Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Charuga
Globalni moderator

#576 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

http://www.youtube.com/watch?v=aavfGthB6S0

Je.en start Grygere nad Ronaldom!
omar little

#577 Re: Real Madrid C.F.

Post by omar little »

Plavih_11 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=aavfGthB6S0

a, na taj svaki jedan legitiman pad dodje 10 fejkerskih. previja se, drzhi za nogu i onda 30 sekundi kasnije trchi k'o djecharac po livadi. daj, ba...
Charuga
Globalni moderator

#578 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

omar little wrote:

a, na taj svaki jedan legitiman pad dodje 10 fejkerskih. previja se, drzhi za nogu i onda 30 sekundi kasnije trchi k'o djecharac po livadi. daj, ba...
Sta daj ba ... Ocigledno pregrub start je ovde bio ..

Inace, ja sam veliki fan Barse i Real mrzim iz dna duse a posebno ovog Ronalda tako da nema neke neobjektivnosti ..
omar little

#579 Re: Real Madrid C.F.

Post by omar little »

pa, to i kazhem. grub start i legitiman pad.
ja sam mislila da zhelish reci da kristina ne fejkira. nerazumijevanje. pardoniram. :D
fixer

#580 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Plavih_11 wrote:
omar little wrote:

Inace, ja sam veliki fan Barse i Real mrzim iz dna duse a posebno ovog Ronalda tako da nema neke neobjektivnosti ..
jos kad bi navijaci barce imali dusu :D :D :D
Charuga
Globalni moderator

#581 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

fixer wrote:
Plavih_11 wrote:

jos kad bi navijaci barce imali dusu :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
mrtva kokoš

#582 Re: Real Madrid C.F.

Post by mrtva kokoš »

Image

:D :D
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 25/03/2015 11:20, edited 2 times in total.
fixer

#584 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

dzemmo wrote:Official: Liverpool Agree Deal To Take Xabi Alonso To Real Madrid

Liverpool have this afternoon confirmed that they have reached agreement with Real Madrid over a deal to take Xabi Alonso from Anfield to the Spanish giants.

The player will now move to Los Merengues as soon as he successfully completes a medical.

A statement on the Reds' official website reads:

"Liverpool Football Club this evening confirmed they had reached agreement for the sale of Xabi Alonso to Real Madrid, subject only to a medical.

"The terms of the deal will remain confidential and undisclosed."

Although no fee has been disclosed, several sources, amongst them high-profile Spanish journalist Guillem Balague, believe that the fee will be something in the region of £30 million, the figure which Liverpool were reportedly holding out for.

Full report to follow...
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Baltazar_khan

#585 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baltazar_khan »

Đaba ovo sve, kad real neće moći ništa pored MOČNE BARSE :thumbup:
fixer

#586 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Baltazar_khan wrote:Đaba ovo sve, kad real neće moći ništa pored MOČNE BARSE :thumbup:
molim te ... sto si ljubomoran? :D
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 28/05/2015 14:15, edited 2 times in total.
R9..

#588 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

omar little wrote:
R9.. wrote: barsa se ne razlikuje od reala vishe jare to je sve isto kao sto vidis iz Zlatanovog transfera i oni bacaju kesh
bio to njihov kesh i od kredita isti ku..c bitno je da je potrosen
to igraca sto barsa napravi svake god to Real izdrka na prodaji dresova za jedan dan
Sto se padanja u sesnaestercu tice druze to ti je trening.
postoje treninzi na kojima se trenira iskljucivo padanje kako ne bi polomio ruke i noge i isto tako postoji trening na
kome se radi padanje u sesnest odnosno iznudjivanje penala.

Po tvom poslednjem postu cini mi se da jos nisi izasao iz osmoljetke skole,

Priznajem barsa je bila puno bolja u prosloj sezoni od Reala to je cinjenica i ja iza toga stojim, ali isto tako sa sigurnoscu tvrdim da barsa nikad ne moze bit veca od Reala kao Institucija.
bez veze ti je tvrditi neshto "sa sigurnoshcu" kad ne mozhesh tvrditi sa sigurnoshcu. barca je institucija. mozhda ne tebi ili nekom bubuljichavom cikacangi (ili kako se vec zove ona lujka) ali za katalonce i milijune ljudi shirom svijeta koji vole i gledaju nogomet (i druge sportove) jeste institucija. to je tim koji gaji svoju nogometnu filozofiju vec decenijama. i to uopce ne mora iskljuchivati chinjenicu da je i real institucija. dva velika kluba sa dugom tradicijom. mozhe se razgovarati o uspjeshnijem klubu, mozhda, na osnovu broja osvojenih titula i prvenstava ali ne mozhes govoriti da je jedan od ta dva kluba veca institucija (sa svim sportovima kojima se bave). glupo je.

