Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

#576 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Nosferatu »

Blackwater wrote:hehehe kako vas slomise danas ko retarde jadna majko...zatvorite se u te sobice kenjkajte po ovom forumu i nepojavljujte se vise nidze...hehe navijaci nekakvi...kako jednostavno nemate bar toliko snage kad vec nemate da se bijete da sami sebi pogledate u oci i priznate da nemate dovoljno damu da se posaketate s murijom, da zapalite dze kakva auta -izvrnete na krov...vas je vrh pepeljara sa stola,kamen iz parka, pljuvacka i jezicina...hehehe...sramote jedne...i vazda dobijete degeneka i onda opet punite ove forume glupostima, pa opet nedje dodjete pa vas opet nalome i tako zadnjih 10 godina jbte, i vazda vi nesto ovo vi nesto ono vazda ste vi zrtve, vazda neko nesto protiv vas ima itd itd...treba da vam bude jasno da cete vazda degenk dobijati i sto se pomirite stim prije lakse ce vam biti:)....ajde sad bok i drugi put po dvije pidzame trenerku prvo obucite pa u nerede....hehehe NAVIJACI.
Legla plata drotu na konto, a i dobro-dosla gimnasitka u rane jutarnje casove, s pendrekom i tvrdom kitom iza pancira kojeg ti je kupila neka starica iz Pripizdina da bi imao stiti ministrice od naroda.

Ti da znas ista, od navijaca, znao bi samo jedno. Nema navijaca kojeg nije murija prebila. Ali ima drotova koji nisu bili bijeni, a kako stvari stoje - mozda bude bilo i za vas fasunga. Cak sto vise - onaj kog nije policija istukla nikada - taj nije navijac. I ne samo to - zemlje s najrepresivnoj policijom imaju najjebenije navijace. Zbog toga - fino potrosi lovicu koju si zaradio radeci ili kao MUP-ovac ili kao kakav administrativac, meka kita iz kancelarije - i nista ne brini. Od tebe se i ne ocekuje nego da lizes paksu koji te hrani, i divis se sam samom sebi, koliki si a jos jebao nisi.
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#577 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Dado dijasporitus »

Svaka cast raji koja je bila na protestima. :thumbup: Da sam dole bio bih s vama. Bio sam na protestima u BL 1992. (kad se jos moglo protestovati) i znam ukus suzavca. I molim da "klasicnu dijasporu" nestavljate u isti kos sa par kloca koji na ovo gledaju sa balkona i filozofiraju.
grep

#578 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by grep »

Blackwater wrote:hehehe kako vas slomise danas ko retarde jadna majko...zatvorite se u te sobice kenjkajte po ovom forumu i nepojavljujte se vise nidze...hehe navijaci nekakvi...kako jednostavno nemate bar toliko snage kad vec nemate da se bijete da sami sebi pogledate u oci i priznate da nemate dovoljno damu da se posaketate s murijom, da zapalite dze kakva auta -izvrnete na krov...vas je vrh pepeljara sa stola,kamen iz parka, pljuvacka i jezicina...hehehe...sramote jedne...i vazda dobijete degeneka i onda opet punite ove forume glupostima, pa opet nedje dodjete pa vas opet nalome i tako zadnjih 10 godina jbte, i vazda vi nesto ovo vi nesto ono vazda ste vi zrtve, vazda neko nesto protiv vas ima itd itd...treba da vam bude jasno da cete vazda degenk dobijati i sto se pomirite stim prije lakse ce vam biti:)....ajde sad bok i drugi put po dvije pidzame trenerku prvo obucite pa u nerede....hehehe NAVIJACI.
:thumbup: Relanost.

