Dešavanja u Srbiji

Post Reply
pesak

Post by pesak »

boris tadic , prenos sa saveta bezbednosti
http://www.rts.co.yu

ljudi, srbija je gotova nacisto. ovde ce rat.
pesak

Post by pesak »

pesak

Post by pesak »

pesak

Post by pesak »

ako vidite studente srpske koji demonstrriraju danas, onda mozete da pretpostavite o kakvoj omladini je rec i u koga ja to uopste nemam poverenja i za koga kazem da mu je ispran mozak.
artzy

Post by artzy »

Ovo ce srbiju unazaditi jos par stotina godina...

...zao mi je ipak naroda iako znam da ih je 90% dozivljavalo ogromnu radost gdje god su vidjeli nesrecu Bosnjackog naroda i podvikivali "ubij turcina i tursku kopilad"..

sejtan doso po svoje...

samo da vidimo koliko duboko ce i nas povuci sa sobom...
pesak

Post by pesak »

veruj mi, sve se ovo napravilo preko kostunicinih medija. ljudi su uglavnom svuda tupi i skloni da se njima manipulise.
kostunica je kriv, kao sto je bio kriv milosevic. oni drze televizije, novine, radije. a tu je ratno huskanje, mrznja, uvrede, laz.
ld

Post by ld »