ja real ne volim i radujem se kad izgube, jebiga dzemo shta da radim :D :kiss:, ali samo zato shto hrane i njeguju filozofiju koja je meni ogavna. da, barca troshi pare (i postoji razlika izmedju kredita i kesha, ogromna razlika) jer je veliki klub ali porediti ovogodisnju obijest reala sa barcinim transferom ibre mi je malo...neutemeljeno. naivno je misliti da nogomet nije biznis jer je, i to vrlo, vrlo unosan biznis. i postaje sam sebi svrha kao biznis a ne kao sport, shto je zhalosno. ali kad bi real izbacivao samo malo vishe svojih igracha umjesto mislio da kupovinom mozhe sve rijeshiti...puno bi bolje bilo. real ima svoje mladjarce, samo im se jebe za njih. real hoce sve i hoce sad. a, to bazdi na (meni) ljigavu kapitalistichku politiku.

i ne drobi, majketi, o treningu. kristina plachipichkari i batrga se oko 16terca k'o talijanci u najboljim godinama. chuj, trening i vjezhbanje padova?!?
Da djevojko, sa sigurnoscu tvrdim da je Real veci od barselone i samnom ce se slozit 99% ljudi na ovoj temi... :dance:

Sto se tice transfera barsa je bacila pare po meni, jer Eto ako nije bolji nije sigurno ni losiji od tog swedjana kojeg su doveli (cuj Eto, Hleb i jos ne znam ti ni ja vishe koliko miliona evra za tog nekog da mu ime ne spominjem).

I sto se treninga tiche, treninzi simuliranja i iznudjivanja jedanaesteraca postoje kao i treninzi offside zamki naravno.

Ti bi trebala malo da profuras po treninzima ili da popricas s nekim nogometashem ko zna mozda naucis neshto. 8)
R9..

#589 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

dzemmo wrote:Image

et ga.. FICHADO

Gdje zivish DZemmo da ti poshaljem Gajbu pive, hladne naravno.

Odlicne vijesti
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
fixer

#591 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

dzemmo wrote:daleko sam, al eto.. isto kao da si mi poslao..

jos Maicon :D i nema nam ravne..
hoce li real sta prodat?
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
R9..

#593 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

OFFICIAL: Liverpool Agree £34m Deal To Take Xabi Alonso To Real Madrid
A deal to take the Basque to the Bernabeu has been concluded...

4 Aug 2009 18:49:14

Liverpool have this afternoon confirmed that they have reached agreement with Real Madrid over a deal to take Xabi Alonso from Anfield to the Spanish giants.

The player will now move to Los Merengues as soon as he successfully completes a medical, for which he will, according to Goal.com sources, be in Madrid tomorrow.

A statement on the Reds' official website reads:

"Liverpool Football Club this evening confirmed they had reached agreement for the sale of Xabi Alonso to Real Madrid, subject only to a medical.

"The terms of the deal will remain confidential and undisclosed."

However, an anonymous source revealed to Goal.com's Mohammed Bhana that the fee agreed between the Merseysiders and the Spanish giants is £34 million. We also understand that Liverpool held out for the full fee and would not accept anything less.

Reds manager Rafa Benitez had been extremely reluctant to part with the player, whose possible exit has been talked about almost since the last ball was kicked at the end of last season.

However, it looks now that the Basque playmaker, such an integral part of the Liverpool side, is on his way out of Anfield, and discussion will now surely turn as to how Benitez can replace him in time for the resumption of Premier League hostilities on August 15.

Sky Sports News reports in England today have claimed that the Reds are in talks with Juventus regarding Christian Poulsen, though no official confirmation has yet emerged, as reports in Itlay, also from Sky, maintain that Alberto Aquilani of Roma remains favourite to swap Italy for England.
R9..

#594 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

dzemmo wrote:daleko sam, al eto.. isto kao da si mi poslao..

jos Maicon :D i nema nam ravne..
Ima kod mene u Baghadu DHL no sikiriki
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
omar little

#596 Re: Real Madrid C.F.

