soliram...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#576 Re: soliram...

Post by pici »

ja sam maloprije opalio solažu na gibsonki od black magic women legendarnog santane i ......danas se super osjecam :thumbup:
BRCAK27

#577 Re: soliram...

Post by BRCAK27 »

jA zapeam za svoju dusu od Josipe Lisac MAGLA SVUDA MAGLA OKO NAS -nekak se tak osjecam hahaha :lol:
njeka

#578 Re: soliram...

Post by njeka »

Čorbina,ona prastara :"..Ostaću slobodan,neću se vezati,važno je samo dobro se zezati!..." 8-) :D :D
Daphna

#579 Re: soliram...

Post by Daphna »

Da ja vratim temu iz mrtvih...

Još uvijek soliram i nije mi baš tako ružno... Jeste da bih ponekad voljela da su stvari drugačije, da se osjećam sigurnom u nečijem naručju, da se smijemo skupa, radimo gluposti i pametne stvari skupa... :mrgreen: Ali ko me pita!

Trudim se sebi na druge načine uljepšati ove solo dane i čekam da se zaljubim ili da se neko zaljubi u mene :(

Dakle, tu spas mene još uvijek solo :run:
milivoje

#580 Re: soliram...

Post by milivoje »

Image

Jel'da mu je lijepo?
Samom

Ali...

Image

Ipak je ovako ljepše?

P.S.
Treba imati prijatelja pored sebe....sve ostalo bude i prodje.
Daphna

#581 Re: soliram...

Post by Daphna »

Eh Milivoje... Zato sam ja i potencirala sigurnost, smijeh, ludosti... A ne ljubav!

U pravu si, bitno je imati prijatelja pored sebe, nekoga s kim ćeš se osjećati opušteno i smireno... Ali...
milivoje

#582 Re: soliram...

Post by milivoje »

Daphna wrote:Eh Milivoje... Zato sam ja i potencirala sigurnost, smijeh, ludosti... A ne ljubav!

U pravu si, bitno je imati prijatelja pored sebe, nekoga s kim ćeš se osjećati opušteno i smireno... Ali...

Ako je spalo na ''ali''...
:sad:
Daphna

#583 Re: soliram...

Post by Daphna »

milivoje wrote:
Daphna wrote:Eh Milivoje... Zato sam ja i potencirala sigurnost, smijeh, ludosti... A ne ljubav!

Ako je spalo na ''ali''...

Ma nije još uvijek sve tako crno... Samo što ja htjela ne htjela pređem tu granicu "prijateljstva" i zacopam se k'o debil :mrgreen:

Sve u svemu, dobro je i ovako... Solo ali happy :-)
ljubav_aha

#584 Re: soliram...

Post by ljubav_aha »

hm,zar nije logicno,ako ima prijarelja pored sebe,znzci imas ljubav :!:
milivoje

#585 Re: soliram...

Post by milivoje »

ljubav_aha wrote:

hm,zar nije logicno,ako ima prijarelja pored sebe,znzci imas ljubav :!:
Logika je k'o zvaka...razvlaci je kako ko hoce. :wink:
Vjerovatno je spomenuvsi ljubav mislila na osobu suprotnog spola s kojom se...
ljubav_aha

#586 Re: soliram...

Post by ljubav_aha »

milivoje wrote:Vjerovatno je spomenuvsi ljubav mislila na osobu suprotnog spola s kojom se...

ja sma mislila da pod seks podrazumejeva rijec "ludosti" u njenoj izjavi :lol:

a ,sad,ozbiljno,sve u svemu,ako je u pitanju seks,treba napisati seks
ljubav_aha

#587 Re: soliram...

Post by ljubav_aha »

milivoje wrote: Logika je k'o zvaka...razvlaci je kako ko hoce. :wink:
aha,zvaka u ustima na koju neko kasnije stane,dva sistema razvlacenja iste logike,isto prizvod,razliciti izvori :lol:
milivoje

#588 Re: soliram...

Post by milivoje »

ljubav_aha wrote:
milivoje wrote: Logika je k'o zvaka...razvlaci je kako ko hoce. :wink:
aha,zvaka u ustima na koju neko kasnije stane,dva sistema razvlacenja iste logike,isto prizvod,razliciti izvori :lol:

Ma ljubim ja svoju pametnicu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Daphna

#589 Re: soliram...

Post by Daphna »

ljubav_aha wrote:
milivoje wrote:Vjerovatno je spomenuvsi ljubav mislila na osobu suprotnog spola s kojom se...

ja sma mislila da pod seks podrazumejeva rijec "ludosti" u njenoj izjavi :lol:

a ,sad,ozbiljno,sve u svemu,ako je u pitanju seks,treba napisati seks
ludosti=sex? Nigdje veze... Nisam dijete da ne smijem izgovoriti ili napisati sex... E svašta!
ljubav_aha

#590 Re: soliram...

Post by ljubav_aha »

Daphna,zar nisi skuzila da je prvi dio izjave sala,jer sam vrlo dobro podvukla naredni dio kao ozbiljniji dio posta
kenanz

#591 Re: soliram...

Post by kenanz »

PA JELI MOGUCE DAPHNA --- TI SI JOS UVIJEK SOLO

Daphna wrote:Da ja vratim temu iz mrtvih...

Još uvijek soliram i nije mi baš tako ružno... Jeste da bih ponekad voljela da su stvari drugačije, da se osjećam sigurnom u nečijem naručju, da se smijemo skupa, radimo gluposti i pametne stvari skupa... :mrgreen: Ali ko me pita!

