pure soul
Moderator: anex
- anais_nin
namjerno izabrah ovu curicu s bocomb.boja wrote:ova zadnja, mala ekoloski osvjescena, reciklira...
ma sad polemisu na svom forumu, ali poslije naseg komentara, jos ga je par ljudi osudilo,i njegov smisao za humor. hvala ti jos jednom
-
b.boja
... ako mi neko bude dirao dijecicu,anais_nin wrote:namjerno izabrah ovu curicu s bocomb.boja wrote:ova zadnja, mala ekoloski osvjescena, reciklira...
ma sad polemisu na svom forumu, ali poslije naseg komentara, jos ga je par ljudi osudilo,i njegov smisao za humor. hvala ti jos jednomovo je simpaticno i djecije
al neki ljudi fakat pronalaze humor na najneprikladnijim mjestima
ako jos koga bude trebalo ruziti onako socno samo reci, to plaho volim
- anais_nin
povescemo i bebi superman-ab.boja wrote:... ako mi neko bude dirao dijecicu,anais_nin wrote:namjerno izabrah ovu curicu s bocomb.boja wrote:ova zadnja, mala ekoloski osvjescena, reciklira...
ma sad polemisu na svom forumu, ali poslije naseg komentara, jos ga je par ljudi osudilo,i njegov smisao za humor. hvala ti jos jednomovo je simpaticno i djecije
al neki ljudi fakat pronalaze humor na najneprikladnijim mjestima
ako jos koga bude trebalo ruziti onako socno samo reci, to plaho volim
ma bilo gdje na planeti, ja cu te zvati za pomoc.

-
b.boja
anais.oh, jedna dobra vijest, admini su pobrisalu onu fotku, i sve nase komentare na nju, samo je na forumu ostala tema bez fotke.

fakat smo i mi pomogle tome, jer je fotka davno postana, poslije nas, ljudi su je opet vidjeli, i komentari su po autora bili ubitacni, tako da su na forumu razglabali na siroko i dugacko...i evo, nema je vise
tako sam sad sretna, super se osjecam

ostala je ova
fakat smo i mi pomogle tome, jer je fotka davno postana, poslije nas, ljudi su je opet vidjeli, i komentari su po autora bili ubitacni, tako da su na forumu razglabali na siroko i dugacko...i evo, nema je vise
tako sam sad sretna, super se osjecam

ostala je ova
- anais_nin
savrsen primjer kako jedna osoba moze dovesti do znacajnih promjenab.boja wrote:anais.oh, jedna dobra vijest, admini su pobrisalu onu fotku, i sve nase komentare na nju, samo je na forumu ostala tema bez fotke.![]()

- dacina_curica
-
b.boja
#599 Re: pure soul

anais, cestitam, i najljepse si mjesto odabrala