Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
-
fixer
#576 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
konyan, ovo obuhvata samo dio problema. veci je problem kako se ta gorila nasla na slobodi.
- anonimus19
#577 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Ovog gada i svinju treba objesiti.
-
*mima*
#578 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
-LIBERO- wrote:Subota u 12h.
samo me interesunje da li ce nas zgaziti stanpedo sopingholicara koji hrle u BBI,a i smetat cemo im u njihovom rahatluku![]()
Hoce li mi ko napisat povodom cega subota u 12?
- Toffee karamela
#579 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
A kako ti nazivaš hvatanje za ramena ili ruke i onemogućavanje fizičkih kretnji dok dotična osoba viče da je se pusti? To nije napad??? Je li napad samo znači kad te ošamare, mlatnu ili zamlate totalno? Pojma nemaš šta pričaš. I ne nahuškavaju ovdje nikakvi mediji nikoga ni na šta, oni su samo prenijeli događaj, možda je problem što su kamere uopšte bile tamo...gurman wrote:
Evo citata iz jednog medija: Kao što je poznao Kučević je u dvorištu Suda BiH jučer fizički napao jednu ženu, kao i novinarku Federalne televizije Vildanu Duran. Koliko sam ja vidio Kučević nije napado novinarku.
-
in33sa
#580 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Kontroverzni biznismen nije napadao novinarku, on je malo napadao novinarku.
- madner
#581 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Nije Kucevic nego neko od njegovih.
Sam napad je poprilicno lagano krivicno djelo, jer ju je udario otvorenom sakom.
Sam napad je poprilicno lagano krivicno djelo, jer ju je udario otvorenom sakom.
-
b.boja
#582 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
ma nije novinarku napao Kucevic, ali jest njegov kurcevicToffee karamela wrote:A kako ti nazivaš hvatanje za ramena ili ruke i onemogućavanje fizičkih kretnji dok dotična osoba viče da je se pusti? To nije napad??? Je li napad samo znači kad te ošamare, mlatnu ili zamlate totalno? Pojma nemaš šta pričaš. I ne nahuškavaju ovdje nikakvi mediji nikoga ni na šta, oni su samo prenijeli događaj, možda je problem što su kamere uopšte bile tamo...gurman wrote:
Evo citata iz jednog medija: Kao što je poznao Kučević je u dvorištu Suda BiH jučer fizički napao jednu ženu, kao i novinarku Federalne televizije Vildanu Duran. Koliko sam ja vidio Kučević nije napado novinarku.
-
fixer
#583 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
ali je veci problem da je dobio priliku za to. sta osudjen covjek radi na slobodi?madner wrote:Nije Kucevic nego neko od njegovih.
- vjesticanametli
#584 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
protesti subotom i nedjeljom aha malo sutra osim toga ne pije to vode nazalost............paljenje i slicno pozeljno ............rumunija npr. ali to se nece desiti jer je narod glup
-
skojotovski
#585 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
cinjenica je da kucevic nije napao novinarku, nego jedan od njegovih pacova. onaj zgoljo u crnom odijelu. pogledajte snimak, pa cete se uvjeriti.
- madner
#586 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Bilo je prije izricanja presude.fixer wrote:ali je veci problem da je dobio priliku za to. sta osudjen covjek radi na slobodi?madner wrote:Nije Kucevic nego neko od njegovih.
- Johnny071
#587 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Mah ... i sta, ovo je samo jedan primjer, hajde sutra prekosutra kad neko a ima ih kolko hoces koji su wannabe tasim bude ti pravio probleme, maltretiro te, otimo ti, krao il ne znam sta vec, ti fino odes prijavis ga policiji, oni uzmu izjavu i puste ga da te onda devastira pod prijetnjom da se povuce prijava protiv njega, to je tako uopsteno ovdje kod nas... ovo je samo bio jedan javni primjer, niko ovdje ne stiti gradjane, a evo sad ima i video zapis, mislite da ce se nesto promjeniti ? ma da ...
