Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Hantraga

Post by Hantraga »

AjdinBSC wrote:
Hantraga wrote:
vjecnobordo wrote: Pa ovi parovi nisu normalni :D :? :D Neelix je u ovom kolu gost, postavljao je parove, OK. Sve bi bilo uredu da su parovi stavljeni kao i dosad ali očito da je Neelix stavio parove tako da domaći nemaju sigurnog BONUS PARA, a do sada su uvijek imali nesto sigurno(Arsenal, Chelsea, Francuska i jos hiljadu kvalifikacoionih utakmica.).
Npr. Njemački kup, postavljen je par Dortmund-Frankfurt, potpuno neizvjesno. A zasto nema utakmice Bayern- Borussia M.???
Isto tako nema utakmica tipa: Villareal-Levante ili Caen-Lyon ili Juventus-Empoli. Ovim je Neelix uskratio domaćine za jednu dobru priliku za pogodak koju su do sada svi imali.

Ako cemo ovako, a mislim da je najbolje, onda neka uvijek neko od onih koji gostuju postavlja parove. :D
Slazem se da se ubace bar 2-3 utakmice koje domacinima daju sansu da izaberu za siguran pogodak...
Pobuna domacina :D :D :lol: :lol:
KAd cemo mi Ajdine nadoknaditi onu utakmicu iz Prvog kola... :D
Neelix

Post by Neelix »

Hantraga wrote:
Neelix wrote:koje gnusne optuzbe :D

apsolutno je tacno da sam izbjegavao takve parove, ali to nema veze sa tim jesam li ja gost ili domacin. i mislim da tako uvijek treba, bez obzira igrao li ja kuci ili u gostima, a i svi drugi. jebes domacinske lige, hajmo onda odmah upisat domacinima po 3 boda i zavrsit takmicenje.
Pa cemu onda Bonus tip?

Bonus tip nije dizajniran da domacin dobije 3 boda, vec da je gosti "napate"...
pa ko je spominjao ukidanje bonus tipa? i dalje je to VELIKA prednost u startu. sad sto si ti pi*ka pa hoces 100% pogodak, tvoja je stvar :roll:
Hantraga

Post by Hantraga »

Neelix wrote:
Hantraga wrote:
Neelix wrote:koje gnusne optuzbe :D

apsolutno je tacno da sam izbjegavao takve parove, ali to nema veze sa tim jesam li ja gost ili domacin. i mislim da tako uvijek treba, bez obzira igrao li ja kuci ili u gostima, a i svi drugi. jebes domacinske lige, hajmo onda odmah upisat domacinima po 3 boda i zavrsit takmicenje.
Pa cemu onda Bonus tip?

Bonus tip nije dizajniran da domacin dobije 3 boda, vec da je gosti "napate"...
pa ko je spominjao ukidanje bonus tipa? i dalje je to VELIKA prednost u startu. sad sto si ti pi*ka pa hoces 100% pogodak, tvoja je stvar :roll:
Ama pa nisam ja domacin svako kolo, svima nam je isto...

Nemam ja nista protiv tvojih prijedloga samo da svako kolo bude isto...

A ne da kad si ti domacin das pi*kaste parove, a kad si gost onda momacke... :D
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

Ja mislim da je najbolje da gost bira parove, kako bi domaćinu sto teže bilo da pogodi, ali ako je vec do sada bilo ovako, neka bude barem do polusezone, a onda da gost postavlja parove. JA mislimda bi se sa ovim trebali složiti svi. I na kraju krajeva, Neelixe, ubaci taj neki par dodatka, za ovo kolo ako misliš pa da počnemo pogađati :D
Neelix

Post by Neelix »

ma ja nisam uopste nadlezan za postavljanje parova, vidim da niko nece pa sam ja ove postavio. ako hocete pogadjajte, ako necete cekajte nadlezne...btw inace uvijek ista 2-3 lika postavljaju...ne dajem ja plate, ja samo citam vijest :D
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

Neelix wrote:ma ja nisam uopste nadlezan za postavljanje parova, vidim da niko nece pa sam ja ove postavio. ako hocete pogadjajte, ako necete cekajte nadlezne...btw inace uvijek ista 2-3 lika postavljaju...ne dajem ja plate, ja samo citam vijest :D
Ma uredu je sto si i postavio parove, ali nije fazon stavljati samo utakmice u kojima će biti "gutavo" jer si gost, a da si domaći..........
Neelix

