KAd cemo mi Ajdine nadoknaditi onu utakmicu iz Prvog kola...AjdinBSC wrote:Pobuna domacinaHantraga wrote:Slazem se da se ubace bar 2-3 utakmice koje domacinima daju sansu da izaberu za siguran pogodak...vjecnobordo wrote: Pa ovi parovi nisu normalni![]()
![]()
Neelix je u ovom kolu gost, postavljao je parove, OK. Sve bi bilo uredu da su parovi stavljeni kao i dosad ali očito da je Neelix stavio parove tako da domaći nemaju sigurnog BONUS PARA, a do sada su uvijek imali nesto sigurno(Arsenal, Chelsea, Francuska i jos hiljadu kvalifikacoionih utakmica.).
Npr. Njemački kup, postavljen je par Dortmund-Frankfurt, potpuno neizvjesno. A zasto nema utakmice Bayern- Borussia M.???
Isto tako nema utakmica tipa: Villareal-Levante ili Caen-Lyon ili Juventus-Empoli. Ovim je Neelix uskratio domaćine za jednu dobru priliku za pogodak koju su do sada svi imali.
Ako cemo ovako, a mislim da je najbolje, onda neka uvijek neko od onih koji gostuju postavlja parove.![]()
![]()
![]()
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Hantraga
- Neelix
pa ko je spominjao ukidanje bonus tipa? i dalje je to VELIKA prednost u startu. sad sto si ti pi*ka pa hoces 100% pogodak, tvoja je stvarHantraga wrote:Pa cemu onda Bonus tip?Neelix wrote:koje gnusne optuzbe
apsolutno je tacno da sam izbjegavao takve parove, ali to nema veze sa tim jesam li ja gost ili domacin. i mislim da tako uvijek treba, bez obzira igrao li ja kuci ili u gostima, a i svi drugi. jebes domacinske lige, hajmo onda odmah upisat domacinima po 3 boda i zavrsit takmicenje.
Bonus tip nije dizajniran da domacin dobije 3 boda, vec da je gosti "napate"...
- Hantraga
Ama pa nisam ja domacin svako kolo, svima nam je isto...Neelix wrote:pa ko je spominjao ukidanje bonus tipa? i dalje je to VELIKA prednost u startu. sad sto si ti pi*ka pa hoces 100% pogodak, tvoja je stvarHantraga wrote:Pa cemu onda Bonus tip?Neelix wrote:koje gnusne optuzbe
apsolutno je tacno da sam izbjegavao takve parove, ali to nema veze sa tim jesam li ja gost ili domacin. i mislim da tako uvijek treba, bez obzira igrao li ja kuci ili u gostima, a i svi drugi. jebes domacinske lige, hajmo onda odmah upisat domacinima po 3 boda i zavrsit takmicenje.
Bonus tip nije dizajniran da domacin dobije 3 boda, vec da je gosti "napate"...
Nemam ja nista protiv tvojih prijedloga samo da svako kolo bude isto...
A ne da kad si ti domacin das pi*kaste parove, a kad si gost onda momacke...