zavrzlama,svaka ti stoji,svaka cast

Autor: Edit Agović

Isto tako, možemo se, također hipotetički, zapitati: Šta bi bilo da je Srbija 2000. godine, zabranila zločinačku organizaciju SANU, a njenim članovima sudila zbog udruživanja radi zločinačkih djelatnosti s posljedicom Genocida? To se naravno, s obzirom na ideološki nepotizam i činjenice koje su navedene u ovom tekstu, nije moglo desiti, jer u Srbiji se 2000. godine, nije zapravo desila nikakva promjena. Igrači iza kulisa su ostali isti, a i sada, mada su na izdisaju, oni upravljaju radikalnim demokratama, kao i demokratskim radikalima, dok su izbori samo farsa.
Jasno je da, mada su, kao i svi do sada, označavani kao sudbinski, posljednji predsjednički izbori u Srbiji nemaju bitniju važnost u vezi s trasiranim budućim događajima, počev od proglašenja samostalnosti Kosova, pa i dalje, vezano za disoluciju Srbije, zato i ne čudi Nikolićevo vidno olakšanje rezultatima, te brzina kojom je priznao poraz i čestitao Borisu Tadiću na zadržavanju vrućeg krompira, odnosno na pobjedi.
Ko je novi stari predsjednik Srbije? Najveći politički uticaj, po Borisovim sopstvenim riječima, na njega je imala knjiga Vojislava Koštunice i Koste Čavoškog: “Stranački pluralizam i monizam”. Oni pak, koji ga bolje poznaju, tvrde, da biografija Borisa Tadića nema veze s formiranjem njegove ličnosti, koliko imaju ljudi iz njegovog okruženja, koji su zapravo, naizmjenično, predstavljali njegov ideološki i politički Alter ego. Neuvjerljiv, konstantno u sjeni drugih, kažu, još kao student, početkom 80-tih., pao je pod uticaj svoje prve supruge, Osječanke Veselinke Zastavniković, jedne od vođa tzv. Crvenog univerziteta, pa je otišao u ljevičarski ekstremizam. Od Veselinke se, na nagovor pokojnog Zorana Đinđića, razveo 1997., da bi se nedugo zatim oženio Tatjanom, koja mu je rodila dvije kćeri. Izlazak iz Veselinkine sjene (sada monahinje Irine u Pećkoj patrijaršiji), Borisa je vratio u sjenu njegovoga oca, patološki uvjerenog mitologa, akademika Ljubomira Tadića, ali i Zorana Đinđića, nacionaliste s manirima, koji u psiho-fizički bolešljivom i labilnom Borisu prepoznaje benignu pojavu i priprema ga za jednu od svojih marioneta, koja mu je dugoročno, s obzirom na zasluge koje je otac ovoga imao u osmišljavanju Memoranduma, trebala osigurati stabilna leđa. Đinđićevi planovi su se međutim izjalovili 12. marta. 2003. godine, kada je ubijen, ili kako neki “srpski patritoski krugovi” vole reći, “streljan”, čime se implicira neko tajno suđenje i presuda… Proces s kojim šira javnost do sada nije upoznata. Boris tada dolazi na čelo stranke koju je početkom 90-tih, s još jedanaestoricom istomišljenika, među kojima je bio ultraradikal Kosta Čavoški, osnovao Ljubomir Tadić. Za prvog predsjednika DS-a, uz Ljubomirovu podršku, na opće iznenađenje, izabran je protukandidat Koste Čavoškog, Dragoljub Mićunović, što označava početak tinjajućeg sukoba između Čavoškog i starijeg Tadića, koji kulminira 1994., kada Mićunovića zamjenjuje Kostin pratilac na velikosrpskim vašarskim smotrama guslara i okretanja volova oko bosanskih gradova-logora, Zoran Đinđić. Đinđić, dolaskom na čelo DS-a, pada u nemilost svog bivšeg profesora, starijeg Tadića, ali se zahvaljujući snažnoj podršci iz inostranstva, te krugova okupljenih oko Čavoškog, održava na čelu stranke, a 5. oktobra 2000., zajedno sa ostalim opozicionim strankama okupljenim u DOS-u, uspijeva čak smijeniti i Slobodana Miloševića. Svjestan državne infrastrukture i svijesti srpskog društva, čak i protiv volje nekih zapadnih saveznika, Đinđić odlučuje Miloševića izručiti Tribunalu u Den Haagu, a sve s ciljem oslobađanja od svog najsnažnijeg rivala. No, tim činom, Đinđić pada u nemilost i
Čavoškog, koji se opet zbližava sa starijim Tadićom, te s Koštunicom, što je kulminiralo “tajnim suđenjem” i već spomenutim “streljanjem”. Na scenu tada stupa Boris, formalno preuzimajući vlast u DS-u, a 2004., pobjedom na izborima, postaje i predsjednik Srbije. U znaku ekstremnih izjava svoga oca Ljubomira, da se ne miri s gubljenjem tzv. “republike srpske krajine”, te onih kojima poziva na zaštitu ratnih zločinaca, citiram: “A što se Karadžića i Mladića tiče, ja se nadam da oni imaju vojno obezbeđenje oko sebe, tako da bi NATO-vci morali da rizikuju da među njima bude i mrtvih ukoliko se odluče da budu dosledni u svom okupatorskom nasilju”, te kritika na račun Miloševića zbog popuštanja i teritorijalnih ustupaka u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, Boris započinje svoji prvi predsjednički mandat. Za datum inauguracije uzima 11. jul., dan kada se u Srebrenici obavljala komemoracija žrtvama Genocida. Svjetske agencije su tada naizmenično prenosile slike uplakanih majki iz Srebrenice i nasmijanih zvanica porodice Tadić, među kojima i onih s ahmedijom na glavi, muftije beogradskog Hamdije Jusufspahića i sandžačkog Muamera Zukorlića, koji su došli uveličati veselje zločinca Ljube Tadića, čijim žrtvama je nekoliko stotina kilometara dalje klanjana dženaza. Tadić je dovođenjem “ahmedija” na svoju inauguraciju, želio poslati poruku svijetu da se u Srebrenici nije desio genocid, a još manje da ga je počinila Srbija, jer da je to tako, zar bi poglavari dijela vjerske zajednice naroda nad kojim je izvršen genocid, umjesto na komemoraciji žrtvama, bili na inauguraciji predsjednika države koju optužuju za genocid, a naročito kada se uzme u obzir da je predsjedničku prisegu polagao sin ideologa zločina? Čudno je da se tada niko od predstavnika IZ BiH, nije oglasio, jer radilo se o nepojmljivom incidentu izazvanom od strane jednog od njihovih vjerskih službenika. Hipotetički, možemo se zapitati: Šta bi bilo da jedan rabin, na dan obilježavanja Holokausta, prisustvuje predsjedničkoj inauguraciji u Njemačkoj? Nezamislivo naravno, isto kao i što je nezamislivo da se predsjednička inauguracija u Njemačkoj održi na dan obilježavanja Holokausta. No, otom-potom, jer doći će vrijeme i da se izdajnici upitaju za svoje postupke! Isto tako, možemo se, također hipotetički, zapitati: Šta bi bilo da je Srbija 2000. godine, zabranila zločinačku organizaciju SANU, a njenim članovima sudila zbog udruživanja radi zločinačkih djelatnosti s posljedicom Genocida? To se naravno, s obzirom na ideološki nepotizam i činjenice koje su navedene u ovom tekstu, nije moglo desiti, jer u Srbiji se 2000. godine, nije zapravo desila nikakva promjena. Igrači iza kulisa su ostali isti, a i sada, mada su na izdisaju, oni upravljaju radikalnim demokratama, kao i demokratskim radikalima, dok su izbori samo farsa.
pesak