Post by Neelix »

vjecnobordo wrote:
Neelix wrote:ma ja nisam uopste nadlezan za postavljanje parova, vidim da niko nece pa sam ja ove postavio. ako hocete pogadjajte, ako necete cekajte nadlezne...btw inace uvijek ista 2-3 lika postavljaju...ne dajem ja plate, ja samo citam vijest :D
Ma uredu je sto si i postavio parove, ali nije fazon stavljati samo utakmice u kojima će biti "gutavo" jer si gost, a da si domaći..........
ja to nisam ni primjetio dok ti nisi istakao u svom postu. uostalom odoh brisat sto sam postavio, jebe mi se. gori ja koji pokusavam pomoc.
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

Neelix wrote:
vjecnobordo wrote:
ja to nisam ni primjetio dok ti nisi istakao u svom postu. uostalom odoh brisat sto sam postavio, jebe mi se. gori ja koji pokusavam pomoc.
A ostavi ba sve parove, samo sirealno mogao ubaciti jos koji tipa:Villareal, Bayern, Dinamo, Hajduk, Dinamo Kyev i sl.
elSaik

Post by elSaik »

Zar je bitno koji su parovi kad ionako pogađamo rezultate? :?
Šta se bunite koji qrac. Kontaš neki rezultat staviti za domaćin i umjesto rezultata pukneš tip i to je to. A ti Hantraga šta se buniš kad ionako padaš sutra naveče. 8-)

edit:
...
Werder - Duisburg 1
Roma - Lazio 1
Monaco - Lens 1
Inter - Genoa 1
...

edit2:
Evo sad ja preuzimam vođenje lige, jer mi previše kuhate, a Dice nema dok je cyprus neozbiljan :P.
Stavio sam iste one parove kao i Neelix izuzev umjesto (čini mi se) Monaco - Lens, ubacio sam Dinamo - Inter... valjda vam je dovoljno siguran. :-)
Ja sam svoje prognoze odigrao, znači da kolo važi i zato igrajte, nema kasnije pritužbi nisam znao ovo, nisam znao ono jer imate više od 24 sata da odigrate. ;)
elSaik

Post by elSaik »

:lol: Znate šta sam skontao? Sva tri "člana Saveza" (cyprus, DicaTM i ja) su imala 4 domaće tekme u prvih 6 kola... :lol: ŠTELA!
Hantraga

Post by Hantraga »

Dole Savez

Hocemo promjene u nefunkcionalnom savezu

:D
elSaik

Post by elSaik »

Hantraga wrote:Dole Savez

Hocemo promjene u nefunkcionalnom savezu

:D
Ho'š li ti da ispadneš? :oops: :D

Slijedi par tabela... malo da podignem nivo ozbiljnosti ove naše lige...
elSaik

Post by elSaik »

Image

REZULTATI PRVIH 6 ODIGRANIH KOLA
Image

TABELE NAKON PRVIH 6 ODIGRANIH KOLA
Image

----------------------------------------------------------
POSTAVITE SVI SVOJE REZULTATE ZA 7.KOLO!!!
----------------------------------------------------------
cyprus

Post by cyprus »

Ama šta se ba svađate? :-) Što se tiče uređivanja lige, ja mogu sve radit osim postavljanja parova - to ne želim, upravo zbog ovakvih situacija. Uostalom, po pravilu niko osim DiceTM ne bi trebo postavljat parove, al evo čovjeka ni satelitom ne možeš nać u zadnje vrijeme. :-) :D . A ako DicaTM neće postavljat parove za svako kolo, mislim da bi trebali odrediti neki način rotiranja postavljača, a ne vako ko se prvi sjeti. A što se tiče kakve će parove postavljač postaviti mislim da nije bitno.
cyprus

Post by cyprus »

P.S. Ako je ono 19 Neelixovih parova, što ste ga ba napali? :-)

Zar Inter, Werder, Villareal, Celtic nisu relativno sigurni parovi? :-) Ne razumjem.
elSaik

Post by elSaik »

cyprus wrote:Ama šta se ba svađate? :-) Što se tiče uređivanja lige, ja mogu sve radit osim postavljanja parova - to ne želim, upravo zbog ovakvih situacija. Uostalom, po pravilu niko osim DiceTM ne bi trebo postavljat parove, al evo čovjeka ni satelitom ne možeš nać u zadnje vrijeme. :-) :D . A ako DicaTM neće postavljat parove za svako kolo, mislim da bi trebali odrediti neki način rotiranja postavljača, a ne vako ko se prvi sjeti. A što se tiče kakve će parove postavljač postaviti mislim da nije bitno.
Ja postavljam iz prostog razloga što najmanje pratim fudbal. :D
Fiksni
Njemačka x3 para
Italija x3 para
Španija x3 para
Engleska x3 para
------------------ (svako od nas prati barem jednu od ovih liga)
Rotirajući
Francuska, Holandija, Škotska, Austrija, Grčka, Turska, Yuga, Rumunija, Belgija, Portugal.
------------------
Jel' može ovako?
elSaik

