English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
shadow
#576 Re: English Premier League
Scolari nogiran sa Stamford Bridgea a Tony Adams is Portsmoutha.
- Neelix
#577 Re: English Premier League
dimu wrote:arsenal peh za pehom... dobro su se sacuvali ipak... eboue je stvarno konj ne znam sto je igrao uopste pored arshavina u kakvoj god da je formi bolji je od ebouea kloca
- Edin H.
#578 Re: English Premier League
Nisam ja kriv Romanu sto se radije balaha na jahti u Monaku, umjesto da cita sarajevo-x forum i poslusa Edina na vrijemeEdin H. wrote:Kradja![]()
Ali ipak vrijeme je - Schollari go home![]()
Covjek lagano upropastava sve sto je Romangradio godinama
- bato99
#579 Re: English Premier League
Edina za prvog čovjeka chelseaEdin H. wrote:Nisam ja kriv Romanu sto se radije balaha na jahti u Monaku, umjesto da cita sarajevo-x forum i poslusa Edina na vrijemeEdin H. wrote:Kradja![]()
Ali ipak vrijeme je - Schollari go home![]()
Covjek lagano upropastava sve sto je Romangradio godinama
- Sezam
#580 Re: English Premier League
Ovo samo potvrdjuje kakve su seljacine ovi iz Celzija.
Bice Chelsea kao Leeds, kad Abramovicu dosadi za godinu-dvije...u stvari, vec mu je dosadilo...
Bice Chelsea kao Leeds, kad Abramovicu dosadi za godinu-dvije...u stvari, vec mu je dosadilo...
- belafonte
#581 Re: English Premier League
Uuuuu, ovo je bas bio grom iz vedra neba...
Na stranu rezultati, trenutna forma, nepoznavanje engleskog jezika (fakat se frajer mucio, oblije me znoj kad gledam njegovu konferenciju
), zbog kojih je samo on kriv ipak mislim nije trebao biti prvi na listi za odstrijel. Prvi je trebao biti ona klocina od Kenyona koja mu je trebala dovuc Robinha, covjek je reko daj mi Deca i Robinha, to je sve sto trazim, on zbog pisljivih par miliona ga ne dovede, prije toga usere citav deal sa onim dresovima, da je dosao Robinho, mi bi sada razgovarali o sampionskoj igri Chelsea sa pocetka sezone, kad SAF moze bukvalno kidnapovat Berbatova, moze se i Scolariju dovest Robinho, u startu je bio hendikepiran u borbi za titulu...
Druga greska Kenyona, imali su cijelo ljeto da dovedu trenera, gledali koga ce sta ce, i opet je to Kenyon vodio, nas'o trenera i nakon pola godine ga otpuste, ne ide to tako...
Ko god da dodje sada, donijet ce pozitivni sok ekipi, to je sigurno jer gore od ove forme ne moze, spominje se Hiddink, on je definitivno odlican izbor i mislim da se dobro snalazi u kriznim situacijama, ako nista talican je, za razliku od Scolarija koji stvarno nije imao srece + sudijske nepravde...
Na stranu rezultati, trenutna forma, nepoznavanje engleskog jezika (fakat se frajer mucio, oblije me znoj kad gledam njegovu konferenciju
Druga greska Kenyona, imali su cijelo ljeto da dovedu trenera, gledali koga ce sta ce, i opet je to Kenyon vodio, nas'o trenera i nakon pola godine ga otpuste, ne ide to tako...
Ko god da dodje sada, donijet ce pozitivni sok ekipi, to je sigurno jer gore od ove forme ne moze, spominje se Hiddink, on je definitivno odlican izbor i mislim da se dobro snalazi u kriznim situacijama, ako nista talican je, za razliku od Scolarija koji stvarno nije imao srece + sudijske nepravde...
- bato99
#582 Re: English Premier League
chelsea who?????? 
- Better Man
#584 Re: English Premier League
Otišao je Scolari koji je doveden kao veliki stručnjak, a ispade obični šarlatan. Ne može se uspjeh graditi na kratke staze i ne može se očekivati od trenera da odmah donese rezultat. Trebaju godine predanog rada dabi se stvorila ekipa i ubirali plodovi, tj. trofeji. Pogledajmo Fergusona. Kad je tek došao u Manchester rezultati su mu bili nikakvi i u bilo kojem drugom klubu bi ga otjerali, ali u Manchesteru su mu dali puno povjerenje i Ferguson je stvorio ekipu koju je vremenom osvježavao novim igračima i koja je počela da osvaja sve moguće trofeje, kako Engleskoj tako i u Evropi i svijetu. Ne možeš dovesti trenera i otjerati ga nakon par mjeseci ili pola godine, jer nema rezultata. Šta si dobio time što si ga otjerao? Kako možeš očekivati da inmaš vrhunsku ekipu, ako ne dozvoliš jednom treneru da je napravi već ga otjeraš nakon kratkog vremena, a znamo da se ne može se napraviti za kratko vrijeme.
