Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neko ko se redovno tusira nema sanse da ima znoj koji je nepodnosljiv.
To samo moze onaj ustajali
Uostalom svako tijelo ima svoj prirodan miris, a žene kad se zaljube gle čuda čak i to kod muskarca vole
MarlboroGold wrote:E čuj prati kosu svaki dan... hajd biži. Nema ništa gore za kosu nego to da se svaki dan stavljaju hemikalije na nju. Meni je počela opadati upravo jer sam je prečesto prao... koristio gelove i te fazone, pa svaku noć prao. Kad sam prestao svaki dan prati prestalo je i opadanje.
Pranjem kose svaki dan se ispire njena prirodna zaštita i hidratacija. Samim tim se vise masti i opada.
Ja imam suhu kosu i mogu hladno da je ne operem 10 dana. Perem je sedmično. Ljeti 3x sedmično.
MarlboroGold wrote:E čuj prati kosu svaki dan... hajd biži. Nema ništa gore za kosu nego to da se svaki dan stavljaju hemikalije na nju. Meni je počela opadati upravo jer sam je prečesto prao... koristio gelove i te fazone, pa svaku noć prao. Kad sam prestao svaki dan prati prestalo je i opadanje.
Pranjem kose svaki dan se ispire njena prirodna zaštita i hidratacija. Samim tim se vise masti i opada.
Ja imam suhu kosu i mogu hladno da je ne operem 10 dana. Perem je sedmično. Ljeti 3x sedmično.
Upravo. Ja kosu ljeti ne perem cesce od 3 puta sedmicno osim ako sam na moru ili na panonskom u Tuzli pa bude sva od soli. Zimi jednom sedmicno. I kod mene je suha kosa.
Cak se i kod svakodnevnog tusiranja ne preporucuje da se stalno koristi sapun, gelovi za tusiranje i slicno jer i to unistava kozu. Samo voda je cesto dovoljna.
Da, primjetila Sam...beskucnici imaju bujne ,sjajne vlasi..