Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- scheph
#576 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Ovaj dres u cemu repka igra nema zive veze sa drzavnim dresom. Isto kao da je neki dres nekog obicnog kluba a ne jedne drzave. I kad ga coek prvi put vidi misli da igraci predstavljaju Legea-u a ne reprezentaciju BiH jer osim grba NS-a nema nikakvih drugih prepoznatljivosti prema zastavi drzave.
-
Dr.Belajsuz
#577 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Na osnovu čega znaš da je recimo ovo:scheph wrote:Ovaj dres u cemu repka igra nema zive veze sa drzavnim dresom. Isto kao da je neki dres nekog obicnog kluba a ne jedne drzave. I kad ga coek prvi put vidi misli da igraci predstavljaju Legea-u a ne reprezentaciju BiH jer osim grba NS-a nema nikakvih drugih prepoznatljivosti prema zastavi drzave.

talijanski dres?(ko da je bilo koje ekipe)

njemački dres?(ko da je Frankfurtov)
ITD. ITD.
Jebajite dres. Meni je najbolji bio onaj stari, godine poslije rata. PARTICK ako se ne varam.
-
paral0c0
#578 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
6 juli a jos ni traga od novog dressa 
- Vitamin C
#579 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Juni dvije hiljade desete. Provjereno. Rekao mi Munib. 
Tada će Legea kupiti Nike.
Tada će Legea kupiti Nike.
-
Majjah
#580 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Nesto mi je ovdje pravo cudno...znalo se vec od ranije da negdje pocetkom proslog mjeseca istice ugovor sa Legeom. Imaju samo dvije varijante, ili produziti taj ugovor ili naci novog sponzora. Sa Legeinom opremom ne mozemo istrcati u augustu u prijateljskoj utakmici jer vjerovatno onda postoji mogucnost cak i da nas ljudi tuze, naravno ako sa njima prije toga se ne potpise novi ugovor. Dakle, da su samo htjeli produziti ugovor to bi do sad vjerovatno i uradili, mi sem spominjanja im familije tu ne mozemo nista promijeniti
Cemu onda ovoliki tajac oko tih dresova i sponzorstva, kada postoji interesovanje javnosti, ali koliko vidim ne i medija, jer do sad izgleda samo obicni ljudi i navijaci zapitkuju dokle se stiglo po tom pitanju?
Takodjer, na Legeinoj stranici u rubrici ,,News'' naprimjer se kao najnovije vijesti mogu naci da su obnovili sponzorski ugovor sa Foggiom i Ascoliem, valjda bi i to isto napisali i za BIH?? Nas nigdje ne spominju, ali smo jos uvijek na spisku reprezentacija na njihovoj stranici kojima su sponzor??
Takodjer, na Legeinoj stranici u rubrici ,,News'' naprimjer se kao najnovije vijesti mogu naci da su obnovili sponzorski ugovor sa Foggiom i Ascoliem, valjda bi i to isto napisali i za BIH?? Nas nigdje ne spominju, ali smo jos uvijek na spisku reprezentacija na njihovoj stranici kojima su sponzor??
- zecko_kupuz
#581 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Nemoj da te to zavara, nisu baš ažurni. Na stranici im još uvijek stoji da su sponzori FK Sarajevo, a znamo da već odavno Sarajevo nosi Nike. 
- JThomas
#582 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
kako je krenulo, sljedeću ćemo igrati goli do pasa.
govna govnarska, neka ćiri spomenik sagrade što je odvukao pažnju javnosti od njihovog (ne)rada.
govna govnarska, neka ćiri spomenik sagrade što je odvukao pažnju javnosti od njihovog (ne)rada.
- The idijot
#583 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
pa sta se cudite nesto....?? svi znamo ko je u Savezu i sta rade i vama bas nesto oko dresa zapelo
SAVEZ NAPOLJE !!!
SAVEZ NAPOLJE !!!
- Vitamin C
-
Majjah
#585 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Naravnozecko_kupuz wrote:Nemoj da te to zavara, nisu baš ažurni. Na stranici im još uvijek stoji da su sponzori FK Sarajevo, a znamo da već odavno Sarajevo nosi Nike.
ali evo sad nadjoh na njihovoj stranici sablone dresova, koliko vidim Munib i Co. su izabrali do sad Kit ,,Itaca''
Kit Coimbra- http://www.legea.com/html/images/products/KIT0114.jpg
Kit Delemont- http://www.legea.com/html/images/products/KIT3020.jpg
Kit Delvin- http://www.legea.com/html/images/products/KIT3010.jpg
Kit Faro- http://www.legea.com/html/images/products/KIT3000.jpg
- nurris
#586 Re: Trebali ovo da bude novi BH dress????
ma ovaj bijeli..razbijaparal0c0 wrote:TO je to!!!!!!!!!!!
Kad igramo vani:![]()
![]()
Kuci:![]()
![]()
Ako moze Velez moze imati Puma sto mi ne??
AKo moze Siroki i Sarajevo imati Nike sto mi ne?
- nurris
#587 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
orginalno..nema sta....fkt...harissc wrote:Evo bijelo-zlatni jer bijelo zuti je bas bezveze..vjeruj mi:)Luke Perry wrote:Moze li neko ponuditi verziju sa prugama kao kod Argentineplavo-zute, plavo-bijele, zuto-bijele
recite jos nekih prijedloga nije meni problem uraditi
-
paral0c0
#588 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Mozeli nek umjesto ovi ***** napraviti zuti krug i da onaj 10 bude bijele boje?!

