SA-X FANTASY NBA LIGA

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
alphonse kauders

#576 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by alphonse kauders »

Uh LSD, sad ti gledam ekipu, baš si zaglibio sa visokim igračima.. Ja sam počeo sezonu sa auto-pickovima na centru Millerom i T.Murphy-em (sreća pa ovu sezonu su relativno ok), ali sam nekako tradeovima za bryanta i turkoglua dobio Branda, Boguta + Mo Williamsa.

Osim toga, imam sa slobodnih igrača povukoh Bonnera (poludio otkad igra u prvoj postavi) i C.Anderesena koji bi mi trebao popraviti block statistiku.

Ne fakat, moram ponoviti - nikako mi nije jasno da ste mi na live draftu (na kojem nisam učestvovao:D) ostavili bryanta, grangera i Butlera i tako dosta prostora za trade:) A, moram da priznam da sam imao i sreće, kompjuter me pomazio i dodijelio mi Ronda, J.Greena i Rudy Fernandeza koji igraju vrlo solidno.

Helem, zasad mi ekipa super igra, ali može biti da ću već sljedeće sedmice ili sljedeći mjesec kukati kako su svi tarabe:))

Pu, pu, pu, da se ne ureknem :D
LSD

#577 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by LSD »

rado_vidjen wrote:evo ti dobru ponudu: gay i west, za roya i duranta (ili billupsa) ha? :)
Ma OK je ponuda...moralna je :mrgreen: ,ali ništa mi to ne znaci...ništa novo ne dobivam sa tim igracima.
Paul mi je zapeo za oko,priznajem :mrgreen: ...šta fali onoj ponudi? pa dajem 4 igraca sa velikom minutažom za 2 igraca...mislim da je fer ponuda.
Evo samo zamisli da se meni povrijedi jedan od te dvojice koliko bi bio na gubitku,a tebi ako se povrijedi jedan opet ti ostaju 3.
LSD

#578 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by LSD »

alphonse kauders wrote:Uh LSD, sad ti gledam ekipu, baš si zaglibio sa visokim igračima.. Ja sam počeo sezonu sa auto-pickovima na centru Millerom i T.Murphy-em (sreća pa ovu sezonu su relativno ok), ali sam nekako tradeovima za bryanta i turkoglua dobio Branda, Boguta + Mo Williamsa.

Osim toga, imam sa slobodnih igrača povukoh Bonnera (poludio otkad igra u prvoj postavi) i C.Anderesena koji bi mi trebao popraviti block statistiku.

Ne fakat, moram ponoviti - nikako mi nije jasno da ste mi na live draftu (na kojem nisam učestvovao:D) ostavili bryanta, grangera i Butlera i tako dosta prostora za trade:) A, moram da priznam da sam imao i sreće, kompjuter me pomazio i dodijelio mi Ronda, J.Greena i Rudy Fernandeza koji igraju vrlo solidno.

Helem, zasad mi ekipa super igra, ali može biti da ću već sljedeće sedmice ili sljedeći mjesec kukati kako su svi tarabe:))

Pu, pu, pu, da se ne ureknem :D
U pravu si...jesam zaglavio sa visokim igracima što jest-jest...ima eto tu dvojicu sa 20-10 prosjekom (Jamison i Dirk) i to me drže koliko-toliko,ali slaba je to utjeha...nek se jedan ozlijedi,bice katastrofa.
Katastrofalan sam u blokadama (najgori u lizi)...fali mi je jedan kvalitetan asistent sa bar 7 asistencija u prosjeku.
Jedina svijetla tacka je cinjenica što imam tim sa najboljim izvodjacima slobodnih bacanja :lol:
Ma mrka kapa što bi rek'o Kenan Lipa :mrgreen:
LSD

#579 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by LSD »

rado_vidjen wrote:evo ti dobru ponudu: gay i west, za roya i duranta (ili billupsa) ha? :)
evo poslao sam ti ponudu...Gay & West / Durant &Roy.
rado_vidjen

#580 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by rado_vidjen »

sad mi se nesto ne trguje :roll: ..jedino ako si mislio na delonte westa :D

ako hocese gay/west za roya ?
shalla

#581 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by shalla »

Karanana, šta bi ovo kralju? Baš te otresoh momački i nenadano :mrgreen:
karanana

#582 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by karanana »

shaqqa wrote:Karanana, šta bi ovo kralju? Baš te otresoh momački i nenadano :mrgreen:
svaka cast, svaka cast....
mali pad forme, ali ove sedmice se vracamo punom parom a bit ce prilike i za revans shaqqa.
sesalmir