Post by elSaik »

elSaik wrote: Ja postavljam iz prostog razloga što najmanje pratim fudbal. :D
Fiksni
Njemačka x3 para
Italija x3 para
Španija x3 para
Engleska x3 para
Rotirajući
Francuska, Holandija, Škotska, Austrija, Grčka, Turska, Yuga, Rumunija, Belgija, Portugal.
------------------
Jel' može ovako?
Evo kako bi, npr., izgledala ponuda za 8.kolo (03./04.11.2007.)

Image
vjecnobordo

Post by vjecnobordo »

elSaik wrote:
elSaik wrote: Ja postavljam iz prostog razloga što najmanje pratim fudbal. :D
Fiksni
Njemačka x3 para
Italija x3 para
Španija x3 para
Engleska x3 para
Rotirajući
------------------
Jel' može ovako?
Evo kako bi, npr., izgledala ponuda za 8.kolo (03./04.11.2007.)

Image
evo, odlicna ponuda :D Mozda jedino fali koji par iz domaceg prvenstva, ali eto. Ne znam ima li kakvog derbija sad kod nas u prvenstvu, jer ovdje vrijedi postavljati samo derbije, sto se tice nase lige. :)
elSaik

Post by elSaik »

vjecnobordo wrote: evo, odlicna ponuda :D Mozda jedino fali koji par iz domaceg prvenstva, ali eto. Ne znam ima li kakvog derbija sad kod nas u prvenstvu, jer ovdje vrijedi postavljati samo derbije, sto se tice nase lige. :)
Site sa kojeg sam pisao parove ne prikazuje naše, tako da mi je mrsko bilo tražiti. Jedino što znam od naše lige jeste da Željo gostuje u Lukavici... :D
elSaik

Post by elSaik »

SVOJE PAROVE ZA OVO KOLO ODIGRALA SU SAMO 4 IGRAČA. (ELSAIK, CYPRUS, JAGUAR84, VJECNOBORDO)
IGRAJTE!!!
NIKOME SE NEĆE OPROSTITI IZ PROSTOG RAZLOGA ŠTO VAS JE VEĆINA BILA TU KAD SE TREBALO NAPADATI NEELIXA A SAD NIGDJE NIKOGA.
Hantraga

Post by Hantraga »

elSaik wrote:SVOJE PAROVE ZA OVO KOLO ODIGRALA SU SAMO 4 IGRAČA. (ELSAIK, CYPRUS, JAGUAR84, VJECNOBORDO)
IGRAJTE!!!
NIKOME SE NEĆE OPROSTITI IZ PROSTOG RAZLOGA ŠTO VAS JE VEĆINA BILA TU KAD SE TREBALO NAPADATI NEELIXA A SAD NIGDJE NIKOGA.
Nebrini Elsaiche, nes tako lako doci do 3 boda... :D

Bolje ti je spremi kopacke sa dubokim cepovima, jel ovce vec sedmicu dana pripremaju teren... :D
-danTe-

Post by -danTe- »

elSaik wrote:SENZACIONALNO!

Mladi orlovi nanijeli prvi poraz medvjedima.

U dramatičnoj i veoma tvrdoj utakmici gosti nisu uspjeli da iskoriste nijednu od svojih mnogobrojnih prilika. Domaći sve to kažnjavaju u 89.minuti golom iz kontranapda. Igrač utamice, golman domaćih Ibrahim Šehić. 8-)

@Neelix - nemaš najviše pogođenih nego jednako mnogo ko i ja. :D :P

svaka cast
zao mi je zbog reala i totenhema,a oba sam racuno da sam pogodio,ali...
samo se nadam da cu sad pobijediti
elSaik

Post by elSaik »

Jaguar84 wrote:el saik, extra su ti ove tabele i rezultati :thumbup:
Hvala, :thumbup:
Hantraga wrote: Nebrini Elsaiche, nes tako lako doci do 3 boda... :D

Bolje ti je spremi kopacke sa dubokim cepovima, jel ovce vec sedmicu dana pripremaju teren... :D
Bez obzira kako pripremile teren, ima da moji Orlovi prelete preko njega, jer je vrijeme za prve bod(ove) sa strane. 8-)
elSaik

Post by elSaik »

FORMA MOMČADI SA-X MANAGER LIGE
Image
Neelix

Post by Neelix »

pa dica je u najgoroj formi :D
Post Reply