De koju su to nazivi za ljude (manjina ta, je l' ) koji se jebu u parku , ili evo za ove što budu u vezi bez obaveza?REALISTA77 wrote:Svaki covjek i zena od stvaranja ima "ugradjen"odredjeni osjecaj za sve,ljuto,slano,vruce,hladno,STIDA,itd,znaci kako se svi ustrucavamo da kakimo,piskimo pred drugim ljudima jer je to taj osjecaj koji je od boga dat da bi covjek znao sta valja a sta ne,i zato se razlikujemo od zivotinja,BAR VECINA,isto tako vecini je nezgodno da seu parku pred narodom,da hoda go po ulici(al ima ih,ali to je ta manjina),da prevari partnera,da bude u vezi bez obaveza,jer ne osjeca da je to nesto sto je ok,to jeste taj osjecaj stida,ili osjecaj da to nije u redu vecinu ljudi sprecava da te stvari rade,sto znaci ima naroda,svasta radi,ali to isto tako ne znaci da je to ok,i samim tim imaju nazivi za takve sve ljude,na st ce se oni naravno ljutiti,ali jbg
"Veza bez obaveza"
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Mutivoda
#576 Re: "Veza bez obaveza"
- Saian
#577 Re: "Veza bez obaveza"
http://en.wikipedia.org/wiki/Madonna%E2 ... re_complexREALISTA77 wrote:Velkoski wrote:Postoje žene koje u nama mogu probuditi puno veću strast od drugih, poz.![]()
![]()
Ah da, postoje neke koje bi samo jebali, jelte, iživljavali se, a postoje one s kojim bi vodili ljubav, poz!![]()
![]()
![]()
-
REALISTA77
#578 Re: "Veza bez obaveza"
10,20 godina,hahaha,ako se tebi jedan normalan period izmedju veza ili nesto slicno cini 10,20 godina,onda je do tebe vjeruj,to samo govori o tebi
ps,ne govori nista svom buducem o svom prijasnjem zivotu,jer onda nece biti buduceg 
-
REALISTA77
#579 Re: "Veza bez obaveza"
To su oni nazivi koji ljudima sa takvim afinitetima obicno smetajuMutivoda wrote:De koju su to nazivi za ljude (manjina ta, je l' ) koji se jebu u parku , ili evo za ove što budu u vezi bez obaveza?REALISTA77 wrote:Svaki covjek i zena od stvaranja ima "ugradjen"odredjeni osjecaj za sve,ljuto,slano,vruce,hladno,STIDA,itd,znaci kako se svi ustrucavamo da kakimo,piskimo pred drugim ljudima jer je to taj osjecaj koji je od boga dat da bi covjek znao sta valja a sta ne,i zato se razlikujemo od zivotinja,BAR VECINA,isto tako vecini je nezgodno da seu parku pred narodom,da hoda go po ulici(al ima ih,ali to je ta manjina),da prevari partnera,da bude u vezi bez obaveza,jer ne osjeca da je to nesto sto je ok,to jeste taj osjecaj stida,ili osjecaj da to nije u redu vecinu ljudi sprecava da te stvari rade,sto znaci ima naroda,svasta radi,ali to isto tako ne znaci da je to ok,i samim tim imaju nazivi za takve sve ljude,na st ce se oni naravno ljutiti,ali jbg
- cLo
#580 Re: "Veza bez obaveza"
Da li mi se čini ili si ti onako prilično napadački raspoložena? Zašto? Curo draga, ovo je diskusija, niti ja tebe moram razumjeti, niti ti mene. Opet moral, a? I to ne s moje tastature, nego sa tvoje? Ne mora apstinirati, ako joj se sexa. Ni meni, ni bilo kome drugom za ljubav. Mišljenja sam da sve što radimo, radimo sebi za ljubav. Ti ako se ne osjećaš loše, ne vidim zašto bih ja??? Ja, lično, ne bih mogla leći s nekim ko mi se ne sviđa, čak ni kafu popiti. I ako je to cijena da budem bez sex, biću. Ok? Jednostavno ne bih mogla podnijeti ruke koje mi ne pašu na sebi. Možeš li ti mene razumjeti? Ja razumijem da neke mogu.Big Ang wrote:Moze naravno zena bez seksa. Moze 10 pa i 20 godina. Moze ba cijeli zivot. Tebi i takvima ko ti za ljubav. Moze apstinirati ali ne bez poslijedica. Hodace okolo sa tegom u jednoj a krpom u drugoj ruci. Tebi za ljubav. Da ti ne bi rekla za nju da je nemiralna. Malo ce trzati glavom u stranu al hajd...cLo wrote:Big Ang wrote:
Stani....ti dakle tvrdis da je anatomija zene takva da njoj nije potreban sex?
