HŠK Zrinjski Mostar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
bato99

#576 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

elSaik wrote:Pa nismo mi Borac! :mrgreen: :skoljka:
borcu 3 komada a vama će biti dosta 2 utrpati :D ...ispade ovo utakmica sezone,ima da ginu igrači na terenu :D
bato99

#577 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

Jović najavio ofanzivu od prve minute

Sutra su na rasporedu uzvratne utakmice poluzavršnice Kupa Bosne i Hercegovine. Borac će u Banjoj Luci dočekati Slaviju s kapitalom od 2:2 iz prve utakmice, dok Zrinjski u Mostaru mora napasti Željezničar ukoliko želi nadoknaditi prednost sastava s Grbavice od 3:1 iz prve utakmice.

Osim što pobjednici sutrašnjih duela osiguravaju plasman u finale Kupa, Slavija i Zrinjski značajno bi se približili Europi, koju su preostala dva polufinalista već gotovo i osigurala igrama u prvenstvu.

- Vjerojatno naša najvažnija utakmica sezone, prolaskom u finale povećavamo šanse za Europu. Nadam se da ćemo uz podršku s tribina anulirati Željinu prednost. Od prve minute pokušat ćemo stvoriti pritisak da bi došli do gola, kazao je u najavi sutrašnje utakmice Dragan Jović.

Trener Zrinjskog sutra ne može računati na ozlijeđene Džidića i Melhera te kartonirane Kordića i Bobbyja. Posebno se bitnim čini izostanak prvog strijelca koji se, činilo se nakon utakmice protiv Borca, vratio u veliku formu. No već u Tuzli Kordić je isključen...

- Kordićev izostanak veliki je hendikep s obzirom na forumu, ali i Dragičević je vjerujem željan igre na poziciji u vrhu napada, govori između ostalog, strateg Plemića.

Jović je najavio i mogućnost promjene formacije u klasičnih 4-4-2, a u tom slučaju Dragičeviću bi se u vrhu napada priključio Vernes Selimović. Od gostiju trener Mostaraca očekuje igru sličnu onoj u nedavnoj prvenstvenoj utakmici, kad su Sarajlije izvukli povoljnih 1:1..

Ljetos je Zrinjski u prijateljskoj utakmici pobijedio Želju s čak 5:1. Od tada se jasno je, mnogo toga promjenilo. U tri utakmice koje su uslijedile 'Plemići' nisu stigli do pobjede.

Amar Osim uradio je kvalitetne stvari, u pripremama igrao s najtežim protivnicima, što je sigurno pomoglo, drži Jović, te kratko rezimira sadašnju igru sutrašnjih gostiju:

- Željo si možda nije, kao mi, stavio imperativ da igraju lijepo, sve su podredili rezultatu, to im uspjeva i zaslužuju čestitke.

Kao i u stručnom stožeru, i među nogometašima vlada optimizam:

- Svjesni smo značenja utakmice, prednost Željezničara nije tolika da je ne bismo mogli sustići, izjavio je Vernes Selimović, dok je Danijel Stojanović dodao:

Mislim da Pod Bijelim brijegom svakog protivnika možemo pobijediti s dva razlike.

Utakmica Zrinjski - Željezničar igra se sutra u 19 sati. Teren će, s obzirom na prevladavajuće vremenske (ne)uvjete sigurno biti težak, što će, mišljenje je na današnjoj tiskovnoj konferenciji prisutnih aktera, pogodovati momčadi koja će se braniti.

Susret će suditi Edis Prošić iz Cazina, s pomoćnicima Bećirovićem i Kuljaninovićem.

sutra svi u napad za spas sezone :D
manijak1

#578 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by manijak1 »

:oops: Jeste neugodan protivnik , ali :oops: sutra nemate šta tražiti , nego de ti meni reci ovo ako sutra budem mogao izmajmunisati određene stvari na koju stranu da odem i uzmem kartu :oops: a da zaobiđem Ultra kiosk kafanu pored stadiona i pridružim se Željinim navijačima ...... :oops: nemoj me samo poslati u ralje :D ultraša :oops: i moja prognoza 1:2 :oops:
bato99

#579 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

manijak1 wrote::oops: Jeste neugodan protivnik , ali :oops: sutra nemate šta tražiti , nego de ti meni reci ovo ako sutra budem mogao izmajmunisati određene stvari na koju stranu da odem i uzmem kartu :oops: a da zaobiđem Ultra kiosk kafanu pored stadiona i pridružim se Željinim navijačima ...... :oops: nemoj me samo poslati u ralje :D ultraša :oops: i moja prognoza 1:2 :oops:
ideš gore u naselje bijeli brijeg na gornju tribinu gdje ćete vi biti smješteni..a kartu možeš kupiti sa sve četiri strane stadiona samo skini dres :D...4-1 sutra :D
manijak1

#580 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by manijak1 »

Hvala lijepo ..... :oops: mada nije još sigurno ....pa eto čujemo se sutra :oops: :D
simonese

#581 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by simonese »

da ste Bayern .........
Baltazar_khan

#582 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Baltazar_khan »