- black
#588 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
naravno, pa isto kao i za 1.maj kod nas je teferich, a sutradan ponove tastatura revolushnvjesticanametli wrote:protesti subotom i nedjeljom aha malo sutra osim toga ne pije to vode nazalost............paljenje i slicno pozeljno ............rumunija npr. ali to se nece desiti jer je narod glup
- Arc_Angel
#589 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Moramo organizovati protest protiv ovoga ovo je kap koja je prelila čašu.
ali ne protest koji ce trajati 2-3 sata ili jedan dan. nego protest koji ce trajati par dana bez prestanka
i pozovemo medije i preko medija pozovemo sve ljude koji su nezadovoljni da nam se pridruze sve ljude radnike, penzionere, stidente stare i mlade u svim gradovima drzave.
i onda blokiramo sve ali bas sve
neidemo na posao, blokiramo ceste ulice drzavne institucije sve dok vlada neodstupi i dok se neraspisu prijevremeni izbori, neodmicemo ni centimetra jednog od naših stavova i nema pregovaranja sa bgrom ali nikakvog pregovaranj samo ultimatum
ali ne protest koji ce trajati 2-3 sata ili jedan dan. nego protest koji ce trajati par dana bez prestanka
i pozovemo medije i preko medija pozovemo sve ljude koji su nezadovoljni da nam se pridruze sve ljude radnike, penzionere, stidente stare i mlade u svim gradovima drzave.
neidemo na posao, blokiramo ceste ulice drzavne institucije sve dok vlada neodstupi i dok se neraspisu prijevremeni izbori, neodmicemo ni centimetra jednog od naših stavova i nema pregovaranja sa bgrom ali nikakvog pregovaranj samo ultimatum
- clav
#590 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Meni smeta sto uopste postoje patoloski kriminalci kao ovaj Tasim, a nije ih malo i nerijetko su dobro pozicionirani i postovani u drustvu. Onaj blog je slag na tortu.fixer wrote:clav, zar vama ovdje vise smata taj samar, koji nema nikakvog opravdanja, ili to sto je lik osudjen, a pusten,dobio priliku da osamari?clav wrote:Pa htjeli mi priznati ili ne, nasilje je sastavni dio znacajnog djela bh populacije. U tom plemenu sasvim je prihvatljivo spucati samar zeni samo tako. Nisam sociolog, ali sam se uvjerio 100% i na domacim primjerima i na stranim primjerima da se tako nesto ne mijenja preko noci.mirzazmaj wrote:da cekamo da se smjeni nekoliko generacija, jel?
Pravosudje nam je odavno u nekoj stvari i sigurno nije ni prva ni zadnja olos koja se brani sa slobode. Ali zanimljivo je eto da je taj samar pogodio u zicu naroda, a dokazano je da je radio mnogo gore gadosti. Nije pisao molbe djevojkama da se bave prostitucijom i nije se ta jadnica odlucila ubiti jer joj je bilo lijepo. Opet taj je samar pogodio zicu.
- vjesticanametli
#591 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
sace onaj iz kine opet pisati kako ce on doci s jajima
da ih gaĐŽa
zivjela rumunija al ne u bih
@arc angel zaboravi .......... nije jos vrijeme
zivjela rumunija al ne u bih
@arc angel zaboravi .......... nije jos vrijeme
- Toffee karamela
#592 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Jesam li ja odgovorna za svog dobermana kada ga izvedem u šetnju? Tako je i ta džukela odgovorna za svoga bodyguarda, j... li ga on!!!skojotovski wrote:cinjenica je da kucevic nije napao novinarku, nego jedan od njegovih pacova. onaj zgoljo u crnom odijelu. pogledajte snimak, pa cete se uvjeriti.
-
*mima*
#593 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Arc_Angel wrote:Moramo organizovati protest protiv ovoga ovo je kap koja je prelila čašu.
Ako bude lijepo vrijeme ....mozda neko i dodje.
-
zlajaBHF
#594 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Onakve ljude treba strijeljat ! 
- madner
#595 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Skandal je sto je usudjeni kriminalac na slobodi, ne sam samar.
-
in33sa
#596 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
I dodjosmo polako na staru temu.
Kakvi protesti? sta ce se tim rijesiti, sto ce se napisati par plakata.
