Prava ljubav godine ne broji? ili...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote:mogla bi i ja stosta da ustanovim a erka?cisto da i ja tebi malo asistiram :D
od tebe je svaka asistencija dobro dosla :D
T

Post by T »

anais_nin wrote:
tigris wrote:mogla bi i ja stosta da ustanovim a erka?cisto da i ja tebi malo asistiram :D
od tebe je svaka asistencija dobro dosla :D
Tigricine asistencije :D :D stopas na pluca :P :P a onda ... :shock: :shock:
anais_nin

Post by anais_nin »

T wrote: Tigricine asistencije :D :D stopas na pluca :P :P a onda ... :shock: :shock:
da na moja "pluca" proba stati, ne bi dugo ostala u uspravnom polozaju :lol: a uz to sumnjam da tigris primjenjuje iste metode za tebe i za mene :lol: :D
T

Post by T »

anais_nin wrote:
T wrote: Tigricine asistencije :D :D stopas na pluca :P :P a onda ... :shock: :shock:
da na moja "pluca" proba stati, ne bi dugo ostala u uspravnom polozaju :lol: a uz to sumnjam da tigris primjenjuje iste metode za tebe i za mene :lol: :D
pa nisam mislio da ona staje na tvoja pluca :shock: :shock: :shock:
Lace

#580 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...

Post by Lace »

anais_nin wrote:Da li su vam bitne godine partnera? Da li biste mogli izlaziti, imati vezu s nekim dosta starijim ili dosta mladjim?

Zanima me da li bi zenski dio populacije ikad izlazio sa mladjim muskarcem i da li negdje postavljate granicu? I obrnuto muskarci i starije zene?

Da li vam je i koliko to uopste bitno?

ja sinoc izasla s momkom koji je preko 5 godina mladji od mene :D
anais_nin

#581 Re: Prava ljubav godine ne broji? ili...

Post by anais_nin »

Lace wrote: ja sinoc izasla s momkom koji je preko 5 godina mladji od mene :D
ooooo mlada znaci randesa se :D i kako je bilo? :D
nekad je mladje sladje :D
Lace

Post by Lace »

bas tako...slatko :D
anais_nin

Post by anais_nin »

T wrote: pa nisam mislio da ona staje na tvoja pluca :shock: :shock: :shock:
nemoj meni sada tih prica :D

Lace, hoce li biti randes br 2 :D
T

Post by T »

anais_nin wrote: nemoj meni sada tih prica :D
... pa sta ce ona na tvojim plucima :? :shock: :shock:
Lace

Post by Lace »

anais_nin wrote:
T wrote: pa nisam mislio da ona staje na tvoja pluca :shock: :shock: :shock:
nemoj meni sada tih prica :D

Lace, hoce li biti randes br 2 :D
danas poslije posla :D
Salko Agić - dipl.ing.

Post by Salko Agić - dipl.ing. »

tacno, prva i samo prva ljubav ne broji godine!
Lace

Post by Lace »

nije niko pitao za PRVU vec za PRAVU..mada mislim da tema nema veze s ljubavlju vec s granicama...koliko ispod i koliko iznad idemo...kada su u pitanju izlsci, veze i sex ...najstariji mi je bio 69-o godiste a najmljadji sad je vec 82-o :D a ja sam u sredini... 76-o :-) :D :D...raspon od 13 godina :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

Lace wrote: danas poslije posla :D
nek je sa srecom :D '82 nije losa godina proizvodnje :D samo cuvaj se malih znalaca....znaju mudrice biti puno opasnije nego sto se cini :D

ma Lace u pravu si, naslov teme je zbog radi pjesme Z. Samardzica, ali odnosi se i na koliko su nam godine bitne za randesanje, seks, veze, ljubav :D

Lace, ja sam mrvicu "gora" od tebe po tom pitanju....ja sam '77, a najstariji je bio '66, a najmladji '84 :D raspon 18 godina :lol:
Last edited by anais_nin on 05/09/2005 10:10, edited 1 time in total.
Lace

Post by Lace »

i te kako je opasan :-? :D ja nisam do sada srela direktnije stvorenje :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Lace wrote:i te kako je opasan :-? :D ja nisam do sada srela direktnije stvorenje :D
a znaci i ti takve volis :D :D :D kh kh necu nista dalje komentarisati....pamet u glavu, i uzivaj :D
Lace

