složio se sa mnom
:*
Moderator: _BataZiv_0809
Nema potrebe da sumnjaš, možeš biti siguran da sam subjektivan. Uostalom, neka ti priču o objektivnom gledanju filmova ispriča komi:komi wrote:sumnjam da si objektivan![]()
Dalje..komi wrote:jel to tvoj žanr?
koliko si sličnih filmova pogledao
voliš li britaniju?
koliko imaš godina?
imaš li ženu ili djevojku?
kad si gledao (ujutro ili navečer)
ideš li često u šumu ili na selo?
i na kraju znaš li gledati filmove
eto... to sve utiče na moju ocjenu filma...
Ako ne pogledam film, kako mogu znati da ga nisam trebao gledati?komi wrote:možda jednostavno to nije tvoj domen filmova
da ih probaš zaobilaziti
nisi ti dobarTriple_XXX wrote:Nema potrebe da sumnjaš, možeš biti siguran da sam subjektivan. Uostalom, neka ti priču o objektivnom gledanju filmova ispriča komi:komi wrote:sumnjam da si objektivan
Dalje..komi wrote:jel to tvoj žanr?
koliko si sličnih filmova pogledao
voliš li britaniju?
koliko imaš godina?
imaš li ženu ili djevojku?
kad si gledao (ujutro ili navečer)
ideš li često u šumu ili na selo?
i na kraju znaš li gledati filmove
eto... to sve utiče na moju ocjenu filma...Ako ne pogledam film, kako mogu znati da ga nisam trebao gledati?komi wrote:možda jednostavno to nije tvoj domen filmova
da ih probaš zaobilaziti
Kao što sam kažeš, film mnogi hvale, razumna je bila pretpostavka da mogu očekivati dobar film.
Nego gdje je johnny, samo još on fali pa da slika bude kompletna.
Ma zaboravljam ja mnogo toga, ali to mi je interesantna tema, ta iluzija o (vlastitoj) objektivnosti. Ne kažem da ni meni nije vrlo draga, samo kažem da se povremeno trznem iz nje. Zato pamtim takve stvari.komi wrote:nisi ti dobarčega se sjećaš
![]()
Eto vidiš, ja gledam i komedije i ne znam hoće li me se dojmiti ili ne, i drame sa misterijom ili bez, i crnce i žute i karirane i sportske i nesportske i predugačke i prekratke. Jedini ograničavajući faktor je raspoloživo vrijeme. Eto, tu su sitne razlike. Oko brda drugih stvari, vjerujem, složili bi smo se.komi wrote: recimo ja ne gledam komedije jer znam da me se neće nijedna dojmiti... ne gledam ni većinu drama osim ako nema misterije barem mrvicu...ne gledam ni crncene gledam filmove sa sportom i tako dalje...
ne mogu da verujem da si ovo napisao? pa covece, smeh je jedini lek, a ti ovako!!!komi wrote: recimo ja ne gledam komedije jer znam da me se neće nijedna dojmiti... ne gledam ni većinu drama osim ako nema misterije barem mrvicu...ne gledam ni crncene gledam filmove sa sportom i tako dalje...

daj bolan, konkretno, o cemu se radi? dza ili bu, 1 ili 0, a ne fuzziness.:pppkomi wrote:položio si što se tiče tvog levičarskog ukusa za filmove koji je zapravo neukus
:* :* :*
travar wrote:Možda sam ja izgubio smisao za humor, ali Megamind mi je žešće klizište, barem što se tiče animiranih filmova![]()
Čak ni "...black mambaaaaaaaa" nije bilo za nasmijati se.
komi wrote:ja ne gledam više crtiće
komi wrote:trenutno gledam alo alo 2 i pol muskarca i kalifornikacijuživot je lijep

komi wrote: ne gledam komedije jer znam da me se neće nijedna dojmiti... ne gledam ni većinu drama osim ako nema misterije barem mrvicu...ne gledam ni crncene gledam filmove sa sportom i tako dalje...