Gdje su Horde Zla u svemu ovom, lafo neki intelektualci, kao nece da izlaze u javnost....Buahhh

90% vodza HZ-a placenici Saveza, Ducica, Basica, Usanovica...uprave FKS.
Saraybosna

#579 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Saraybosna »

Blackwater wrote:
mIRCerka wrote:
Blackwater wrote:eh da i ovo sam zaboravio...VASA POLICIJA SLUZI VAMA...:)...
Munibe jes to ti?
nisam Zulfet je...:)
Đesi Zuki brate :lol:
LSD

#580 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by LSD »

Evo javio nam se Walter,heroj sa obje ruke...jebo John Ramba iz Tuscona (Arizona) kakvih mi heroja imamo...da smo imali samo još par ovakvih kad je najteže bilo deblokirali bi grad za mjesec dana i nebi cekali 4 godine na Dayton.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#581 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by mIRCerka »

Blackwater wrote:
mIRCerka wrote:
Blackwater wrote:eh da i ovo sam zaboravio...VASA POLICIJA SLUZI VAMA...:)...
Munibe jes to ti?
nisam Zulfet je...:)
Zulfeteeeeeee jaraaaaaaaaneeeeeeeeee
ne diraj mi forumashe...
Forum je za forumanja...ok?
Hvala na paznji :D
Citizen-X

#582 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Citizen-X »

Palije kamenice nista, saka i fizicka snaga sa malo mozga mogu sve.

Nego drugi put kad se budu grijali pendreci preko ljudi, fino NE PUSTATI DA COVJEKA TUCE 15 LJUDI, krenuti u odbranu istog masivno.

- ORGANIZOVAT SE U GRUPE OD NAJMANJE 20 LJUDI BEZ RASIPANJA DA STITE JEDNI DRUGE - JER JE TO I POENTA AKCIJE SPECIJALACA - DA RAZBIJU LJUDE POJEDINACNO UTJERUJUCI STRAH NA JEDNOM COVJEKU. MI MORAMO BITI KAO JEDAN SAD.

- PREVRTATI AUTA PALITI OBAVEZNO I ZAPRIJECITI KORIDORE PROLASKU VOZILA.

- POLICIJA DEFINITIVNO ZNA STA RADI I KO JOJ NAREDJUJE CIM SE OVAKO PONASA.

- OVO JE SAMO DOKAZ DA JE OVO DRZAVA BANDITA, KRIMINALACA, SLJAMA.

- Drugi put, ko nema petlje, nek ne ide.

- Ja dolazim na Kosevo. I trebali bi masovno.

JOS JEDNOM: NE NASJEDAJTE NA PROVOKACIJE TIPA DIJASPORA-EMIGRACIJA-DOMACINI, trolovi pokusavaju huskati ljude. Mi smo braca u dobru i zlu. Niko nije otisao u jebeno inostranstvo sto mu je bilo fino kuci. NEMOJTE TAKO VISE.

Pozdrav Domovini!!!
Last edited by Citizen-X on 23/05/2008 18:53, edited 1 time in total.
zandar

#583 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by zandar »

everybody hurts wrote:Hehe, cekamo sad vrlog forumasa "zandara" da progovori koju :evil:

evo i ja sam se maloprije vratio sa protesta... nemam sta da dodam, sve je vec receno...

navijaci pokusali da naprave materijalnu stetu na zgradi FS BiH, mi smo morali intervenisati,...

najavili ste mirne proteste, ali ocito niste tako mislili. cim sam cuo da se ovi iz DOSTA! ograđuju od protesta, znao sam da ce biti nemilih scena. ne bih puno duzio, umoran sam od jurnjave po gradu...

btw, slike slobodno postajte, jer su moje kolege sve uredno snimile... nama vase slike nista ne znace i nemojte da strahujete da ce vas neko proganjati zbog tih slika.
Blackwater

#584 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Blackwater »

Nosferatu wrote:
Legla plata drotu na konto, a i dobro-dosla gimnasitka u rane jutarnje casove, s pendrekom i tvrdom kitom iza pancira kojeg ti je kupila neka starica iz Pripizdina da bi imao stiti ministrice od naroda.

