Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#576 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:
Kumerle wrote:Ja ga ne branim eto da kazes da je Silvestre kloc podrzao bi te ali ovaj majstor dominira!
Silvestre je stara kajla,a ovaj mladac pretendira i ponasa se kao da je jedan od najvecih napadaca,mada statistika mu ne ide u prilog...
Dobro se gradi,osvaja visoke lopte,al jel dodje do realizacije,pocne meljat,zastopa...
Ma Bendy :D daje Arsenalu nešto što inače nemaju, snagu u dvobojima, skok igru... al brate taj prijem i kontrolu lopte nikako da popravi :roll: Sramota je igrati 3-4 godine u ekipi sa tolikim tehničarima a ne napredovati nimalo :-?
sumirprimus

#577 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

Nisam ti ja neki takticar,nego onako ja to amaterski sa hakla,i cistom odokativnom metodom...
Visok,jak,prodoran,glup ko teleĆnjak,ukratko :)
Džeko je za njeg Hare krišna 8-)
Kumerle

#578 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Dzeko 4 gola u Ligi Prvaka
Bendtner 5 golova u Ligi Prvaka

Dzeko sve golove zabio u grupnoj fazi, Bendtner sve osim jednog u knock out fazi gdje je visestruko teze zabiti. Odigrali su mislim isti broj utakmica u Ligi Prvaka, mislim da Bendtner ima i vise asistencija.
sumirprimus

#579 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

tooo brkaneeee,moj omiljeni krkaneee :lol: :lol: :lol:
ja sam brko,autoritet... :dance: :dance: :dance:

p.s pardon povlacim rijec,Džeko je za banderetnera DŽizus Krajst,i ako wenger misli u zvjezdane visine bolje nek odrijesi kesu,jer s ovom banderom moze osvijetlit jedno 2 3 ulice :evil:
Kumerle

#580 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

sumirprimus wrote:tooo brkaneeee,moj omiljeni krkaneee :lol: :lol: :lol:

p.s pardon povlacim rijec,Džeko je za banderetnera DŽizus Krajst,i ako wenger misli u zvjezdane visine bolje nek odrijesi kesu,jer s ovom banderom moze osvijetlit jedno 2 3 ulice :evil:
Pa moze Dzeko biti i buda za njega ali Bendtner je bolji igrac, igra u boljem klubu, zabio vise golova, igra na svjetskom, ima curu tesku 15 miliona funti...
LSD

#581 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Nema Arsenal para da plati Dzeku...to je Wenger više puta izjavio - da je preskup za njihov žep.
Nema love i gotovo...lakše im dovesti nekoga igraca za male pare.
Ali ima ko ima para za Dzekana, samo se cekaju ponude.
Tomahawk11
Globalni moderator

#582 Re: Arsenal F.C.

Post by Tomahawk11 »

Kumerle wrote:
sumirprimus wrote:tooo brkaneeee,moj omiljeni krkaneee :lol: :lol: :lol:

Pa moze Dzeko biti i buda za njega ali Bendtner je bolji igrac, igra u boljem klubu, zabio vise golova, igra na svjetskom, ima curu tesku 15 miliona funti...
Dobro si rekao... znaci da je puno teze dati gol u Wolfsburgu nego u Arsenalu 8-)
sumirprimus

#583 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

Eeeeee al Džeko je Šampion,a bandera mora jos pure pojest :evil:
Kumerle

#584 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

LSD wrote:Nema Arsenal para da plati Dzeku...to je Wenger više puta izjavio - da je preskup za njihov žep.
Nema love i gotovo...lakše im dovesti nekoga igraca za male pare.
Ali ima ko ima para za Dzekana, samo se cekaju ponude.
Pogledaj ti finansije Arsenala i koliki je budzet tog kluba pa onda reci da nema para, prije bi rekao precjenjen za Wengerov ukus. A te ponude evo lete drugu godinu sa svih strane sve se otimaju ko ce iskesirati 40 miliona eura ja se iskreno nadam da ce se pojaviti neki klub koji ce biti lud toliko da plati jer Dzeko ne moze napredovati u smijesnom wolfsburgu i bundesligi.

Sampion Bundeslige strasna stvar, a to gdje je teze zabiti u Premieshipu ili nekim cvajtama ajnckama necu ni da odgovaram.
sumirprimus

#585 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

Ma arsenal se ubio za Džeke,ne bi imo konkurencije u napadu,rastjerali bi ove miseve eduarda,banderu i ostale... :)
Krigla_Sa

#586 Re: Arsenal F.C.

