatra

#600 Re: Policija

Post by Frank Sinatra »

Onda se izvinjavam i njemu i vama jer ovaj nije "Mascherano" ako kazes da ne nosi naocale. Pogresna informacija, ali ovaj jeste "coro". Sve ostalo je tacno.
Locked