Pravi protest bi bio da se skupi par desetina 1000 ljudi, pa da se polupaju prostorije Suda (zasluzili su, nema spora) ili kantonalne vlade, gradske vlade, pa da politicari cuju jezik koji jedino razumiju.
Ovo sa plakatima je k`o da na latinskom sa njima raspravljas, seljober ti se jos nasmije jer si mu smijesan (k`o sto su se smijali iza zastora proslog februara)
Nema nikakvih promjena dok se i kod nas ne desi 5. oktobar.
Pravi protest bi bio da se skupi par desetina 1000 ljudi, pa da se polupaju prostorije Suda (zasluzili su, nema spora) ili kantonalne vlade, gradske vlade, pa da politicari cuju jezik koji jedino razumiju.
Ovo sa plakatima je k`o da na latinskom sa njima raspravljas, seljober ti se jos nasmije jer si mu smijesan (k`o sto su se smijali iza zastora proslog februara)
-
frla
#597 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Sve mangupi iza monitora a u suštini "ništa" i šuplja ko i sve ostalo ... dobro si ovo je močvara sa ustajalom vodom ...seka wrote:uzalud vam trud sviraci![]()
koliko ih ima sto odobravaju/stite ove likove![]()
aferim za lika...moze mi se hoce mi se...svoj na svome...temelji davno postavljeni za mocvaru od drzave
- Toffee karamela
#598 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Pa valjda je i njima 5. oktobar ili Rumunima njihov puč počeo s ulice. Treba izaći na ulice, pa u bilo kojem broju i nadati se da će se iskrica upaliti i počistiti to smeće. Ovako udarajući po tastaturama ništa nećemo konkretno postići, odavno je pravilo da kada zakaže sistem promjene se jedino na ulici mogu izdejstvovati.in33sa wrote:I dodjosmo polako na staru temu.
Tužno, ali žalosno, da je Srbija čekala da se ona njihova polupismena seljadija i malograđanstvo uhaviza i dođe pameti na izborima, još bi oni bili pod Slobom. Dođe trenutak kada se taj talog treba zanemariti a ovi s malo soli u glavi zatražiti radikalne promjene.
- Mali_Vuk
#599 Re: VIDEO: Tasim Kučević - divljanje u dvorištu državnog suda
Znači nijedanshuriken wrote: da se upoznate sa likom i djelom Seada Omerbegovica ministra MUP-a Tuzlanskog Kantona koji je rekao za Tasima Kucevica da je dobar covjek
a evo mu biografije:
Strani jezici:
SLUŽIM SE RUSKIM I NJEMAČKIM JEZIKOM
Samo me brine to što je SFOR onomad oduzeo naoružanje od poštenog svijeta. Ko će sada da nas brani od raznih Kurčevića? Policija?
- madner
#600 Re: Pred sudom BiH ošamario ženu!!!
Nije tacno. Slobo je 1992 i 1996 polomio demonstrante koji su izasli ali je pobjedio na izborima.Toffee karamela wrote:Pa valjda je i njima 5. oktobar ili Rumunima njihov puč počeo s ulice. Treba izaći na ulice, pa u bilo kojem broju i nadati se da će se iskrica upaliti i počistiti to smeće. Ovako udarajući po tastaturama ništa nećemo konkretno postići, odavno je pravilo da kada zakaže sistem promjene se jedino na ulici mogu izdejstvovati.in33sa wrote:I dodjosmo polako na staru temu.
Tužno, ali žalosno, da je Srbija čekala da se ona njihova polupismena seljadija i malograđanstvo uhaviza i dođe pameti na izborima, još bi oni bili pod Slobom. Dođe trenutak kada se taj talog treba zanemariti a ovi s malo soli u glavi zatražiti radikalne promjene.
2000 je izgubio od Kostunice.
Samo je problem sto su ga polupismena seljadija i malogradjanstvo kaznili zato sto je izgubio na Kosovu, a ne zato sto su dosli svijesti.
Paralele su potpuno neprikladne. Niko nas ne tjera da biramo ljude koje biramo. Ti ljudi koje biramo ne koriste muriju kada laziraju izbore itd...