Ti da znas ista, od navijaca, znao bi samo jedno. Nema navijaca kojeg nije murija prebila. Ali ima drotova koji nisu bili bijeni, a kako stvari stoje - mozda bude bilo i za vas fasunga. Cak sto vise - onaj kog nije policija istukla nikada - taj nije navijac. I ne samo to - zemlje s najrepresivnoj policijom imaju najjebenije navijace. Zbog toga - fino potrosi lovicu koju si zaradio radeci ili kao MUP-ovac ili kao kakav administrativac, meka kita iz kancelarije - i nista ne brini. Od tebe se i ne ocekuje nego da lizes paksu koji te hrani, i divis se sam samom sebi, koliki si a jos jebao nisi.
ma neeeeee decko pogresno si skonto:) ja samo kazem da se trebas drugi put skinut do pasa go ispred kordona i reci glasno AJTE NA SAKE AJTE NA SAKE P....DROTOVSKEEEEEEEEEEEEEEE ZASTO SUTITEEEEE ALE ALE ALEOOOOO....i onda ebga valjda da se pobijes ko muzijak pravi a nme dole ba da te raaj gleda kako te gaze....heheh nego demi reci al ozbiljno sad.Jel te imalo stid bilo danas kad su te poovalili na onaj hladni plocnik....al aj iskreno molim te :)
Saraybosna

#585 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Saraybosna »

Udri ga Mehmede 8-)
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#586 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Admir_1984 »

grep wrote:

Gdje su Horde Zla u svemu ovom, lafo neki intelektualci, kao nece da izlaze u javnost....Buahhh

Odakle ti znas ko su vodje HZ?
theennis

#587 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by theennis »

grep wrote:

jebo ti ja familiju u usta retardiranu za te lazi i provokacija majmune jedan... zbog takvih kao ti su svi i mislili da se nikad necemo ujedinit
Saraybosna

#588 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Saraybosna »

Saraybosna wrote:Udri ga Mehmede 8-)
Sad ga, sad ga!
hali gali halid

#589 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by hali gali halid »

theennis wrote:
grep wrote:

jebo ti ja familiju u usta retardiranu za te lazi i provokacija majmune jedan... zbog takvih kao ti su svi i mislili da se nikad necemo ujedinit
ma vidis da je kreten...
elSaik

#590 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by elSaik »

5 minuta prije topovskog udara dva specijalca iza mene su se spremali za udaranje. Toliko o tome.

Raje puno, navijačke skupine sve na broju. Horde bile, nema potrebe da ih prozivate. Sreo sam nekoliko prijatelja i bili su i oni u finom broju. Mislim da je problem taj što je ispred zgrade Saveza veoma usko, a znamo da je među nama danas bilo mnogo onih koji nisu spremni na belaj. U čitavoj gužvi oni koji bi se i potukli sa drotovima ne mogu jer bi nastradali pod stampedom. Idući put jednostavno trebamo biti spreminiji i više ne pozivati na mirne proteste. Kada jedna strana ne želi mirne proteste onda ih neće ni biti.
Blackwater

#591 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Blackwater »

theennis wrote:
grep wrote:

halllooooooooo evo ga sve suje:) imal ovdje moderatora il da zovemo policiju heheheh:)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#592 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by -LIBERO- »

Znadare je l' vas stid,barem sekundicu.
Jel vas stid imati ovlastenja za BRUTALNOST koju ste danas prosipali po gradu
Je l' vas stid sto branite ovakav pljackaski,korumpirani sistem.
Je l' vas stid oboriti momke an zemlju i udarati aplicama ,nogama u glavu.

Vi niste policija gradjana BiH

Vi ste policija politicara i parzitskog sistema.

Ponosan sam na svu raj koja je rekla Dosta,i odlucila dici svoj glas.

I jos na kraju vidimo se 1. juna.

I slazem se,svaki onaj koji u ovakvim situacijama dijeli NAS na dijasporu i nas ovdje u domovini radi protiv bosanskog naroda.

