Aha.
Najbolja pizza u SA?
- Kemal Malovčić
#576 Re: Najbolja pizza u SA?
Koja Alma?
Aha.
Aha.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#577 Re: Najbolja pizza u SA?
ZGOLEMIM FONASI
- BHF_Manijak
#579 Re: Najbolja pizza u SA?
Posto znam da se na temi spominjao, cisto da prijavim da je Tomato poceo zestoko fuserit.
Nisu imali lose pizze, medjutim i on, kao i vecina sarajevskih pizzeria, poceo je prodavati muda pod bzbrege tj. stavljati onaj ofirni biljni sir na pizzu.
Ukus - isto plastiku da jedes.
Ostaje Montana, jedina pizzerija gdje mi nije zao dati pare za pizzu, jer se haos najedes. Narucis Americanu classic, jedva pojedes, 7KM!

Ukus - isto plastiku da jedes.
Ostaje Montana, jedina pizzerija gdje mi nije zao dati pare za pizzu, jer se haos najedes. Narucis Americanu classic, jedva pojedes, 7KM!
- gnjev
#580 Re: Najbolja pizza u SA?
Cuj biljni sir u pizzu gdje ce im dusa . Nit mirisa nit ukusa .
- BHF_Manijak
#581 Re: Najbolja pizza u SA?
Jebe im se za dusu, bitno je ustedjeti. Kila Gaude, Edamera, Mozzarele oko 10-11KM, ovog smeca 4-5KM. Vise od duplo.
-
Eborg
#582 Re: Najbolja pizza u SA?
Čuh pohvale za "crnu pizzu" ili tako nekako u "Drugoj kući" kod Parka nacionalnih manjina, trebalo bi to probati. 
- karanana
#583 Re: Najbolja pizza u SA?
montana je ok, ali ce sami sebe unistiti sa sporoscu i nemogucnoscu da usluze mnogo ljudi pa se zato za salatu ili pastu zna cekati i po sat vremena, za dostavu i do dva sata plus jedno sat vremena dok ih dobijes.
- ranger
#584 Re: Najbolja pizza u SA?
slazem se, ja sam neki dan sa zenom sjedio i cekao i cekao i cekao u neka doba popizdim hajmo rekoh, nek ona materi pravi sendvic pola sata, al sipakkaranana wrote:montana je ok, ali ce sami sebe unistiti sa sporoscu i nemogucnoscu da usluze mnogo ljudi pa se zato za salatu ili pastu zna cekati i po sat vremena, za dostavu i do dva sata plus jedno sat vremena dok ih dobijes.
-
Dobrinja80
#585 Re: Najbolja pizza u SA?
Umalo popisivac wrote:Za U2 ovisi, kako kad. Ja tu sebi cesto uzimam i varira, ovisi od ovog sto pravi. Nekad bude suha a nekad bude jako dobra, osobito kad se uzme cijena u obzir. A i kao sto rekoh volim onaj njihov sos s persinom i lukom.![]()
Ali opcenito sto se pizza tice u Sarajevu (a i BiH pretpostavljam) nije bas neki izbor. Najbolju pizzu inace sto sam jeo je bila s prsutom vani a posebno sam upamtio margaritu na kojoj je bilo brdo sira, mozzarela, paradjiz, masline ali i cijena joj je bila kao i ostale pizze tu u ponudi, ne kao ove margarite s naprstkom sira i razvodnjenim kecapom.
Ima sad u U2 pizza s Nutellom.
Vani su pice inače sa pravim prsutom ili sunkom.
-
otoka92
#586 Re: Najbolja pizza u SA?
Jel' se stagod promjenilo? Imali novih da su vrijedne spomena. Pozdrav.
- brown.sugar
#587 Re: Najbolja pizza u SA?
Je li jos uvijek radi ona pizzeria u Wisi?
- Haris033
#588 Re: Najbolja pizza u SA?
Novo otvorena pizzeria "Prestige" na Stupu (p.p. nove džamije). Pizza sa suhim mesom za samo 4 KM! Jedna od najboljih u gradu.
Još mi pred prozorom... 
-
GaRGa
#589 Re: Najbolja pizza u SA?
Haris033 wrote:Novo otvorena pizzeria "Prestige" na Stupu (p.p. nove džamije). Pizza sa suhim mesom za samo 4 KM! Jedna od najboljih u gradu.Još mi pred prozorom...
ovo je slika sa facebook-a, vjerovatno si mislio reci da je dobra za 4 KM a ne dobra ko pica ?