Post by pesak »

Kratko- Djindjic nije bio nacionalista. On je koristio nacionalizam, koristio je sve da bi nekako, na prevaru uveo Srbiju u civilizaciju EU. Koliko znam, Djindjic nije pripremao Borisa ni za sta, cak su bili u veoma losim, zategnutim odnosima, Boris ga je ogovarao gde je stigao, a Djindjic je cak razmisljao da ga izbaci iz partije. Netrpeljivost je bila obostrana. Dakle, ni to u ovom clanku nije istinito.
Djindjic je bio veliki entuzijasta i sanjar, ali spretan covek koji bi ucinio i prevaru samo da bi svoj san ostvario-a taj san je bio da uvede Srbiju u EU, medju civilizovane zemlje, da je rasformise.

Sto se tice opozicije u Srbiji, postoji prava a to je LDP, sa Cedom Jovanovicem Oni nisu u vlasti SANU, SPC ...oni su ljuti kriticari svega unazad 20 godina. Cedomir je bio najblizi saradnik Djindjicev, zajedno sa Bebom Popovicem. Boris Tadic je kod Djindjica bio marginalac i nije ga spremao ni za sta, vec ga nije trpeo uopste.
Eto.
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

ovo je danas dno dna, nema nikoga u Srbiji da zabrani ovaj fasizam? Pa u Ruandi su kaznjavali huskacke medije

http://www.kurir-info.co.yu/clanak/kuri ... 8/izdajnik
pesak

Post by pesak »

basta sljezove boje wrote:ovo je danas dno dna, nema nikoga u Srbiji da zabrani ovaj fasizam? Pa u Ruandi su kaznjavali huskacke medije

Pazi, da ti objasnim...Kurir i takve tabloide drze mafijasi i bia zajedno..tako da nemoj da se cudis. Novinari su placeni i instruisani od BIE i MAFIJE.

imas i Press , pa Pravda, pa Glas Javnosti, ima jos, samo ne mogu sad da se setim. Vladimir Beba Popovic ih je lepo opisao.

Natasa Kandic radi najvazniji posao danas u Srbiji. Retko postena, hrabra zena. Ona bi bila samo normalno postena i hrabra i dobar radnik , da nisu ovakva vremena, a posto ona sve to izdrzava onda je zaista posebna.

Masa ljudi cita takva djubreta od novina i veruje im. Mnogo su ljudi tupi i glupi i inficirani nacionalizmom. Ne razmisljaju svojom glavom. Kukavice koje veruju svemu sto procitaju.

Danas su me neki poznanici nazivali nekim albanskim imenima,kao kako se ja ustvari zovem- pa me zovu nekim albanskim imenima i kao- da li ja volim Tacija i td. :roll: Znaju da sam za LDP. Ti prakticno danas u Srbiji ne mozes misliti drugacije, ne mozes reci drugacije. Ne znam ljudi kako je bilo u fasizmu, ali da mi lici, mnogo mi lici. To sto ja mislim suprotno od nih, znaci da sam izdajnik i da volim Tacija. I sad, objasni ti tom skucenom mozgu o cemu se radi. Nema sanse. A takvi stalno citaju Kurire i Presse i Ninove i kojesta. Glupi, tupi, primitivni nacionalisti. Imaju samo jedno merilo u glavi Jesi li ili nisi li nacionalista . Sve drugo uklapaju u tu idiotsku jednostavnu semu.
Milosevic je po Srbiji ubijao odabrane, koji su mu se zamerili, a ovi ubijaju sve . To cemo tek videti.
Prvo treba odrediti nekog kao izdajnika, pa baciti kamen na njegovo mesto gde stanuje ili se okuplja sa istomisljenicima, a onda batine ili odmah ubistvo. Tako su radili sa Jevrejima u fasizmu. To i nas ceka. To su vec poceli da rade sa LDP-ovcima.