Post by Krigla_Sa »

Da ali tamo nebi nista osvojio, prema tome bolje da ne ide u Arsenal, bolje da ide u neki ambiciozniji klub.
Tomahawk11
Globalni moderator

#587 Re: Arsenal F.C.

Post by Tomahawk11 »

jeste, jeste... oF sKroZ... sto li su Owen, Beckham, Henry, McManaman dolazili recimo u Španiju, onako na odmor, nisu valjda ludi da idu iz jedine zemlje na svijetu gdje se igra pravo lopte, sto ce u Spaniji, tamo imaju oni bezveze klubovi Real, Barcelona, Sevilla, Valencia itd., sve amateri sami.
Sad ce biti, da preduhitrim, to su isluzeni igraci, povrijedjeni bla, bla... to ne priznajem, argumente molim :oops:
Edit:zaboravio sam Ruuda :D
Last edited by Tomahawk11 on 07/04/2010 12:30, edited 1 time in total.
sumirprimus

#588 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

Krigla_Sa wrote:Da ali tamo nebi nista osvojio, prema tome bolje da ne ide u Arsenal, bolje da ide u neki ambiciozniji klub.
Ma ako im Džeko dodje dignuce ih iz prosjeka,postace ozbiljna ekipa :)
Kumerle

#589 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Slijedece sezone napadacki trio Robin Van Persie, Chamakh, Bendtner!

Vidi spominje smijesnu Primeru haha pa ta liga je jos gora od Bundeslige u rangu sa skotskom dva kluba imaju isto bodva i bore se za titulu i bjeze treceplasiranom 23 a cetvrtoplasiranom haman 30 bodova :lol: i to sve desetak kola prije kraja
sumirprimus

#590 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

Kumerle wrote:Slijedece sezone napadacki trio Robin Van Persie, Chamakh, Bendtner!
Ko da gledam,RVP,jedno 7 mjeseci povrijedjen,bandera i dalje fula nemoguce,jedina nepoznata z,šamak,vidjecemo kako ce se pokazat u EPL...Nego jel taj Šamak,done deal?
Krigla_Sa

#591 Re: Arsenal F.C.

Post by Krigla_Sa »

sumirprimus wrote:
Krigla_Sa wrote:Da ali tamo nebi nista osvojio, prema tome bolje da ne ide u Arsenal, bolje da ide u neki ambiciozniji klub.
Ma ako im Džeko dodje dignuce ih iz prosjeka,postace ozbiljna ekipa :)
Hm.. Ma tesko, imaju taj gubitnicki mentalitet i osjeti se strah u utakmicama protiv velikih klubova, tesko da to moze jedan pojedinac promijeniti, po meni su vece sanse da on poprimi njihovo nego oni njegovo :)
Kad bi im dosao Messi, Dzeko, Iniesta i Pique, Guardiola umjesto Wengera, e tek onda bi bilo nesto od njih, ovako budimo realni TESKO.
Kumerle

#592 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Van Persie ce biti spreman siguran sam da ce naradnu sezonu odigrati bez tezih ozlijeda Bendtner ce eksplodirati nakon odlicnih partija na svjetskom a za Chamkha se ceka jos sluzbena potvrda mislim da je to vec gotovo besplatan igrac ovakve klase se ne smije propustiti!

Jedini veliki transfer (gdje ce kesirati) u Arsenalu ovo ljeto ce biti onaj za golmana pitanje je Loris, Akinfeev ili Neuer najvise sanse dajem Lorisu mislim da je mozda i najbolji od ovih a najmanje kosta+Francuz je. Rusi ce traziti puno za Akinfeeva a Neura ne vjerujem da ce postiti Schalke koji ima velike ambicije sa novim trenerom.
LSD