Gdje si ti to ženska glavo pročitala?Šta je s tobom??? Naravno da je ženi potreban sex, samo žena ima mnogo veću toleranciju na apstinenciju, od muškarca, tako da može birati, ne mora samo zato što joj se sexa leći sa Ekremom Jevrićem.
Halo ba...kakva apstinencija? Cemu? Ako ne mora?
- Big Ang
#581 Re: "Veza bez obaveza"
Joj ove eurose 
Bjez ba. Jbts svi. Odo brisat prasinu
- lavorpunvode
#582 Re: "Veza bez obaveza"
Dobro fkt pretjerujete s napadima na djevojku. sve da, eto, stoji cinjenica da ni zene ne mogu bez orgazma, zanemarujete cinjenicu i recimo statistiku o broju zena koje uopste ne dozive orgazam za vrijeme trajanja odnosa. Sta ih u takvim slucajevima vuce da stupe u isti?
-
REALISTA77
#583 Re: "Veza bez obaveza"
Moze naravno zena bez seksa. Moze 10 pa i 20 godina. Moze ba cijeli zivot. Tebi i takvima ko ti za ljubav. Moze apstinirati ali ne bez poslijedica. Hodace okolo sa tegom u jednoj a krpom u drugoj ruci. Tebi za ljubav. Da ti ne bi rekla za nju da je nemiralna. Malo ce trzati glavom u stranu al hajd...
Halo ba...kakva apstinencija? Cemu? Ako ne mora?[/quote]
Da li mi se čini ili si ti onako prilično napadački raspoložena? Zašto? Curo draga, ovo je diskusija, niti ja tebe moram razumjeti, niti ti mene. Opet moral, a? I to ne s moje tastature, nego sa tvoje? Ne mora apstinirati, ako joj se sexa. Ni meni, ni bilo kome drugom za ljubav. Mišljenja sam da sve što radimo, radimo sebi za ljubav. Ti ako se ne osjećaš loše, ne vidim zašto bih ja??? Ja, lično, ne bih mogla leći s nekim ko mi se ne sviđa, čak ni kafu popiti. I ako je to cijena da budem bez sex, biću. Ok? Jednostavno ne bih mogla podnijeti ruke koje mi ne pašu na sebi. Možeš li ti mene razumjeti? Ja razumijem da neke mogu.[/quote]

Halo ba...kakva apstinencija? Cemu? Ako ne mora?[/quote]
Da li mi se čini ili si ti onako prilično napadački raspoložena? Zašto? Curo draga, ovo je diskusija, niti ja tebe moram razumjeti, niti ti mene. Opet moral, a? I to ne s moje tastature, nego sa tvoje? Ne mora apstinirati, ako joj se sexa. Ni meni, ni bilo kome drugom za ljubav. Mišljenja sam da sve što radimo, radimo sebi za ljubav. Ti ako se ne osjećaš loše, ne vidim zašto bih ja??? Ja, lično, ne bih mogla leći s nekim ko mi se ne sviđa, čak ni kafu popiti. I ako je to cijena da budem bez sex, biću. Ok? Jednostavno ne bih mogla podnijeti ruke koje mi ne pašu na sebi. Možeš li ti mene razumjeti? Ja razumijem da neke mogu.[/quote]
-
REALISTA77
#584 Re: "Veza bez obaveza"
Sretna da je on svrsioEurosa wrote:lavorpunvode wrote:Dobro fkt pretjerujete s napadima na djevojku. sve da, eto, stoji cinjenica da ni zene ne mogu bez orgazma, zanemarujete cinjenicu i recimo statistiku o broju zena koje uopste ne dozive orgazam za vrijeme trajanja odnosa. Sta ih u takvim slucajevima vuce da stupe u isti?
Neznanje da ga nece dozivjeti i nada da hoce.