Basto, vlast ti drzi takve tabloide, to sto se zove novina. Problem je u tome sto vlast drze tajne sluzbe i mafija. Nema ko. Svi su potkupljeni, svi su u igri, svi su deo mafije ili tajnih sluzbi ili i jedno i drugo. Ekipa oko Cede Jovanovica nije. I oko casnih ljudi uopste kap sto su natasa Kandic, Sonja Biserko , Pera Lukovic...ima ih.Procitaj Intervjue Vladimira Popovica.
roditelj

Post by roditelj »

pesak wrote:
basta sljezove boje wrote:ovo je danas dno dna, nema nikoga u Srbiji da zabrani ovaj fasizam? Pa u Ruandi su kaznjavali huskacke medije

Pazi, da ti objasnim...Kurir i takve tabloide drze mafijasi i bia zajedno..tako da nemoj da se cudis. Novinari su placeni i instruisani od BIE i MAFIJE.

imas i Press , pa Pravda, pa Glas Javnosti, ima jos, samo ne mogu sad da se setim. Vladimir Beba Popovic ih je lepo opisao.

Natasa Kandic radi najvazniji posao danas u Srbiji. Retko postena, hrabra zena. Ona bi bila samo normalno postena i hrabra i dobar radnik , da nisu ovakva vremena, a posto ona sve to izdrzava onda je zaista posebna.

Masa ljudi cita takva djubreta od novina i veruje im. Mnogo su ljudi tupi i glupi i inficirani nacionalizmom. Ne razmisljaju svojom glavom. Kukavice koje veruju svemu sto procitaju.

Danas su me neki poznanici nazivali nekim albanskim imenima,kao kako se ja ustvari zovem- pa me zovu nekim albanskim imenima i kao- da li ja volim Tacija i td. :roll: Znaju da sam za LDP. Ti prakticno danas u Srbiji ne mozes misliti drugacije, ne mozes reci drugacije. Ne znam ljudi kako je bilo u fasizmu, ali da mi lici, mnogo mi lici. To sto ja mislim suprotno od nih, znaci da sam izdajnik i da volim Tacija. I sad, objasni ti tom skucenom mozgu o cemu se radi. Nema sanse. A takvi stalno citaju Kurire i Presse i Ninove i kojesta. Glupi, tupi, primitivni nacionalisti. Imaju samo jedno merilo u glavi Jesi li ili nisi li nacionalista . Sve drugo uklapaju u tu idiotsku jednostavnu semu.
Milosevic je po Srbiji ubijao odabrane, koji su mu se zamerili, a ovi ubijaju sve . To cemo tek videti.
Prvo treba odrediti nekog kao izdajnika, pa baciti kamen na njegovo mesto gde stanuje ili se okuplja sa istomisljenicima, a onda batine ili odmah ubistvo. Tako su radili sa Jevrejima u fasizmu. To i nas ceka. To su vec poceli da rade sa LDP-ovcima.

Basto, vlast ti drzi takve tabloide, to sto se zove novina. Problem je u tome sto vlast drze tajne sluzbe i mafija. Nema ko. Svi su potkupljeni, svi su u igri, svi su deo mafije ili tajnih sluzbi ili i jedno i drugo. Ekipa oko Cede Jovanovica nije. I oko casnih ljudi uopste kap sto su natasa Kandic, Sonja Biserko , Pera Lukovic...ima ih.Procitaj Intervjue Vladimira Popovica.
Pesak
znam da si u pravu,ali dozvoli ovo traje vec ne 1,2,4 vec nekih 28 godina.niko ne kaze,a posebno ne ja da u srbiji nema normalnih ljudi,jer taj koji bi izjavio nesto tako bio be nenormalan,ali ti dobri se nikad nisu culi ili su bili zestoko tihi.shvatam ja i strah i nemoc ali upravo je to razlog svega ovog sto se sad desava u srbiji,a misljenja sam da je ovo tek pocetak.s obzirom da su djecu "napumpali" kojekakvim srpstvom,nebeskim narodom itd ta ista sad omladina trazi nesto,ali ni sama nije svjesna sta.posto srbija prakticno nema s kim ratovati moglo bi se vrlo lako desiti s obzirom na masu oruzja u samoj srbiji koji se posjeduje ilegalno i stvaranjem kojekakvih partija koje sve nude istu ideologiju,da dode do jednog zestokog unutarnjeg sukoba a onda ce stvarno nastati problem upravo za normalne u srbiji.
u Evropi vec uveliko ljudi prelaze sada vec neke linije ili granice,ali nema policije nema zaustavljanja,slobodna trgovina,a sve to se desava ne tako daleko od nas koji smo u toprovima i tamo cemo ostati samo zarad nekih politickih glava,a molim sviju da mi navede bar jedno ime poginulog u proslom ratu,a dijete je nekog vlastodrsca.namjerno ne govorim politicara jer oni su daleko od tog stadija to je samo grupa idiota kojima su jos veci idioti dali za pravo da odlucuju umjesto njih odnosno da ih salju u ratove radi necega,cega?
Molim samo jedno IME i PREZIME bilo kojeg vlastodrzca iz bivse SFRJ koji izgubi zivot kao civili ili vojnik.SAMO JEDNO
zavrzlama