-
dimu
#585 Re: English Premier League
eboue je igrao desnog veznogNeelix wrote:dimu wrote:arsenal peh za pehom... dobro su se sacuvali ipak... eboue je stvarno konj ne znam sto je igrao uopste pored arshavina u kakvoj god da je formi bolji je od ebouea klocavaljda zato sto je eboue odbrambeni igrac a arshavin napadac
- bato99
#586 Re: English Premier League
ja mislim da bi ti trebo napisati knjigu o sir alexu fergusonuBetter Man wrote:Otišao je Scolari koji je doveden kao veliki stručnjak, a ispade obični šarlatan. Ne može se uspjeh graditi na kratke staze i ne može se očekivati od trenera da odmah donese rezultat. Trebaju godine predanog rada dabi se stvorila ekipa i ubirali plodovi, tj. trofeji. Pogledajmo Fergusona. Kad je tek došao u Manchester rezultati su mu bili nikakvi i u bilo kojem drugom klubu bi ga otjerali, ali u Manchesteru su mu dali puno povjerenje i Ferguson je stvorio ekipu koju je vremenom osvježavao novim igračima i koja je počela da osvaja sve moguće trofeje, kako Engleskoj tako i u Evropi i svijetu. Ne možeš dovesti trenera i otjerati ga nakon par mjeseci ili pola godine, jer nema rezultata. Šta si dobio time što si ga otjerao? Kako možeš očekivati da inmaš vrhunsku ekipu, ako ne dozvoliš jednom treneru da je napravi već ga otjeraš nakon kratkog vremena, a znamo da se ne može se napraviti za kratko vrijeme.
- Edin H.
#587 Re: English Premier League
Chelsea se nada da ce Guus Hiddink preuzeti ulogu menadzera do kraja sezone, ali ce Hiddink ostati i selektor Rusije.
Pa ove dvije uloge nije mogla ni jedna trenerska velicina poput Bake Sliskovica kombinovati, a kamoli Hiddink
, koji se samo moze zahvaliti kolegi Bilicu sto je odveo Rusiju na Evropsko prvenstvo.
Pa ove dvije uloge nije mogla ni jedna trenerska velicina poput Bake Sliskovica kombinovati, a kamoli Hiddink
-
elSaik
#588 Re: English Premier League
Liver - šta?Better Man wrote:Pade i West Ham UTD. Gigs legenda nad legendama. Još jedan korak ka odbrani naslova i izjednačavanja po broju titula sa Liverpoolom.
- Better Man
#589 Re: English Premier League
Evo upravo se spremam da mu pošaljem ponudu da napišem knjigu o njemu.bato99 wrote:ja mislim da bi ti trebo napisati knjigu o sir alexu fergusonuBetter Man wrote:Otišao je Scolari koji je doveden kao veliki stručnjak, a ispade obični šarlatan. Ne može se uspjeh graditi na kratke staze i ne može se očekivati od trenera da odmah donese rezultat. Trebaju godine predanog rada dabi se stvorila ekipa i ubirali plodovi, tj. trofeji. Pogledajmo Fergusona. Kad je tek došao u Manchester rezultati su mu bili nikakvi i u bilo kojem drugom klubu bi ga otjerali, ali u Manchesteru su mu dali puno povjerenje i Ferguson je stvorio ekipu koju je vremenom osvježavao novim igračima i koja je počela da osvaja sve moguće trofeje, kako Engleskoj tako i u Evropi i svijetu. Ne možeš dovesti trenera i otjerati ga nakon par mjeseci ili pola godine, jer nema rezultata. Šta si dobio time što si ga otjerao? Kako možeš očekivati da inmaš vrhunsku ekipu, ako ne dozvoliš jednom treneru da je napravi već ga otjeraš nakon kratkog vremena, a znamo da se ne može se napraviti za kratko vrijeme.
