Upravu si lokacijatututuuuu wrote:Nemaju najveci promet zbog kvalitete, vec lokacije. Meni kad god neko dodje vodi ga kod Zelje i gotovo, nista drugo i ne zna. A ne mogu ja njih sad voditi na stanicu na cevape bas ili kod Zeljinog na pitu, nije to to, al da su ukusniji jesu. Zeljo je srednja zalost odavno. Sudzukice su im zato uvijek bolji izbor.Fudo Bosna wrote:Koji "stručnjaci" , eto Željini ćevapi,"ne valjaju", pa ljudi 5-ca je,nažalost , skroz devalvirala,Kurto očajan, Sporta, meni nekada drage ćevabdžinice i 9-ke, nažalost više nema,a naveo sam u ranijim postovima šta jedan od Ferhatovića kaže i nije bio jedini, da su najjači bili prije rata u prodaji , taj Željo 1 i da su imali kvalitet i recepturu Ferhatovića, ali eto ne "valjaju". Pa jedite gdje hoćete, ko Vam brani?
Zato su valjda ćevabdžinica sa največim prometom na Caršiji, jer su ljudi koji su im mušterije , "levati" , pa ne znaju da su ćevapi "loši"
Ija koji sam rođeni sarajlija sam "levat" i "ne znam", i kome je mati sarajka i dedo i nana sarajlije , koji sam jeo u 9-ki kada se pola ovih što "lupetaju", nije ni rodilo? Ali,nažalost: 9-ke nema, Sport zatvoren, Kurto ni blizu onom predratnom, meni Željo sasvim dobar ,kome nije ima druge ćevabdžinice, pa neka jede gdje voli ...
I jos jedna stvar sto mene tamo nervira pa da im je najbolja hrana je sto ne mogu ni zapaliti poslije kao covjek vec odmah konobar doleti pobrisu stol i kao gubi se. Ili ti uvijek nekog uvale za stol itd... jebo to. Za svoj novac hocu da jedam kao covjek a ne da me konobar nabrzava.
Zato Mrkva, 5-ca, Kurto, Ramiz, Sovrlicka, itd ...imaju "loše" lokacije?
A ovo da ne možeš zapaliti slažem se, "nemaš kada", samo što si naručio, ljeti kada je stotinjak gostiju, ćevapi gotovi za 5 minuta, imam "rješenje" problema, otiđi u neku drugu ćevabdžinicu na Čaršiji i za pola sata dok budeš čekao, imaš vakta da 3 cigare ispušiš i kahvu pride popiješ dok se zagrije roštilj i dok dobiješ ćevape