-
vjecnobordo
Ja mislim da je najbolje da gost bira parove, kako bi domaćinu sto teže bilo da pogodi, ali ako je vec do sada bilo ovako, neka bude barem do polusezone, a onda da gost postavlja parove. JA mislimda bi se sa ovim trebali složiti svi. I na kraju krajeva, Neelixe, ubaci taj neki par dodatka, za ovo kolo ako misliš pa da počnemo pogađati 
- Neelix
ma ja nisam uopste nadlezan za postavljanje parova, vidim da niko nece pa sam ja ove postavio. ako hocete pogadjajte, ako necete cekajte nadlezne...btw inace uvijek ista 2-3 lika postavljaju...ne dajem ja plate, ja samo citam vijest 
-
vjecnobordo
Ma uredu je sto si i postavio parove, ali nije fazon stavljati samo utakmice u kojima će biti "gutavo" jer si gost, a da si domaći..........Neelix wrote:ma ja nisam uopste nadlezan za postavljanje parova, vidim da niko nece pa sam ja ove postavio. ako hocete pogadjajte, ako necete cekajte nadlezne...btw inace uvijek ista 2-3 lika postavljaju...ne dajem ja plate, ja samo citam vijest
- Neelix
ja to nisam ni primjetio dok ti nisi istakao u svom postu. uostalom odoh brisat sto sam postavio, jebe mi se. gori ja koji pokusavam pomoc.vjecnobordo wrote:Ma uredu je sto si i postavio parove, ali nije fazon stavljati samo utakmice u kojima će biti "gutavo" jer si gost, a da si domaći..........Neelix wrote:ma ja nisam uopste nadlezan za postavljanje parova, vidim da niko nece pa sam ja ove postavio. ako hocete pogadjajte, ako necete cekajte nadlezne...btw inace uvijek ista 2-3 lika postavljaju...ne dajem ja plate, ja samo citam vijest
-
vjecnobordo
A ostavi ba sve parove, samo sirealno mogao ubaciti jos koji tipa:Villareal, Bayern, Dinamo, Hajduk, Dinamo Kyev i sl.Neelix wrote:ja to nisam ni primjetio dok ti nisi istakao u svom postu. uostalom odoh brisat sto sam postavio, jebe mi se. gori ja koji pokusavam pomoc.vjecnobordo wrote:Ma uredu je sto si i postavio parove, ali nije fazon stavljati samo utakmice u kojima će biti "gutavo" jer si gost, a da si domaći..........Neelix wrote:ma ja nisam uopste nadlezan za postavljanje parova, vidim da niko nece pa sam ja ove postavio. ako hocete pogadjajte, ako necete cekajte nadlezne...btw inace uvijek ista 2-3 lika postavljaju...ne dajem ja plate, ja samo citam vijest
-
elSaik
Zar je bitno koji su parovi kad ionako pogađamo rezultate? 
Šta se bunite koji qrac. Kontaš neki rezultat staviti za domaćin i umjesto rezultata pukneš tip i to je to. A ti Hantraga šta se buniš kad ionako padaš sutra naveče.
edit:
...
Werder - Duisburg 1
Roma - Lazio 1
Monaco - Lens 1
Inter - Genoa 1
...
edit2:
Evo sad ja preuzimam vođenje lige, jer mi previše kuhate, a Dice nema dok je cyprus neozbiljan
.
Stavio sam iste one parove kao i Neelix izuzev umjesto (čini mi se) Monaco - Lens, ubacio sam Dinamo - Inter... valjda vam je dovoljno siguran.
Ja sam svoje prognoze odigrao, znači da kolo važi i zato igrajte, nema kasnije pritužbi nisam znao ovo, nisam znao ono jer imate više od 24 sata da odigrate.
Šta se bunite koji qrac. Kontaš neki rezultat staviti za domaćin i umjesto rezultata pukneš tip i to je to. A ti Hantraga šta se buniš kad ionako padaš sutra naveče.
edit:
...
Werder - Duisburg 1
Roma - Lazio 1
Monaco - Lens 1
Inter - Genoa 1
...
edit2:
Evo sad ja preuzimam vođenje lige, jer mi previše kuhate, a Dice nema dok je cyprus neozbiljan
Stavio sam iste one parove kao i Neelix izuzev umjesto (čini mi se) Monaco - Lens, ubacio sam Dinamo - Inter... valjda vam je dovoljno siguran.
Ja sam svoje prognoze odigrao, znači da kolo važi i zato igrajte, nema kasnije pritužbi nisam znao ovo, nisam znao ono jer imate više od 24 sata da odigrate.
-
elSaik

REZULTATI PRVIH 6 ODIGRANIH KOLA

TABELE NAKON PRVIH 6 ODIGRANIH KOLA

----------------------------------------------------------
POSTAVITE SVI SVOJE REZULTATE ZA 7.KOLO!!!
----------------------------------------------------------
- cyprus
Ama šta se ba svađate?
Što se tiče uređivanja lige, ja mogu sve radit osim postavljanja parova - to ne želim, upravo zbog ovakvih situacija. Uostalom, po pravilu niko osim DiceTM ne bi trebo postavljat parove, al evo čovjeka ni satelitom ne možeš nać u zadnje vrijeme.
. A ako DicaTM neće postavljat parove za svako kolo, mislim da bi trebali odrediti neki način rotiranja postavljača, a ne vako ko se prvi sjeti. A što se tiče kakve će parove postavljač postaviti mislim da nije bitno.