Ili bez icega samo da ostave ovaj broj.

Ili bez icega samo da ostave ovaj broj.
- harissc
#589 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
opet legea nije to to..

-
paral0c0
#590 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Ovaj nije tako los.harissc wrote:opet legea nije to to..![]()
-
Majjah
-
Facasplaca
#592 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
ma sve je sranje u usporedbi sa Nikovim dresovima
jel imaju neki kriteriji pri izboru glavnog sponzora i proizvodjaca opreme osim onog: " ko ponudi jeftinije taj prolazi"?
ozbiljno pitam
- -danTe-
#593 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
a sto si se ti zado po forumuFacasplaca wrote:ma sve je sranje u usporedbi sa Nikovim dresovimajel imaju neki kriteriji pri izboru glavnog sponzora i proizvodjaca opreme osim onog: " ko ponudi jeftinije taj prolazi"?
ozbiljno pitam
-
Facasplaca
#594 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
taj tempo mi je nepoznat-danTe- wrote:a sto si se ti zado po forumuFacasplaca wrote:ma sve je sranje u usporedbi sa Nikovim dresovimajel imaju neki kriteriji pri izboru glavnog sponzora i proizvodjaca opreme osim onog: " ko ponudi jeftinije taj prolazi"?
ozbiljno pitam
![]()
polako ba...
![]()
nego lave jesi upoznat s mojim pitanjem?
-
Majjah
#595 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Polako majstore, sto bas Nike?? Ja sam glasao za KappaFacasplaca wrote:ma sve je sranje u usporedbi sa Nikovim dresovimajel imaju neki kriteriji pri izboru glavnog sponzora i proizvodjaca opreme osim onog: " ko ponudi jeftinije taj prolazi"?
ozbiljno pitam
-
Facasplaca
#596 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Sto? Nike je bas jebacka marka :Majjah wrote:Polako majstore, sto bas Nike?? Ja sam glasao za KappaFacasplaca wrote:ma sve je sranje u usporedbi sa Nikovim dresovimajel imaju neki kriteriji pri izboru glavnog sponzora i proizvodjaca opreme osim onog: " ko ponudi jeftinije taj prolazi"?
ozbiljno pitam
a kriterij kod izbora sponzora je kao i kod odabira rezervnih igraca koji ulaze od 85'
Da je drugacije bilo bi sve malo transparentnije
nije da imam nesto protiv ostalih, ali Legee mi je preko qrca iskreno!
daj baci kakvog Adidasa ili Nikea, nismo ni mi vise mala repka, Legeu nek nosi Kipar i ostale repke u njihovom rangu
-
Majjah
#597 Re: Ovo vam je novi BH dress (Legea) sramota!!!!!!!!!!
Iskreno, Kipar je daleko ispred onih reprezentacija koje nose Legeu, osim nase naravnoFacasplaca wrote:Sto? Nike je bas jebacka marka :Majjah wrote:Polako majstore, sto bas Nike?? Ja sam glasao za KappaFacasplaca wrote:ma sve je sranje u usporedbi sa Nikovim dresovimajel imaju neki kriteriji pri izboru glavnog sponzora i proizvodjaca opreme osim onog: " ko ponudi jeftinije taj prolazi"?
ozbiljno pitam
a kriterij kod izbora sponzora je kao i kod odabira rezervnih igraca koji ulaze od 85'
Da je drugacije bilo bi sve malo transparentnije
nije da imam nesto protiv ostalih, ali Legee mi je preko qrca iskreno!![]()
daj baci kakvog Adidasa ili Nikea, nismo ni mi vise mala repka, Legeu nek nosi Kipar i ostale repke u njihovom rangu
Svima nam je dosta Legea marke, ali ako hoces ,,jebacke'' dresove, Kappa je onda vala pravi izbor za tebe
- Kingdom_of_Bosnae
-
paral0c0
- Kingdom_of_Bosnae