Post by Lace »

ma nije sto volim...do sada je najlmladji bio 79-o...i ja nesto trazim da mi je malo starije ili mojih godina...ovo mlado stvorenje me napalo cim sam rekla koliko mi je godina...a rekla sam to kontajuci da ce se orjentisati na nesto mladje :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Lace wrote:ma nije sto volim...do sada je najlmladji bio 79-o...i ja nesto trazim da mi je malo starije ili mojih godina...ovo mlado stvorenje me napalo cim sam rekla koliko mi je godina...a rekla sam to kontajuci da ce se orjentisati na nesto mladje :D
vidi gore....moje '84 iskustvo :D ovaj je 2 godine cekao na svoju sansu :lol: :D pa sam se eto na kraju "smilovala" :D i nije mi zao...samo cuvaj se i druge krajnosti, mladji (koliko god "opasni" bili) se takodje i brze zaljube :D
T

Post by T »

anais_nin wrote: vidi gore....moje '84 iskustvo :D
jel' ti barem Olimpijada ostala u lijepom sjecanju? :D :D

... i jel' trebalo da ceka cetiri godine, :shock: :shock: za reprizu? :skoljka:
Lace

Post by Lace »

anais_nin wrote:
Lace wrote:ma nije sto volim...do sada je najlmladji bio 79-o...i ja nesto trazim da mi je malo starije ili mojih godina...ovo mlado stvorenje me napalo cim sam rekla koliko mi je godina...a rekla sam to kontajuci da ce se orjentisati na nesto mladje :D
vidi gore....moje '84 iskustvo :D ovaj je 2 godine cekao na svoju sansu :lol: :D pa sam se eto na kraju "smilovala" :D i nije mi zao...samo cuvaj se i druge krajnosti, mladji (koliko god "opasni" bili) se takodje i brze zaljube :D

pa jel sta to tvoje potrajalo? kako izgleda ili je izgledala ta veza? :D
anais_nin

Post by anais_nin »

T wrote:
anais_nin wrote: vidi gore....moje '84 iskustvo :D
jel' ti barem Olimpijada ostala u lijepom sjecanju? :D :D

... i jel' trebalo da ceka cetiri godine, :shock: :shock: za reprizu? :skoljka:

:lol: :lol: :lol: sta to ti :lol: :lol: :lol: najmladji momak s kojim sam hodala je rodjen '84 (jao jao pa moram li ti sve prevodit) :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

Lace wrote: pa jel sta to tvoje potrajalo? kako izgleda ili je izgledala ta veza? :D
hmmmm....hodali smo neko vrijeme...vec sam negdje na pocetku pisala o tome...i dan danas mislim da je momak ekstra...psihicki, intelektualno, fizicki...opasan jeste, ali nije "fatalan", meni se zato svidjeo...iskreno, da je koju godinu stariji vjerovatno bih se zacopala ko stoka :D ovako, sve je bilo divno krasno dok se on nije zacopao...tu sam ja napisala THE END :sad:
rei

Post by rei »

Lace wrote:
anais_nin wrote:

pa jel sta to tvoje potrajalo? kako izgleda ili je izgledala ta veza? :D

pa fino se pazili.... da se ne zaljube :-)
T

Post by T »

anais_nin wrote: :lol: :lol: :lol: sta to ti :lol: :lol: :lol: najmladji momak s kojim sam hodala je rodjen '84 (jao jao pa moram li ti sve prevodit) :lol:
Ma skonto sam :oops: :oops:
Lace

Post by Lace »

pa ne kontam...sta je bilo lose u tome sto se zacopao...nije te valjda to pocelo gusiti...mada zavisi i od nacina na koji manifestuju ljubav...al to nema veze s godinama...moze se zacopati i stariji...i gusiti te :-?
rei

Post by rei »

anais_nin wrote:
Lace wrote: pa jel sta to tvoje potrajalo? kako izgleda ili je izgledala ta veza? :D
hmmmm....hodali smo neko vrijeme...vec sam negdje na pocetku pisala o tome...i dan danas mislim da je momak ekstra...psihicki, intelektualno, fizicki...opasan jeste, ali nije "fatalan", meni se zato svidjeo...iskreno, da je koju godinu stariji vjerovatno bih se zacopala ko stoka :D ovako, sve je bilo divno krasno dok se on nije zacopao...tu sam ja napisala THE END :sad:

eto ti sad ko mu je kriv kad se nije pazio :-)
Post Reply