-
elSaik
Ja postavljam iz prostog razloga što najmanje pratim fudbal.cyprus wrote:Ama šta se ba svađate?Što se tiče uređivanja lige, ja mogu sve radit osim postavljanja parova - to ne želim, upravo zbog ovakvih situacija. Uostalom, po pravilu niko osim DiceTM ne bi trebo postavljat parove, al evo čovjeka ni satelitom ne možeš nać u zadnje vrijeme.
![]()
. A ako DicaTM neće postavljat parove za svako kolo, mislim da bi trebali odrediti neki način rotiranja postavljača, a ne vako ko se prvi sjeti. A što se tiče kakve će parove postavljač postaviti mislim da nije bitno.
Fiksni
Njemačka x3 para
Italija x3 para
Španija x3 para
Engleska x3 para
------------------ (svako od nas prati barem jednu od ovih liga)
Rotirajući
Francuska, Holandija, Škotska, Austrija, Grčka, Turska, Yuga, Rumunija, Belgija, Portugal.
------------------
Jel' može ovako?
-
elSaik
Evo kako bi, npr., izgledala ponuda za 8.kolo (03./04.11.2007.)elSaik wrote: Ja postavljam iz prostog razloga što najmanje pratim fudbal.![]()
Fiksni
Njemačka x3 para
Italija x3 para
Španija x3 para
Engleska x3 para
Rotirajući
Francuska, Holandija, Škotska, Austrija, Grčka, Turska, Yuga, Rumunija, Belgija, Portugal.
------------------
Jel' može ovako?

-
vjecnobordo
evo, odlicna ponudaelSaik wrote:Evo kako bi, npr., izgledala ponuda za 8.kolo (03./04.11.2007.)elSaik wrote: Ja postavljam iz prostog razloga što najmanje pratim fudbal.![]()
Fiksni
Njemačka x3 para
Italija x3 para
Španija x3 para
Engleska x3 para
Rotirajući
------------------
Jel' može ovako?
-
elSaik
Site sa kojeg sam pisao parove ne prikazuje naše, tako da mi je mrsko bilo tražiti. Jedino što znam od naše lige jeste da Željo gostuje u Lukavici...vjecnobordo wrote: evo, odlicna ponudaMozda jedino fali koji par iz domaceg prvenstva, ali eto. Ne znam ima li kakvog derbija sad kod nas u prvenstvu, jer ovdje vrijedi postavljati samo derbije, sto se tice nase lige.
- Hantraga
Nebrini Elsaiche, nes tako lako doci do 3 boda...elSaik wrote:SVOJE PAROVE ZA OVO KOLO ODIGRALA SU SAMO 4 IGRAČA. (ELSAIK, CYPRUS, JAGUAR84, VJECNOBORDO)
IGRAJTE!!!
NIKOME SE NEĆE OPROSTITI IZ PROSTOG RAZLOGA ŠTO VAS JE VEĆINA BILA TU KAD SE TREBALO NAPADATI NEELIXA A SAD NIGDJE NIKOGA.
Bolje ti je spremi kopacke sa dubokim cepovima, jel ovce vec sedmicu dana pripremaju teren...
- -danTe-
elSaik wrote:SENZACIONALNO!
Mladi orlovi nanijeli prvi poraz medvjedima.
U dramatičnoj i veoma tvrdoj utakmici gosti nisu uspjeli da iskoriste nijednu od svojih mnogobrojnih prilika. Domaći sve to kažnjavaju u 89.minuti golom iz kontranapda. Igrač utamice, golman domaćih Ibrahim Šehić.
@Neelix - nemaš najviše pogođenih nego jednako mnogo ko i ja.![]()
svaka cast
zao mi je zbog reala i totenhema,a oba sam racuno da sam pogodio,ali...
samo se nadam da cu sad pobijediti
-
elSaik
Hvala,Jaguar84 wrote:el saik, extra su ti ove tabele i rezultati
Bez obzira kako pripremile teren, ima da moji Orlovi prelete preko njega, jer je vrijeme za prve bod(ove) sa strane.Hantraga wrote: Nebrini Elsaiche, nes tako lako doci do 3 boda...![]()
Bolje ti je spremi kopacke sa dubokim cepovima, jel ovce vec sedmicu dana pripremaju teren...