Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo, konacno da i ja postavim jos odavno obecane slike:
Ova je slikana nocu, sa Photoshop-om sam uspio nesto da izvucem, svaki komentar je suvisan.
Ovjde mozda nije bas najjasnije, lik je stao na sred ceste i ceka nekog, sigurno misli "imaju dvije trake, sta fali da ja zauzmem jednu", usput je zadigao majicu i ceskao se po pivskom stomacicu dok ceka nekog da dodje sa bankomata.
Last edited by Ateista on 02/10/2009 00:40, edited 6 times in total.
Ovi stranci su meni nedavno umalo prouzrokovali najgori sudar ikad, lik samo izletio u prilicno velikoj brzini iz sporedne ulice, nije ni pogledao ima li koga na glavnoj, ja normalno vozila cestom, i umalo spucao u mene dok sam prolazila, zakocio na milimetar od mog auta...Odvratni neki likovi, i imao je razlicite prednje i zadnje tablice...
Doticnog turcina mozete naci na IUS-u (International University of Sarajevo)
Jooooj, jedva, da znas kakve sam samo probleme imao, pola sata sam bezveze izgubio...
Na jednoj stranici sam pokusao otvoriti account i stalno mi falilo nesto od podataka, na kraju mi rekao kako na osnovu upisanih podataka nisam dovoljno vrijedan i da ne mogu da se logujem
Onda odoh na drugu stranicu, dok sam skontao koje gluposti trebam pobrisati da mi ne bi stavljao link nego cijelu sliku, fakat ne znam sto na forumu nema UPLOAD IMAGE, ovo je bas peglanje...
Jooooj, jedva, da znas kakve sam samo probleme imao, pola sata sam bezveze izgubio...
Na jednoj stranici sam pokusao otvoriti account i stalno mi falilo nesto od podataka, na kraju mi rekao kako na osnovu upisanih podataka nisam dovoljno vrijedan i da ne mogu da se logujem
Onda odoh na drugu stranicu, dok sam skontao koje gluposti trebam pobrisati da mi ne bi stavljao link nego cijelu sliku, fakat ne znam sto na forumu nema UPLOAD IMAGE, ovo je bas peglanje...
iako je parking u Grand centru ponovo besplatan...
čobanima, ovcama, kozama, retardiranim šabanima je mrsko prošetati, nego i dalje parkiraju u faking traci iza jasno istaknutog znaka ZABRANA PARKIRANJA
Last edited by Neelix on 03/10/2009 23:23, edited 1 time in total.
čobanima, ovcama, kozama, retardiranim šabanima je mrsko prošetati, nego i dalje parkiraju u faking traci iza jasno istaknutog znaka ZABRANA PARKIRANJA
pa gospoda, zato ih parking na vidnom mjestu izadje 40 KM jebo garazu niko te ne vidi kad izadjes iz auta