Post by zavrzlama »

Dok sam bio na odmoru bogami se svasta izdesavalo :D

Moram procitati sve postove zadnja tri/cetiri dana ..da vidim jel trebam sta dodati ili po obicaju samo kopirati sopstvena predvidjanja od prije koju sedmicu :D
MuaDib

Post by MuaDib »

pesak wrote:Kratko- Djindjic nije bio nacionalista. On je koristio nacionalizam, koristio je sve da bi nekako, na prevaru uveo Srbiju u civilizaciju EU. Koliko znam, Djindjic nije pripremao Borisa ni za sta, cak su bili u veoma losim, zategnutim odnosima, Boris ga je ogovarao gde je stigao, a Djindjic je cak razmisljao da ga izbaci iz partije. Netrpeljivost je bila obostrana. Dakle, ni to u ovom clanku nije istinito.
Djindjic je bio veliki entuzijasta i sanjar, ali spretan covek koji bi ucinio i prevaru samo da bi svoj san ostvario-a taj san je bio da uvede Srbiju u EU, medju civilizovane zemlje, da je rasformise.

Sto se tice opozicije u Srbiji, postoji prava a to je LDP, sa Cedom Jovanovicem Oni nisu u vlasti SANU, SPC ...oni su ljuti kriticari svega unazad 20 godina. Cedomir je bio najblizi saradnik Djindjicev, zajedno sa Bebom Popovicem. Boris Tadic je kod Djindjica bio marginalac i nije ga spremao ni za sta, vec ga nije trpeo uopste.
Eto.
Sve je apsolutno tačno. A malo je poznato da je Đinđić još 2002. godine, tražio da započnu samostalno razgovore sa kosovskim Albancima, kako bi samostalno došli do dogovora. A pošto ga je Koštunica ubio, ubijena je zauvijek šansa da Kosovo bude dio Srbije. 8)
ld

Post by ld »

pesak wrote:Kratko- Djindjic nije bio nacionalista. On je koristio nacionalizam, koristio je sve da bi nekako, na prevaru uveo Srbiju u civilizaciju EU. Koliko znam, Djindjic nije pripremao Borisa ni za sta, cak su bili u veoma losim, zategnutim odnosima, Boris ga je ogovarao gde je stigao, a Djindjic je cak razmisljao da ga izbaci iz partije. Netrpeljivost je bila obostrana. Dakle, ni to u ovom clanku nije istinito.

Eto.
par pitanja
1.ako djindjic nije trpio borisa,kako to da je ovaj preuzeo kormilo,nekako mi je to nelogicno
2.kao se neko moze koristiti nacinalizmom i tom retorikom i da udje u evropu,to isto i sada kostunica i tadic bi htjeli,malo nacionalizma,malo kriminala,malo kurupcije,pa hop u evropu

po meni je jovanovic ok,covjek hoce u evropu i nema cetnicke retorike
kako sad opravdavas djindjica kao kroz nacionalizam htjeo u evropu
nelogicno mi skroz
pogotovo kada se zna da je i on u ratu obilazio karadjica i rostiljao sa njim na prvim linijama odbrane srpstva
ne zelim da blatim pokojnika,ali .....
pesak

Post by pesak »

ld wrote:

