od tebe je svaka asistencija dobro doslatigris wrote:mogla bi i ja stosta da ustanovim a erka?cisto da i ja tebi malo asistiram
Prava ljubav godine ne broji? ili...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
T
pa nisam mislio da ona staje na tvoja plucaanais_nin wrote:da na moja "pluca" proba stati, ne bi dugo ostala u uspravnom polozajuT wrote: Tigricine asistencije![]()
stopas na pluca
![]()
a onda ...
![]()
a uz to sumnjam da tigris primjenjuje iste metode za tebe i za mene
![]()
- Lace
#580 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
anais_nin wrote:Da li su vam bitne godine partnera? Da li biste mogli izlaziti, imati vezu s nekim dosta starijim ili dosta mladjim?
Zanima me da li bi zenski dio populacije ikad izlazio sa mladjim muskarcem i da li negdje postavljate granicu? I obrnuto muskarci i starije zene?
Da li vam je i koliko to uopste bitno?
ja sinoc izasla s momkom koji je preko 5 godina mladji od mene
- anais_nin
#581 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...
ooooo mlada znaci randesa seLace wrote: ja sinoc izasla s momkom koji je preko 5 godina mladji od mene
nekad je mladje sladje
-
Salko Agić - dipl.ing.
tacno, prva i samo prva ljubav ne broji godine!
- Lace
nije niko pitao za PRVU vec za PRAVU..mada mislim da tema nema veze s ljubavlju vec s granicama...koliko ispod i koliko iznad idemo...kada su u pitanju izlsci, veze i sex ...najstariji mi je bio 69-o godiste a najmljadji sad je vec 82-o
a ja sam u sredini... 76-o
...raspon od 13 godina 
- anais_nin
nek je sa srecomLace wrote: danas poslije posla
ma Lace u pravu si, naslov teme je zbog radi pjesme Z. Samardzica, ali odnosi se i na koliko su nam godine bitne za randesanje, seks, veze, ljubav
Lace, ja sam mrvicu "gora" od tebe po tom pitanju....ja sam '77, a najstariji je bio '66, a najmladji '84
Last edited by anais_nin on 05/09/2005 10:10, edited 1 time in total.
- Lace
ma nije sto volim...do sada je najlmladji bio 79-o...i ja nesto trazim da mi je malo starije ili mojih godina...ovo mlado stvorenje me napalo cim sam rekla koliko mi je godina...a rekla sam to kontajuci da ce se orjentisati na nesto mladje 
- anais_nin
vidi gore....moje '84 iskustvoLace wrote:ma nije sto volim...do sada je najlmladji bio 79-o...i ja nesto trazim da mi je malo starije ili mojih godina...ovo mlado stvorenje me napalo cim sam rekla koliko mi je godina...a rekla sam to kontajuci da ce se orjentisati na nesto mladje
- Lace
anais_nin wrote:vidi gore....moje '84 iskustvoLace wrote:ma nije sto volim...do sada je najlmladji bio 79-o...i ja nesto trazim da mi je malo starije ili mojih godina...ovo mlado stvorenje me napalo cim sam rekla koliko mi je godina...a rekla sam to kontajuci da ce se orjentisati na nesto mladjeovaj je 2 godine cekao na svoju sansu
![]()
pa sam se eto na kraju "smilovala"
i nije mi zao...samo cuvaj se i druge krajnosti, mladji (koliko god "opasni" bili) se takodje i brze zaljube
pa jel sta to tvoje potrajalo? kako izgleda ili je izgledala ta veza?
- anais_nin
T wrote:jel' ti barem Olimpijada ostala u lijepom sjecanju?anais_nin wrote: vidi gore....moje '84 iskustvo![]()
![]()
... i jel' trebalo da ceka cetiri godine,![]()
za reprizu?
- anais_nin
hmmmm....hodali smo neko vrijeme...vec sam negdje na pocetku pisala o tome...i dan danas mislim da je momak ekstra...psihicki, intelektualno, fizicki...opasan jeste, ali nije "fatalan", meni se zato svidjeo...iskreno, da je koju godinu stariji vjerovatno bih se zacopala ko stokaLace wrote: pa jel sta to tvoje potrajalo? kako izgleda ili je izgledala ta veza?
-
rei
Lace wrote:anais_nin wrote:vidi gore....moje '84 iskustvoLace wrote:ma nije sto volim...do sada je najlmladji bio 79-o...i ja nesto trazim da mi je malo starije ili mojih godina...ovo mlado stvorenje me napalo cim sam rekla koliko mi je godina...a rekla sam to kontajuci da ce se orjentisati na nesto mladjeovaj je 2 godine cekao na svoju sansu
![]()
pa sam se eto na kraju "smilovala"
i nije mi zao...samo cuvaj se i druge krajnosti, mladji (koliko god "opasni" bili) se takodje i brze zaljube
pa jel sta to tvoje potrajalo? kako izgleda ili je izgledala ta veza?
pa fino se pazili.... da se ne zaljube
-
rei
anais_nin wrote:hmmmm....hodali smo neko vrijeme...vec sam negdje na pocetku pisala o tome...i dan danas mislim da je momak ekstra...psihicki, intelektualno, fizicki...opasan jeste, ali nije "fatalan", meni se zato svidjeo...iskreno, da je koju godinu stariji vjerovatno bih se zacopala ko stokaLace wrote: pa jel sta to tvoje potrajalo? kako izgleda ili je izgledala ta veza?ovako, sve je bilo divno krasno dok se on nije zacopao...tu sam ja napisala THE END
eto ti sad ko mu je kriv kad se nije pazio