Ultrasi, vi ste sram i stid ove države.
bingov buraz

#583 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bingov buraz »

Jadnici...
simonese

#584 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by simonese »

Baltazar_khan wrote:Ultrasi, vi ste sram i stid ove države.

boli njih neka stvar za ovom drzavom :x
Joey Tribbiani

#585 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Joey Tribbiani »

brukate se bezveze...
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#586 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by 1946 »

simonese wrote:

boli njih neka stvar za ovom drzavom :x
Sad kad krenu putem Brotnja i Posušja više neće morati pjevati "ti si prvak šugave države" :lol:
vrhbosna

#587 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by vrhbosna »

Bili su i "manijaci" prošle sedmice protiv Slavije("ubij Srbina",napad na golmana)
riko-ga

#588 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by riko-ga »

vrhbosna wrote:
Bili su i "manijaci" prošle sedmice protiv Slavije("ubij Srbina",napad na golmana)
Ni jedno ni drugo nisu radili Manijaci.Za tvoje info Manijaci su na JUGU.A kako znam ovo u Mostaru su uradili Ultrasi znaci njihov kop.
vrhbosna

#589 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by vrhbosna »

riko-ga wrote:
vrhbosna wrote:
Ni jedno ni drugo nisu radili Manijaci.Za tvoje info Manijaci su na JUGU.A kako znam ovo u Mostaru su uradili Ultrasi znaci njihov kop.
dobro,navijači Želje ako ti je lakše.Neko se mora kaznit i to pod hitno,inače će sve otići u p.m.
popusti Borcu(istina ovi su još i kažnjeni ali nedovoljno),popusti Širokom Brijegu,popusti Želju,popusti Zrinjskom... pa u krug.
simonese

#590 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by simonese »

riko-ga wrote:
vrhbosna wrote:
kompas je cudo :D
karanana

#591 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by karanana »

riko-ga wrote:
vrhbosna wrote:
a sta su tacno uradili? ja sam kratki tekst procito da su gadjali igrace na terenu. jeli to to?
Pokerboy11

#592 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Pokerboy11 »

Vi ste sramota ove drzave i drago mi je da vas je sve manje kod nas U NASOJ CASNOJ BIH domovini !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TM 87!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sax: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
bato99

#593 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

čestitke želji na prolazu u finale kupa,bili su bolji...ovo što se dešavalo večeras u kopu nema više nikakve veze sa navijanjem,tu se više nezna ko šta radi,sve nadrogirano i pijano i sreća je da nijedan igrač želje nije povrijeđen..jedno je spominjati familije igračima i paljenje zastave (to ste vi manijaci radili) ali gađati protivničke igrače čim ste stigne zbog nemoći svog kluba je dno dna...pohvale sudiji što je nastavio utakmicu i završio ovaj cirkus večeras...mi smo zasluženo ispali od boljeg tima trenutno..
karanana

#594 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by karanana »

koja je zastava zapaljena? jeli ova zuto-plava, zastava zemlje ciji se kup igra?
bato99

#595 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by bato99 »

karanana wrote:koja je zastava zapaljena? jeli ova zuto-plava, zastava zemlje ciji se kup igra?
ma nije zastava večeras paljena nikakva...nisi pročitao da valja moj post..to su manijaci radili na grbavici
karanana

#596 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by karanana »

aha. procito sam ponovo. pogresno sam procito prvi put.
simonese

#597 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by simonese »

bato99 wrote:
karanana wrote:koja je zastava zapaljena? jeli ova zuto-plava, zastava zemlje ciji se kup igra?
ma nije zastava večeras paljena nikakva...nisi pročitao da valja moj post..to su manijaci radili na grbavici
sta se bunis,pa nismo zapalili zastavu nase nam drzave,tvoje i moje
ali,ako mislis da je "ona" tvoja zastava,onda buraz zivis u pogresnoj drzavi
pozdrav
Ave, Nijaz!

#598 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by Ave, Nijaz! »

bato99 wrote:
Ti su ljudi uhapseni i kaznjeni, kao i onaj sto je uletio protiv Slavije, dok neandertalci ne znaju ni tribinu ispraznit, kamo li uhapsiti narkomane za pokusaj ubistva. :x
klixober

#599 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by klixober »

Samo jedan je gospodski klub u Mostaru.
BSn

#600 Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post by BSn »

simonese wrote:
bato99 wrote:
sta se bunis,pa nismo zapalili zastavu nase nam drzave,tvoje i moje
ali,ako mislis da je "ona" tvoja zastava,onda buraz zivis u pogresnoj drzavi
pozdrav

Nema veze cija je zapaljena. Primitivizam je i kaznjivo je zapaliti i zastavu Tadzikistana, ili bilo koje druge drzave, a da ne pricamo o susjednoj drzavi koja veze nema s tom utakmicom, ali cije paljenje zastave vrijedja osjecaje nekih zitelja drzave u kojoj se igra.

To je bio jasan potez nacionalizma na sjevernoj tribini, a ovo danas je cisti huliganizam.

Al' 60 minuta. :shock: Cirkus covjece.
Post Reply