ko Ago sto je "dobar" jer je 3 kerma
- Haris033
#590 Re: Najbolja pizza u SA?
Probaj, pa onda reci valja li ili ne...GaRGa wrote:Haris033 wrote:Novo otvorena pizzeria "Prestige" na Stupu (p.p. nove džamije). Pizza sa suhim mesom za samo 4 KM! Jedna od najboljih u gradu.Još mi pred prozorom...
ovo je slika sa facebook-a, vjerovatno si mislio reci da je dobra za 4 KM a ne dobra ko pica ?
ko Ago sto je "dobar" jer je 3 kerma
- le piaf
#591 Re: Najbolja pizza u SA?
Pizza da valja je u Trattoria Uno (kod Bristola). Nekad mi je bila dobra u Barhani ali nije vise to to.
U drugoj kuci ta crna pizza je interesantna, treba probati, ali nije top kao u Uno.
Iznenadila me pizza u Pravdi, to valjda kad nista ne ocekujes pa dobijes vise nego solidnu pizzu.
Toliko su nahvalili pizzu u Piccolo Mondo, iskreno meni je jako losa. Ali izgleda kod nas je pizza nakeljaj svega neka je debelo tijesto da se mozes najesti i kečapa donesi. Za taj standrad i nije losa.
Ago, U2, fabrika i sl....pa to nisu pizze, to je ono kad strusis deset piva pa daj nesto ubaci u kljun, moze i guma od auta samo neka se zvace.
Nekad sumnjam da kod nas ljudi uopste znaju sta je pizza.
U drugoj kuci ta crna pizza je interesantna, treba probati, ali nije top kao u Uno.
Iznenadila me pizza u Pravdi, to valjda kad nista ne ocekujes pa dobijes vise nego solidnu pizzu.
Toliko su nahvalili pizzu u Piccolo Mondo, iskreno meni je jako losa. Ali izgleda kod nas je pizza nakeljaj svega neka je debelo tijesto da se mozes najesti i kečapa donesi. Za taj standrad i nije losa.
Ago, U2, fabrika i sl....pa to nisu pizze, to je ono kad strusis deset piva pa daj nesto ubaci u kljun, moze i guma od auta samo neka se zvace.
-
vryzas
#592 Re: Najbolja pizza u SA?
le piaf wrote:Pizza da valja je u Trattoria Uno (kod Bristola). Nekad mi je bila dobra u Barhani ali nije vise to to.
-
Naslovnica
#593 Re: Najbolja pizza u SA?
Ko voli pizzu nekog od američkih tipova, tipa deep dish pizze i sl, taj može u Piccolo Mondo-u da fino jede i da ne požali.le piaf wrote:Pizza da valja je u Trattoria Uno (kod Bristola). Nekad mi je bila dobra u Barhani ali nije vise to to.
Ko više preferira originalni talijanski stil pizze, možda se malo razočara.
Ja više volim ovaj prvi tip, tako da na pizzu iz Piccola nemam pritužbi.
-
Innovation
#594 Re: Najbolja pizza u SA?
Znate li, sta bi sa picerijom "Angolo" /Robot u Hrasnom/. Da li su negdje preselili ili uopste ne radi?
- CherryLips
#595 Re: Najbolja pizza u SA?
Zatvoreni skroz,meni njihovi sendviči bas dobri bili
-
The 51st State
#596 Re: Najbolja pizza u SA?
le piaf wrote:Pizza da valja je u Trattoria Uno (kod Bristola). Nekad mi je bila dobra u Barhani ali nije vise to to.
- zateznistub
#597 Re: Najbolja pizza u SA?
To preporuka žderačima pizza
Sahat kula na Dobrinji!
U2 zaobilaziti u širokom luku...
Sahat kula na Dobrinji!
U2 zaobilaziti u širokom luku...
- Plavo-bijeli
#598 Re: Najbolja pizza u SA?
Sad probao u "Situ" na Dolac Malti pizzu i prezadovoljan! Inače "Sito " je pekara, a prave pizze, kolače i svašta nešto.
Lokacija im je preko puta MMa i Kinga. Margerita 3km, Kapričoza 4km, sa suhim mesom 5km.

Tijesto ukusno i vrlo mekano. Inače koru bacam a ovdje haman ko da nema kore, sve se jede
Sir i salama isto finog ukusa, nisu najjeftiniji.
Lokacija im je preko puta MMa i Kinga. Margerita 3km, Kapričoza 4km, sa suhim mesom 5km.

Tijesto ukusno i vrlo mekano. Inače koru bacam a ovdje haman ko da nema kore, sve se jede
Sir i salama isto finog ukusa, nisu najjeftiniji.
-
DON_eARL
#599 Re: Najbolja pizza u SA?
Pizza Company na Dobrinji... Nekada su bili blizu picerije Dino, i onda su misteriozno nestali, a na moje veliko iznenađenje nedavno skontah da su otvorili na DBR2 ponovo.

https://www.facebook.com/PIZZA-Company-567865449931644/

https://www.facebook.com/PIZZA-Company-567865449931644/
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#600 Re: Najbolja pizza u SA?
bili u mercatoru i ja nedavno isao i poljubio vrata :/