#583 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by sesalmir »

karanana wrote:
shaqqa wrote:Karanana, šta bi ovo kralju? Baš te otresoh momački i nenadano :mrgreen:
svaka cast, svaka cast....
mali pad forme, ali ove sedmice se vracamo punom parom a bit ce prilike i za revans shaqqa.
Tesko da se ove sedmice mozes vaditi, mozda sljedece, al ove se ne nadaj ;-)
alphonse kauders

#584 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Eh, kod mene na redu Neelix... Moglo bi se tu i zakuhati:)
Neelix

#585 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Neelix »

ma pocEpaces me :D los sam :roll:
Neelix

#586 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Neelix »

ko je ono tradeao za branda :D

No Timetable Set For Elton Brand's Return

Posted: 12/18/2008 3:27:00 AM
Source: Philadelphia Inquirer

An unfortunate coincidence. That's the vibe that seemed to fill the Wachovia Center last night after 76ers forward Elton Brand, clutching his dislocated right shoulder, walked off the court midway through the third quarter of a 93-88 win over the Milwaukee Bucks.

Sixers officials said Brand was undergoing an MRI exam after the game. No timetable on his return was immediately available.
Neelix

#587 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Neelix »

:shock: Calderon jos nije promasio slobodno bacanje
sesalmir

#588 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by sesalmir »

Neelix wrote::shock: Calderon jos nije promasio slobodno bacanje
My man :D
shalla

#589 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by shalla »

Sesalmire, ja ne kontam šta ti bi da dadneš Villanuevu i Igoudalu za Salmonsa i Bargnanija, po meni si se poprilično zajebao al eto, pokazaće se :mrgreen:
karanana

#590 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by karanana »

karanana wrote:joj, DMW je zaplatio 9-1 od mene.
ja mislim da sam dobro uradio sto sam dao branda za kobe-ja. ipak mislim da kobe donosi vise stvari za vise kategorija. jos je brand poznat po povredama. alphons, ne bih da te ureknem, ali....
evo nelixe, ja sam dao branda. brand je njezan kao pahulja svake godine povreda. dobro ja uzeh kobeja za njega.
Neelix

#591 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Neelix »

svaka cast na odlicnoj procjeni :thumbup:
sesalmir

#592 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by sesalmir »

shaqqa wrote:Sesalmire, ja ne kontam šta ti bi da dadneš Villanuevu i Igoudalu za Salmonsa i Bargnanija, po meni si se poprilično zajebao al eto, pokazaće se :mrgreen:
I ja mislim da je zajeb al eto klikao malo bezze, reko da nesta malo promijenim ekipu i covjek prihvati trade. Sve se nesta nadam da ce toronto mijenjat Bargnania u neku ekipu gdje bi imao vecu minutazu, a sa minutazom bi trebale i statistike doci, al vidjet cemo, uglavnom ako ovako ostane situacija slazem se da sam losije prosao.
alphonse kauders

#593 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Neelix wrote:svaka cast na odlicnoj procjeni :thumbup:
Nema Branda mjesec dana:
"The victory was costly, though, as Brand dislocated his right shoulder in the third quarter. The team announced Thursday that he’ll be sidelined for a month."
karanana

#594 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by karanana »

dzaba mi trejd i kobe kad mi je ostatak tima karanana. jos jedna katastrofalna hefta se blizi kraju.
rado_vidjen

#595 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by rado_vidjen »

sinoc chris paul 8 ukradenih lopti. :D 34 kosa, 9 asista
Neelix

#596 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Neelix »

jesam hajrovo na stuckeyu :D cim je pomjeren u startnu pokupio ga dzaba u hrpu liga...blago receno, pun pogodak :D
shalla

#597 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by shalla »

Ko je "hate_thunders"?
Ko god je eno prihvatio sam trade, čisto da malo probam promijeniti sreću :mrgreen:
Za one koji nisu upratili trade dao sam Lebrona za Mike Aziz Tyson Chandlera, Baron Davisa i Ripa Hamiltona...
Neelix

#598 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by Neelix »

ogorcena borba izmedju LSD-a i mene za posljednje playoff mjesto :D

na sta smo spali :shock:

shaqqa mislim da je to bio dobar potez za tebe :)
alphonse kauders

#599 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Prvi poraz u sezoni, nažalost stomačna gripa pola tima Indiane i povreda Brand-a se nije mogla kompenzirati, čestitam shaqqu! Ove sedmice opet gadan matchup protiv Sesalmira, biće guravo.
LSD

#600 Re: SA-X FANTASY NBA LIGA

Post by LSD »

Neelix wrote:ogorcena borba izmedju LSD-a i mene za posljednje playoff mjesto :D

na sta smo spali :shock:

shaqqa mislim da je to bio dobar potez za tebe :)
pa koliko to ima do playoff-a?? ja konto da smo tek na pola sezone.
Post Reply