- cLo
#585 Re: "Veza bez obaveza"
Ne razumijem za šta se kače, kada zaista nikoga ne imenujem, niti osuđujem, niti vazim o moralu? Jedine koje su spomenule moral na ovoj temi su one. Napisah već da ne osuđujem ni sex za jednu noć, ako je u pitanju emocija. Čim čovjek ima određene granice, lažni je moralista. Opet kažem, nije u pitanju moral, nego doživljaj sexa.lavorpunvode wrote:Dobro fkt pretjerujete s napadima na djevojku. sve da, eto, stoji cinjenica da ni zene ne mogu bez orgazma, zanemarujete cinjenicu i recimo statistiku o broju zena koje uopste ne dozive orgazam za vrijeme trajanja odnosa. Sta ih u takvim slucajevima vuce da stupe u isti?
-
jamiroquai
#586 Re: "Veza bez obaveza"
lavorko
pa to da ne dozive orgazam ja krivim muskarca a ne tu djevojku
kao sto rekoh karanje je nauka ili se samo praznio
a sta ih nagoni da stupe u isti?
pa vjerovatno nada da ce sljedeci put dozivjeti taj orgazam mada je to samo vrhunac i nije jedini cin u sexu zbog kojeg se zensko a i musko osjeca bolje i zadovoljnije
pa to da ne dozive orgazam ja krivim muskarca a ne tu djevojku
kao sto rekoh karanje je nauka ili se samo praznio
a sta ih nagoni da stupe u isti?
pa vjerovatno nada da ce sljedeci put dozivjeti taj orgazam mada je to samo vrhunac i nije jedini cin u sexu zbog kojeg se zensko a i musko osjeca bolje i zadovoljnije
- McMoy
#587 Re: "Veza bez obaveza"
Big Ang wrote:Joj ove eurose
I paučinu, obavezno...
- Big Ang
#588 Re: "Veza bez obaveza"
A ko je ovdje pomenuo odnose izmedju dvoje ljudi koji se ne dopadaju jedno drugom? To vec ima svoje ime. I to ime je prostitucija. Manje-vise. Veze bo se dese izmedju dva prijatelja, izmedju ljudi koji si se ne pasu po misljenju okoline, izmedju onih kojima se ne da upoznavati sa prijateljima i rodbinim onog drugog, izmedju ljudi koje je jaka ljubav iscrpila, unistila pa zele nekog za kim ne umiru, bez koga mogu disati ali im je lijepo kad su skupa. Milion je razloga da dvoje budu u bo vezi a da se dopadaju jedno drugom.
-
Mutivoda
#589 Re: "Veza bez obaveza"
+1cLo wrote: Ja, lično, ne bih mogla leći s nekim ko mi se ne sviđa, čak ni kafu popiti. I ako je to cijena da budem bez sex, biću. Ok? Jednostavno ne bih mogla podnijeti ruke koje mi ne pašu na sebi. Možeš li ti mene razumjeti? Ja razumijem da neke mogu.
Ali pojedini ovdje haman ne mogu da shvate da postoje žene koje to mogu. Jebi ga, nije fraza "veza bez obaveza" izmišljena tek onako (dobr, moraju se sviđati jedno drugom makar malo i za to). Al' de, još jedna prilika za nazvat' žene kurvama i neki jedva dočekali.
Last edited by Mutivoda on 25/05/2014 16:30, edited 1 time in total.
-
jamiroquai
#590 Re: "Veza bez obaveza"
clo evo posto si sa mnom pocela pricucLo wrote:Ne razumijem za šta se kače, kada zaista nikoga ne imenujem, niti osuđujem, niti vazim o moralu? Jedine koje su spomenule moral na ovoj temi su one. Napisah već da ne osuđujem ni sex za jednu noć, ako je u pitanju emocija. Čim čovjek ima određene granice, lažni je moralista. Opet kažem, nije u pitanju moral, nego doživljaj sexa.lavorpunvode wrote:Dobro fkt pretjerujete s napadima na djevojku. sve da, eto, stoji cinjenica da ni zene ne mogu bez orgazma, zanemarujete cinjenicu i recimo statistiku o broju zena koje uopste ne dozive orgazam za vrijeme trajanja odnosa. Sta ih u takvim slucajevima vuce da stupe u isti?
