Jel kod vas u Kroejši postoji ironija? Pa ja za Hrvatsku navijam samo kad igra protiv Srbije, al ovaj put bi to bilo upitno. Koliko neko može biti dosadan sa hvaljenjem svojih.
Nego @para, da tebe nesto upitam
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
pa mislim da je normalno da navijam za BiH kad igra protiv svih selekcija e sad ne znam u duelu sa orlovima za koga bi navijao, jednako ih gotivim.vjecnobordo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel kod vas u Kroejši postoji ironija? Pa ja za Hrvatsku navijam samo kad igra protiv Srbije, al ovaj put bi to bilo upitno. Koliko neko može biti dosadan sa hvaljenjem svojih.
Nego @para, da tebe nesto upitamPosto zivis ovdje, komsija si, a gotivis Bele orlove, kakvo mjesto u tvom srcu ima reprezentacija tvoje jedine domovine, bar sad?
Para wrote:pa mislim da je normalno da navijam za BiH kad igra protiv svih selekcija e sad ne znam u duelu sa orlovima za koga bi navijao, jednako ih gotivim.vjecnobordo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego @para, da tebe nesto upitamPosto zivis ovdje, komsija si, a gotivis Bele orlove, kakvo mjesto u tvom srcu ima reprezentacija tvoje jedine domovine, bar sad?
U svakom slučaju, svaka častPara wrote:pa mislim da je normalno da navijam za BiH kad igra protiv svih selekcija e sad ne znam u duelu sa orlovima za koga bi navijao, jednako ih gotivim.vjecnobordo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
slažem semgogic wrote:Piplz.pliz!Odosmo daleko jebem ga!Ode ovo dalje od SP Rukomet 2009!I ja volim Kamerun,ali to nije tema danasnjeg izlaganja!Bezveze smo poceli da kakimo i spamamo i dzaba cemo katanac da popusimo!
Dobijaju:Hrvati,Danci,Njemci,Francuzi,Norvežani i J.Korejabato99 wrote:evo sutrašnjih mečeva ajmo prognoze
SKUPINA 1 - ZAGREB
Subota, 24.01.
Slovačka – J. Koreja 16,30 sati
Francuska- Švedska 18,30
Mađarska – Hrvatska 20,30
SKUPINA 2 - ZADAR
Subota, 24.01.
Makedonija – Norveška 15,30 sati
Njemačka - Srbija 17,30
Poljska - Danska 20,15
TABLICA
1. FRANCUSKA 4 boda
2. HRVATSKA 4
3. ŠVEDSKA 2
4. MAĐARSKA 1
5. SLOVAČKA 1
6. J. KOREJA 0
TABLICA
1. NJEMAČKA 4 boda
2. DANSKA 4
3. SRBIJA 2
4. MAKEDONIJA 2
5. NORVEŠKA 0
6. POLJSKA 0
Opet ovaj o Njemackoj i sudijama. Ne znam fakat odakle vise taj antagonizam prema Njemackoj? Sad vise nema dileme, to je postalo predrasuda da Nijemcima pomazu sudije. To je cista predrasuda. Hajde pokusaj gledati utakmicu Njemacke kao navijac Njemacke; pa toliko bude odluka na njihovu stetu, ali to ne primjetite. Pa ja sam 100 puta jebo mater sudijama protiv Poljske u prvom poluvremenu. Sedam sedmeraca za poluvrijeme Poljacima, Nijemcima jedan.van Basten wrote:Sutra očekujem glatke pobjede Koreje, Hrvatske, Makedonije i Danske. U derbiju A grupa prednost bih ipak dao Francuskoj zbog iskusva, Švedska tek diže svoju generaciju iako ću tu navijati za žute.
A Njemačka - Srbija? Pa tu će puno zavisiti od sudaca. Ako budu sudili kao do sada kada je Njemačka igrala, uz poznatu smirenost igrača Srbije, mogao bi se desiti potop kao Makedoniji ili Poljskoj. A ako se ipak pobijedi rukomet onda me ne bi uopšte iznenadila pobjeda Srbije
Srpskim rukometašima u Zadru veća policijska pratnja nego Zagorcu i Petraču
Srpske rukometaše u zadarskom hotelu dočekala lažna dojava o bombi
Donosimo reakcije navijača koje je skupio reporter sprskog lista, koji je boravi u Poreču tijekom prvenstva:
"Samo naprijed, idemo u Zadar. Vjerujem da je iza nas sve ono što se događalo. Privi sam puta na rukometu i oduševljen sam našom reprezentacijom. Naša će se zastava tek vijoriti!", Boris Marjanović iz Prijedora.