#593 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

Chamakh je gotova stvar...12 miliona eura ce ga platiti i on je njihov igrac na ljeto.
Nije loš igrac jedna od boljih špiceva u francuskoj ligi ,ali to je sve neki prosjek evropski plus što ima 26 kuka tako da je ovo cudna odluka Wengera s obzirom na njegove pedofilske sklonosti.
Eduardo i Vela :? :shock: pa realno , oni su davno trebali dobiti šut kartu iz Arsenala...Denilson isto - noga :!: ,Silvestrea nisu trebali ni kupovati kad je taj davno odigrao svoje,ali Wenger voli dati male pare a misli naci kvalitet za male pare....pa ne može to tako.
Oni trebaju ,prije svega kupiti klasnog stopera,istovariti 15-20 miliona za pravog stopera a ne nekakvi vetarani Gallas,Silvestre,Campbell prošlo je njihovo vrijeme...onaj jadni Vermalen ne može sve stici,a još prodali Tourea u City prije sezone :shock: :shock: Arsenal se još odlicno drži kakav kadar trenutno imaju.
Kumerle

#594 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Kako ce molim te platiti Chamkha 12 miliona eura i kome ce to platiti kad mu istice ugovor na kraju seozne i dobice ga djaba tih 12 miliona funti ne eura ce biti zarada Chamakha za 3 sezone u Arsenalu mada mislim da ce dobiti nesto vecu platu. Vela je buducnost i ostace tu gdje jeste i Denilson takodjer Gallas odbija jednogodisnji ugovor i trazi dvogodisnji koji nece dobiti i on sigurno na ljeto odlazi kao i Silvestre vjerovatno i Campbell. Na ljeto ce vjerovatno doci golman i stoper.

Wengerove pedofilske sklonosti? covjek dovodi igrace 15 godina je najmladzi tvoja voljena Barcelona dovodi nekakve turcine od 11 godina, argentince od 12 itd itd milion ima takvih u Barceloni on wengera pedofilom proziva.
ultima_palabra

#595 Re: Arsenal F.C.

Post by ultima_palabra »

Wenger ako išta zna, zna prodati igrača, 41 milion funti uzeti od levata Cityja za Adebayora i Tourea (koji ni ne igra u Cityju) je genijalno :D
Skoro kao Robinho u City za 42 miliona eura :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#596 Re: Arsenal F.C.

Post by Tomahawk11 »

jeste, jeste... zato samo jedan spanski klub ima evrposkih trofeja ko svi ti engleski velikani. :dance:
Kumerle

#597 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

Tomahawk11 wrote:jeste, jeste... zato samo jedan spanski klub ima evrposkih trofeja ko svi ti engleski velikani. :dance:
osvojili ih prije nove ere i to pet zaredom spanski klubovi nikad posteno titulu nisu osvojili bez skandala nisu engleskim ni do koljena.
sumirprimus

#598 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

Kumerle wrote:
Tomahawk11 wrote:jeste, jeste... zato samo jedan spanski klub ima evrposkih trofeja ko svi ti engleski velikani. :dance:
osvojili ih prije nove ere i to pet zaredom spanski klubovi nikad posteno titulu nisu osvojili bez skandala nisu engleskim ni do koljena.
a barca-manČo prosle sezone? :D
prije toga celzi,sada arsenal :D
dobro vam ide :)
LSD

#599 Re: Arsenal F.C.

Post by LSD »

ultima_palabra wrote:Wenger ako išta zna, zna prodati igrača, 41 milion funti uzeti od levata Cityja za Adebayora i Tourea (koji ni ne igra u Cityju) je genijalno :D
Skoro kao Robinho u City za 42 miliona eura :-)
Ovo je tacno...sreca pa ima one glupe arape iz Citya kojima može uzimati pare i koje može šišati ko ovce.
29 miliona Adebayor i 19 miliona Toure....48 miliona je uzeo od arapa sa za ta dva igraca....a dao samo 10 miliona za Vermalena u prošlom prelaznom roku.
Još kad se sjetimo da je uspio Henryija sa 30 godina uvaliti Barci za 24 miliona...i još ce im se najvjerovatnije vratiti možda vec i na ljeto za neku sicu.
Namazan je pedofil svim bojama...pravi jehud.
Kumerle

#600 Re: Arsenal F.C.

Post by Kumerle »

sumirprimus wrote:
Kumerle wrote:
a barca-manČo prosle sezone? :D
prije toga celzi,sada arsenal :D
dobro vam ide :)
pa oni utakmice sa manchesterom ocima ne bi vidjeli da ih uefa i ovrebo nisu odveli u final, celziaj uopste nisu ni pobjedili, Arsenal su porazili pomocu sudije i srece jer nije bilo vise od pola tima.
Post Reply