ja ti kazem da nisu sve zenske kao ti
tebi je potreban neki osjecaj prema muskarcu nekoj nije i zeli da ga primi i to je to bez ikakvih osjecaja jer voli kad ulazi voli izazov voli nesto sto ti ne razumijes
takodjer i zensko mora da se "prazni" i fizioloski i psihicki i bilo kako
tako isto imas muskaraca koji ne bi legao sa svakom koja mu se nudi nego mora imati neki osjecaj prema njoj i slicno
- cLo
#591 Re: "Veza bez obaveza"
Izvini, ali to onda nije veza bez obaveze, i ti si na pogrešnom putu. U vezi bez obaveze nema prijateljstva ni zajedničkih interesa. To o čemu ti pišeš je regularna veza.Big Ang wrote:A ko je ovdje pomenuo odnose izmedju dvoje ljudi koji se ne dopadaju jedno drugom? To vec ima svoje ime. I to ime je prostitucija. Manje-vise. Veze bo se dese izmedju dva prijatelja, izmedju ljudi koji si se ne pasu po misljenju okoline, izmedju onih kojima se ne da upoznavati sa prijateljima i rodbinim onog drugog, izmedju ljudi koje je jaka ljubav iscrpila, unistila pa zele nekog za kim ne umiru, bez koga mogu disati ali im je lijepo kad su skupa. Milion je razloga da dvoje budu u bo vezi a da se dopadaju jedno drugom.
- Big Ang
#592 Re: "Veza bez obaveza"
cLo wrote:Ne razumijem za šta se kače, kada zaista nikoga ne imenujem, niti osuđujem, niti vazim o moralu? Jedine koje su spomenule moral na ovoj temi su one. Napisah već da ne osuđujem ni sex za jednu noć, ako je u pitanju emocija. Čim čovjek ima određene granice, lažni je moralista. Opet kažem, nije u pitanju moral, nego doživljaj sexa.lavorpunvode wrote:Dobro fkt pretjerujete s napadima na djevojku. sve da, eto, stoji cinjenica da ni zene ne mogu bez orgazma, zanemarujete cinjenicu i recimo statistiku o broju zena koje uopste ne dozive orgazam za vrijeme trajanja odnosa. Sta ih u takvim slucajevima vuce da stupe u isti?
Sex moze biti lijep i sa nekim kome ne planiras roditi djecu i u koga nisi smrtno zaljubljena
- Big Ang
#593 Re: "Veza bez obaveza"
cLo wrote:Izvini, ali to onda nije veza bez obaveze, i ti si na pogrešnom putu. U vezi bez obaveze nema prijateljstva ni zajedničkih interesa. To o čemu ti pišeš je regularna veza.Big Ang wrote:A ko je ovdje pomenuo odnose izmedju dvoje ljudi koji se ne dopadaju jedno drugom? To vec ima svoje ime. I to ime je prostitucija. Manje-vise. Veze bo se dese izmedju dva prijatelja, izmedju ljudi koji si se ne pasu po misljenju okoline, izmedju onih kojima se ne da upoznavati sa prijateljima i rodbinim onog drugog, izmedju ljudi koje je jaka ljubav iscrpila, unistila pa zele nekog za kim ne umiru, bez koga mogu disati ali im je lijepo kad su skupa. Milion je razloga da dvoje budu u bo vezi a da se dopadaju jedno drugom.
Veza bez obaveza je ona zbog seksa? O tom pisem. Sta ba?
- S4mpion
#594 Re: "Veza bez obaveza"
Prostitucija se plaća, a to nosi drugi naziv.Big Ang wrote:A ko je ovdje pomenuo odnose izmedju dvoje ljudi koji se ne dopadaju jedno drugom? To vec ima svoje ime. I to ime je prostitucija. Manje-vise. Veze bo se dese izmedju dva prijatelja, izmedju ljudi koji si se ne pasu po misljenju okoline, izmedju onih kojima se ne da upoznavati sa prijateljima i rodbinim onog drugog, izmedju ljudi koje je jaka ljubav iscrpila, unistila pa zele nekog za kim ne umiru, bez koga mogu disati ali im je lijepo kad su skupa. Milion je razloga da dvoje budu u bo vezi a da se dopadaju jedno drugom.
- dale cooper
#595 Re: "Veza bez obaveza"
clo ide sa polazne tačke da je za seks potrebna emocija. Nije. Ni za muško ni za žensko.