Eto.
par pitanja
1.ako djindjic nije trpio borisa,kako to da je ovaj preuzeo kormilo,nekako mi je to nelogicno
2.kao se neko moze koristiti nacinalizmom i tom retorikom i da udje u evropu,to isto i sada kostunica i tadic bi htjeli,malo nacionalizma,malo kriminala,malo kurupcije,pa hop u evropu

nelogicno mi skroz
pogotovo kada se zna da je i on u ratu obilazio karadjica i rostiljao sa njim na prvim linijama odbrane srpstva
znam za to njegovo rostiljanje. ni meni to nije bilo jasno, ali mislim da je to cinio samo zbog politickih poena-da bi dobio glasove, ili nekog drugog politickog interesa..mozda da bi zadobio poverenje nacionalista.. nisam bila u njegovoj stranci, i nisam to odobravala,
ali, odmah posle rata, on je zaokrenuo stranku skroz na levo, pa su imali skoro socijaldemokratski porogram , kazem, djindjic je hteo sve da upotrebi da bi srbiju uveo u evropu, a evropa svakako nije cetnicka...znao je on to dobro, lukav je bio, samo se nije dovoljno cuvao. nacionalisti su ga procitali da je hteo da ih prevari i zato je i glavu izgubio.oni su ga ubili- ti cetnici, kao sto je kostunica. n9kad mu nisu oprostili sto je uhapsio milosevica i isporucio isto na prevaru u hag. to ne oprastaju ni cedi, koji je u tom hapsenju bio covek br. 2, odmah posle djindjica.sto se tice kriminala, to je njemu nakaceno ne bi li ga blatili , pa na miru ubili, isti oni nacionalisti koji od su se obogatili na ratnim zlocinima sirom bosne i hrvatske, stiteci njihove tajkune /srpske/
djindjic im je jako smetao, jer je hteo da uvede red u zemlju, da je spremi za evropu, a tu nema vise muljanja i nepostenih zarada, pa su ga lepo ukokali, a pre toga strasno oblatili u njihovim novinama /udbo-mafijaskim, ukao sto je kurir, u kojima sad blate natasu kandic. ko znam , mozda spremaju i njeno ubistvo. dakle, covek nije licno imao nista od kriminala, bio je dovoljno vec bogat.uostalom, bio je cenjeni doktor filozofije u nemackoj i mogao je tamo na miru da zivi veoma lepo, a ne da se aka sa primitivcima iz srbije, sacuvao bi i sebe i zenu i decu stradanja.
sto se borisa tice, postoji sumnja da je i on na neki nacin ucestvovao u zaveri za djindjicevo ubistvo- nadji negde clanke bebe popovica , gde on pise da je boris bio povezan sa obavestajnim strukturama vojske/njihov covek/cvrsta ruka. tako da je taj politicki puc nastao ubistvom djindjica izgleda bio dobro isplaniran. boris je bio dobar decko, poslusan nacionalistickim strukturana sanu i spc, poslusan i kostunici /njihovom coveku/...tako da je po nalogu kostunice, cim je dosao na vlast u ds-u, boris poskidao sve kadrove koji su imali bilo kakve veze sa djindjicem, i postavio ljude koji ce biti njemu lojalni, a preko njega, kostunici. danasnji ds lici na neku light varijantu dssa- kostunicinog. cedu je izbacio i mnoge njegove saradnike, ili su i sami izsasli i napravili LDP.
eto, to ti je istina. pronadji negde na netu ako ima neku clanak vladimira bebe popovica. on o tome svemu pise. jako iskren covek, hrabar i ne laze uopste, a dobro je obavesten. pisao je za casopis status. kod nas uziva veliko poverenje, jer ne laze i ne izmislja, a sve zna. najblizi prijatelj djindjicev. i njiega hoce nacionalisti da ubiju, ali ima zesce obezbedjenje. cak je i iz zemlje otisao.
http://www.statusmagazin.co.yu/
foodoo

Post by foodoo »

sada sam ovo napisao na drugom forumu, ali historija se ponavlja.

a. Austrija je anksirala Bosnu, mada je Bosna još uvijek bila u sastavu Osmanlija.
b. NATO/EU je anksirao Kosovo, mada je Kosovo još uvijek bila u sastavu Srbije.
c. Austrija konačno aneksirala Bosnu, EU Konačno priznalo nezavisnost Kosova.
d. Sad čekamo da Srbi izvrše atentat i da počne treći svjetski.

Ja imam rodbine i prijatelja u Sandžaku i BG, i žao mi je što ovo kažem, ali Srbiji treba pomoći tako što ćemo joj odmoći. Nema druge, ona mora da dotakne dno da bi ponovo krenula naprijed. Ovo sada daje legitimitet četnicima da guraju do 2012 i onda garant poslije.