"Došla sam u Poreč sa sinom Bojanom. Volimo i pratimo rukomet te ne ispuštamo srpsku zastavu iz ruke. Najsretniji smo bili nakon pobjede protiv Norveške. Nažalost, zbog posla se vraćamo kući, ne idemo u Zadar", kaže Svetlana Sekulić iz Vrdnika.
"Atmosfera ovdje u Poreču je sjajna, bodrimo našu reprezentaciju. Predstoji nam put u Zadar, i tamo idemo opušteno, ljetos smo bili na odmoru i nije bilo nikakvih problema. Vjerujem da ih neće biti niti sada", Jovica Radaković iz Kozarske Dubice.
"Idemo u Zadar, uopće ne razmišljam hoćemo li ili nećemo ići. Nisam imao nikakvih problema u Hrvatskoj. Najviše bodrim Bojinovića, on je legenda", Marko Petrović iz Banjaluke.
"Idem u Zadar i ne bojim se. Tamo imam prijatelje i vjerujem da će sve biti u redu. Samo da naši igrači pobjeđuju. Mi ćemo sve učiniti da nas se čuje s tribina. Čut će nas Tornado!", Ognjen Milošević iz Prijedora.
"Tu sam sa prijateljima iz Partizanove navijačke skupine poznate po crno-vijeloj zastavi na kojoj piše 40+. Idemo u Zadar i 40+ su najbolji", Vido Perović iz Kotora.
Upravo me zvao sin iz Zadra. Kaže da je čitav grad u makedonskim bojama. Sretno im !JohnnyS
Počelo je u Zadru. Skoro cijeli Višnjik pun Makedonaca...Hajmo svi
Ne znam u cemu je problem? Svakim postom velicas Srbiju i provociras. Zna se sta je cilj tih postova. Al' vidis bolan da smo mi normalni, niko ti ne uzvraca na te tvoje provokacije. Ti bi najvise volio da sad pocnemo psovati i vrijedjati, al nema toga. Mogu zamisliti kakvi bi komentari bili da ja velicam BiH na zagrebackom i beogradskom forumu. Okani se tih provokacija, vidis da smo normalni, nismo zatrovani.Para wrote:idemo je`n, dva, tri...SRBIJA!
Nije Zadar preko svijeta. Mislim da Orlovi zaslužuju da odeš na utakmicuPara wrote:idemo je`n, dva, tri...SRBIJA!
Pabilo bi ti kao stoe meniZwanziger wrote:Ne znam u cemu je problem? Svakim postom velicas Srbiju i provociras. Zna se sta je cilj tih postova. Al' vidis bolan da smo mi normalni, niko ti ne uzvraca na te tvoje provokacije. Ti bi najvise volio da sad pocnemo psovati i vrijedjati, al nema toga. Mogu zamisliti kakvi bi komentari bili da ja velicam BiH na zagrebackom i beogradskom forumu. Okani se tih provokacija, vidis da smo normalni, nismo zatrovani.Para wrote:idemo je`n, dva, tri...SRBIJA!
Aham definitivno..On bi bio igrac vise za Srbe xDJohnnyS wrote:Nije Zadar preko svijeta. Mislim da Orlovi zaslužuju da odeš na utakmicuPara wrote:idemo je`n, dva, tri...SRBIJA!![]()
ivaakaiva wrote:Pabilo bi ti kao stoe meniZwanziger wrote:Ne znam u cemu je problem? Svakim postom velicas Srbiju i provociras. Zna se sta je cilj tih postova. Al' vidis bolan da smo mi normalni, niko ti ne uzvraca na te tvoje provokacije. Ti bi najvise volio da sad pocnemo psovati i vrijedjati, al nema toga. Mogu zamisliti kakvi bi komentari bili da ja velicam BiH na zagrebackom i beogradskom forumu. Okani se tih provokacija, vidis da smo normalni, nismo zatrovani.Para wrote:idemo je`n, dva, tri...SRBIJA!
Ali mislim da bi na Zg forumu mogla velicati Bosance...
Ali Srbe nikako
I mislim da ovo opet pocinje biti sve, samo ne rukometna tema..Tako da se
ja vratim
4 razlike gube makedonci
AJMO MAKEDONIJAAA