- bato99
#590 Re: English Premier League
to kraljuBetter Man wrote:Evo upravo se spremam da mu pošaljem ponudu da napišem knjigu o njemu.bato99 wrote:ja mislim da bi ti trebo napisati knjigu o sir alexu fergusonuBetter Man wrote:Otišao je Scolari koji je doveden kao veliki stručnjak, a ispade obični šarlatan. Ne može se uspjeh graditi na kratke staze i ne može se očekivati od trenera da odmah donese rezultat. Trebaju godine predanog rada dabi se stvorila ekipa i ubirali plodovi, tj. trofeji. Pogledajmo Fergusona. Kad je tek došao u Manchester rezultati su mu bili nikakvi i u bilo kojem drugom klubu bi ga otjerali, ali u Manchesteru su mu dali puno povjerenje i Ferguson je stvorio ekipu koju je vremenom osvježavao novim igračima i koja je počela da osvaja sve moguće trofeje, kako Engleskoj tako i u Evropi i svijetu. Ne možeš dovesti trenera i otjerati ga nakon par mjeseci ili pola godine, jer nema rezultata. Šta si dobio time što si ga otjerao? Kako možeš očekivati da inmaš vrhunsku ekipu, ako ne dozvoliš jednom treneru da je napravi već ga otjeraš nakon kratkog vremena, a znamo da se ne može se napraviti za kratko vrijeme.
- belafonte
#591 Re: English Premier League
Talični Guus je potpisao

- abondanzieri
#592 Re: English Premier League
Carobnjak je stigao.Sada treba forsirat' Chelsea na kladari 
-
shadow
#593 Re: English Premier League
Dobar trener. Ali ne ide mu u prilog to sto mora sjediti na dvije stolice, zatim sto mora trenirati metar ufuranih zvjezdica i trece sto im mora spasiti sezonu u 3 mjeseca. Sigurno ce Chelsea u pocetku zaigrati bolje (gore svakako ne moze) jer igraci uvijek dobro prihvate novog menadzera ali cisto sumnjam da ce od ovog nesto biti.
-
dimu
#594 Re: English Premier League
nemas sta forsirat kad su i do sada kvote bile 1.20abondanzieri wrote:Carobnjak je stigao.Sada treba forsirat' Chelsea na kladari
- abondanzieri
#595 Re: English Premier League
A yebiga jarane 1.20 po 1.20,markica po markica i nabere se dosta lovedimu wrote:nemas sta forsirat kad su i do sada kvote bile 1.20abondanzieri wrote:Carobnjak je stigao.Sada treba forsirat' Chelsea na kladari![]()
- bato99
#596 Re: English Premier League
bogami po meni jedan od najvećih trenera današnjice.....biće tovarenje na kladari na chelsea dramaabondanzieri wrote:Carobnjak je stigao.Sada treba forsirat' Chelsea na kladari
- Edin H.
#597 Re: English Premier League
Nista tobato99 wrote:bogami po meni jedan od najvećih trenera današnjice.....biće tovarenje na kladari na chelsea dramaabondanzieri wrote:Carobnjak je stigao.Sada treba forsirat' Chelsea na kladari
Kaze Villa da idu na Ligu sampiona
Chelsea-jevi metuzalemi nemaju sanse
1 Man Utd 24 10 1 0 25 4 7 4 2 16 6 31 56
2 Liverpool 25 7 5 0 19 7 8 4 1 23 10 25 54
3 Aston Villa 25 5 6 1 18 12 10 0 3 22 12 16 51
4 Chelsea 25 6 5 2 21 7 8 2 2 23 8 29 49
--------------------------------------------------------------------------------
5 Arsenal 25 7 3 2 18 11 5 5 3 20 14 13 44
- karanana
#598 Re: English Premier League
jeste li zadovoljni kvalitetom signala i slike sa utakmica premier lige na bht1? meni je slika uzasna. mislio sam da je do moje plazme medjutim na drugim programima su mi utakmice kvalitetom slike puno puno bolje. a na njemackim programima kad ima neka tekma, slika je ko mlijeko bas ko hdtv.
ovo na bht je katastrofa, mutno, iza igraca ostaje sjena kako se pokrecu, tamno nekakvo....
ovo na bht je katastrofa, mutno, iza igraca ostaje sjena kako se pokrecu, tamno nekakvo....
- Better Man
#599 Re: English Premier League
U odnosu na ostale kanale slika na BHT-u je malo mutna i očajna, a i ton im je loš u odnosu na ostalim kanalima. zato ja Engleski premiership gledam na RTS 2. Slika neuporedivo kvalitetnija, ton takođe i bolji komentatori.
- Srdjan_83