Ja garantujem da će biti frke za Evroviziju. Marija će garant na bini početi da viče Kosovo Srbija, demonstracije ispred zgrade. 12 points će da dobije majka Rusija, Rumunija, Kipar, itd. Samo da Laka ne fasuje batine.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

foodoo wrote:sada sam ovo napisao na drugom forumu, ali historija se ponavlja.

a. Austrija je anksirala Bosnu, mada je Bosna još uvijek bila u sastavu Osmanlija.
b. NATO/EU je anksirao Kosovo, mada je Kosovo još uvijek bila u sastavu Srbije.
c. Austrija konačno aneksirala Bosnu, EU Konačno priznalo nezavisnost Kosova.
d. Sad čekamo da Srbi izvrše atentat i da počne treći svjetski.

Ja imam rodbine i prijatelja u Sandžaku i BG, i žao mi je što ovo kažem, ali Srbiji treba pomoći tako što ćemo joj odmoći. Nema druge, ona mora da dotakne dno da bi ponovo krenula naprijed. Ovo sada daje legitimitet četnicima da guraju do 2012 i onda garant poslije.

Ja garantujem da će biti frke za Evroviziju. Marija će garant na bini početi da viče Kosovo Srbija, demonstracije ispred zgrade. 12 points će da dobije majka Rusija, Rumunija, Kipar, itd. Samo da Laka ne fasuje batine.

Ne brini ti za Laku,podmetnut cemo im dvojnika :D

Image
Fair Life

Post by Fair Life »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
foodoo

Post by foodoo »

jarane, ode ovo u ....
pesak

Post by pesak »

Uf, Fair, sto su ti dobre fotke. :-)

Sutra, u 17 , odrzace se veliki miting protiv proglasenja nezavisnog Kosova. Ko ce biti /kao rekli su bice parlamentarne stranke/ to se ne zna, Zna se sigurno da nece ucestvovati LDP Cede Jovanovica i LSDV- Canka. Sve ostalo je pod znakom pitanja.
Receno je da skole ne rade, da bi profesori i djaci dosli na miting !

Sta ce sutra stvarno biti, ja ne znam. Ljudi su vrlo uplaseni.

http://www.ldp.org.yu
foodoo

Post by foodoo »

ovaj nikolic je lud,

moze se desiti da srbija ode u samoblokadu i da prodje deset godina da se ovo sredi. u najgoroj varijanti srbi bi morali vaditi sengen gdje god krenu (i na more) a nema ambasade da se to uradi!

Bice ko Sjeverna Koreja Balkana.
walkabout

Post by walkabout »

pesak wrote:
ld wrote:

Eto.
par pitanja

nelogicno mi skroz
znam za to njegovo rostiljanje. ni meni to nije bilo jasno, ali mislim da je to cinio samo zbog politickih poena-da bi dobio glasove, ili nekog drugog politickog interesa..mozda da bi zadobio poverenje nacionalista.. nisam bila u njegovoj stranci, i nisam to odobravala,
ali, odmah posle rata, on je zaokrenuo stranku skroz na levo, pa su imali skoro socijaldemokratski porogram , kazem, djindjic je hteo sve da upotrebi da bi srbiju uveo u evropu, a evropa svakako nije cetnicka...znao je on to dobro, lukav je bio, samo se nije dovoljno cuvao. nacionalisti su ga procitali da je hteo da ih prevari i zato je i glavu izgubio.oni su ga ubili- ti cetnici, kao sto je kostunica. n9kad mu nisu oprostili sto je uhapsio milosevica i isporucio isto na prevaru u hag. to ne oprastaju ni cedi, koji je u tom hapsenju bio covek br. 2, odmah posle djindjica.sto se tice kriminala, to je njemu nakaceno ne bi li ga blatili , pa na miru ubili, isti oni nacionalisti koji od su se obogatili na ratnim zlocinima sirom bosne i hrvatske, stiteci njihove tajkune /srpske/
djindjic im je jako smetao, jer je hteo da uvede red u zemlju, da je spremi za evropu, a tu nema vise muljanja i nepostenih zarada, pa su ga lepo ukokali, a pre toga strasno oblatili u njihovim novinama /udbo-mafijaskim, ukao sto je kurir, u kojima sad blate natasu kandic. ko znam , mozda spremaju i njeno ubistvo. dakle, covek nije licno imao nista od kriminala, bio je dovoljno vec bogat.uostalom, bio je cenjeni doktor filozofije u nemackoj i mogao je tamo na miru da zivi veoma lepo, a ne da se aka sa primitivcima iz srbije, sacuvao bi i sebe i zenu i decu stradanja.
sto se borisa tice, postoji sumnja da je i on na neki nacin ucestvovao u zaveri za djindjicevo ubistvo- nadji negde clanke bebe popovica , gde on pise da je boris bio povezan sa obavestajnim strukturama vojske/njihov covek/cvrsta ruka. tako da je taj politicki puc nastao ubistvom djindjica izgleda bio dobro isplaniran. boris je bio dobar decko, poslusan nacionalistickim strukturana sanu i spc, poslusan i kostunici /njihovom coveku/...tako da je po nalogu kostunice, cim je dosao na vlast u ds-u, boris poskidao sve kadrove koji su imali bilo kakve veze sa djindjicem, i postavio ljude koji ce biti njemu lojalni, a preko njega, kostunici. danasnji ds lici na neku light varijantu dssa- kostunicinog. cedu je izbacio i mnoge njegove saradnike, ili su i sami izsasli i napravili LDP.
eto, to ti je istina. pronadji negde na netu ako ima neku clanak vladimira bebe popovica. on o tome svemu pise. jako iskren covek, hrabar i ne laze uopste, a dobro je obavesten. pisao je za casopis status. kod nas uziva veliko poverenje, jer ne laze i ne izmislja, a sve zna. najblizi prijatelj djindjicev. i njiega hoce nacionalisti da ubiju, ali ima zesce obezbedjenje. cak je i iz zemlje otisao.
http://www.statusmagazin.co.yu/
Vjestina je pronaci istinu (pa makar i nakon dosta vremena) - a u nekim slucajevima je tek onda izazov sta onda uraditi sa tom istinom :roll: .