Post by omar little »

R9.. wrote:
Da djevojko, sa sigurnoscu tvrdim da je Real veci od barselone i samnom ce se slozit 99% ljudi na ovoj temi... :dance:

Sto se tice transfera barsa je bacila pare po meni, jer Eto ako nije bolji nije sigurno ni losiji od tog swedjana kojeg su doveli (cuj Eto, Hleb i jos ne znam ti ni ja vishe koliko miliona evra za tog nekog da mu ime ne spominjem).

I sto se treninga tiche, treninzi simuliranja i iznudjivanja jedanaesteraca postoje kao i treninzi offside zamki naravno.

Ti bi trebala malo da profuras po treninzima ili da popricas s nekim nogometashem ko zna mozda naucis neshto. 8)

primus je spomenuo kristitino padavicharenje i iznudjivanje prekrshaja na pripremnim utakmicama na shto si ti odgovorio sledece:
R9.. wrote: Sto se padanja u sesnaestercu tice druze to ti je trening.
postoje treninzi na kojima se trenira iskljucivo padanje kako ne bi polomio ruke i noge i isto tako postoji trening na
kalibar igracha koji igra u, recimo, ligama petice vjezhba padanje kako ne bi polomili ruke i noge? zbilja? u njihovim godinama i sa njihovim iskustvom?!? real je platio 95 milijuna eura za kristinu da bi ga onda uchili kako da padne a da ne slomi nogu?!? to je isto kao da zaposlish direktora informatichkog odjela i onda ga uchish tipkati na tastaturi. padanje se uchi kad su klinci i mladjarci da se razvije automatsko reagiranje.

jadan je taj tim koji svjesno razvija taktiku iznudjivanja penala.

a, balkanskom krkanluku nikad kraja. ti sad mislih da si me diskvalificirao chinjenicom shto sam zhensko?
jadno.
R9..

#597 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

dzemmo wrote:zajebajes se :)
ja sam u Kataru..
Ma kak zajebancija ba dodushe idem na odmor za 3 dana :dance:
R9..

#598 Re: Real Madrid C.F.

Post by R9.. »

omar little wrote:
R9.. wrote:

primus je spomenuo kristitino padavicharenje i iznudjivanje prekrshaja na pripremnim utakmicama na shto si ti odgovorio sledece:
R9.. wrote: Sto se padanja u sesnaestercu tice druze to ti je trening.
kalibar igracha koji igra u, recimo, ligama petice vjezhba padanje kako ne bi polomili ruke i noge? zbilja? u njihovim godinama i sa njihovim iskustvom?!? real je platio 95 milijuna eura za kristinu da bi ga onda uchili kako da padne a da ne slomi nogu?!? to je isto kao da zaposlish direktora informatichkog odjela i onda ga uchish tipkati na tastaturi. padanje se uchi kad su klinci i mladjarci da se razvije automatsko reagiranje.

jadan je taj tim koji svjesno razvija taktiku iznudjivanja penala.

a, balkanskom krkanluku nikad kraja. ti sad mislih da si me diskvalificirao chinjenicom shto sam zhensko?
jadno.
Evo crtez:
Lik je pao na treningu pokusavajuci iznudit jedanaesterac to sam rekao, izmedju ostalog rekao sam i da se to trenira na pojedinim treninzima
sto je tacno.
Ronalda su doveli za 95 mil da im on donese jos vise kesha, mislim da nisu pogrijesili
ipak je on najbolji igrac svijeta.

Ne mislim da sam te diskvalifikovao nicim sto sam rekao, sama cinjenica da si pripadnica ljepseg spola ne cini te manje vaznom od bilo koga na ovom forumu
ali cinjenica da si simpatizer barse cini te mnogo manje vaznom na ovoj temi. :dance:
vaučer

#599 Re: Real Madrid C.F.

Post by vaučer »

Službeno mi je Real preskočio Scum Manchester na shit-listi.
Kurve Frankove!!
Danss

#600 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

vaučer wrote:Službeno mi je Real preskočio Scum Manchester na shit-listi.
Kurve Frankove!!
Onda ne s.ri po temi, vidim, znanje o Realu ti je ''jako'' :lol:
Cuj, Franko i folovi... :-) :run:
Post Reply