I nema apsolutno ništa loše u tome ako dvoje svjesnih i odraslih ljudi žele da ga tako upražnjavaju.
I nema apsolutno ništa loše u tome ako dvoje svjesnih i odraslih ljudi žele da ga tako upražnjavaju.
- cLo
#596 Re: "Veza bez obaveza"
Big Ang wrote:
Sex moze biti lijep i sa nekim kome ne planiras roditi djecu i u koga nisi smrtno zaljubljena
Eto ja sam primitivna neandertalka, na što cijelo vrijeme ciljaš. Ma nemoj? Je li? Eto nisam znala da je tako, jer ja odmah kao prava primitivka mislim rađat djecu. E jbg sad, baš pretjeruješ.
-
jamiroquai
#597 Re: "Veza bez obaveza"
veza bez obaveza mora imati dozu prijateljstva i zajednicki interescLo wrote:Izvini, ali to onda nije veza bez obaveze, i ti si na pogrešnom putu. U vezi bez obaveze nema prijateljstva ni zajedničkih interesa. To o čemu ti pišeš je regularna veza.Big Ang wrote:A ko je ovdje pomenuo odnose izmedju dvoje ljudi koji se ne dopadaju jedno drugom? To vec ima svoje ime. I to ime je prostitucija. Manje-vise. Veze bo se dese izmedju dva prijatelja, izmedju ljudi koji si se ne pasu po misljenju okoline, izmedju onih kojima se ne da upoznavati sa prijateljima i rodbinim onog drugog, izmedju ljudi koje je jaka ljubav iscrpila, unistila pa zele nekog za kim ne umiru, bez koga mogu disati ali im je lijepo kad su skupa. Milion je razloga da dvoje budu u bo vezi a da se dopadaju jedno drugom.
sama potreba da se nadjes s nekim samo radi sexa je zajednicki interes
da bi sve to opstalo potrebno je prijateljstvo
ne mora biti prisno kao sto vjerovatno ti zamisljas i gledas na prijateljstvo al je prijateljstvo na neki nacin i to nema veze sa regularnom vezom
-
REALISTA77
#598 Re: "Veza bez obaveza"
Naziv je sasvim odgovarajuci za takve zene,ma koliko vama to smetalo,i sasvim oslikava stanje na terenu,kazem ma kako to nekome smetalo
Ps bolje je taj naziv vec jednom prihvatiti, ne sekirati se uvjek iznova kada ga cujete 
-
jamiroquai
#599 Re: "Veza bez obaveza"
taj naziv je?REALISTA77 wrote:Naziv je sasvim odgovarajuci za takve zene,ma koliko vama to smetalo,i sasvim oslikava stanje na terenu,kazem ma kako to nekome smetalo![]()
![]()
![]()
Ps bolje je taj naziv vec jednom prihvatiti, ne sekirati se uvjek iznova kada ga cujete
- Big Ang
#600 Re: "Veza bez obaveza"
jamiroquai wrote:veza bez obaveza mora imati dozu prijateljstva i zajednicki interescLo wrote:Izvini, ali to onda nije veza bez obaveze, i ti si na pogrešnom putu. U vezi bez obaveze nema prijateljstva ni zajedničkih interesa. To o čemu ti pišeš je regularna veza.Big Ang wrote:A ko je ovdje pomenuo odnose izmedju dvoje ljudi koji se ne dopadaju jedno drugom? To vec ima svoje ime. I to ime je prostitucija. Manje-vise. Veze bo se dese izmedju dva prijatelja, izmedju ljudi koji si se ne pasu po misljenju okoline, izmedju onih kojima se ne da upoznavati sa prijateljima i rodbinim onog drugog, izmedju ljudi koje je jaka ljubav iscrpila, unistila pa zele nekog za kim ne umiru, bez koga mogu disati ali im je lijepo kad su skupa. Milion je razloga da dvoje budu u bo vezi a da se dopadaju jedno drugom.
sama potreba da se nadjes s nekim samo radi sexa je zajednicki interes
da bi sve to opstalo potrebno je prijateljstvo
ne mora biti prisno kao sto vjerovatno ti zamisljas i gledas na prijateljstvo al je prijateljstvo na neki nacin i to nema veze sa regularnom vezom