Samo toliko.
nikad_izvini

#593 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by nikad_izvini »

zandar wrote:
everybody hurts wrote:Hehe, cekamo sad vrlog forumasa "zandara" da progovori koju :evil:

evo i ja sam se maloprije vratio sa protesta... nemam sta da dodam, sve je vec receno...

navijaci pokusali da naprave materijalnu stetu na zgradi FS BiH, mi smo morali intervenisati,...

najavili ste mirne proteste, ali ocito niste tako mislili. cim sam cuo da se ovi iz DOSTA! ograđuju od protesta, znao sam da ce biti nemilih scena. ne bih puno duzio, umoran sam od jurnjave po gradu...

btw, slike slobodno postajte, jer su moje kolege sve uredno snimile... nama vase slike nista ne znace i nemojte da strahujete da ce vas neko proganjati zbog tih slika.
Nego, bil tako udarali Keljmendijeve ljude ;-) Casa Grande je pun takvih :skoljka: "Naša" policija brani Ilju Dominkovića.Čestitam :bih:
Chairman

#594 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Chairman »

grep wrote:

Svaka cast.
Saraybosna

#595 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Saraybosna »

Drot na forumu, jebite me u pakaš ako ovoga u ozbiljnijim zemljama ima
Saraybosna wrote:
Saraybosna wrote:Udri ga Mehmede 8-)
Sad ga, sad ga!
Last edited by Saraybosna on 23/05/2008 19:00, edited 1 time in total.
pa_sha

#596 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by pa_sha »

theennis wrote:
grep wrote:

ma burazeru nemoj nasjedat na provokacije jednog seljacica koji tribine nije vidio ni na TV-u
vidis da nema pojma sta prica al bas nema
grep

#597 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by grep »

theennis wrote:
grep wrote:

Vidim kultura na nivou, a sigurno je da ti pomazes bratstvu i jedinstvu sa svojim rijecnikom.
Pozdravi raju u Banovichima...

Hz se nisu izjasnile, a zasto, zato jer im je naredzeno isto kao i onim drotovima.
LSD

#598 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by LSD »

zandar wrote:

Šta pricaju kolege?? ko je najveca faca medju njima ispao? ko je najviše podijelio batina? hoce li biti kakvih finansijskih povišica u vezi današnjeg herojskog podviga nad gradjanima?mora da su kolege ponosne na svoj posao...sad ce se lagano prebaciti na ustaljene zadatke...na maltretiranje pješaka na crvenom svijetlu i vozaca zbog prebrze vožnje,dok pored njih džeparoši i dalje bunare po tramvajima,lopovi obijaju auta,dileri dilaju gudru a makroi razvoze prostitutke.

Naš Murga nije običan drot
Njegove metode su modernije
On te prvo ponudi cigarom
Pa te poslije razbije

Murga nije običan drot
Zanimaju ga psiho-fenomeni
Svakom se unese u lice i kaže:
Zasvirat ćeš ti klavir meni

Ponekad izmaltretira kakvog klinca
Od ovih rukovodećih glava
Poslije se Murga duboko klanja
Poslije se Murga dugo izvinjava

The night is dark and the night is hot
It is right time
For you, Murga drot

Otkako je gled'o "Tačno u podne"
Murga ide sredinom džade
Toki-voki prislanja na uho
Pažljivo sluša komande
Možda ga baš večeras u mraku
Čeka njegov komad slave
Dodijalo mu marisat'
Uvijek istu raju
Legitimacija mu navrh glave

I dok sjedim ovdje u baru
I kroz prozor promatram njega
Kontam da je Freud u pravu
I da je seks korijen svega

Noc je tmava, noc je horka
Je to spramne čas, pro tebe pane Murga
Saraybosna

#599 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by Saraybosna »

Žanda brate, radim ja s fufama, hapsi me!

Hala na forumu, ponovo kažem, jebite me u pakaš ako ovo iđe ima
Last edited by Saraybosna on 23/05/2008 19:05, edited 1 time in total.
DoradO

#600 Re: Protesti ispred saveza 23.5 u 12 sati

Post by DoradO »

ljudi sta pricate uopste sa ti m zandarom ba ne kontam vas ...danas su dvojica pala na pijaci ciglane a bice vas jos 1. aBd

zandarcicu raspitaj se za kolege pa mi javni kako su zivota ti :D
Locked