Pesak, zavrzlama & co - cuvajte se...
ld

Post by ld »

ovo je bas licemjerno pravo

20.02.2008. 19:30
"Odnosi Srbije i nekih članica EU ugroženi su i ne vidim kako bismo mogli da ubrzamo naše napore prema Evropi", rekao je Jeremić pred spoljnopolitičkim odborom Evropskog parlamenta. Jeremić je rekao i da je EU dovela Srbiju u situaciju u kojoj "nema izbora".

Srbija odbija da prizna jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova i ona i dalje ima suverenitet nad tom pokrajinom, rekao je Jeremić i založio se za nastavak pregovora. Jeremić je optužio američku administraciju da je "izvršila veliki pritisak na vlade EU" i da je to bio "odlučujući faktor u donošenju odluke nekih evropskih zemalja" da priznaju nezavisnost Kosova.

"Riječ je o novoj katastrofalnoj greški američke administracije koja čini svijet sve manje sigurnim, sve manje stabilnim", ocijenio je šef srbijanske diplomatije.

Jeremić je osudio nemire na sjeveru Kosova kada su tamošnji Srbi demolirali i zapalili carinske punktove UNMIK-a.

"To je za žaljenje. Ne podržavamo i nikada nećemo podržavati nasilje u regionu", poručio je šef srbijanske diplomatije. On je, međutim, insistirao na "emocijama, beznađu i osjećanjima Srba koje su izdali oni koje su smatrali prijateljima, saveznicima, demokratama".

"Borićemo se za ono što je za nas legitimno. Nećemo tolerisati taj nelegalni čin secesije", ukazao je Jeremić, ali i dodao da Srbija neće koristiti silu jer "nasilje ne može riješiti nijednu krizu"
Hantraga

Post by Hantraga »

Vecini Srbije izgleda nije dosta rusenja, pa bi da opet nastave...

No, ovaj put ruse svoje...Razbijaju i pale zgrade po svojim gradovima, jel nemogu nigdje vise...

Zalosno je da mnogi od tih budala koji ruse i pale, nisu svjesni da ruse i pale srpsko...

McDonalds, je vjerovatno vlasnistvo nekog Srbina, koji je kupio licencu...

Takodje mnoge zgrade ambasada su moze biti iznajmljene od gradjana beograda, koji zaradjuju novac od iznajmljivanja...

Kome ce najvise stetiti, ako se sve ambasade pozatvaraju, i svi restorani sa zapadnjackim licencama poruse...

Ocigledno ce ispastati oni ljudi koji ce izgubiti poslove u tim restoranima, a kojima mozda zivot visi od te malo plate sto zarade u McDonaldsu...
Post Reply