Trudim se sebi na druge načine uljepšati ove solo dane i čekam da se zaljubim ili da se neko zaljubi u mene :(

P.S PAR DANA SAM U SARAJEVU :D
Daphna

#592 Re: soliram...

Post by Daphna »

kenanz wrote:PA JELI MOGUCE DAPHNA --- TI SI JOS UVIJEK SOLO

Daphna wrote:Da ja vratim temu iz mrtvih...

P.S PAR DANA SAM U SARAJEVU :D

Ovo bi kao trebala biti važna informacija?
kenanz

#593 Re: soliram...

Post by kenanz »

ZAVISI
Sir_Lancelot

#594 Re: soliram...

Post by Sir_Lancelot »

Svi ovi što su solo, sigurno postoji dobar razlog zasto je tako. Neki skriveni nedostatak. :-D :D

Što se tice pozitivnog razmišljanja, to djeluje kada treba uticati na materiju. Ne može se na svijest djelovati. :D

Naravno, glavni razlog su prevelika ocekivanja i idealizirana slika ljubavi. Princ i princeza koji su zivjeli sretno do kraja svog zivota.
BarbaDue

#595 Re: soliram...

Post by BarbaDue »

ponekad i..Image... :-D :D
fixer

#596 Re: soliram...

Post by fixer »

Sir_Lancelot wrote:Svi ovi što su solo, sigurno postoji dobar razlog zasto je tako. Neki skriveni nedostatak. :-D :D

Što se tice pozitivnog razmišljanja, to djeluje kada treba uticati na materiju. Ne može se na svijest djelovati. :D

Naravno, glavni razlog su prevelika ocekivanja i idealizirana slika ljubavi. Princ i princeza koji su zivjeli sretno do kraja svog zivota.
naravno da postoji. nedostatak samopouzdanja i zivot po principu neprekidnog cekanja. sta vise cekate? cekate da vas neko krene citati, primjecivati. lako je primjetiti nekog, ali ako ti taj izgleda kao neko ko se konstantno suzdrzava, preracunava, onda ti on po defaltu nije zanimljiv. ako svi cekaju, kolika je mogucnost da neko zbog vas odustene od te politike?
ne cekajte da vam sreca sama dodje. idite i ucinite sve za nju! oni koji igraju na sigurno - nista ne dobivaju. ja jesam solo, ali samo zbog toga sto to meni odgovara sad. ali to ne znaci nikako da sam usamljen, da mi fali poljubac, zagrljaj, ili nesto vise. borim se za sebe, zivim zivot punim plucima, naravno, mnogo puta i padnem, ali sve u svemu, ja sam sretan, pun samopouzdanja, a o zadovoljstvu necu da pricam :-)
samopouzdanje je presudan faktor koji odlucuje da li ces biti sam. sve ostalo nije bitno.
madner

#597 Re: soliram...

Post by madner »

fixer wrote: naravno da postoji. nedostatak samopouzdanja i zivot po principu neprekidnog cekanja. sta vise cekate? cekate da vas neko krene citati, primjecivati. lako je primjetiti nekog, ali ako ti taj izgleda kao neko ko se konstantno suzdrzava, preracunava, onda ti on po defaltu nije zanimljiv. ako svi cekaju, kolika je mogucnost da neko zbog vas odustene od te politike?
ne cekajte da vam sreca sama dodje. idite i ucinite sve za nju! oni koji igraju na sigurno - nista ne dobivaju. ja jesam solo, ali samo zbog toga sto to meni odgovara sad. ali to ne znaci nikako da sam usamljen, da mi fali poljubac, zagrljaj, ili nesto vise. borim se za sebe, zivim zivot punim plucima, naravno, mnogo puta i padnem, ali sve u svemu, ja sam sretan, pun samopouzdanja, a o zadovoljstvu necu da pricam :-)
samopouzdanje je presudan faktor koji odlucuje da li ces biti sam. sve ostalo nije bitno.
:thumbup:
scooter21ba

#598 Re: soliram...

Post by scooter21ba »

babyline wrote:ja mislim da mozes biti sam ili u paru i sretan , a mozes biti i u paru ili sam i nesretan , to je individualno.
druga strana medalje je ovi sto su (trenutno ili zauvijek) u paru, da li su zaista sretni? ima i onih koji cuvaju vezu samo radi veze po svaku cijenu...) e sada budi pametan. ..
sta ja imam snizavati svoje kriterije, tu trebaju karakteri da se poklope i jos puno toga...da sam srela pravoga ne bih solirala, a do tada soliram :-) i uzivam :D
ajmo na kafu da ne soliras :)
scooter21ba

#599 Re: soliram...

Post by scooter21ba »

babyline wrote:
scooter21ba wrote:
babyline wrote:ja mislim da mozes biti sam ili u paru i sretan , a mozes biti i u paru ili sam i nesretan , to je individualno.
druga strana medalje je ovi sto su (trenutno ili zauvijek) u paru, da li su zaista sretni? ima i onih koji cuvaju vezu samo radi veze po svaku cijenu...) e sada budi pametan. ..
sta ja imam snizavati svoje kriterije, tu trebaju karakteri da se poklope i jos puno toga...da sam srela pravoga ne bih solirala, a do tada soliram :-) i uzivam :D
ajmo na kafu da ne soliras :)
moze i sokata...
ti si moja srodna dusa od sada :D
ajmo na shokatu :D
Sir_Lancelot

#600 Re: soliram...

Post by Sir_Lancelot »

Ja nudim vise. Limunadu i shokatu. :D

Tačno ne treba po svaku cijenu, ali opet ima neki "srednji standard", gdje mozes biti relativno zadovoljan.
Post Reply